Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2012 (Poľsko & Ukrajina)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

už aj kvaldu na MS musí hrať majster

platí to od MS 2006,

na kt. sa musela kvalifikovať BRA

a teda ani otvárací zápas nehral MS,

ale usporiadateľ (Nemecko a teraz RSA)

a ešte jedna oprava

A v Írsku prišlo na Andorru takmer 40 000 divákov.

oni sa nešli pozrieť na Andoru, ale na Írsko

a v tom je asi najväčší rozdiel - nechodí sa na súpera,

ale na svojich

Zverejnené

už aj kvaldu na MS musí hrať majster

platí to od MS 2006,

Tak, tak. Kvaldu nehra jedine usporiadateľ.
Zverejnené

oni sa nešli pozrieť na Andoru, ale na Írsko

a v tom je asi najväčší rozdiel - nechodí sa na súpera,

ale na svojich

Nie, ja som to myslel ináč, ich futbalový zväz im umožňuje aby chodili na futbal. Nesledujem úplne do podrobna situáciu u nás, ale v diskusiách si všímam najväčšiu kritiku najmä v ohľade cien lístkov. Ak SFZ dá na reprezentačný zápas symbolickú cenu, napr. do 5€ tak bude plný štadión. A určite sa to oplatí viac ako pýtať za lístok 10€ a mať tribúnu z polovice plnú.
Zverejnené

jj

ja viem,

ale myslím, že na "repre" sú ceny vstupeniek v pohode

v pohode nie je akurát to prostredie - štadión

to však neplatí pokiaľ sa bude hrať v Žiline

Zverejnené

V prestávke alebo pred zápasom dávali zábery z pred 30rokov či viac. Slovan, do 50 000 ľudí, žiadne zábrany, žiadny usporiadatelia. Fotrik hovorí, že na takéto zápasy chodil za 5 korún :(. Vieme, je iná doba, len mi to príde vtipné, že po vyše tridsiatich rokoch je to ten istý štadión, len lístky o pár % predraželi :(

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

tak naši v tomto kole nebudú najagavejšou hviezdou

predčili nás Srbi

SRB 1:3 EST

Zverejnené

tak ten Kíne

opäť raz nedal penaltu

ja som z bodom spokojný

kvalda pre nás pokračuje až budúcu jeseň

dovtedy sa môže stať hocčo,

čiže v hre, minimálne o baráž, by sme mali byť do konca kvaldy

Azerbajdžan opäť raz zamiešal karty (AZR 1:0 TUR)

držím palce Čiernej Hore

v skupine G - smrti ide partia okolo Mirka Vučiniča

ako nôž maslom

k Srbom sa radšej nevyjadrujem

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

za takýto terén by sa mala dostávať pokuta a zápas kontumovať v prospech hosťujúceho mužstva

- sa nedalo prihrať

inak výkon pekne vidieť na Hamšíkovej hre

pokiaľ podržal lobdu, bolo to ok, no po takých zákrokoch,

sa jej už aj on čo najrýchlejšie zbavoval a Andorčania hru vyrovnali

- vydreté 3 body

- zaujal mladý Lukšík

doma to bude o niečom inom (dúfajme)

Zverejnené

Andorra - Slovensko 0:1

Za vydreté body by som to nepovažoval. Naši síce nehrali nejako bohvieako, ale až na pár svetlých okamžikov Andorrčanov nepustili absolútne k ničomu. Hrali sme len toľko koľko sme potrebovali, pod výsledok sa podpísala komorná atmosféra a "trávnik" ktorý vyzeral ako keby tam chodili vo voľnom čase pásť dobytok.

Zverejnené

za takýto terén by sa mala dostávať pokuta a zápas kontumovať v prospech hosťujúceho mužstva

To by sme veľa bodov v kvalifikaciach neuhrali.
  • Pridať bod 1
Zverejnené

v porovnaní s tým včerajším by aj Štiavničky boli označené za trávnatý koberec

• Pridať bod 1
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Akurat pozeram rozpis zvyšnych zapasov v našej skupine. Rusi hraju zo 4 až 3 zapasy doma. Postup z prveho miesta ich asi neminie.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes musíme pobiť Írov, lebo inak to bude v našej skupine velice zajímavé.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Írsko - Slovensko nakoniec 0:0. Som rád, že sme zahrali lepšie ako Íri, škoda, že sme to nevyhrali, ale Íri s bodom musia byť spokojnejší ako my. Na 3 nemali nárok ani náhodou.

Zverejnené

Zda sa, že priamy postup je po tomto vysledku pase. Už musime všetko vyhrať, čo ale realne nevidim.

Zverejnené

Keby sme vyhrali v Írsku, tak by sme si mohli dovoliť s Macedónskom remizovať. Samozrejme za predpokladu, že oba predchádzajúce zápasy by sme vyhrali. Arménov a Rusov máme doma, tak snáď to zrobíme a Macedónsko bez šance na postup hádam nebude taký ťažký súper ako na začiaku kvaldy. Treba začať efektívne kopať, teda dávať góly, obranu máme dobrú, Arménsko nám síce dalo 3 góly, ale inak v šiestich zápasoch sme dostali len jeden gól, čo je pozoruhodné.

Zverejnené

Pozeral som dnes na ČT4 Škotov s Čechmi (2:2). Ti Češi mali šťastia na 3 kvalifikacie. 2x prehravali, 2x dokazali vyrovnať. Boli lepši, ale nejak z toho nevedeli vyťažiť. Každopadne pri prvom gole napalil Rezek z pravej strany šťastne loptu do Plašila od ktoreho išla dnu. Druhy gol z penalty, ktoru dostali do daru, obranca bol od Rezka pol metra, ten sa hodil o zem. Ten idot to piskol. O par minut na druhej strane za podobne nafilmovany pad (pri ktorom ale bol evidentny kontakt, takže by sa to obhajiť dalo) dal škotskemu utočnikovi žltu.

Zverejnené

Zapas Rusko - Irsko napinavy až do konca. Rusi dobijali, Iri so šťastim odkopavali z brankovej čiary. Napokon to dopadlo najlepšie ako mohlo, remiza 0:0 nam hra do karat. Rozhodne sa v našom zapase s Rusmi. Samozrejme za predpokladu, že v ostatnych zapasoch vyhrame.

Zverejnené

To, že Rusi doma stratili 2 body nám pomohlo, ale zároveň Íri sa udržali v hre a ešte môžu poriadne zamiešať kartami. Dnes musíme vyhrať, inak o postup budú hrať 4 mužstvá a to je už moc.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Iri by boli v hre aj keby prehrali. Ten jeden bod čo dnes ziskali o tom nerozhodoval. Tam bolo dôležite aby Rusi nešli do 5 bodoveho trhaku. To už by pre nich bolo vymaľovane.

Zverejnené

No ale keď vidím tú našu tragédiu v útoku, tak mám pocit, že vlastne bolo jedno ako hralo Írsko v Rusku...

A vlastne už aj v obrane. 0:1

No nič vypínam to. Na tých loserov fakt nie som zvedavý.

Zverejnené

Ešte že som to vypol :)

5 minút pred koncom 0:3

• takže postup je už len v rovine teórie, Rusov tí mantáci v útoku neporazia
  • Weiss kľudne môže ponúknuť svoju rezignáciu, ak je chlap, tak to spraví ešte dnes večer
  • hráči sa ospravedlnia divákom a fanúšikom so slovami, že nie sú hodní národných dresov
  • už nikdy hrať v Žiline, tam sme hádam nič dobre ešte neuhrali
  • diví sa ešte niekto prečo ľudia na futbal nechodia?
  • za pár rokov nás porazí aj Vatikán, ešteže farári nehrávajú futbal.
  • s takýmito výsledkami nemáme právo byť na akýchkoľvek majstrovstvách

:D :) :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov