Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2011 (Slovensko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aljak, ty jediný si veril vo víťazstvo Fínov od začiatku, aj keď ...

... spočiatku to bolo možno IBA zbožné prianie. Ale tí tvoji ho premenili na skutočnosť! :)

Veľmi sa mi páči ako spracovávaš všetky tieto výsledky, ako aj tipovačky ... a to nielen v tejto téme. :D

... je mi ľúto, že už nefunguje karma, pretože pre viacerých je asi výhodnejšie a zdá sa im ľahšie kliknúť na plusku ... a aj keď je to hodnotenie anonymné, predsa len vyjadruje určité ocenenie, či súhlas s tým, čo je v príspevku napísané. :)

Jedno kliknutie neznamená skoro nič, je to skôr len také niečo "málo symbolické", ale keď má príspevok tých plusiek viac, ak ich má aspoň tri, alebo dokonca 5-6, to predsa už o niečom hovorí.

Navyše, tých päť plusiek zaberie určite oveľa menej miesta, ako päť príspevkov a tiež, slovne vyjadrovať pochvalu sme sa ešte veľmi nenaučili, či skôr to občas považujeme až za také "vlezdoprdelstvo". :)

Zverejnené

To vyhlasovali ešte pred poslednou tretinou? :) :)

No čo som vravel :)

Najväčšou hviezdou na šampionáte bol švédsky brankár Viktor Fasth. Ušiel sa mu titul najlepšieho gólmana šampionátu od direktoriátu turnaja, aj novinári ho zvolili do All-Stars tímu MS. Uzávierky oboch hlasovaní však boli ešte pred poslednou tretinou finálového zápasu, v ktorej švédsky hrdina inkasoval päť gólov.

Čítajte viac: http://hokej.sme.sk/c/5894689/svedom-pokazilo-spomienky-na-slovensko-finale.html#ixzz1MV2SDNzt

Inak v tom zápase bolo pekne vidieť, že keď mužstvo nepodrží obrana a najmä brankár, tak to ani v útoku nejde. Toto sa nám stalo pár krát, preto sme skončili tak, ako sme skončili.
Zverejnené

Tak, ja som veľmi spokojný, gratuľujem Fínsku, hrali skvelo :)

Zverejnené

Aljak, ty jediný si veril vo víťazstvo Fínov od začiatku, aj keď ...

... spočiatku to bolo možno IBA zbožné prianie. Ale tí tvoji ho premenili na skutočnosť! :)

Je to skvelé, že sa to SUOMI podarilo - ale veľa ľudí im to prialo a tešilo sa s nimi, a to je veľmi pekné. Keď som prvý raz videl tu nomináciu, tak som si skromne pomyslel, že na medailu by to mohlo byť. Spojenie skúseností, mladých vychádzajúcich hviezd a skvelého odhadu Jukky Jalonena prinieslo svoje ovocie a napokon je z toho titul majstrov sveta. Za celé MS prehrali Fíni len jediný zápas (v základnej skupine s Českom), a hoci sa v niektorých zápasoch dosť potrápili - vždy sa im podarilo predviesť pekné výkony. Takže titul je v správnych rukách - budúci rok na domácom ľade v Helsinkách budú v roly obhajcov.

btw. díky za pochvalu :)

Zverejnené

Ale ako je zname, domaci tim titul nevyhral uz kolko, 25 rokov? Ja dufam, ze sa tradicia udrzi a na Finov by som si buduci rok velmi nestavil :)

Zverejnené

Tak tak, patrilo by sa osláviť 10. výročie titulom :)

Inak ten švédsky brankár Fasth to je asi jediný brankár v histórii MS, ktorý fasol v jednej tretine 5 gólov a zároveň ho vyhlasili za najlepšieho brankára, All-Stars a aj najužitočnejšieho počas turnaja :)

Zverejnené

A preco nie, ked nim bol. Finom tam 3. tretinu padlo vsetko, coho sa dotkli. A to si ani nepamatam, kedy Svedi dostali 6 golov. Zapasy o medajlu su proste ine a Fasth si tieto ocenenia pravom zasluzil za cely turnaj :)

Zverejnené

Tak a aspoň sme najlepší na vhadzovania :) ... hurá :) ...

A inak no celkom pekné majstrovstvá ... Rusi 4x po sebe na MS porazili Kanadu za čo im ďakujem ... Škoda toho že my sme sa nedostali ďalej ... Švédsko a Fínsko ma veľmi prekvapilo :) ... a Česko hralo ten svoj štandart a zaslúžená medaila i keď mohla byť aj lepšia ...

Zverejnené

aljakovi ešte poďakovanie namiesto veľkej plusky za parádne vypracovanie celej štatistiky,

Slovensku za to, že to celé nakoniec akosi zvládlo,

Granlundovi za úplne skvelý nezabudnuteľný gól,

Fínom za krídla v poslednom zápase a za skvelý posledný hokejový deň :)

a zrazu akosi zasa nie je čo v tv pozerať :)

Zverejnené

Začul som nejake šumy o tom, že po veľkom uspechu sa už chysta (resp. je taky navrrh) kandidatura na usporiadanie MS 2020 alebo 2021.

Fínsky príchod domov :)

Oslavy boli asi veľkolepé :)

Finska vodka alebo slovenske pivo?! Nebo voboje... :)

a zrazu akosi zasa nie je čo v tv pozerať :D

Tak, tak. Pravdu maš dieťa moje. :D A aby toho nebolo malo, ešte začinaju serialove prazdniny :D a ani sťahovať nebude čo. Asi sa uložim na letny spanok...
Zverejnené

ak začnú dávať dole strechu už teraz,

tak do toho 2020, by to na ten 20tisícový stánok, mohli stihnúť prestavať

Zverejnené

Fínsky príchod domov

Najprv som si myslel, že pri tom páde tyčku hodil, ale to sa len ten pohár zablyskol :)
Zverejnené

Severské finále som netipovala, ale keď už sme tam nebol ani my, ani Česi, tak som spokojná, že tam boli práve tieto dva tímy.

Aljak, trochu neskoro, ale gratulujem. :) :) :birthday:

• Pred 2 mesiacmi...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov