Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2012 (Poľsko & Ukrajina)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ta lopta za tou ciarou byva nejake 2-3 snimky, to su 2/24 a 3/24 sekundy pri normalnom 24Hz snimkovani. To je 0.083s a 0.125s, to je mimo nasich schopnosti spolahlivo povedat, ci ano, alebo nie.

Zverejnené

ale áno. to je jasné a v pohode. ale v pohode tam teda môžu vylosovať pred každým zápasom jedného z divákov a postaviť ho na čiaru, na, dívaj sa.

isteže sú trénovaní. toto robia, to je ich práca, sú za ňu platení, vedia, kde musia mať oči, ale sú len ľudia, samozrejme. rovnako ako v tenise, kde čučia na čiaru a oveľa rýchlejšom hokeji, a tam tiež nekukajú každú chvíľu video ... ale jerzy maczkowiak zo sedadla č. 1789 to robiť nemôže, nie je na to pripravený, a nezvládne udržať pozornosť po celý zápas.

ja nevyprávam o jastrabom oku.

hovorím o ľuďoch, ktorí robia svoju prácu, dlhodobo. isteže sú trénovaní, nie že nie. a nech hodí kameňom človek, ktorý sa vo svojej práci nezmýlil. ale sú na to pripravovaní.

okrem toho by toto malo byť v rozhodcoch.

Zverejnené

Vy tu ten ne/gól budete riešiť ešte aj po finále. Včera ten zápas medzi Nemcami a Grékmi možno nebol niečo extra, ale štandard splnil a padlo veľa gólov, čo je dobre.

Zverejnené

GER - GER

a čo tu o tom debatovať?

šak každý už pred zápasom dobre vedel, že je to kúpené

Zverejnené

Axel tak keď je ten ne/gól taká dobrá téma tak prečo nie, tomassi sranduješ ? lebo u teba neviem kedy vravíš vážne a kedy nie ...

Zverejnené

Keby ten gól ovplyvnil víťaza MS, tak chápem. Aj keby ten gól bol uznaný, v konečnom dôsledku by neznamenal nič. To však nevylučuje, že na tému sa nemá diskutovať, len ma prekvapilo ako vás situácia v ohľade toho ne/gólu zaujala :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Francúzi hrali, ako keby im stav 0:1 stačil na postup do semifinále.

Zverejnené

Ten zápas Španielsko : Francúzsko vyzeral ako keby hral Lendak a Limpopo ... Španieli nehrali nič, a Francúzi na toto nič odpovedali jedným veľkým ...

Zverejnené

Taliansko zaslúžene postúpilo a čakajú ich Nemci, to bude pekná odveta zo semifinále MS v 2006 / mohlo by to dopadnúť rovnako :) /

Zverejnené

Včerajší zápas bol konečne hodný boju o semifinále. Taliani poriadne útočili a skoro stále boli aktívnejší, akurát ten gól sa im nedarilo dať. Angličania nehrali úplne že zle, ale proste zaostávali za výkonom Talianov. Nakoniec to museli rozhodnúť až penalty, ale našťastie Taliani to zvládli, aj keď po tom Montolivo nedal som sa normálne začal báť. Ale napokon dobrý koniec pre Azzurri! Semifinálové zápasy budú zaujímavé a dúfam, že aj atraktívne. Dúfam vo finále Španielsko vs. Taliansko :)

Zverejnené

Fandil som Angličanom, ale keď sa išli kopať jedenástky, tak som už vedel, že z postupu nič nebude. Inak zaujímavé semifinále, Nemecko vs. PIIGS :D

Zverejnené

Španieli dnes utrpeli víťazstvo. Ešteže sa kopú jedenástky, inak by hrali až do rána.

Zverejnené

Ešteže tak! Španieli idú do finále. Tak snáď zajtra sa tam prebojujú aj Azzurri!

Zverejnené

obe mužstvá - zdali sa hrozne rovnakí, tak technickí, tak zohraní, že to vyzeralo akoby hrali zrkadlovo. zápas bol vlastne nuda, technický ping pong, zobudili to až jedenástky. a to je už také buď alebo.

Zverejnené

A vraj Greci hraju nudny futbal. To co predvadzaju Spanieli na tomto Eure je des. A hrat na 6 zaloznikov je dalsi"genialny" napad.

Zverejnené

Zdá sa, že futbal ide tým smerom, že oveľa dôležitejšie ako streliť gól, bude ho vôbec nedostať.

Zverejnené

To ale ide už davno. No len malokedy takymto spôsobom.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Mna uz nezaujima ani fotbal, zvuk si nechavam aby ma upozornil na gol. Ich komentovanie ma nezaujima. Pr. vcera som bol hore, nieze po konci 120 minuty mozno uz isli kopat, ma to absolutne nezaujimalo. keby sa to dialo teraz, aky je teraz stav?

Zverejnené

Takze 2 nula. Je to necakane ale velmi sa mi paci. A nech v nedelu vytrepu tititaka.

Zverejnené

konečne futbal, po včerajšej technicky perfektnej nude ... Taliani nejako rastú, od zápasu k zápasu.

nefandím Nemcom, hoci som ich tipla, to sú tie obsesie kompulzie :D ... bude len dobre, keď nevyhrá vždy Nemec, to bude výnimka z pravidla ! :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov