slimak Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 Povodne tato tema mala byt o vodnom pole. Naozaj som to chcel(povodne clanok/topic) niekde pripojit a vidim ze taka tema nie je takze vytvorim novu. A pre koho? http://sport.sme.sk/c/4303403/narodne-vodn...-na-predaj.html Je to neskutocna hanba. V com sme aj mali tradiciu. A naozaj som chcel prilepit ci precitat si prispevok, uz nemam zaujem. Neviem ci to bude dalej fungovat snad ano, lebo sport je zivy a som ochotny sprostredkovat kontakty na nohejbal. Nechapali by ste ako to aspon na juniorskej urovni funguje. Chlapci su majstri sveta. Ja som proti nasim 10-12 rocnym stal za sietov absolutny smiech(ajchalani co to hraju len ako hobby). Viem hrat aj pingpong, mozno by som rovnako dopadol. Ale zoberte, par deti to hra(na Slovesku mozno 100-200) a mame majstrov sveta. A chalani su z Revucej. Kde ani ziadny investor nepride. Siroky - Fico (sportovy - politicky funkcionar) ani nevie kde to je. A ze narodne centra. http://www.nohejbal-sk.sk/view.php?cisloclanku=2008110005 Spomenul som moje mestecko, ale majstri sveta su aj z inych dedin ci miest, zeny, muzi. Naozaj su - minuly rok.
tomassi Zverejnené 11. Február, 2009 Zverejnené 11. Február, 2009 mohol by som poprosiťnaformulovať príspevok tak,aby vyzeral ako úvodný príspevoka nielen spleť myšlienok?
lopata555 Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 kde a kedy budú najbližšie MS ? nevie dakto ? dajako som stratil prehlad po roku 2008
lopata555 Zverejnené 6. Október, 2010 Zverejnené 6. Október, 2010 Dneska som zistil že mám koleginu v robote čo profesionálne hrala nohejbal ... ani som nevedel že pracujem zo slávnymi ľuďmi :zubiska:
slimak Zverejnené 2. Jún, 2011 Autor Zverejnené 2. Jún, 2011 Som nevedel ze Revuca hra nejaku interligu. Chlap sa tu dnes zastavil, ze chce zospinkovat fakturu ani sa nepochvali. Ci sa hanbi? V ďalších stretnutiach tejto súťaže sa z úspechov tešili len hosťujúce mužstvá. Aj keď víťazstvá majstrovského DPMK na pôde nováčika súťaže z Humenného sa čakali, tak prehry Revúcej s Budapešťou boli veľkým prekvapením. Výsledky: Humenné - DPMK 0:4, 0:4 a Revúca - Budapešť 1:4, 1:4. Stretnutia Trebišova s Piešťanmi sa na žiadosť hostí odohrajú neskôr. Priebežná tabuľka ...A tabulka Priebežná tabuľka: Poradie Klub Odohrané stretnutia Vyhrané Prehrané Skóre Body 1. DPMK Košice 2 2 0 8:0 4 2. Budapešť 2 2 0 8:2 4 3. NK Revúca 4 2 2 10:9 4 4. NK´99 Trebišov 2 1 1 6:4 2 5. ŠK Humenné 4 1 3 4:14 2 6. NK Piešťany 2 0 2 1:8 0 Vedúci súťaže – Ladislav Strama
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz