Sniper Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 Téma o AIS-e, problémy, postupy a pod. Ja blb, zabudol som sa cez AIS prihlásiť na jednu skúšku, tak som učke napísal mail či môžem prísť.Prečo vlastne sa cez ten AIS treba prihlasovať? Ak sa neprihlásim a prídem na skúšku čo to spraví? Neuznajú mi výsledok skúšky?
tomassi Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 asi tak nejakAIS, my máme MAISje systém, kt. má monitorovať predmety, skúšky, známky a pod., aby všetko klapalo keď si ju nezapísal, mohol by sa mať z toho prpoblémy, ale isto sa to dá nejak vyriešiťpodľa toho, či to u Vás fičí už dlhšie alebo ste na to nabehli len teraz ako mya je v tomteda pekný bordel
Tom182 Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 mais na nasej skole je uplne o nicom...nefunguje, su tam chyby, neda sa prihlasovat..proste zbytocna debilita
Sniper Zverejnené 9. Január, 2009 Autor Zverejnené 9. Január, 2009 Nema kazda skola vlastny AIS?V podstate to má všade rovnaký význam. keď si ju nezapísal, mohol by sa mať z toho prpoblémy, ale isto sa to dá nejak vyriešiťUčka odpísala že ak sa zmestím do posluchárne tak môžem prísť. Na to, že z počtu 25 ľudí sa prihlásilo 12 tak predpokladám že mám dosť veľké šance sa tam dostať. Ale súhlasím s Tomom, pokým to nefunguje tak ako má tak je to debilina.
aljak63 Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 No neviem ci je dobre byt za kazdu cenu velmi moderny, aj za tu cenu ze to nefunguje a je v tom zmatok! :lol:
weirdo Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 ja si ho nemozem vynachvalit - nasa skola v 2005 vyhrala sutaz o najlepsiu implementaciu univerzitneho IS v europskej unii .. takze to je tak - pokial to niekto umi, tak umi, pokial sa na to nejaka univerzita vyserie, kupi nejaky unverzalny shit a da ho rozbehat lamkam, tak amen tma
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz