chrust Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 To,že na tomto fóre je možnosť editácie,či opravy/úpravy svojho príspevku beriem ako pozitívum.Nie všade to je samozrejmosťou :lol: .Lenže problém môže nastať,ak niekto na tento príspevok reaguje a dotyčný sa "chytí za nos" a svoj pôvodný príspevok opraví.Potom ten "reakcionár",čo reagoval na "akcionára" môže so svojím príspevkom vypadať jak pitomeček,nakoľko co je psáno to je dáno :) .Navrhujem,aby editácia,ktorá bola uplatnená až po následných príspevkoch,bola v príspevku zapísaná....napr. "edit: 24.11.2008, 11:41 hod".Pritom nemusí byť vypichnuté,čo presne sa editovalo.V prípade,že by ďalšie príspevky neexistovali,záznam o editácii vôbec nemusí byť zaznačený.Čo poviete ?
Aikaterine Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 inšpirovaný témou Návod na nudu si založil túto tému? :lol: ako nápad je to dobrý...väčšina členov to aj robí taktojasne, že sa nájdu výnimky, ale zas tak často sa to nestáva :)
Nokia Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 dobry napadale prave kvoli tomu aby som nevyzeral ako dilino ked niekto zmaze svoju reakciu tak davam to co chcem vypichnut do quote a potom mi to ostane v mojom prispevku :lol:
chrust Zverejnené 22. November, 2008 Autor Zverejnené 22. November, 2008 inšpirovaný témou Návod na nudu si založil túto tému? :lol:Dobrý postreh ... :) davam to co chcem vypichnut do quote a potom mi to ostane v mojom prispevku :)Tiež som to tak robil,až kým ma niektorý moderátor "nevyškolil",že načo dávam citáciu predchádzajúceho príspevku,keď je z textu jasné,že reagujem naň ;)
Sniper Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Užívateľské skupiny majú nastavený rôzny čas určený pre úpravy príspevkov. Members - 24 hodín Active Members - 24 hodín Advanced Members - 72 hodín Supermembers - 120 hodín Posledné tri skupiny majú možnosť nepoužiť záznam o úprave. Keďže vidím že to spôsobuje takéto problémy, všetky hodnoty znížim. Myslím, že čas na úpravu príspevku viac ako 3 dni je značne prehnaný.
game Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 chrustik, čo je takto v Pravidlách, a je to v poriadku - nequotovať c e l ý predchádzajúci príspevok v prípade Nudy to bola reakcia len na jednovetový príspevok, a že niekto vyeditoval z tej vety kúsok, je jasné z tvojej reakcie - možno sa tomu dá predísť tým, že dáš do quote výlučne to, na čo reaguješ ... napríklad Lopata (555)tie dodatočné úpravy sa stávajú veľmi zriedkavo, a z reakcie je zvyčajne skúseným fórumákom jasné, že tam úprava bola, aj bez quotovania : )
chrust Zverejnené 23. November, 2008 Autor Zverejnené 23. November, 2008 O.K. - som rád,že sme si to vyjasnili :lol: Mám rád čistý stôl ... tak jak to ma byť .
Odporúčané príspevky