iskra Zverejnené 25. August, 2011 Zverejnené 25. August, 2011 Grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom a chlebom .:)
pink Zverejnené 25. August, 2011 Zverejnené 25. August, 2011 kavu s citronom pila jedna znama, bola diabeticka, tak si k cukru do kavy vyzmykala aj citron, pre neutralizaciu.. nechutilo to zle... :)syr so sladkym ovocim je bezna vec.. kremes s pastekou by som zjedla iba v pripade, ze by som bola stratena v lese tyzden...
iskra Zverejnené 25. August, 2011 Zverejnené 25. August, 2011 :) syr so sladkým ovocím je bežná vec, ale grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom a chlebom nebola pre mňa až taká bežná vec, pokiaľ som to neochutnala a neprišla tomu jedlu na chuť. :)
Tomáš Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 Máte v obľube nejaké kombinácie jedál, ktoré iným možno pripadajú zvláštne? Niečo, čo je tou vašou "špecialitou"? Ja som napríklad zistil, že mi celkom chutí, keď pridám do jogurtu lyžičku instantnej kávy. Taktiež mám už roky v obľube zajedať lekvárové palacinky cesnakom.Jasné. Jem salámu či klobásu s lúpačkami. Niekedy do toho aj cesnak. Niekedy makovník so salámou. Nie stále ale mal som už také párkrát.
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 ešte na internáte pred nejakým tým desaťročím som si robievala kávu a do peny som vymiešala žltok s cukrom a citrónom, a to som si potom do tej kávy dávala, mne to chutilo, a potom mi ktosi povedal, že to sa zvykne tak po opici. Ale mne to chutilo opica-neopica.Zato niekedy robím biele mäsko v takom náleve, kde ide o.i. kari, soľ, horčica, škorica...neobvyklá kombinácia, ale moje decká to milovali, hovorili tomu "bodkované mäso" :)
D'Ady Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 kari, chilli a škorica - vyborna zmes na bravcove ladvinky
flora Zverejnené 18. December, 2017 Zverejnené 18. December, 2017 Sladká hrozienková vianočka s maslom a udenou šunkou navrchu. Možno to nie je také nezvyčajné, ale keď si to prinesiem ráno do roboty na raňajky tak sa čudujú.Mám rada tu chuť sladkého a slaného naraz.
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 moja mamka jedla makovník s údeným mäsom...
Tomáš Zverejnené 22. December, 2017 Zverejnené 22. December, 2017 Tak niesme v tom sami lebo túto istú kombináciu ľúbim aj ja.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz