Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2011 (Slovensko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

toto sa objavilo na kamaratovej ploche na Facebooku, od jedneho Cecha, ako status, ehm (Cechov ocividne bavime)

Súpiska slovenského týmu na dnes: Útoky: Smola - Rozhodca - Vyhovorka, Českýmindrák - Závist - Maďarskýmindrák, Vriti - Vpi*i - Dofrasa, Takmer - Keby - Bohužial. Obrana: Neskoro - Vedla, Niktonásnemárád - Spiknutie, Samásmola - Pech. V brance: Diera a Tykokso

Zverejnené

vitpná odpoveď na útok

Jágr - Klika - Štěstíčko

takéto doťahovanie mám rád

pekný záver denníka Dojmy z MS 2011 - deň ôsmy

Zajtra Fínsko. Ak nevyhráme, sme dolu. Ak vyhráme, ešte nič nevyhráme. Dráma vrcholí. Nech nikoho nenapadne frflať. Bojuje sa vždy do konca.

Zverejnené

To veľmi silno pochybujem. Hoci aj len naš ligovy vyber ma dostatočnu kvalitu aby dokazal poraiť mužstva ako Taliansko či Kazachstan.

dufam, ze mas pravdu.:dalbysomsi:

To ma v zivote nenapadlo, ze budem pozerat hokej Slovensko-Cesko so svedskym komentarom...:D, a teraz zas s finskym...

Zverejnené

nevyzera to dobre, furt sme pod tlakom, a to sme tu doma :dalbysomsi:

Zverejnené

...::: E-skupina :::...

• Obrázok Dánsko vs. Obrázok Nemecko - 4:3so (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0, 1:0)

• Góly: 9. Mads Bodker, 22. Mikkel Bodker, 58. Hardt, SO: Mikkel Bodker - 11. Tripp, 23. Barta, 42. Lavallee
  • Brankári: Andersen (3/33 = 90,9%) - Endras (4/22 = 81,8%)
  • Strely: DEN vs. GER - 22:33
Obrázok Fínsko vs. Obrázok Slovensko - 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) :dalbysomsi:

• Góly: 48. a 51. Ruutu - 17. Gáborík
  • Brankári: Vehanen (1/28 = 96,4%) - Halák (2/35 = 94,3%)
  • Strely: FIN vs. SVK - 35:28

Tabuľka E-skupiny:

• Obrázok Česko - 3 - / 3 - 0 - 0 - 0 / - (11:3) - 9 pts

Obrázok Fínsko - 4 - / 2 - 1 - 0 - 1 / - (13:8) - 8 pts

Obrázok Nemecko - 4 - / 2 - 0 - 2 - 0 / - (13:12) - 8 pts

Obrázok Rusko - 3 - / 2 - 0 - 0 - 1 / - (8:8) - 6 pts

Obrázok Dánsko - 4 - / 0 - 1 - 0 - 3 / - (8:18) - 2 pts

Obrázok Slovensko - 4 - / 0 - 0 - 0 - 4 / - (9:13) - 0 pts

Legenda: Umiestnenie. - TEAM - počet zápasov - / výhry - výhry ot/so - prehry ot/so - prehry / - (skóre) - body

...::: F-skupina :::...

• Obrázok Nórsko vs. Obrázok Kanada - 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)

• Góly: 52. Olimb, 53. Holtet - 16. Spezza, 31. Tavares, 50. Neal
  • Brankári: Haugen (3/43 = 93,0%) - Bernier (2/27 = 92,6%)
  • Strely: NOR vs. CAN - 27:43
Obrázok USA vs. Obrázok Francúzsko - 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

• Góly: 17. Stepan, 22. Stuart, 26. Kreider - 6. Treille, 56. Meunier
  • Brankári: Conklin (2/22 = 90,9%) - Huet (3/38 = 92,1%)
  • Strely: USA vs. FRA - 38:22

Tabuľka F-skupiny:

• Obrázok Kanada - 4 - / 2 - 2 - 0 - 0 / - (20:9) - 10 pts

Obrázok Švédsko - 3 - / 2 - 0 - 1 - 0 / - (14:7) - 7 pts

Obrázok USA - 4 - / 2 - 0 - 1 - 1 / - (12:14) - 7 pts

Obrázok Nórsko - 4 - / 1 - 1 - 0 - 2 / - (12:13) - 5 pts

Obrázok Švajčiarsko - 3 - / 0 - 1 - 1 - 1 / - (6:7) - 3 pts

Obrázok Francúzsko - 4 - / 0 - 0 - 1 - 3 / - (3:17) - 1 pt

Legenda: Umiestnenie. - TEAM - počet zápasov - / výhry - výhry ot/so - prehry ot/so - prehry / - (skóre) - body

...::: G-skupina :::...

• Obrázok Rakúsko vs. Obrázok Slovinsko - 3:2 (1:0, 1:2, 1:0)

• Góly: 20. Unterluggauer, 25. Raffl, 46. Rotter - 37. Razingar, 40. Rodman
  • Brankári: Weinhandl (2/33 = 93,9%) - Kristan (3/37 = 91,9%)
  • Strely: AUT vs. SLO - 37:33
Obrázok Bielorusko vs. Obrázok Lotyšsko - 3:6 (1:3, 1:1, 1:2)

• Góly: 20. Kostyuchyonok, 21. Grabovski, 60. Meleshko - 10. a 50. Cipulis, 14. a 18. Pujacs, 37. Nizivijs, 58. Saulietis
  • Brankári: Mezin (6/31 = 80,6%) - Masalskis (3/39 = 92,3%)
  • Strely: BLR vs. LAT - 39:31

Tabuľka G-skupiny:

• Obrázok Bielorusko - 2 - / 1 - 0 - 0 - 1 / - (10:8) - 3 pts

Obrázok Slovinsko - 2 - / 1 - 0 - 0 - 1 / - (7:5) - 3 pts

Obrázok Lotyšsko - 2 - / 1 - 0 - 0 - 1 / - (8:8) - 3 pts

Obrázok Rakúsko - 2 - / 1 - 0 - 0 - 1 / - (5:9) - 3 pts

Zverejnené

Rozdiel medzi kvalitou Finov a nasich bil do oci :dalbysomsi:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nic to. Niekazdy moze byt majster sveta.Mozno to prijde o 5 mozno 10 rokov.Aspon boje o medajly. Dam ruku do ohna ze za 10 rokov budeme hrat o nejaku medajlu.

Zverejnené

ruku ešte budeš potrebovať.

dorast nikde, peniaze nikde, štadióny nikde, neriskovala by som ruku.

je to "len" hokej, priala som to aj tej pomaly odchádzajúcej garde, čo už.

Zverejnené

toto je dost intenzivny pruser, hadam sa na to po ms len tak nezabudne.. neviem, co si predstavujem ako riesenie, ale tych zmrdov, co uz roky s*ru na hokej a plnia si kesene treba niekam onee...

inak hrali fakt biedne, miesto maju zasluzene, taka je skutocnost.. nie som z toho vesela, aj ma presla chut na cely hokej..

Zverejnené

Ja som spokojný. Hoci po tom prvom slovenskom góle to nevyzeralo zrovna ideálne, ale Fíni sa snažili čo to dalo a v 3.tretine to konečne začalo aj padať. Inak som pri hre 5 na 5 mal pocit, že Fíni hrajú stále presilovku... Ale treba uznať, že Slováci poriadne posilnili defenzívu a už tam neboli také veľké diery ako v zápasoch predtým. Som rád, že Jalonen dal chytať Vehanena - lebo Slováci boli z protiútokov nebezpečný a keby tam je Lassila, tak to by pre Suomi nedopadlo vôbec dobre.

Každopádne - Tuomo Ruutu zatĺkol posledné 2 klince do slovenskej rakvy, ukončil tú slovenskú hokejovú agóniu - z 5 zápasov len raz vyhrali a 4x prehrali (vždy o gól). Vcelku som prekvapený, že SK nepostúpili ani len do štvrťfinále - keď som videl aká zostava sa im rysuje na MS, normálne som začal mať pocit, že s útokom na medaile to myslia vážne (ale to bol mylný pocit). V pondelok zabojujú aspoň o 9.-12.miesto. Aj keď ani proti Dánom to nebude asi jednoznačné...

Moji Suomi idú našťastie ďalej - zajtra proti Rusom, ktorých už posilnil Ovechkin. Tak to som naozaj zvedavý, že ako im to pôjde. Nabokov je zranený, takže slabina ruského teamu je out - chytať bude teda asi Barulin, a toho sa práve obávam. Ale uvidíme... Aspoň, že postup už je istý a Suomi môžu hrať ako-tak uvoľnenejším štýlom a šetriť sily na štvrťfinále (a boje o medaile).

Obrázok ...::: Hyvä SUOMI :::... Obrázok

• Odobrať bod 1
Zverejnené

aljak práve prežíva orgazmus :dalbysomsi: a nehraj sa na znalca, radšej sa zamysli nad tým čo som napísal nižšie :D

Každý hľadá niekde príčinu, ja od začiatku hovorím to isté. Hráči ktorí majú vrchol svojej kariéry za sebou, tak nemôžu držať krok so súčastnosťou. Čo každý čaká že budú hrať do 50-tky a podávať výkony hodné majstrov?

Stümpel bude mať 39, Šatan a Demitra budú mať 37, Višňovský a Bartečko budú mať 35, Gáboríkovi a Radivojevičovi ťahá na 30, Hossovci sú tiež okolo 30-tky. Nemáme mladých hráčov, ktorí by sa im vyrovnali, a to je veľký problém. V budúcnosti to už lepšie nebude, s tým treba počítať a nie po každom zápase zase rozoberať prečo sme prehrali. Myslím, že podiel má na tom aj Hanlon, zaviedol odlišnú koncepciu, na akú boli hráči pod slovenskými trénermi zvyknutí. To je všetko čo som chcel k týmto majstrovstvám povedať.

Zverejnené

myslim, ze aljak pocita s tym, ze mu nebudeme posielat za komenty vzdusne bozky :dalbysomsi:

mna zaujima, preco finsko?

Zverejnené

mna zaujima, preco finsko?

Prečo? Proste už od malička ako som začal sledovať hokej (vtedy som mal tak cca 7 rokov), tak som kukával v TV zápasy a vždy sa mi najviac páčili Fíni - tou hrou, prevedením, taktikou a celkovo prístupom k hokeju (a ešte aj farbou dresov a znakom). Takže vlastne odvtedy im fandím - nikdy by ma nenapadlo ísť proti ním a vzdať sa tých sympatií, keďže Fíni sa ani za tie všetky roky nezmenili a stále si držia ten svoj štýl aktívny a progresívny. Tak vznikla celkovo tá moja sympatia k Fínsku ako ku krajine - keď som bol malý, tak som rád sledoval relácie a programy o cestovaní a fínska krajina sa mi vždy veľmi páčila. A celkovo Fíni ako ľudia sú mi strašne sympatickí - a tak im fandím vždy a všade. Kažodopádne, Fínsky hokej mi bol vždy sympatický - a je, a aj bude (v dobrom, aj v zlom)

aljak práve prežíva orgazmus :dalbysomsi: a nehraj sa na znalca, radšej sa zamysli nad tým čo som napísal nižšie :D

Len sa teším, že štvrťinále už naisto bude... A na znalca sa hrať nemusím, aby som vedel, že to čo si napísal je všeobecne známa vec pre každého stáleho sledovateľa hokeja, že slovenská hokejová mládež nemá od SZĽH moc veľkú podporu. Napriek tomu, že títo hráči čo na MS hrali sú už starší, tak každý kto ako-tak sleduje ich výkony v NHL, KHL a ďalších ligách by videl, že tá výkonnosť tam ešte stále je dosť dobrá a niesú ešte stále na zahodenie tí hráči. Hanlon vsadil na skúsenosti - a to proti mladej krvi a tendenčnom progrese v iných teamoch nestačilo. Ale v podstate Áno - súhlasím s tebou, treba hľadieť do budúcnosti aj.
Zverejnené

aj ja milujem jednu krajinu a jej obyvatelov, ale keby ich nasi vyprasili v hokeji /jo, tito moji hokej asi ani nepoznaju :dalbysomsi:/ tak ma to potesi.. totok by som uz nevedela...

Zverejnené

aljak keby si bol rodený Fín tak nepoviem nič :D Fandenie inému tímu býva u viacerých bežné. Ale Slovensko je stále tvoja domovina, tak to nevyzerá dva krát dobre, keď máš dobrý pocit z ich vypadnutia (nehovor mi, že nie). Na vlastných si môže zanadávať každý, ale trochu taktnosti nezaškodí. Nadávať na našich môžem aj ja, ale poviem si, že dalo sa to čakať a fakt sme nemohli čakať zázraky. To však neznamená, že budem mať radosť z toho, že Slovensko vypadlo. Aj keď hralo proti "tvojmu" Fínsku. Inak, pre "Pravých Fínov" si rovnaký Fín ako pre Slovákov "Slovák" z Richnavy či Letanoviec. Asi tak.

slovenská hokejová mládež nemá od SZĽH moc veľkú podporu

Však to mám na mysli, a práve preto netreba mať veľkohubé vyhlásenia pred MS, že ideme na medajlu :dalbysomsi: slovenský hokej je na tom zle, ale kompetentní si to nechcú priznať.
Zverejnené

Jeden z najslabšich zapasov na MS. Fini hrali slabučko. A naši 2x toľko...

Zverejnené

Fini hrali len to, co potrebovali. Preto hned, ako nam strelili druhy gol, srali na nas a setrili sa na Rusov :dalbysomsi:

Zverejnené

Fini hrali len to, co potrebovali.

Ani by som nepovedal, kedže nehrali nič aj keď prehravali.
  • Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

preco nebol Ruzicka nasadeny od zaciatku sampionatu? :dalbysomsi:

Zverejnené

Aj keď hralo proti "tvojmu" Fínsku. Inak, pre "Pravých Fínov" si rovnaký Fín ako pre Slovákov "Slovák" z Richnavy či Letanoviec. Asi tak.

Akurát, že ja som sa Nikdy neprezentoval tým, že som fínskej národnosti alebo, že som Fín.

Ja som "len" obdivovateľ krajiny tisícich jazier, a ich verným fanúšikom v dobrom aj v zlom.

... a to je dosť rozdiel si myslím.

Zverejnené

aktualne na sme z desiatich sedem clankov o hokeji... vyplakavaju nasi hraci vacsinou..

jedna perla z ust michala handzusa - "Vždy sme prestali hrať práve vtedy, keď sme mali začínať." sa mi asi sniva :dalbysomsi:

Zverejnené

podľa mňa sme v zápasoch z Fínsko, Českom a Ruskom hrali vyrovnanú partiu do konca druhej tretiny a až v tretej tretine nás vždycky prevalcovali ... škoda veľmi som im to želal :D

táto generácia mi prirástla k srdcu :dalbysomsi:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov