Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zavolal som sem 566 botov, takže keby sa roztatárili a bolo ich tu príliš veľa tak dajde vedieť a ja ich zavriem naspäť do chlieva.
Nokia Zverejnené 13. Apríl, 2006 Zverejnené 13. Apríl, 2006 axel ako sorry ale aky vyznam maju boti na fore? mas pocit ze tu malo ludi prispieva tak tu toho chces mat viac?? :lol:
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2006 Predpokladám že asi nevieš čo je to BOT. Boti s písaním nemajú nič spoločné :) , iba indexujú stránky do vyhľadávačov. Nebudú tu večne, nechám ich tu nech sa preženú a potom ich vypnem aby mi v databáze nezaberali miesto. Inak aj na Poste je ich plno :lol: možno viac ako normálnych ľudí. A tento oznam som sem dal preto že keby ich sem prišlo veľa tak treba ma cez icq upozorniť a ja ich vypnem, lebo by sa forum mohlo dosť spomaliť. Teraz som našiel na jakpsatweb.cz Pokud na vaše stránky nebudou roboti chodit, žádný čtenář ty stránky nemůže najít fulltextovým vyhledávačem. Takže není o čem.
Nokia Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zverejnené 14. Apríl, 2006 no to bude tym ze si nenapisal aky boti :) totiz ako uzivatel DC++ urcite poznas aj chatovacich botov :lol:
Sniper Zverejnené 14. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 14. Apríl, 2006 No to mi nenapadlo myslieť na chatovacích botov :) ja už mám zafixované to, že bot behá po nete a zbiera dáta. Mám zoznam aj spamovacích botov, ale ten moc nemusím :lol:
Nokia Zverejnené 14. Apríl, 2006 Zverejnené 14. Apríl, 2006 no vies bot je vseobecne pomenovanie pre program ktory robi urcitu cinnost kvazi ako clovek treba to specifikovat :) :lol:
Jovzin Zverejnené 5. August, 2006 Zverejnené 5. August, 2006 jj na mojom fore ich mam uz plne zuby tych botov hlavne ked si zacali vytvarat aj 20 acc za den nastastie som s nimi uz spravil poriadky :lol:
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2008 Autor Zverejnené 6. Máj, 2008 Nastavil som online list tak aby tam nezobrazovalo botov. Takto bude prehľadnejší, v online liste budú zobrazení len skutoční návštevníci a boti nám nebudú kaziť štatistiky (ešte dnes ich vyresetujem).
game Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 a to som pred chvíľou pozerala na prihlásených, niečo mi bolo divné a nevedela som čo ... dnes bol vážne únavný deň :lol: :)
Odporúčané príspevky