Skočiť na obsah

Problémy so žilami

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Na nohe mi asi praskla žilka, mám tam podkožnú podliatinu o veľkosti polovice dlane bordovej farby a na mieste žilky je nejaká hrčka. Vyzerá to ako kŕčová žila. Dá sa s tým niečo robiť? Posielajú ma k lekárovi, ale rád by som vedel či má niekto s tým skúsenosti čo robiť a čoho sa vyvarovať.

• Odpovedí 2
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

2

• Sniper

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

už niekoľkokrát som si toto tu prečítala, ale nepáči sa mi to o nič viac

keď si nebol medzitým ešte u lekára, tak choď ... istota je istota

dnes vyšetrujú šikovní páni doktori žily malinkým ultrazvukom s prenosom na pc, pred asi piatimi rokmi som bola na vyšetrení žíl. trochu gélu a desať minút to spravilo

mala som kedysi kamarátku ktorá robila sestričku kdesi v nemocnici, z tohto mi napadlo, čo mi vyprávala o žilách ... a jeden plagát v čakárni u lekára, kde propagujú všelijaké potvorstvá na žily, aj s príslušnými kreslenými obrázkami nôh a žilových problémov ... nechcem ťa strašiť, len trošičku : )

vlastne mňa by mal niekto poriadne postrašiť, ja nenávidím chodiť k odborným lekárom, zvyčajne ukecám toho môjho, aby mi niečo na prípadné moje ťažkosti len tak predpísal on ... ešteže ho mám

neviem, čo to môže byť, v rodine nemáme problémy ani s kŕčovými žilami, chvalabohu

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

bola som na jednom vyšetrení ... asi som sa zbláznila, ale pri všetkých tých problémoch som chcela vyeliminovať aspoň niečo

v podstate sa to podarilo:

telefonicky ma kontaktovala ordinácia jedného lekára, kde robia jedným novým prístrojom veľmi jednoducho kontrolu cievneho systému

vyzerá to takmer ako meranie tlaku, trvá to so všetkým 15 - 20 min, stojí to pár eur, ale je to odpísateľné ako zdravotné školenie ... v BA to robia na dvoch miestach.

takže aspoň žily mám ako tak v poriadku ... zatiaľ tesne v norme, ale v norme : )

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov