Sniper Zverejnené 12. November, 2008 Zverejnené 12. November, 2008 Pred chvíľou som vypol chat. Za posledné dni Fórum vypadáva s hláškou že je preťažený server, tak nechám chat vypnutý na nejaké 2-3 dni, čo je to v tom (aj keď si to nemyslím).
valcik Zverejnené 13. November, 2008 Zverejnené 13. November, 2008 odkedy je chat vypnutý, fórum mi šlape ako hodinky. nielen bez výpadkov, ale i o poznanie rýchlejšie. možno ho zaťažovalo to, že viacerí užívatelia popri chatovaní normálne používali aj fórum, súčasne. (v jednom okne chat, v druhom vyhľadávanie aktuálnych tém ap.) nevravím však, že to naozaj spolu súvisí, len hlásim ako to vyzerá u mňa. :-) axel, ak znova spustíš chat, možno by stálo za pokus znížiť refresh na každých 60 sekúnd. pôvodne je to vlastne shoutbox, ktorý mal slúžiť na zanechávanie odkazov, ak som to pochopil. ..a ešte jeden postreh: počas testovania betaverzie chatu som si podobný problém ako tento nikdy nevšimol.
Sniper Zverejnené 13. November, 2008 Autor Zverejnené 13. November, 2008 Občasné výpadky sú, ale aj tak ten chat predstavoval určitú záťaž. Pokým sme u tohto providera tak to zrejme bude musieť byť bez chatu. možno ho zaťažovalo to, že viacerí užívatelia popri chatovaní normálne používali aj fórum, súčasne. (v jednom okne chat, v druhom vyhľadávanie aktuálnych tém ap.)Dosť možné. možno by stálo za pokus znížiť refresh na každých 60 sekúnd.Vo verzii 1.0.1 default refresh bol zvýšený z 20(alebo 30?) sekúnd na 40, takže zrejme niečo na tom bude.
Sniper Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 Chat dočasne spustený, najmenej na dnes.
Sniper Zverejnené 26. November, 2008 Autor Zverejnené 26. November, 2008 Chat dočasne vypnutý, najmenej do presunu.
wysky Zverejnené 20. Marec, 2009 Zverejnené 20. Marec, 2009 Chat nám skončil, chat nám skončil, kto že nám ho postaví... :lol:
Cactales Zverejnené 20. Marec, 2009 Zverejnené 20. Marec, 2009 Chat ide, je momentálne prístupný z tohoto linku.
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Autor Zverejnené 21. Marec, 2009 Dnes bude prístupný normálne z menu, včera som odstavil všetky moduly, boli menšie problémy, ale podarilo sa to vyriešiť.
Sniper Zverejnené 6. Júl, 2009 Autor Zverejnené 6. Júl, 2009 Možno ste si všimili že Chat po upgrade Fóra akosi zmizol. Dôvod je ten, že verzia Chatu pre IPB 3.0.0 je ešte stále v RC verzii, teda pred-finálnej verzii. Finálna verzia by mala byť vydaná v nasledujúcich dňoch, možno za týždeň. Potom bude Chat nahodený na FSP Fóre. To je odkaz pre závislákov. Kto si až teraz po zverejnení tejto správy všimol že tu Chat nie je tak platí pre neho to isté.
Odporúčané príspevky