Skočiť na obsah

Výpadky a presun Fóra

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja som vypadok zaznamenal iba jediny raz, a to som tu každy deň pomerne často. Asi chodim v spravnom čase... Takže to prežijem. Ale ak sa chcete presunuť, v pohode.

• Odpovedí 37
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

11

• Mgr. L.E.G. von Trips

3

• weirdo

2

• aljak63

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

myslim ze lepsie to ma vpravo hore pri teme v ponuke moznosti - stiahnut tuto temu

Už som sa vydesil že je tu zase niečo o čom nikto nemá ani potuchy, ešteže ma Nokia upokojil.
Zverejnené

Keď bude presun Fóra k websupportu tak budete musieť počítať s tým, že Fórum bude zrejme na 1-2 dni úplne, ale úplne vypnuté resp. nedostupné.

Zverejnené

Vadia mi, ale prežijem to...

ale pokiaľ by to mohlo byť aj lepšie, nie som proti zmene

Zverejnené

Už som sa vydesil že je tu zase niečo o čom nikto nemá ani potuchy, ešteže ma Nokia upokojil.

popravde tiez som to predtym nepoznal ale ked tu cactales taku krkolomnu moznost ponukol tak som si povedal ze ipb forum by malo mat aj rozumnejsiu moznost a hned som to nasiel :lol:

Zverejnené

Možnosť ukladania cez možnosti prehliadača ma napadla ako prvá, keďže som kedysi túto možnosť ukladania stránok využíval pomerne často. Samozrejme stiahnuť tému cez možnosti fóra je jednoduchšie, najmä v prípade viacstranových tém.

Zverejnené

zase tazky vypadok .. forum je bud priserne spomalene (prihlasovanie v radoch minut) alebo toobusy .. cize prakticky nepouzitelne ..

Zverejnené

Jedine je problém s toobusy, čo je chyba na strane providera.

S prihlasovaním v radoch minút nemá problém nikto, Fórum mi ide svižne po celú dobu.

Zverejnené

to áno

buď sa nedá prihlásiť, alebo dá, a to je okamžité

Zverejnené

S prihlasovaním v radoch minút nemá problém nikto.

tusim som sa pred chvilou vyjadril, ze taky problem existuje.
Zverejnené

nevadia mi, nevnimam to ako katastrofu

co bude ale aj tym, ze mi zatial sposobili minimalne problemy, prispevok som zatial nestratila ziadny a vypadky len malokedy zaznamenam

Zverejnené

prispevok som zatial nestratila ziadny

S príspevkami to nemá nič :lol:
Zverejnené

Dnes to vypadáva každú chvíľu. To si provider robí zo mňa prdel alebo ako to mám chápať?

V každom prípade začiatkom budúceho týždňa dôjde k presunu k novému providerovi. Dovtedy neodporúčam uploadovať akékoľvek súbory na Fórum (avatary, fotky, obrázky do Fotogalérie). Po presune sa to nemusí objaviť :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov