lopata555 Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 škoda že sme nedávali hlavičky :dalbysomsi: a teraz vážne, nehrali sme zle ale zase tam dačo chýbalo ... škoda zase sme prehrali o gól a teraz je už vidina štvrťfinále len čisto teoretická
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 Teoreticky by postup bol istý keby: Fíni prehrali oba zápasy (vrátane toho s nami)My by sme vyhrali oba zápasy (vrátane toho s Fínmi) Prakticky postup istý nie je, lebo: Fínov asi neporazímeS Dánmi máme zlú skúsnosťFíni nás asi poraziaS Rusmi Fíni sú schopní niečo uhraťTakže môžeme sa pokúsiť o zázrak, ale už to nie je v našich rukách. 1
pink Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 škoda zase sme prehrali o gól a co by si chcel, prehrat o pat golov? :D ...to už by bola urážka slovenských fanúšikov... :dalbysomsi: jaj, no takze my sme tu doma! odteraz fandim kanade!
lopata555 Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 čo tak vyhrať o gól :dalbysomsi: ... ja fandím stále slovensku :D
pink Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 vyhra o gol sa nam nepodari.. alebo opytaj sa oilera, ci hej, ten uz pred zaciatkom sampionatu vedel ako to dopadne...
doll Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 haha, no kazdopadne kvitujem, ze nas Cesi nerozprasili, lebo na to mali :dalbysomsi:myslim si, ze to bolo fajn gesto od Cechov, neurobit nam hanbu pred domacim publikom Lopata, nebolo to o gol, pretoze hru aku hrali vobec nekorespondovala s vysledkom zapasu (hlavne ta tretia tretina)toto bol dokaz toho, ze to treba vymenit, uz nie su mladici, ktori vedia rychlo odkorculovat a reagovat, navyse tie chyby v obrane dokedy si budu hovorit "na tento zapas treba zabudnut..."?na lade sa ma hrat, oni v tretej tretine korculovali ako by sa nic nedialo, ako by o nic neslo, nerozumela som tomu, ked daju kontaktny gol, tak sa spamataju,a myslia si ze sa udeje zazrak...potom vyroky typu "keby mame este cas..." .. ale ved ho mali celu tretinu
oiler Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 vyhra o gol sa nam nepodari.. alebo opytaj sa oilera, ci hej, ten uz pred zaciatkom sampionatu vedel ako to dopadne... no neviem, ci som vedel, lebo som tipoval, ze to Svedi vyhraju...:dalbysomsi:
pink Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 ale nas si trafil :D jeden maly ftip z diskusie na sme k hokeju:"prehra, premiérka Radičová má po pi**Gašpar Ivanič Gúglovič ju zhodí zo schodov...:dalbysomsi:" :D
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 je ich kým nahradiť ? Nie nie je. Lebo do hokejových tried nechodia talenty, ale hebedá, z ktorých zazobaní rodičia chcú mať tiežhokejistov. Poznám sa so ženou jedného bývalého trenčianskeho hokejistu. Vie o tom svoje.
doll Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 nie je do akych, ved tu je podpora hokeja miziva v Dubnici bola moznost zrekonstruovat, resp postavit komplet novy stadion s podporou mladycha? nic z toho nebude (neda sa povedat ze za to moze len mestske zastupitelstvo, kedze od danovacky viem, ze investor mal zvlastne postavenu zmluvu, ktora by v konecnom dosledku mohla velmi uskodit)
CREEPER Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 zazobanych rodicov a ich hebeda z toho mozeme vynechat. Oni su v tom rovnako nevinne ako rodicia, ktori si to dovolit nemozu. Vzhladom na to, kolko penazi ide do hokeja na SVK od statu, mozeme byt radi aspon za to, ze niekto, kto na to ma, da svoje vlastne peniaze hoc aj na to svoje nemehlo :dalbysomsi:
aljak63 Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Takže 3.klinec do rakvy pre Slovensko? :D Snáď dnes príde aj ten posledný! ... Hyvä Suomi :dalbysomsi: Fínom dnes kľudne stačí aj 1 bod, snáď bude chytať Vehanen a nie nevýrazný Lassila. Nedivil by som sa keby Slováci dnes vsadili na Lašáka, a Halák by ostal na striedačke . . .veď Lašák má omnoho väčšie skúsenosti s fínskym štýlom hokeja (túto sezónu chytal v Jokerite)
Sniper Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Ja by som to skúsil s tým Lašákom. Ale ťažko povedať, aký to bude mať efekt. Včera Halák chytal spoľahlivejšie ako ten Čech, ktorého meno neviem, lebo ho nepoznám a nechce sa mi preklikávať na druhú stranu. Včera sme zlyhali strelecky, preto sme prehrali. Dúfam, že tých Fínov porazíme, lebo inak nad aljakom vyhlásim fatvu. :dalbysomsi:
CREEPER Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Ak nam ho zatlcu Fini, do QF postupi ten lepsi :dalbysomsi:
Sniper Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Fínom dnes kľudne stačí aj 1 bod, snáď bude chytať Vehanen a nie nevýrazný Lassila. Na toto som zabudol zareagovať. No práveže ten 1 bod im nestačí. Ak vyhráme oba zápasy, a Fíni by uhrali ten bod s Rusmi, tak by sme s Fínmi mali na rovnako body, ale vzájomný zápas by rozhodol o našom postupe. Takže aj v tomto prípade je matematika ľahká. Treba poraziť Fínov hneď po 3. tretinách, povinne vyhrať nad Dánskom a dúfať, že Rusi vyhrajú nad Fínmi.
aljak63 Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Fínom dnes kľudne stačí aj 1 bod, snáď bude chytať Vehanen a nie nevýrazný Lassila. Na toto som zabudol zareagovať. No práveže ten 1 bod im nestačí. Ak vyhráme oba zápasy, a Fíni by uhrali ten bod s Rusmi, tak by sme s Fínmi mali na rovnako body, ale vzájomný zápas by rozhodol o našom postupe. Preto som napísal, že: Fínom dnes kľudne stačí aj 1 bod. V tom prípade by Fíni mali už 6 bodov, Slováci by mohli mať maximálne 5 bodov - a to by im nestačilo. Ale dosť počítania a teoretizovania - treba hlavne hrať :dalbysomsi:
Sniper Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Pozabudol som, že hráme dnes a to slovíčko dnes mi pri tej rýchlosti ušlo. No ale ja si myslím, že dnes ich vyprášime zo štadióna ako ich vyprášili Rusi z Karélie :dalbysomsi:
Ryan Giggs Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Inak Jagr je velikansky srandista. "Hrali sme ako Barcelona". :dalbysomsi: Chlapec asi futbal veľmi nepozera. 1
weirdo Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 moj skromny tip je 5:3 pre finov, bodaj by som sa mylil (v tom kto vyhra). nech si chalani predlzia agoniu este o jeden zapas.
oiler Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 myslim, ze uz nevyhrate. Moralka muzstva neexistuje, chlapi su tam len preto, lebo je to na Slovensku a nikto iny nie je. Takze skoncite s jedinym vydretym vitazstvom nad Slovinskom, ktore, ako sa mi zda, sa len rozbiehalo....Pocitam, ze na buduci rok vypadnete. 1
pink Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 aktualny blog - http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/264504/Epitaf-pre-hokej.html celkom sa s tym da stotoznit...
tomassi Zverejnené 7. Máj, 2011 Autor Zverejnené 7. Máj, 2011 oilerono by to vypadnutie na 5 rokov do Béčka možnože aj SK hokeju prospelominimálne by sa ozdravil o príživníkov inakmám ciťáka, že dnes sa začne to,čomu sa hovorí: From Zeros To Heroes
oiler Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 From Zeros To Heroes neverim, ale drzim palce...:dalbysomsi:
Ryan Giggs Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 Pocitam, ze na buduci rok vypadnete. To veľmi silno pochybujem. Hoci aj len naš ligovy vyber ma dostatočnu kvalitu aby dokazal poraiť mužstva ako Taliansko či Kazachstan.
Odporúčané príspevky