Skočiť na obsah

Keby ste hľadali toto Fórum...

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

... aké kľúčové slová by ste zadávali? Potrebujem to kvôli optimalizácii etarget. Napíšte aspoň 3-5 slov, ktoré podľa vás vystihujú toto Fórum. Potrebujem to ASAP.

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

3

• game

2

• valcik

2

• Cactales

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

diskusia, diskusné, fórum, psychológia, všeobecné, slovenské

edit:

neviem, či sú tieto slová výstižné, ale takto by som ich nasáčkoval do gúgla, ak by som hľadal nejaké fórum.

Zverejnené

diskusia, fórum, fotky, blog, komunita, čitateľský krúžok, freespace, portál, cirkev, chat, galéria, etymológie, jazykoveda, drogues, dilema, samovražda, fóbie, psychológia, náboženstvo, archeológia ... oné ... ja som to hľadala už pod týmto všetkým :lol:

Zverejnené

diskusia(e), fórum, galéria, blog, freespace, portál

Zverejnené

Malo by to vystihovať podstatu Fóra. Vďaka kľúčovému slovu erotika bolo Fórum v systéme zobrazené doteraz vyše 175 000x (79 klikov), ale čo za erotiku tu ľudia nájdu? Akurát nejaké diskusie o tom. Myslím si však, že ľudia hľadajú niečo iné (videá - oral, anal, piss...), takže hoci erotika ako kľúčové slovo je úspešné, nevystihuje to pravú podstatu.

Zverejnené

Axel, nahoď tam kľúčové slovo:

najlepšie

:lol:

Zverejnené

jedno slovne spojenie, ktore mi vzdy pripadalo trochu odveci, ale pridal by som ho: freespace

Zverejnené

Slovo nemôže byť superlatív. Malo by každého hneď napadnúť a malo by byť výstižné.

Fórum, Blogy, Fotogaléria... čo ďalej? Chat síce je tiež dosť úspešné slovo, ale Chat je prístupný iba od 100 príspevkov takže pre nových návštevníkov to asi nebude zaujímavé.

Zverejnené

okrem tych vyssie spomenutych (forum, diskusia..) sa priklanam aj ku "Komunita"

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ty ja keď som sem chcel prísť ale už som zabudol link normálne som napísal že freespace inokedy fsp fórum a vždy mi to našlo na prvom mieste. Teraz sa zasmeješ ale raz som hľadal v nejakom vyhľadávači (nebol to google ale niečo menšie) fórum o akvaristike, ana prvom mieste vyhodilo to čo som hľadal a hneď pod tým bolo toto FSP Fórum... Pekný súvis čo?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov