Sniper Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 ... aké kľúčové slová by ste zadávali? Potrebujem to kvôli optimalizácii etarget. Napíšte aspoň 3-5 slov, ktoré podľa vás vystihujú toto Fórum. Potrebujem to ASAP.
valcik Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 diskusia, diskusné, fórum, psychológia, všeobecné, slovenské edit:neviem, či sú tieto slová výstižné, ale takto by som ich nasáčkoval do gúgla, ak by som hľadal nejaké fórum.
game Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 diskusia, fórum, fotky, blog, komunita, čitateľský krúžok, freespace, portál, cirkev, chat, galéria, etymológie, jazykoveda, drogues, dilema, samovražda, fóbie, psychológia, náboženstvo, archeológia ... oné ... ja som to hľadala už pod týmto všetkým :lol:
Cactales Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 diskusia(e), fórum, galéria, blog, freespace, portál
Sniper Zverejnené 27. Január, 2009 Autor Zverejnené 27. Január, 2009 Malo by to vystihovať podstatu Fóra. Vďaka kľúčovému slovu erotika bolo Fórum v systéme zobrazené doteraz vyše 175 000x (79 klikov), ale čo za erotiku tu ľudia nájdu? Akurát nejaké diskusie o tom. Myslím si však, že ľudia hľadajú niečo iné (videá - oral, anal, piss...), takže hoci erotika ako kľúčové slovo je úspešné, nevystihuje to pravú podstatu.
valcik Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 Axel, nahoď tam kľúčové slovo: najlepšie :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 jedno slovne spojenie, ktore mi vzdy pripadalo trochu odveci, ale pridal by som ho: freespace
Eiensama Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 a co tak... priatelska komunita :lol:
Sniper Zverejnené 27. Január, 2009 Autor Zverejnené 27. Január, 2009 Slovo nemôže byť superlatív. Malo by každého hneď napadnúť a malo by byť výstižné. Fórum, Blogy, Fotogaléria... čo ďalej? Chat síce je tiež dosť úspešné slovo, ale Chat je prístupný iba od 100 príspevkov takže pre nových návštevníkov to asi nebude zaujímavé.
Andulqa Zverejnené 27. Január, 2009 Zverejnené 27. Január, 2009 okrem tych vyssie spomenutych (forum, diskusia..) sa priklanam aj ku "Komunita" :lol:
Tomáš Zverejnené 29. Marec, 2009 Zverejnené 29. Marec, 2009 Ty ja keď som sem chcel prísť ale už som zabudol link normálne som napísal že freespace inokedy fsp fórum a vždy mi to našlo na prvom mieste. Teraz sa zasmeješ ale raz som hľadal v nejakom vyhľadávači (nebol to google ale niečo menšie) fórum o akvaristike, ana prvom mieste vyhodilo to čo som hľadal a hneď pod tým bolo toto FSP Fórum... Pekný súvis čo? :lol:
Odporúčané príspevky