Ryan Giggs Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Ja som vypadok zaznamenal iba jediny raz, a to som tu každy deň pomerne často. Asi chodim v spravnom čase... Takže to prežijem. Ale ak sa chcete presunuť, v pohode.
Sniper Zverejnené 24. November, 2008 Autor Zverejnené 24. November, 2008 myslim ze lepsie to ma vpravo hore pri teme v ponuke moznosti - stiahnut tuto temuUž som sa vydesil že je tu zase niečo o čom nikto nemá ani potuchy, ešteže ma Nokia upokojil.
Sniper Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Keď bude presun Fóra k websupportu tak budete musieť počítať s tým, že Fórum bude zrejme na 1-2 dni úplne, ale úplne vypnuté resp. nedostupné.
arwiel Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Vadia mi, ale prežijem to... ale pokiaľ by to mohlo byť aj lepšie, nie som proti zmene
Nokia Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Už som sa vydesil že je tu zase niečo o čom nikto nemá ani potuchy, ešteže ma Nokia upokojil. popravde tiez som to predtym nepoznal ale ked tu cactales taku krkolomnu moznost ponukol tak som si povedal ze ipb forum by malo mat aj rozumnejsiu moznost a hned som to nasiel :lol:
Cactales Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Možnosť ukladania cez možnosti prehliadača ma napadla ako prvá, keďže som kedysi túto možnosť ukladania stránok využíval pomerne často. Samozrejme stiahnuť tému cez možnosti fóra je jednoduchšie, najmä v prípade viacstranových tém.
weirdo Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 zase tazky vypadok .. forum je bud priserne spomalene (prihlasovanie v radoch minut) alebo toobusy .. cize prakticky nepouzitelne ..
Sniper Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Jedine je problém s toobusy, čo je chyba na strane providera.S prihlasovaním v radoch minút nemá problém nikto, Fórum mi ide svižne po celú dobu.
game Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 to áno buď sa nedá prihlásiť, alebo dá, a to je okamžité
weirdo Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 S prihlasovaním v radoch minút nemá problém nikto.tusim som sa pred chvilou vyjadril, ze taky problem existuje.
Lolisha Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 nevadia mi, nevnimam to ako katastrofu co bude ale aj tym, ze mi zatial sposobili minimalne problemy, prispevok som zatial nestratila ziadny a vypadky len malokedy zaznamenam
Sniper Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 prispevok som zatial nestratila ziadnyS príspevkami to nemá nič :lol:
Sniper Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Dnes to vypadáva každú chvíľu. To si provider robí zo mňa prdel alebo ako to mám chápať?V každom prípade začiatkom budúceho týždňa dôjde k presunu k novému providerovi. Dovtedy neodporúčam uploadovať akékoľvek súbory na Fórum (avatary, fotky, obrázky do Fotogalérie). Po presune sa to nemusí objaviť :lol:
Odporúčané príspevky