Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2011 (Slovensko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené
Richard Lintenr je zranení a definitívne nás neposilní na MS ale zato tu máme "návrat" strateného syna ... Martin Štrbák sa vracia do reprezentácie ...
Zverejnené

A takéto "krásne" billboardy budú "zdobiť" Bratislavu počas MS: ... No nieje to krásne? :spiteful:

Obrázok

Zverejnené

práve som odpadla.

od týchto dvoch hrubšiu kožu určite má kdekto, ale čo je veľa, to je moc. práve som stratila chuť na hokej.

dúfam, že všetky bilboardy budú patrične dotvorené ľudovými umelcami.

zostalo mi blivno, ale veľmi.

:spiteful:

mimochodom, nedržia sa palce ináč ? ďalší nepodarok z dielne génia sns. reputácia tým napravená nebude.

práve čítam génia Nera Wolfa, ktorý vie jadrne povedať a je v tom všetko: "Fuj."

Zverejnené

no, pekne... :spiteful:

ja sa skor hrozim toho faux pas, som bola v nedelu na hlavnej stanici, nemam pocit, ze tam boli upratovat, grafiti vsade a lavicky stale nemaju latu tam, kde sa ma sediet... keby ten bilboard nacapili pred nejaku zbierku bordelu, tak mi to nevadi, sak cudzinci nevedia, kto su ti dvaja :D

Zverejnené

Peter Budaj sa na tohtoročných MS nezúčastní ... tréner sa rozhodol že jednotka bude Halák a dvojka bude Lašák ... ako jednotka bola jasná ... myslím si že Peto mal dostať šancu sa pobiť o post dvojky ...

Tak isto sa do prípravy nezapojí ani Tomáš Tatar

Zverejnené

Tak to som teda zvedavý ako bude slovenská záverečná nominácia napokon vyzerať... Tatára nechceli? Pre mňa obrovské prekvapenie. Mladý talentovaný hráč plný energie a lásky k hokeju - no dosť nepochopiteľné prečo ostal bez šance. To s tým Budajom aspoň ako tak rozumiem - táto sezóna mu nevyšla (celkovo celá sezóna Avalanche bola biedna), a Lašák v Jokerite podával slušné výkony, takže podľa mňa je to dobre rozhodnutie. Halák má super formu, no uvidíme ako mu to pôjde na MS.... Ešte viac ma však zaujíma zostava Suomi, a tiež to koho si zavolajú do brány - vypadli takí kvalitní brankári ako Backstrom, Kiprusoff a Lehtonen - takže bitka o reprezentačnú jednotku bude zaujímavá!

Zverejnené
Pozerám že už aj Čechom sa pekne začína formovať mužstvo ... z NHL prídu Vokoun, Pavelec, Židlický, Martínek, Eliáš, Havlát, Milan Michálek a Voráčkek.
Zverejnené

Takže dneska sme hrali proti Švédom ... prehrali sme 2:5 ... k zápasu by som povedal toľko, že sme prehrali nevadí ale od niektorých hráčov by som očakával viacej ... len pevne dúfam že príde dačo dobré z NHL ... by ma zaujímalo kedy sa do prípravy zapojí Demitra, Zedník, Bartečko, Štrbák ....

Tak a Zedník sa zbalil a odišiel ... čo to ? čo sa to deje ?

Zverejnené

a aby ste toho nemali malo, tu je dalsia "kvazi" hymna

pustali to na pripravnych zapasoch a podla kamosky to tam celkom dobre znelo a ludia sa chytali

http://www.youtube.com/watch?v=6SP5IStbDdY

osobne si myslim, ze takto nejak ma vyzerat hymna - je tam poriadny chlapsky chraplak, poriadna hudba

text, hm, nuz myslim ze stale lepsie ako Gladiator a Kristina

celkom sa mi rata aj verzia od AMO a Expresu

• Pridať bod 1
Zverejnené

táto je rozhodne lepšia ako krístinino cincanie.

má niekto spočítané tie hymny ? v hymnách sme už tuším na špici.

zrejme ich už bude dosť, bude dosť aj hráčov ? :joint:

čo sa stalo Zedníkovi ?

Zverejnené

Tak tá pesnička čo dala doll je super a presne takto dajako to malo vypadať ... ale zatiaľ u mňa vedie Nech Bože dá / možno aj preto že sme pri nej prežívali všetci radosti z peknej hry našich chlapcov /

čo sa stalo Zedníkovi ?

Čo sa mu stalo? tréner mu nedával veľa šance a pravdepodobne sním počítal do 4 formácie čo sa mu asi nepáčilo, no ktomu by som mohol povedať toľko na jednej strane mu tréner mohol dať aspoň príležitosť sa zapojiť už napríklad proti Švédom do prípravy ale na strane druhej odísť ako urazený chlapec sa tiež nerobí ... i keď my si len môžeme domýšľať čo sa stalo medzi nimi a možno je aj skutočnosť niekde inde ...

Zverejnené

čo sa stalo Zedníkovi ?

zachoval sa ako nastrocny spratek, ktory sa nasral pretoze nezastava v partii post, na ktory si trufal (povedala som to slusne)

smutne :)

(podobne moresy ako Budaj?)

Zverejnené

No akosi sa mi to celé prestáva pozdávať

• najprv sme riešili logo, že prečo máme vlka a prečo máme takého vlka akého máme
  • potom sme riešili hymnu, že prečo máme takú hymnu akú máme
  • teraz riešime Zedníka a Budaja, že prečo odišli
  • aby sme nakoniec neriešili, že prečo sme nepostúpili zo skupiny
:)
Zverejnené

myslim, ze ani zo skupiny nepostupite, bo prehrate aj s Nemcami..., ale snad vam to vyjde...:)

Zverejnené
ja si myslím že budeme mať dajaký ten kov :)
Zverejnené

myslim, ze ani zo skupiny nepostupite, bo prehrate aj s Nemcami..., ale snad vam to vyjde...:)

Postupuju 3, takže s Nemeckom prehrať kľudne môžu. Stači uhrať nejake body so Slovincami.
Zverejnené

zachoval sa ako nastrocny spratek, ktory sa nasral pretoze nezastava v partii post, na ktory si trufal (povedala som to slusne)

alebo to tak napisali noviny
Zverejnené

Postupuju 3, takže s Nemeckom prehrať kľudne môžu. Stači uhrať nejake body so Slovincami.

ah, tak to by malo byt v poriadku. Este cakame na Chicago kym vypade, vam pride Hossa (ak sa mu bude chciet, ale malo by, ked je to na Slovensku) a nam Toews a jeho dvaja obrancovia.
Zverejnené

Vokoun Českú reprezentáciu nakoniec neposilní, Florida mu zmluvu nepredĺžila čiže je voľným hráčom a tak sa bojí že by sa mohol zraniť a už by ho nechceli ... čo sa táka našej reprezentácie tak som čítal že Demitra zo Zedníkom telefonuje a snaží sa ho prehovoriť aby sa vrátil ... uvidíme čo bude

nové informácie

Richard Zedník sa vracia do reprezentácie a pokúsi sa zabojovať o miestenku na MS. Držím palce a zabojuj

zdroj

Zverejnené

alebo to tak napisali noviny

videla som rozhovor s nim, kde sa tak vyjadroval...sudim iba podla toho, co som videla..

a pozrime sa ho, Zednik asi "dospel" :)

no good luck chlapci

Zverejnené

Dneska oficiálne predstavili kolekciu medailí na MS 2011

Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok

• Pridať bod 1
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov