weirdo Zverejnené 19. Apríl, 2011 Zverejnené 19. Apríl, 2011 bronzova je paradna :agree: strieborna velmi pekna. a zlata nic moc. ocakavam, ze sa o ne Kanada Rusi a Cesi poriadne pobiju :smilieee:
lopata555 Zverejnené 19. Apríl, 2011 Zverejnené 19. Apríl, 2011 Tú Kanadu si mal zameniť za Slovensko :smilieee:
weirdo Zverejnené 19. Apríl, 2011 Zverejnené 19. Apríl, 2011 stavil som sa sam so sebou, ze na to zareagujes prvy :smilieee: ale Kanadu za Slovensko budes musiet zamenit ty, ja som zialbohu realista.
Ryan Giggs Zverejnené 19. Apríl, 2011 Zverejnené 19. Apríl, 2011 Tie medaily vyzeraju ako z čias totality, keď sme ako deti take dostavali na rôznych suťažiach. Hlavne ta stuha. Vyzeraju dosť lacno. Ale na živo to je asi o inom.
Ryan Giggs Zverejnené 26. Apríl, 2011 Zverejnené 26. Apríl, 2011 Hm... Črta sa nam veľmi silny vyber. Gaborik je už na ceste na Slovensko, Višňovsky čaka na vystupnu prehliadku, dnes vypadol Handzuš a ostatne serie sa tiež chylia ku koncu, z ktorych možno vzidu ďalši. V takom zloženi by mohli mať tie najvyššie ambicie.
oiler Zverejnené 26. Apríl, 2011 Zverejnené 26. Apríl, 2011 len pomaly s tymi ambiciami :innocent:...Handzus vyharal len 30 % vhadzovania v poslednom zapase, Gabporik sa tiez nezaskvel v PO, Visnovsky je ok..., takze pomaly, pomaly...:)
Ryan Giggs Zverejnené 26. Apríl, 2011 Zverejnené 26. Apríl, 2011 To, že nemali bohvieaku sezonu, neznamena že nemôžu hrať dobre v repre. Gaborik trpi tym, že nema v klube žiadneho rovnocenneho, tvoriveho hrača, ktory by hral naňho a ktory by mu nabijal. To plati odkedy je v Rangers, nie len v play off. V repre ma. Navyše v repre bude mať asi ine ulohy ako v klube. Pred olympiadou tiež bohvieako nehral a na nej hral vyborne. A Handzuš mal dobru sezonu. A vhadzovania? V NHL stoji proti najlepšim centrom na svete, na MS nebude. Navyše jeho sila je inde ako na buly.
Ryan Giggs Zverejnené 27. Apríl, 2011 Zverejnené 27. Apríl, 2011 Hm... Voľny už aj Hossa, Kopecky (otazny, kedže je zraneny) a aj Sekera. Chudak Hanlon, veď už pomaly nema koho vyhodiť. Som veľmi zvedavy koho pošle preč. Vidim to z utoku na Bartoviča a Marcinka. Tretieho si netrufam odhadnuť. Ale tipujem Nagya.
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2011 Zverejnené 27. Apríl, 2011 Keď pozerám na to, ktoré mužstva v NHL povypadávali, tak sa nám začína rysovať celkom slušná zostava, ktorá by bola schopná uhrať možno aj medajlu. Otázne je, že tí hráči, ktorí na majstrovstvách povyhrávali nejaké tie medaily, dokážu prevýšiť svoje skúsenosti nad kondíciou, predsa len je to už skoro jedno desaťročie...
Ryan Giggs Zverejnené 27. Apríl, 2011 Zverejnené 27. Apríl, 2011 Kedže hraju v špičkovych ligach a na ľade stravia v každom zapase 20+ minut, pochybujem že by mali nejaky problem s kondičkou. Navyše na MS nie je tempo NHL. S rychlosťou to nebude najlepšie, ale kondičku maju. Vek na kondiciu nema až taky vplyv. Hlavne ak denne trenuješ.
pink Zverejnené 27. Apríl, 2011 Zverejnené 27. Apríl, 2011 trochu odbehnem od hokejistov do ba - cistia, pucuju, natieraju a trnavske myto vynovili inak - sprayerom kupili farby a ti sa vyblaznili v podchode.. fotodokumentacia tu - velmi sa mi to paci :innocent: 1
aljak63 Zverejnené 28. Apríl, 2011 Zverejnené 28. Apríl, 2011 S týmto výberom zabojuje Fínsko na MS 2011 o medaile ... ONNEA SUOMI :innocent: ...::: Brankári :::... Petri Vehanen (AK Bars Kazaň) Teemu Lassila (Pelicans Lahti) Niko Hovinen (HPK Hämeenlinna) ...::: Obrancovia :::... Anssi Salmela (New Jersey Devils) Sami Lepistö (Columbus Blue Jackets) Pasi Puistiola (HV71 Jönköping) Ossi Väänänen (Jokerit Helsinki) Janne Niskala (Metallurg Magnitogorsk) Jyrki Välivaara (JYP Jyväskylä) Lasse Kukkonen (Metallurg Magnitogorsk) Topi Jaakola (Luleå HF) ...::: Útočníci :::... Mikko Koivu (Minnesota Wild) Tuomo Ruutu (Carolina Hurricanes) Jesse Joensuu (New York Islanders) Juhamatti Aaltonen (Metallurg Magnitogorsk) Niko Kapanen (AK Bars Kazaň) Janne Lahti (Jokerit Helsinki) Antti Pihlström (JYP Jyväskylä) Jarkko Immonen (AK Bars Kazaň) Mikael Granlund (HIFK Helsinki) Janne Pesonen (AK Bars Kazaň) Pettri Nokelainen (Jokerit Helsinki) Mika Pyörälä (Frölunda HC) Leo Komarov (OHK Dynamo Moskva) Jani Lajunen (Blues Espoo)
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Včera v TN asi každé desiate auto malo na streche alebo okne pripnutú slovenskú vlajku. Neviem či to niekde fasovali, ale už cítiť tú hokejovú eufóriu. Len asi mňa ten hokej už akosi neberie :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2011 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2011 keby len zástavkydobrý biznis sa rozbehol aj s návlekmi na spätné zrkadlá
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 vsetci jak degesi s vlajkami na oknach, navleky na spatnych zrkadlach...som bol vcera s kolegom v obchode s autoprislusenstvom, kupoval si ziarovku do motorky...a predavacka sa potesila ze "konecne normalny zakaznik, co nechce vlajocky" :)
lopata555 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 prečo ako degeši ? ak sa im to páči nech majú a fandia :)
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Majstrovstvá sa ešte ani poriadne nezačali a Rusi už stihli prehrať s Nemcami 0:2, takže naša skupina sa nám hneď na začiatku poriadne zamotala. Rusi teraz budú potrebovať oba zápasy vyhrať a Nemci majú 3 body k dobru, ktoré sa im môžu pri konečnom účtovaní sakra fest hodiť.
cizy Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 zajtra idem na Finsko - Dansko, tak som zvedavy aj na ten stadion...naposledy som tam bol dakedy v 2006
Bijou Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Gooolyho hymna alebo MS trochu inak :)http://www.youtube.com/watch?v=DDf3zQbFHrA
aljak63 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 ...::: A-skupina :::... Nemecko vs. Rusko - 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)Góly: 25. Greilinger, 58. ReimerBrankári: Endras (0/31 = 100%) - Nabokov (2/27 = 92,6%)Strely: GER vs. RUS - 27:31 Slovensko vs. Slovinsko - 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)Góly: 36. Šatan, 48. Podhradský, 60. Bartečko - 23. KranjcBrankári: Halák (1/15 = 93,3%) - Kristan (2/44 = 95,5%)Strely: SVK vs. SLO - 45:15 Tabuľka A-skupiny: Slovensko - 1 - / 1 - 0 - 0 - 0 / - (3:1) - 3 pts Nemecko - 1 - / 1 - 0 - 0 - 0 / - (2:0) - 3 pts Slovinsko - 1 - / 0 - 0 - 0 - 1 / - (1:3) - 0 pts Rusko - 1 - / 0 - 0 - 0 - 1 / - (0:2) - 0 ptsLegenda: Umiestnenie. - TEAM - počet zápasov - / výhry - výhry ot/so - prehry ot/so - prehry / - (skóre) - body ...::: B-skupina :::... Švajčiarsko vs. Francúzsko - 1:0ot (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)Góly: 62. VauclairBrankári: Stephan (0/29 = 100%) - Huet (1/35 = 97,1%)Strely: SUI vs. FRA - 35:29 Bielorusko vs. Kanada - 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)Góly: 20. Stepanov - 2. a 49. Eberle, 31. Skinner, 46. TavaresBrankári: Mezin (4/39 = 89,7%) - Reimer (1/22 = 95,5%)Strely: BLR vs. CAN - 22:39 Tabuľka B-skupiny: Kanada - 1 - / 1 - 0 - 0 - 0 / - (4:1) - 3 pts Švajčiarsko - 1 - / 0 - 1 - 0 - 0 / - (1:0) - 2 pts Francúzsko - 1 - / 0 - 0 - 1 - 0 / - (0:1) - 1 pt Bielorusko - 1 - / 0 - 0 - 0 - 1 / - (1:4) - 0 ptsLegenda: Umiestnenie. - TEAM - počet zápasov - / výhry - výhry ot/so - prehry ot/so - prehry / - (skóre) - body 1
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 To, že si víťazstvo vydrieme, som predpokladal. Na jednej stránke (už neviem ktorej, asi Pravda) som v ankete zahlasoval, že to bude tesné a pousmial som sa nad tými 65% optimistov, čo tipovali jasné víťazstvo :)
game Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 s týmto som podobne. bez ohľadu na optimistov, a na to, čo by sme chceli či radi videli, môj prvý pocit bol - no zbohom. druhý, na konci - tak, jedno trápenie konečne za nami. strašne im to prajem, aj nám všetkým, to s dnešnými pocitmi nemá nič spoločné. teraz ma môžete sprdnúť, ale pri takýchto veciach sa mi vracajú kompulzie :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2011 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2011 ja by som skôr povedal,že pravdu malo tých 65%, čo tipovalo jasné víťazstvo,pretože zápas nebol tak vyrovnaný ako hovorí výsledokboli sme jasne lepší, čo dokazuje aj zvrátenie nepriaznivého stavu skóre
aljak63 Zverejnené 30. Apríl, 2011 Zverejnené 30. Apríl, 2011 Zaujímavo to začalo - ale je pekné vidieť, že kvalitatívne rozdiely sa už aj medzi národnými teamami stále znižujú viac a viac. Od Nemcov som čakal, že budú Rusom poriadne vzdorovať - ale že ich rovno aj porazia a Endras bude pokračovať v tom čo začal minulý rok? Tak to som nečakal - každopádne výborný výkon. Švajčiari sa poriadne vytrápili na Francúzoch - ale ten gól Vauclaira v predĺžení stál za to. Večer som začal kukať Slovensko vs. Slovinsko, ale ten piskot pri každom útoku Slovincov mi išiel fakt na nervy - fakt otras a absolútna intolerancia! Takže som prepol na Bielorusko vs. Kanada - a to bol veľmi pekný zápas, Kanaďania majú poriadne mladý team a aj ich výkon v celku slušný, akurát mám obavy o ich výkonnosť na brankárskom poste - Reimer a Dubnyk, ale obaja vedeli v NHL podať slušné výkony - tak uvidíme, či im to vydrží aj tu.
Odporúčané príspevky