Skočiť na obsah

Zamknutie príliš všeobecných tém

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no tak samozrejme, nema moc vyznam, aby sa rozpisoval o skladbe niekto, kto rozumie hudbe tak, ze ju pocuva. ale aj cudzi text stiahnuty z webu tej teme prida to, bez coho je iba suchou statistikou, ako napisal cactus.

Zverejnené

Ja vždy do Čo práve počúvate pripojím aj kúsok textu, najčastejšie refrénu, alebo nejakej inej časti, ktorá ma zaujala. A pripojiť k tomu LINK je tiež fajn nápad, treba si však uvedomiť, že keď niekto počúva Slovenský punk-rock, tak také piesne proste na nete niesú, už je dosť problém zohnať tie CDčka, nieto ešte nájsť to na youtube. Ale fakt s tým textom je to dobrý nápad podľa mňa. Inak tiež také suché príspevky, že "Korn - Right Now" - tak to vážne je oničom. Takže mne by ani svedomie nedalo tam hodiť príspevok bez väčšej výpovednej hodnoty. A ja osobne neznášam príspevky obsahujúce tak 2-3 slova (hoci aj také sa občas pritrafia) alebo niekedy ani to a niekto tam hodí len smajlíka.

Zverejnené

aljak mám jeden návrh, napíšeme to do Čo práve počúvate do prvej témy ... a potom ju môžeme vrátiť do hudby ... urobíme z toho Tému podobnú knihám - čo práve čítate - podobne ako tam písaval dead, dal tam album, link, pesničku aj s minirecenziou, aby aj ostatní vedeli, čo to práve počúvate, kto to napísal, kto spieva, kedy, čo to je .

keď tam bude niečo také, ako naposledy často - link skrytý pod slovíčkom toto, je to jasný spam ... ok ?

Toto sa mi zdá ideálne riešenie. Ja osobne som inkriminovanú tému nikdy nepovažoval za posthunting, takže proti tejto téme mám najmenej výhrad. Takže môže sa vrátiť do Hudby za predpokladu že budú splnené horeuvedené podmienky. Len neviem ako to budem riešiť ja keď počúvam len hudbu (bez textu :lol:).

len taka otazka, v com je problem?

v tom ze ma niekto vela zbytocnych prispevkov?

co tak zrusit pocitanie prispevkov uplne? nikdy som nepochopil naco to je dobre :)

Problém je v témach, ktoré obsahujú milióny príspevkov, ale v podstate sú len o tom istom, majú nízky informatívny charakter a hodnotu majú možno len pre samého majiteľa. Tu vôbec nejde o zrušenie počtu príspevkov, je jedno či tam máš číslo 4,390 alebo 10,597,637. Záleží na tom o aké príspevky ide a nakoniec je dôležité čo sa ukazuje v databáze. To sa nedá ovplyvniť.

môžu tam byť o kapele popísané aj litánie, že vďaka nim dosiahnem orgazmus trebárs, ale aj tak si najprv vypočujem ukážky

Asi začnem blogovať o hudbe :)
Zverejnené

Problém je v témach, ktoré obsahujú milióny príspevkov, ale v podstate sú len o tom istom, majú nízky informatívny charakter a hodnotu majú možno len pre samého majiteľa. Tu vôbec nejde o zrušenie počtu príspevkov, je jedno či tam máš číslo 4,390 alebo 10,597,637. Záleží na tom o aké príspevky ide a nakoniec je dôležité čo sa ukazuje v databáze. To sa nedá ovplyvniť.

tak potom vidim problem v tom, ze tu bolo hned povolenych strasne vela statistickych tem a ludia si na to zvykli...ono teraz to bude tazsie menit :lol:

Zverejnené

Takým témam sa nevyhne žiadne Fórum, najmä ak sa vytvára komunita. Neskôr sa Fóra rozhodujú či také témy ponechajú alebo odstránia. Inde to riešia šalamúnsky, všetko pospájajú to jednej ultragigamegalomanskej témy (viď PF).

Ja vidím riešenie tak, že z tých tém by sa vycucli príspevky, ktoré obsahujú nejakú konštruktívnu diskusiu a tie by sa presunuli do adekvátnych kategórií. Zvyšok sa nechá tak. O tom sa rozhodne neskôr.

Zverejnené

a co mate proti Na kolko zadrzite dych? to by ste potom mohli vymazat aj hypoteticke temy ako Ako dlho mam vydrzat pri sexe a nespravit sa?, pricom niekomu to moze pomoct v zvyseni ega. Po druhe - temu kde je max 5 prispevkov od cloveka, nepovazujem za posthunting. Po tretie, ten co toto zaradil medzi vseobecne temy, sa do tejto ani nepozrel, e.g. absolutny ignorant.

Zverejnené

Takéto témy, kde rapídne narastajú príspevky a nemajú moc veľkú hodnotu by sa skôr mohli písať do blogov. Ak by to tam narástlo na nejakých 1000 komentárov tak by sa to zmazalo. Databáza Fóra sa stále zväčšuje a čím ďalej tým dlhšie trvá optimalizácia. Raz sa nebude dať optimalizovať vôbec a neoptimalizované Fórum bude čím ďalej tým pomalšie a pomalšie ... amen.

Zverejnené

Axel kazda databaza rastie rastie ked ti do nej idu nove data :lol:

to mas v plane predbezne mazat stare veci, nech je forum stale rovnako velke a budu tu len aktualne veci a stare pojdu do prec ci ako si to predstavujes? :)

Zverejnené

Nie, postupne sa budú selektovať príspevky, ktoré majú malú výpovednú hodnotu. Ale týka sa to iba starších príspevkoch, tie ktoré tu hromadne pribúdali na začiatku Fóra, teraz ich pribúda podstatne menej.

Zverejnené

Skús sa najprv spýtať konkrétnejšie. V tvojom príspevku vidím len jednu otázku, ktorá je negovaná nejakými úvahami. Takže moju odpoveď považujem za dostatočnú.

Zverejnené

dovod vymazania, kedze

1. tema je porovnatelna s inymi takymito temami

2. ani nahodou tam nie je posthunting

3. vseobecna tema sa tyka prispevkov z roznych tem, ktore z urciteho citoveho dovodu mozno dat aj do nej. o tejto teme to neplati.

bud taky dobry a skus este raz.

Zverejnené

kristepane, tak ako mozes svoju odpoved povazovat za dostatocnu, ked ani nemas predstavu, na co si mi odpovedal?

Na ako dlho zadržíte dych? (to je tu aj taká téma??)

Zverejnené

Chcel som sa len uistiť. Dal som si námahu ju nájsť, stále sa nachádza v kategórii Zábava, nič sa s ňou nerobilo a dokonca som do nej napísal nejaké 3 príspevky. Vidím len nejaké štatistiky ktorých prekonávanie môže niekomu priviesť srdcovú slabosť. Nevidím na nej nič výnimočné. Takže z tvôjho pohľadu aký je problém s tou témou?

Zverejnené

nemala by sa vymazat, lebo nesplna kriteria, ktore ste stanovili.

Zverejnené

No a maže ju niekto?

Zatiaľ je riešenie také, že témy sa možno prečistia tak, že príspevky čo majú aspoň nejakú hodnotu sa presunú do zmysluplnejších tém a zvyšok sa buď nechá tak alebo sa prečistí od čistých spamov, ktoré sa vymažú. To ako to bude záleží od Cactalesa a game. Ja som dal len návrh na riešenie, realizujú to ani za základe ich uváženia, svedomia a vedomia. Keďže téma o dýchaní neobsahuje milióny príspevkov tak nepredpokladám že by sa s ňou mali diať nejaké zásadné zmeny.

Zverejnené

prezerala som si teraz nejaké staršie témy a chcela som sa obohatiť témou Úsmev vo Všeobecných témach...

myslím, že téma už stratila na význame, keďže sa týkala súťaže, ktorá už dávno skončila, okrem toho, v linkoch, ktoré sú v nej priložené, sa už fotky nezobrazujú...

preto si myslím, že téma je absolútne nepotrebná, jedine, že by sa začala týkať niečoho iného ako tej súťaže, resp. že by sa do nej začali vkladať obrázky...

Zverejnené

Samozrejme, takáto téma ktorej podstatou boli obrázky a už sa nezobrazujú tak je zbytočná a jej osud je neistý.

Zverejnené

s tým nesúhlasím, etymológie ozvláštňujú FSP, téma, aká inde moc nie je ... a ja sa tam občas čosi aj spýtam, a zvyknem si prečítať, aj keď nie so všetkým súhlasím, ale ja nie som etymológ :lol:

okrem toho si dajte do google etymológie a fsp je na treťom mieste

Zverejnené

akceptujem tvoj nazor ale napriek tomu s nim nesuhlasim

Zverejnené

ja ano ... etymológie sú zvláštnosťou fsp, tému Čo práve počúvate či Uľavte si tu majú takmer všade, ok ... hm ? alebo ako ronja hovorí ... ačak ? : )

Zverejnené

game len je to tema, ktoru cita minimum ludi a prispieva do nej este mensie minimum, skor skoro absolutna nula...

ano je to specialita, ale to by bola aj tema odfodte ake najvacsie hovno ste dnes mali na zachode...ver mi ze aj to by bolo vysoko vo vyhladavacoch...

chapem co tu chce axel urobit, pretriedit temy, ktore su casto bezduche a zbytocne (priklad co bola tema kde kazde cislo muselo byt nejakym obrazkom zobrazene), ale ako som vravel, to ze tak rozbiehal forum je sice fasa, ale ked to zacne sekat, neni sa treba cudovat ze to ludom bude proti srsti, nastupili do vlaku kde boli urcite pravidla a teraz sa tie pravidla menia...

a zas treba uznat, ak chces forum kde budu prispevky len vysoko hodnotne, je dost mozne ze bude dost mrtve...predsa len su tu bezni ludia, s beznymi starostami, beznymi naladami...atd....

dufam ze som to napisal dost zrozumitelne :lol:

Zverejnené

nejde ani tak o to, kolko ludi to cita. niektore temy cita viac ludi, ine menej. ide o to, ze odfotene hovno ako obsah prispevku ma mizivu hodnotu. a ide tiez o mnozstvo, v ktorom sa prispevky typu "3:15" na forum postovali, pripadne postuju.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov