aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 A po včerajšku už je jasné kto postúpil ďalej do play-off a kto naopak hrá len o záchranu! ...::: Group A :::... Czech Republic vs. Kazakhstan - 10:2 (6:1, 4:0, 0:1) Goals: 9., 27., 33. a 36. Kana, 2. a 16. Knotek, 11. a 13. Ruzicka, 6. Szturc, 26. Okal - 8. Onichshenko, 52. Savenkov Goalkeepers: Furch (2/24) - Yankov (8/17), Gryaznov (2/28) Shots: CZE vs. KAZ - 45:24 Canada vs. United States - 7:4 (3:3, 2:1, 2:0) Goals: 15. a 16. a 60. Tavares, 19. Eberle, 21. Boychuk, 27. Hodgson, 60. Ennis - 4. Shattenkirk, 8. Hayes, 13. O'Brien, 24. Blum Goalkeepers: Tokarski (4/27) - McCollum (5/27) Shots: CAN vs. USA - 29:27 1. Canada - (35:6) - 12 pts 2. United States - (28:12) - 9 pts 3. Czech Republic - (21:14) - 6 pts 4. Germany - (12:19) - 3 pts 5. Kazakhstan - (2:47) - 0 pts ...::: Group B :::... Sweden vs. Russia - 5:0 (4:0, 0:0, 1:0) Goals: 6. a 17. Petersson, 10. Hjalmarsson, 18. Backlund, 44. Johansson Goalkeepers: Markstrom (0/31) - Alistratov (4/12), Zhelobnyuk (1/26) Shots: SWE vs. RUS - 38:31 Slovakia vs. FINLAND - 3:2so (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0, 1:0) Goals: 31. Panik, 49. Bezak, SO: Tatar - 25. Lucenius, 38. Lahde Goalkeepers: Janus (2/12) - Metsola (2/32) Shots: SVK vs. FIN - 32:12 1. Sweden - (21:3) - 12 pts 2. Russia - (17:9) - 9 pts 3. Slovakia - (12:15) - 5 pts 4. FINLAND - (10:12) - 4 pts 5. Latvia - (5:26) - 0 pts Ďalší program MS "20": Štvrťfinálové zápasy (2.január): Russia vs. Czech Republic United States vs. Slovakia Seminfálové zápasy (3.január): USA/SVK vs. Sweden RUS/CZE vs. Canada ________________________________________________ A je to jasné! Všetky tajničky základných skupín sú vyriešené! Poznáme postupujúcich do Play-Off (CAN, SWE, USA, RUS, CZE, SVK), ale ja "postupujúcich" do skupiny o záchranu (GER, FIN, KAZ, LAT). To všetko sa udialo včera na prelom rokov! V A-skupine Češi potvrdili svoj postup z 3.miesta proti Kazachom, ktorý opäť dostal ďalší nášup (10:2), ale plusom je, že konečne 2-krát aj skórovali, hoci konečné skóre 2:47 je viac ako nelichotivé. Hlavnou udalosťou A-skupiny však bol riadny boj medzi domácou Canadou a takmer domácimi USA - tu to bolo riadne derby a skóre sa menilo pomerne často! Američania v 13.minúte dokonca viedli 3:0, ale ešte dokonca 1.tretiny to Kanaďania vyrovnali a v ďalšej fáze boli tiež o niečo lepší a zvíťazili 7:4, ale treba podotknúť, že v poslednej minúte to bolo "len" 5:4 a tie 2 góly padli do Empty Net. Canada si tak zabezpečila priamy postup z 1.miesta v skupine do semifinále, USA si zahrajú proti Slovákom. V B-skupine pútal na úvod boj o prvenstvo v skupine medzi Švédmi a Rusmi, no a zápas mal až prekvapivo jasný priebeh. Hneď v 1.tretine to bola kanonáda a ruský brankár Alistarov sa v 18.minúte, za stavu 4:0 porúčal preč z brány. Ďalej sa to zmiernilo a padol už len 1 gól, a opäť do ruskej siete, čiže výsledok tohto zápasu bol 5:0. Treba pochváliť fenomenálneho švédskeho brankára Markstroma, ktorý nedal Rusom šancu a aj vďaka nemu idú 3 korunky priamo z 1.miesta do semifinále, zatiaľčo Rusi sa potrápia ešte proti Čechom. Zaujímavý a hlavne vyrovnaný zápas bolo stretnutie o 3.miesto v skupine a o postup do štvrťfinále medzi Suomi a Slovenskom. Bohužiaľ, dopadlo to veľmi zle! A Fíni, ktorí sú zvyknutí bojovať skôr o medaile si tieto MS zahrajú len o záchranu v elitnej kategórii (tak to tu ešte nebolo!!!). Smutné je hlavne to, že Fíni za celý zápas ani raz neprehrávali - ani jednu jedinú sekundu, a napokon aj tak prehrali v samostatných nájazdoch. Slováci mali včera riadne šťastie vo veľa situáciach (dokonca aj mantinele hrali proti Suomi) a aj to prispelo k tomu, že idú ďalej práve Slováci. Veľká škoda je to, veľmi veľká. Na druhú stranu, v skupine o záchranu si zahráme proti Nemecku a Kazakhstanu, tak aspoň skóre pôjde hore a v kanadskom bodovaní si výrazne polepšia (jediná výhoda)!
tomassi Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 zápas som nevidel, no myslím, že aljak áno, lebo by bolo pokrytecké, písať to, čo napísal, na základe údajov zo zápisu stretnutia a myslím, že taký on nie je ale predsa sa ho niečo spýtam všetci vieme, že sa vyžíva v štatistických ukazovateľoch, tak by som poprosil vysvetliť nasledovnú vetu Slováci mali včera riadne šťastie vo veľa situáciach (dokonca aj mantinele hrali proti Suomi) a aj to prispelo k tomu, že idú ďalej práve Slováci.a pomer strieľ SVK 32:12 FIN
aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 Ano, zapas som pozeral. Vydrzal som az dokonca co bolo az okolo 4tej (tak dlho som na Silvestra este ani hore nebol). No a ak bude zaznam tak si ho kukni. Ale Fini nestrielali pri kazdej moznej prilezitosti (ako to robia Kanadania a Americania hlavne), ale hrali vysoko technicky hokej a strielali len z vylozenych situacii, aj kvoli tomu mal Janus katastroficku uspesnost, hoci chytal famozne a nebyt jeho, Slovaci sa uz pripravuju na zapasy v skupine o zachranu. Naozaj skvely brankar ten Janus a ked isli najazdy uz som vedel, ze toto nedopadne dobre, pretoze Metsola bol strasne neisty pocas celeho zapasu! Cize pomer striel tu nezohraval az taku rolu ako zvycajne. Ale ked sa to tak vezme, Slovaci boli naozaj aktivnejsi, avsak strielali zo vsetkych moznych uhlov a z kazdej moznej prilezitosti to skusali na Metsolu - a podarilo sa im 2 krat dorovnat zapas a nakoniec v najazdoch aj vyhrat. Najazdy boli napinave velmi, ale mladi Fini nezvladli napokon ten tlak a prehrali. Ale vitazstvo by si zasluzili rovnako oba teamy, lebo to bolo riadne vyrovnane - tak ako sa ocakavalo. Asi tolko by som k tomu povedal :lol: Moze byt? Alebo este nejake otazky?
lopata555 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Ja som zápas pozeral a môžem povedať že to bol super zápas, Slováci hrali super, Fíni hrali super. A tiež sa pripájam že takto dlho som na Silvestra nikdy nebol hore, a som rád že som bol. Slovensko gratulujem a dúfam že z USA budete hrať tiež dobre ................ :lol:
bobsapp Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 škoda že som išiel spať už pri stave 1:0 :lol:ale dobre dopadlo, ostáva mi už len dodať... NA AMERIČANOV!!! :)
wysky Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 No ja myslim, ze raz za cas moze mat stastie aj Slovensko. :)Kazdopadne, na zachranu pri ucasti Kazachstanu a Lotysska nie je potrebne ziadne velke umenie. :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Bol to vyrovnany zapas a postupiť by si zaslužili oba timy. No môže len jeden a tentoraz to boli Slovaci.
Nokia Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Slovenskoooooo, Slovenskoooooo eeeeja eeeeja eeeeja Slovenskoooooo :lol:
Tom182 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 ked sa prehrava tak sa clovek ani neozve :) :lol:
bobsapp Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 ? po každej našej prehre sa tu niekto ozval, takže toto ti moc nevyšlo - či ešte stále riešiš niečo s telefónom a malo to byť iba naňho?
Nokia Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 to vies, niekto ma svoje komplexy z toho ze musi zit v krajine ktoru tak z duse nenavidi...niekto mu tu drzi pistole pri hlave a nepusti ho zit do oblubenych krajin...chapes, doma asi komunizmus neskoncil a je zakazane emigrovat....skoda reci o takych exotoch....
Tom182 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 ano bolo na hejfanusikov :lol:jaaj ako ma ty fesak dobre poznas..ovladas moje komplexy, vies o mne vsetko...keby som chcel davno tu niesom, zatial nemozem..no nemam s tym problem..ale to ty uz vies..naozaj skoda reci, ale na teba ja zase vzdy rad reagujem..komunizmus doma neskoncil..ako u nas doma? ak ano tak vis..spat k teme..ja len neznasam tychto hejfanusikov, ktory ked sa zadari obalia sa do zastavy a kricia slovenskoooooo..heeeja heeeja heeeja slovenskoooooo :)
Nokia Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 ako vidim na to moje slovensko trafena hus hned zagaga...ak by si vedel citat poriadne vedel by si ze niesom ziaden hejfanusik....len tu ukazujes svoju prizemnost, len tak dalej....
aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 Nokia!!! :lol: To musíš akože v každej téme Off-Topicarčiť ???
Tom182 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 aaa sam pan boh mi kaze o prizemnosti :lol:tak co si sa doteraz neozval v tejto teme? ha?
bobsapp Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Aljak, nezdá sa ti že prvý tu začal z off-topicom tvoj brat a potom tu dal dalšie dva mimo témy príspevky? nechápem, zato že tu nevypisuje ako sa teší z výhry alebo nekomentuje prehru ktorú nevidel nemôže sa tešiť z postupu.keby si bol odcestovaný a nevidel by si ani jeden zápas kanady na ms a oni by vyhrali som presvedčený že by si tu nenapísal o tom ani slovo :lol:v téme primera division som neviem kedy písal naposledy a tomu ver že real, barcu sledujem čo to ide, ale asi som tiež len hejfanúšik
aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 Nemyslim si. Tom sa ho pytal ze preco sa doteraz v tejto teme neozval ked je taky velky fanusik ... Az Nokiu tu zase zacal o komunizme a emigracii trepat kraviny, a co to ma s hokejom? Co je na tom ze niekto fandi inym? Na tom nic nieje podla mna!
Nokia Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 aljak nauc sa citat, je to tema o MS v ladovom hokeji, ja som svojim prvym prispevkom povzbudil slovensko, off topic zacal tvoj brat so svojimi recami...ale ako vidim, dalej ako na svoje spicky si nevidis... tom myslim ze si mozem prispiet kedy chcem kam chcem a ako chcem, kym to neporusuje pravidla fora, takze to ze som sem prispel zrovna teraz je moja vec a teba do toho velke vies co.. zacinam mat pocit, ze nie ja som ten co tu vyvolava rozbroje ale vase sesterske duo...
Tom182 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 ano moja, kto by si vobec vase velicenstvo opovazil obvinit z rozbrojov... aaano? tak ja skonstatujem ze ked sa nedari neozve sa...potom sa spustia sracky o komplexoch a komunizme...mmm tak asi som naozaj ja ten co je vzdy offtopic :lol: prispevaj si kaaaam len chces, pis si cooo len chces...tak potom ti mozem zopakovat co si prave napisal "to ze som sem prispel, do toho ti je velke" hovno...
aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 Nokia, ukáž mi príspevok kde podľa teba začal off-topic ... podľa mňa je to tento to vies, niekto ma svoje komplexy z toho ze musi zit v krajine ktoru tak z duse nenavidi...niekto mu tu drzi pistole pri hlave a nepusti ho zit do oblubenych krajin...chapes, doma asi komunizmus neskoncil a je zakazane emigrovat.... skoda reci o takych exotoch.... Čo ma podla teba Hokej s komplexami, pištoľami, komunizmom, emigráciou, a žitím na SK??? Podla mňa absolútne nič! Alebo máš iný názor? :lol:
Nokia Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 aljak ked mi ukazes aky ma tento prispevok vyznam s majstrovstvami okrem pod*ebavania tak mas u mna ospravedlnenie ked sa prehrava tak sa clovek ani neozve :lol: :) a chlapci, len tak dalej, ide to s vami od 10tich k piatim :)
aljak63 Zverejnené 1. Január, 2009 Autor Zverejnené 1. Január, 2009 Neviem ako ty, ale ja som to pochopil tak, že to myslel, že pokiaľ sa prehráva, tak sem neprispeješ, ale zrazu sa zadarilo a SK postupuje do štvrťfinále a hľa - už fandím. Zaujímalo by ma, či vieš vôbec z hlavy povedať mená aspoň 5 hráčov v kádri SK "20". Ale s hokejom to má podľa mňa veľmi veľa. Zatiaľčo tvoj off-topic znovu nemá obdoby. Bavíme sa o hokeji a ty tu zrazu začneš rozoberať komunizmus, komplexy, imigráciu, atď. Čo ani náhodou nemá s hokejom nič, ale vooobec nič spoločné! A mne sa ospravedlňovať nemusíš, stačí že sa ospravedlníš tomassimu,ktorý tu bude po tebe upratovať všetok ten bordel, čo si tu narobil!
Tom182 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 chlapci ide to s vami.....citam citam ale vidim len same bla bla bla
lopata555 Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Takže Slováci ďalší zápas hráme ................ Slovensko - USA 3.1 o 1:30 v priamom prenose na STV 3 ................ :lol: :) :)
Sniper Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Bohužiaľ, dopadlo to veľmi zle!Jak bohužiaľ? Bohužiaľ pre nich! :lol: Slováci hrajú zatiaľ solídne, škoda puknutia s Rusmi.
Odporúčané príspevky