Skočiť na obsah

Ohodnoťte skin

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Robím na web nový skin, ako sa vám páči tento? Čo by ste zmenili?

Obrázok

• Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• game

4

• Ryan Giggs

2

• lopata555

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mne sa pozdáva

nie je to šedasté ako dark skin, tá modrá je dobrá : )

Zverejnené

Ja by som na ňom asi už nič nemenil. Farebne je to pekne zladené a tiež celkový dizajn je dobrý.

Zverejnené

Myslím, že môže byť - jednoduchý, prehľadný, modrý (to proste k FSP ide :lol: )

Zverejnené

moja reč, igny ... nemôžem si pomôcť, fsp musí byť modré :lol:

Zverejnené

krásna sýta modrá... mne sa to páči :lol:

Zverejnené

páči sa mi, skvelé farby. akurát na mojom tmavom monitore trocha zanikajú linky (tmavomodré), ktoré sú v jednom riadku tesne pod vrchným bannerom (či logom), v tom tmavom pásiku. skúsim to omrknúť ešte ráno s vyspatými očami. :-)

Zverejnené

Nový IPB3 skin bude ľahko skinovateľný (na rozdiel od súčasnej verzie) tak nebude problém prispôsobiť Fórum, wiki a ostatné stránky aby vyzerali rovnako.

Zverejnené

to dufam, lebo ja stale chcem aj svetlomodru verziu :lol: :) :) nieco ako je tato teraz ;)

Zverejnené

Nad tým ešte porozmýšľam. Keď robím nejaké zmeny nechce sa mi stále upravovať dva skiny :lol:

Zverejnené

páči sa mi ale čo tak trocha červenej do toho :lol:

Zverejnené

lopatka čuj ... to nemá byť ruská zástava :lol: :)

Zverejnené

:lol: budu první rejpal... text v obsahu a položky v hlavičce bych tak nelepil ke krajům, položky menu vlevo bych ztmavil

...na mě až moc modré, mám radši, když je aspoň ještě jedna barva do kombinace, ale všeobecně se líbí, tak proč ne

Zverejnené

text v obsahu a položky v hlavičce bych tak nelepil ke kraj

Myslíš padding upraviť? To nie je problém.

položky menu vlevo bych ztmavil

To ešte upravím, problém je, že zatiaľ to mám spravené tak, že farba sa pre všetky linky nastavuje jednotne. V submenu by mohla byť bledšia farba ale v tabuľkách by potom linky nebolo vidieť. Budem to musieť odčleniť tak aby zmena farby linkov v submenu neovplyvnila tie v tabuľkách.
Zverejnené

lopatka čuj ... to nemá byť ruská zástava :) ;)

to som ani vôbec nemal na mysli :lol: len to že sa mi červená fakt ľúbi :)

Zverejnené

Červená určite nie, možno tam kvapnem trochu tmavozelenej alebo zelenomodrej.

Zverejnené

Ta syta modra mi vypali dieru do monitora. :lol: A o očiach ani nehovorim.

Zverejnené

Z tej sýtej modrej plánujem trošku ubrať. Ale moc asi nie.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

OK a čo hovoríte na túto verziu? Najprv sa na to poriadne zahľaďte a potom nešetrite kritikou. Ak by sa niekomu zdalo, že odkazy sa v submenu strácajú tak to je naschvál, nechcem aby bili do očí, ale pôsobili nerušivým dojmom.

Obrázok

Zverejnené

teraz keď ich vidím spolu, sa mi tá tmavšia verzia páči trochu viac :lol:

Zverejnené

OK, submenu som máličko stmavil aby odkazy bolo lepšie vidieť. Title nechcem moc meniť, tá pôvodná tmavomodrá bola predsa len moc tmavá.

Zverejnené

Ta pôvodna modra veľmi ťahala za oči. Toto už je omnoho lepšie.

Zverejnené

OK, RC verzia je demonštrovaná napr. na stránke sme.freespace.sk, medzi header a tabuľku som pichol google reklamu, v tomto prípade je to účelné, keď tabuľka bola 10 pixelov pod headerom tak tá tmavomodrá sa dosť koncentrovala hore a zvyšok stránky bol bledý. Takto je to trochu oddelené. Za predpokladu že filter reklám je vypnutý. Vzhľad headeru som prispôsobil stránkam wiki na hlavných stránkach webu.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov