Skočiť na obsah

Editácia príspevku

chrust

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To,že na tomto fóre je možnosť editácie,či opravy/úpravy svojho príspevku beriem ako pozitívum.Nie všade to je samozrejmosťou :lol: .

Lenže problém môže nastať,ak niekto na tento príspevok reaguje a dotyčný sa "chytí za nos" a svoj pôvodný príspevok opraví.Potom ten "reakcionár",čo reagoval na "akcionára" môže so svojím príspevkom vypadať jak pitomeček,nakoľko co je psáno to je dáno :) .

Navrhujem,aby editácia,ktorá bola uplatnená až po následných príspevkoch,bola v príspevku zapísaná....napr. "edit: 24.11.2008, 11:41 hod".Pritom nemusí byť vypichnuté,čo presne sa editovalo.

V prípade,že by ďalšie príspevky neexistovali,záznam o editácii vôbec nemusí byť zaznačený.

Čo poviete ?

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chrust

3

• Sniper

1

• Nokia

1

• Aikaterine

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

inšpirovaný témou Návod na nudu si založil túto tému? :lol:

ako nápad je to dobrý

...väčšina členov to aj robí takto

jasne, že sa nájdu výnimky, ale zas tak často sa to nestáva :)

Zverejnené

dobry napad

ale prave kvoli tomu aby som nevyzeral ako dilino ked niekto zmaze svoju reakciu tak davam to co chcem vypichnut do quote a potom mi to ostane v mojom prispevku :lol:

Zverejnené

inšpirovaný témou Návod na nudu si založil túto tému? :lol:

Dobrý postreh ... :)

davam to co chcem vypichnut do quote a potom mi to ostane v mojom prispevku :)

Tiež som to tak robil,až kým ma niektorý moderátor "nevyškolil",že načo dávam citáciu predchádzajúceho príspevku,keď je z textu jasné,že reagujem naň ;)
Zverejnené

Užívateľské skupiny majú nastavený rôzny čas určený pre úpravy príspevkov.

Members - 24 hodín

Active Members - 24 hodín

Advanced Members - 72 hodín

Supermembers - 120 hodín

Posledné tri skupiny majú možnosť nepoužiť záznam o úprave. Keďže vidím že to spôsobuje takéto problémy, všetky hodnoty znížim. Myslím, že čas na úpravu príspevku viac ako 3 dni je značne prehnaný.

Zverejnené

chrustik, čo je takto v Pravidlách, a je to v poriadku - nequotovať c e l ý predchádzajúci príspevok

v prípade Nudy to bola reakcia len na jednovetový príspevok, a že niekto vyeditoval z tej vety kúsok, je jasné z tvojej reakcie - možno sa tomu dá predísť tým, že dáš do quote výlučne to, na čo reaguješ ... napríklad

Lopata (555)

tie dodatočné úpravy sa stávajú veľmi zriedkavo, a z reakcie je zvyčajne skúseným fórumákom jasné, že tam úprava bola, aj bez quotovania : )
Zverejnené

O.K. - som rád,že sme si to vyjasnili :lol:

Mám rád čistý stôl ... tak jak to ma byť .

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov