Skočiť na obsah

Čo ku knihe?

phersu

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V kľude môžem počúvať jednu pesničku stále dookola počas čítania určitej knižky.

Tak to už je moja technika dovedená ad absurdum :lol: Jednu skladbu určite nie, zomrel by som, nech by to bolo čokoľvek :) Musí ísť o špecifickú atmosféru konkrétneho CD ako celku, ktoré k tomu proste pasuje.

Menší off topic: No ja by som si Hannu na tvojom mieste nepúšťala vôbec k ničomu lebo mne osobne pri nej praskajú ušné bubienky

No veď to som uviedol ako extrémne absurdný príklad lebo nič lepšie ma v tom momente nenapadlo :) A keby si mrkla môj profil, tak vieš ako sa veci majú ;) ;)

...zvládam sa pohrúžiť do knihy dokonca už aj doma za prítomnosti členov domácnosti.

Teda... závidím :/

Zverejnené

tak to by ma ako fanúšika zaujímalo, čo je pre teba vhodné ku Coelhovi ? :)

- moja takzvaná coelhovská pesnička. :)

Neviem, ale k jeho knihám sa mi úžasne hodí... pomalé tempo, človek sa ponorí do tých jeho myšlienok a nechá sa unášať ;) Nič iné mi do uší už pri ňom ísť nemôže, lebo to potom nemá tú správnu atmosféru ;)

No veď to som uviedol ako extrémne absurdný príklad lebo nič lepšie ma v tom momente nenapadlo ;) A keby si mrkla môj profil, tak vieš ako sa veci majú :lol: ;)

Veď ja len pre istotu... Lebo som sa normálne zľakla, keď som videla jej meno v príspeku, a dokonca v sekcií kultúra, kde podľa mňa vôbec nepatrí ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov