Skočiť na obsah

Nohejbal

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Povodne tato tema mala byt o vodnom pole. Naozaj som to chcel(povodne clanok/topic) niekde pripojit a vidim ze taka tema nie je takze vytvorim novu. A pre koho?

http://sport.sme.sk/c/4303403/narodne-vodn...-na-predaj.html

Je to neskutocna hanba. V com sme aj mali tradiciu. A naozaj som chcel prilepit ci precitat si prispevok, uz nemam zaujem.

Neviem ci to bude dalej fungovat snad ano, lebo sport je zivy a som ochotny sprostredkovat kontakty na nohejbal.

Nechapali by ste ako to aspon na juniorskej urovni funguje. Chlapci su majstri sveta.

Ja som proti nasim 10-12 rocnym stal za sietov absolutny smiech(ajchalani co to hraju len ako hobby). Viem hrat aj pingpong, mozno by som rovnako dopadol. Ale zoberte, par deti to hra(na Slovesku mozno 100-200) a mame majstrov sveta. A chalani su z Revucej. Kde ani ziadny investor nepride. Siroky - Fico (sportovy - politicky funkcionar) ani nevie kde to je. A ze narodne centra.

http://www.nohejbal-sk.sk/view.php?cisloclanku=2008110005

Spomenul som moje mestecko, ale majstri sveta su aj z inych dedin ci miest, zeny, muzi. Naozaj su - minuly rok.

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

2

• slimak

2

• tomassi

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mohol by som poprosiť

naformulovať príspevok tak,

aby vyzeral ako úvodný príspevok

a nielen spleť myšlienok?

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

kde a kedy budú najbližšie MS ? nevie dakto ? dajako som stratil prehlad po roku 2008

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Dneska som zistil že mám koleginu v robote čo profesionálne hrala nohejbal ... ani som nevedel že pracujem zo slávnymi ľuďmi :zubiska:

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Som nevedel ze Revuca hra nejaku interligu. Chlap sa tu dnes zastavil, ze chce zospinkovat fakturu ani sa nepochvali.

Ci sa hanbi?

V ďalších stretnutiach tejto súťaže sa z úspechov tešili len hosťujúce mužstvá. Aj keď víťazstvá majstrovského DPMK na pôde nováčika súťaže z Humenného sa čakali, tak prehry Revúcej s Budapešťou boli veľkým prekvapením. Výsledky: Humenné - DPMK 0:4, 0:4 a Revúca - Budapešť 1:4, 1:4. Stretnutia Trebišova s Piešťanmi sa na žiadosť hostí odohrajú neskôr. Priebežná tabuľka ...

A tabulka

Priebežná tabuľka:

Poradie Klub Odohrané

stretnutia Vyhrané Prehrané Skóre Body

1. DPMK Košice 2 2 0 8:0 4

2. Budapešť 2 2 0 8:2 4

3. NK Revúca 4 2 2 10:9 4

4. NK´99 Trebišov 2 1 1 6:4 2

5. ŠK Humenné 4 1 3 4:14 2

6. NK Piešťany 2 0 2 1:8 0

Vedúci súťaže – Ladislav Strama

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov