Sniper Zverejnené 9. November, 2008 Zverejnené 9. November, 2008 Na nohe mi asi praskla žilka, mám tam podkožnú podliatinu o veľkosti polovice dlane bordovej farby a na mieste žilky je nejaká hrčka. Vyzerá to ako kŕčová žila. Dá sa s tým niečo robiť? Posielajú ma k lekárovi, ale rád by som vedel či má niekto s tým skúsenosti čo robiť a čoho sa vyvarovať.
game Zverejnené 12. November, 2008 Zverejnené 12. November, 2008 už niekoľkokrát som si toto tu prečítala, ale nepáči sa mi to o nič viackeď si nebol medzitým ešte u lekára, tak choď ... istota je istotadnes vyšetrujú šikovní páni doktori žily malinkým ultrazvukom s prenosom na pc, pred asi piatimi rokmi som bola na vyšetrení žíl. trochu gélu a desať minút to spravilomala som kedysi kamarátku ktorá robila sestričku kdesi v nemocnici, z tohto mi napadlo, čo mi vyprávala o žilách ... a jeden plagát v čakárni u lekára, kde propagujú všelijaké potvorstvá na žily, aj s príslušnými kreslenými obrázkami nôh a žilových problémov ... nechcem ťa strašiť, len trošičku : ) vlastne mňa by mal niekto poriadne postrašiť, ja nenávidím chodiť k odborným lekárom, zvyčajne ukecám toho môjho, aby mi niečo na prípadné moje ťažkosti len tak predpísal on ... ešteže ho mám neviem, čo to môže byť, v rodine nemáme problémy ani s kŕčovými žilami, chvalabohu
game Zverejnené 25. August, 2010 Zverejnené 25. August, 2010 bola som na jednom vyšetrení ... asi som sa zbláznila, ale pri všetkých tých problémoch som chcela vyeliminovať aspoň niečo v podstate sa to podarilo:telefonicky ma kontaktovala ordinácia jedného lekára, kde robia jedným novým prístrojom veľmi jednoducho kontrolu cievneho systémuvyzerá to takmer ako meranie tlaku, trvá to so všetkým 15 - 20 min, stojí to pár eur, ale je to odpísateľné ako zdravotné školenie ... v BA to robia na dvoch miestach. takže aspoň žily mám ako tak v poriadku ... zatiaľ tesne v norme, ale v norme : )
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz