Ryan Giggs Zverejnené 13. Október, 2011 Zverejnené 13. Október, 2011 Češi to určite mať ľahke nebudu, budu radi ak postupia s odretymi ušami. Portugalsko si da baražove repete s Bosnou. V boji o Afriku sa s nimi natrapili, žeby to teraz dopadlo opačne?
Sniper Zverejnené 13. Október, 2011 Zverejnené 13. Október, 2011 Tak sa mi zdá že Česko to celkom vyhralo stým koho dostali .. jak fajn ... mám komu fandiť :bingo: Z bývalej Juhoslávie by som nepodceňoval žiadne mužstvo. Ani Macedónsko, ktoré je z bývalej Juhoslávie asi najslabším celkom, ale dokáže potrápiť (viď zápasy s nami). Juhoslávia hrávala dobrý futbal a všetky súčasné národné tímy, ktoré z nej vzišli patria do juhoslovanskej školy. Juhoslovania majú futbal v krvi.
aljak63 Zverejnené 13. Október, 2011 Zverejnené 13. Október, 2011 Mňa by celkom potešil postup Estónska... Srbi ich ani raz nedokázali premôcť, potrápili aj Talianov, 2x dali dole Severných Írov, tak teraz by mohli v pohode prekvapiť aj proti normálnym Írom. No a ďalej prajem postup aj Turkom, a aj Čiernohorcom a Bosno-Hercegovčanom. No uvidíme - každopádne to bude poriadne zaujímavé a minimálne 1 prekvapenie tu bude!
lopata555 Zverejnené 13. Október, 2011 Zverejnené 13. Október, 2011 To je jasné že Česko to ľahké mať nebude, ja som skôr to myslel tak že stých čo mohli dostať to nemajú až tak zlé... a skúsim teda si trošku zaželať či dať tip na postup Chorvátsko, Estónsko, Česko, Bosna ... ale ako pozerám budem mať komu fandiť na ME :bingo:
Sniper Zverejnené 13. Október, 2011 Zverejnené 13. Október, 2011 To je ale chrapúň ten Weiss... https://media.freespace.sk/temy/3481/weiss-na-tlacovke.flv
tomassi Zverejnené 14. Október, 2011 Autor Zverejnené 14. Október, 2011 ako som už bol býval písal v téme o páde vlády zopár, dajme tomu zaujímavých, výrokov k pádu vlády http://www.sme.sk/c/...ebo-hlupak.html zaujal ma tréner nároďáku, kt. na otázku - Čo si myslíte o neschválení eurovalu páde vlády odpovedal - To na koho skúšate?! za to čo dokázal, som si ho veľmi vážil, ale v hlave mu zrejme znejú hlasy podobné Ficovi inak si to vysvetliť neviem páči sa mi však postoj prezidenta SFZ Nakoľko išlo o opakované zlyhanie v komunikácii s médiami, SFZ dôrazne upozornil Vladimíra Weissa st., že ide o posledné varovanie a v budúcnosti takéto správanie nebude tolerovať. http://www.profutbal.sk/repre/svk/clanok128425-SFZ_potrestal_Weissa_st_pokutou_10_000_eur.htm?
Sniper Zverejnené 14. Október, 2011 Zverejnené 14. Október, 2011 Weissovi nikto nič nezoberie čo dokázal, žiadny iný tréner zatiaľ nedostal Slovensko tak ďaleko, ale spraviť z novinára "sprostého Janka", to bolo hlboko pod úroveň. Môže byť nasratý koľko chce, kludne si tam pred všetkými mohol zanadávať, ale správať sa tak ako sa Weiss správa k ľuďom je maximálne poľutovaniahodné. Na otázku: Zápas s Macedónskom bude Váš posledný pri kormidle reprezentácie? Mal odpovedať v zmysle: Nemyslím si, zmluva mi stále platí a budem sa ju snažiť dôstojne naplniť. Tým by potom celý zbytočný dialóg nevznikol a Weiss by si zachoval svoju tvár. A hlavne tá jeho veta na konci keď odchádzal, to sa dá komentovať iba takto: FUJ!!!
tomassi Zverejnené 14. Október, 2011 Autor Zverejnené 14. Október, 2011 treba zaknihovať, že súhlasím s Axelom :) napr.: do takého Jogi Lowa hustia hodinu vkuse otzáky typu:prečo nestaviate toho a toho hráča, keď má v klube výkonnosť a váš obľúbenec opätovne chybuje narozdiel od našichprečo sme nedali gól? prečo sme dostali gól? kedy dáme gól?+ 1-2 ostrejšie po kt. sa mení rétorika na takú hranatejšiu typu: hyeny, idioti, buzeranti vyj*** smutné :(
aljak63 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Prvé zápasy baráže o postup na EURO 2012 Turecko vs. Chorvátsko - 0:3Góly: 2. Olić, 32. Mandžukić, 51. Ćorluka Estónsko vs. Írsko - 0:4Góly: 71. a 88. Keane (2.-pen), 13. Andrews, 67. Walters Česko vs. Čierna Hora - 2:0Góly: 63. Pilař, 90+. Sivok Bosna a Hercegovina vs. Portugalsko - 0:0
lopata555 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Fíha Chorvátsko pekne rozbilo Turecko :o, i keď som dúfal že vyhrajú toto som nečakal, Česko tiež spravilo veľký krok
aljak63 Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 Takto som si to vôbec nepredstavoval :( Škoda! Turecku sa 3-gólová strata bude doťahovať asi už ťažko, Čiernohorci sú tiež v strate, no a Estónci s 2 červenými kartami dostali od Írov poriadny nášup. Odvety budú zaujímavé najmä zápasom v Lisabone, to by bolo keby BiH prekvapili!
Ryan Giggs Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 Turci hrali strašne slabo, inak to skončiť ani nemohlo. U Čechov to take jednoznačne ako napoveda vysledok nebolo, zachranil ich Čech, konečne niečo zachytal. V odvete ešte budu mať problemy.
tomassi Zverejnené 15. November, 2011 Autor Zverejnené 15. November, 2011 CZ to v Čierne Hore síce nebudú mať ľahké,ale postup im neújde veľmi to prajem Bosniakomvýsledok 0:0 je niekedy lepší ako 2:1núti mužstvo hrať
aljak63 Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 Odvety baráže o postup na EURO 2012 Chorvátsko vs. Turecko - 0:0 (prvý zápas 3:0) Írsko vs. Estónsko - 1:1 (prvý zápas 4:0)Góly: 32. Ward - 57. Vassiljev Čierna Hora vs. Česko - 0:1 (prvý zápas 0:2)Góly: 81. Jiráček Portugalsko vs. Bosna a Hercegovina - 6:2 (prvý zápas 0:0)Góly: 8. a 53. Ronaldo, 72. a 82. Postiga, 24. Nani, 80. Veloso - 41. Misimović (pen), 65. Spahić 1
tomassi Zverejnené 16. November, 2011 Autor Zverejnené 16. November, 2011 keď šampionát usporadúva krajina nie špičkového mena, vždy sa rysuje skkupina smrti - teraz keď sú domáce krajiny dve bude to o to zaujímavejšie 1. kôš: POL, UKR, ESP, NDL 2. kôš: GER, ITA, ENG, RUS 3. kôš: CRO, GRE, POR, SWE 4. kôš: DEN, FRA, CZE, IRL čiže môžeme očakávať lahôdky ako: ESP, ENG, POR, FRA NDL, GER, SWE, DEN
Ryan Giggs Zverejnené 16. November, 2011 Zverejnené 16. November, 2011 Ono v podstate na eure je každa skupina skupinou smrti. Akurat niektore su smrteľnejšie...
tomassi Zverejnené 16. November, 2011 Autor Zverejnené 16. November, 2011 a paradoxom je,že v tých smrteľnejších hrajú tí, kt. zvyknú označovať za nesmrteľných
aljak63 Zverejnené 2. December, 2011 Zverejnené 2. December, 2011 Žreb základných skupín EURO 2012 ...::: A-skupina :::... Poľsko Grécko Rusko Česko ...::: B-skupina :::... Holandsko Dánsko Nemecko Portugalsko ...::: C-skupina :::... Španielsko Taliansko Írsko Chorvátsko ...::: D-skupina :::... Ukrajina Švédsko Francúzsko Anglicko
Ryan Giggs Zverejnené 2. December, 2011 Zverejnené 2. December, 2011 Štěstičko opět hralo s českym naroďakem... Už keď som videl, že ich vytiahli k Poliakom, tušil som, že to tak dopadne. Keby v koši namiesto nich boli naši, skončia bezpečne v skupine B.
lopata555 Zverejnené 2. December, 2011 Zverejnené 2. December, 2011 Česko to zase raz vyhralo, lepšiu skupinu asi nemohli ani dosať...
tomassi Zverejnené 2. December, 2011 Autor Zverejnené 2. December, 2011 Bčko je asi najsilnejšia možná kombinácia mužstieva nezmenilo by sa to ani vtedy ak by miesto Holanďanov boli Španielia ak by Dánov nahradili Francúzi dúfam,že aljak nám dodá info o lobde, štadiónoch prípadne aj mestách(ak by mu chcel niekto pomôcť, tak sa naňho nakontaktujte) ešte k lobdehádam bude dôstojným pokračovateľom TANGO tradíciea nie taká gumenica ako Roteiro
Ryan Giggs Zverejnené 3. December, 2011 Zverejnené 3. December, 2011 Už to budu len take gumene zazraky. http://www.youtube.com/watch?v=JWQXBqVPVoA
tomassi Zverejnené 25. Január, 2012 Autor Zverejnené 25. Január, 2012 Španieli už hrajú s novým TangomAngláni zas budú vyplakávať, že boli výhodnení
game Zverejnené 1. Jún, 2012 Zverejnené 1. Jún, 2012 fuha, už je to tu ?! práve pozerám, že už idete tipovať, páni :) oné ... práve som čítala článok o Talianoch, že možno nepôjdu ... :innocent: http://futbal.sme.sk...de-na-euro.html
Odporúčané príspevky