sedimin Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 Zdravicko, ako prednedavnom asi kazdeho otravovali asi dalsi 3 ludia, ktori chceli sa postarat o vase prachy (financni "poradcovia", ktori si cerstvo kupili oblek a nabehli do sprostredkovatelskeho biznisu) teraz sa vyrojila dalsia generacia tychto "poradcov", teraz zas slubuju nejake zisky na statnych dotaciach. Snazil som sa zistit, o co ide, neviete niekto o tom cosi?Jeden z nich ma aj stranku www. statnedotacie.sk, ale prd som sa z toho dozvedel. Vraj tak clovek moze dostat par eur mesacne navyse, ale neviem, ci to zas nie je nejaka buda. Prachy zadarmo su fajn, to ano, ale nieco na tom asi bude..
Sniper Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 Pripadá mi to podobne ako táto sťažnosť na Slovakia Capital. Získajú tvoje kontaktné údaje a už sa ich nezbavíš nikdy! :lol:
sedimin Zverejnené 9. Marec, 2009 Autor Zverejnené 9. Marec, 2009 hehe, dobry clanok :lol:ide mi skor o to - zistit ze o co vobec ide, ake su to dotacie, za akych podmienok, a preco to je, lebo neviem nic k tomu najst na internete
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2009 Zverejnené 9. Marec, 2009 Jedine ti ostáva možnosť ich kontaktovať a spýtať sa ich priamo. Ja o nich tiež nič neviem, takže ti asi neporadím :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz