Skočiť na obsah

Netradičné kombinácie chutí

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom a chlebom .:)

• Odpovedí 33
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

4

• Bijou

2

• Eiensama

2

• D'Ady

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

kavu s citronom pila jedna znama, bola diabeticka, tak si k cukru do kavy vyzmykala aj citron, pre neutralizaciu.. nechutilo to zle... :)

syr so sladkym ovocim je bezna vec.. kremes s pastekou by som zjedla iba v pripade, ze by som bola stratena v lese tyzden...

Zverejnené

:) syr so sladkým ovocím je bežná vec, ale grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom a chlebom nebola pre mňa až taká bežná vec, pokiaľ som to neochutnala a neprišla tomu jedlu na chuť. :)

• Pred 6 rokmi...
Zverejnené

Máte v obľube nejaké kombinácie jedál, ktoré iným možno pripadajú zvláštne? Niečo, čo je tou vašou "špecialitou"?

Ja som napríklad zistil, že mi celkom chutí, keď pridám do jogurtu lyžičku instantnej kávy. Taktiež mám už roky v obľube zajedať lekvárové palacinky cesnakom.

Jasné. Jem salámu či klobásu s lúpačkami. Niekedy do toho aj cesnak. Niekedy makovník so salámou. Nie stále ale mal som už také párkrát.

Zverejnené

ešte na internáte pred nejakým tým desaťročím som si robievala kávu a do peny som vymiešala žltok s cukrom a citrónom, a to som si potom do tej kávy dávala, mne to chutilo, a potom  mi ktosi povedal, že to sa zvykne tak po opici. Ale mne to chutilo opica-neopica.

Zato niekedy robím biele mäsko v takom náleve, kde ide o.i. kari, soľ, horčica, škorica...neobvyklá kombinácia, ale moje decká to milovali, hovorili tomu "bodkované mäso" :)

Zverejnené

Sladká hrozienková vianočka s maslom a udenou šunkou navrchu. Možno to nie je také nezvyčajné, ale keď si to prinesiem ráno do roboty na raňajky tak sa čudujú.

Mám rada tu chuť sladkého a slaného naraz.

Zverejnené

moja mamka jedla makovník s údeným mäsom...

Zverejnené

Tak niesme v tom sami lebo túto istú kombináciu ľúbim aj ja.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov