pralinka Zverejnené 13. September, 2008 Zverejnené 13. September, 2008 ta posledna otazka by aj mna zaujimala lebo tu z toho vyplyva, ze kazda slecna, ktora si da daky sebemensi vystrih, a kratsiu suknu, ako je po kolena, je stetka :lol: :) takze axel, ak by okolo teba presla slecna, ktora ma kratku suknu, a pekne nozky (nemyslim ala opasok, normalnu kratsiu suknu :) ), nepozries sa na nu, a nebude sa ti pacit, hej? ;)
doll Zverejnené 13. September, 2008 Zverejnené 13. September, 2008 je rozdiel ked niekto nema vkus, je rozdiel ked si niekto trufa na nieco na co "nema", a je rozdiel ked sa niekto oblecie brut provokacne... a samozrejme je tu este kategoria prostitutky :lol:
Nokia Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 Axel to co si napisal jasne ukazuje jednu sprostostked ide europan do islamskej krajiny tak aby sa naucil co sa smie a co nie ale ked ide to nadrzane islamske hovado sem, tak automaticky si mysli ze cely svet funguje podla ich pravidiel...ruky nohy odtat
Klingonka Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 je rozdiel ked niekto nema vkus, je rozdiel ked si niekto trufa na nieco na co "nema" Nie každý je Saša Jány, ja mám tiež niekedy problém ako/čo si mám obliecť na moju postavu aby som bola slušne oblečená, ale aby som zároveň nebola príliž nenápadná. Keď je niektorej niečo moc vidno snažím sa to tolerovať aj keď nemá zrovna najlepšiu postavu. Nokia, pekne si to napísal. Násilie (na ženách) je aj v noci keď je úplná tma, to není o tom že ako je oblečená (podľa mňa).
sisel Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 no moja priatelka nosi tzv. tielka- take tricka na ramienkach, dalo by sa povedat ze velky vystrih, lenze sama mi povedala, ze to ze provokuje si ani neuvedomuje. a ze sa jej uz aj v skole ucitelka obcas spyta, ci jej je velmi teplo a ci nema nejaky svetrik alebo satku....v kazdom pripade mne to neprekaza. ide zima, a uz sa tak obliekat nebude moct.
Sniper Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 Axel to co si napisal jasne ukazuje jednu sprostost ked ide europan do islamskej krajiny tak aby sa naucil co sa smie a co nie ale ked ide to nadrzane islamske hovado sem, tak automaticky si mysli ze cely svet funguje podla ich pravidiel...ruky nohy odtatTak potom treba moslimákov naučiť sa chovať podľa našich pravidiel. A prečo to tak nie je? Nejaký nórsky minister neviem čoho znásilneným ženám odporučil aby sa obliekali decentnejšie a menej nápadnejšie, pretože (už) žijú v multikultúrnej spoločnosti. Takže namiesto toho aby moslimáci dostali jasne najavo že ak má žena odhalené kolená tak to nie preto že by im dávala znamenie aby ju pretiahli, ale preto lebo u nás to tak chodí, im ešte odporučí ako sa majú obliekať. Pokým prisťahovalci nepochopia že u nás to inak chodí (a v prvom rade to je úloha našich vlád aby to moslimáci pochopili) tak ženy budú musieť prispôsobiť šatník multikultúrnej spoločnosti. Bohužiaľ inak to v budúcnosti zrejme nebude. Západná kultúra zažíva svoj úpadok a EUrópa ide cestou multikulturalizmu či chce alebo nie.
doll Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 axel, a ked uz si sem zavital, objasni nam ako sa obliect aby som nadobudla zjav prostitutky..hmm?respektive aby si chlapi /alebo v lepsom pripade asi iba ty/ mysleli ze "aha, prostitutka" :lol:
Nokia Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 axel ked su islamisti tak sprosti, treba na nich ich metrom..u nich ked sa nieco ukradne, useknu ti ruku...co tak im to vratit?? oni si totiz myslia ze len co su mimo domu, tak sa mozu spravat ako sa im zachce...normalne by si zasluzili, aby na nich niekto nejaku "volavku" nastrcil a ked sa chlap o nieco pokusi, tak volavkyn partak mu zlame ruky nohy...ver mi ze by sa to stalo v meste raz, dva krat a velmi rychlo by sa to rozsirilo...ani by nemusela neschopna vlada nic riesit...stale mam pocit ze niektore hentie kultury su obycajne zvierata a nie ludia...tak na nich treba ich metrom, aky pozicaj taky vrat
Klingonka Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 ženy budú musieť prispôsobiť šatník multikultúrnej spoločnosti A keď je nejaká žena slobodná a bude chcieť aby si ju nejaký slušný chlap všimol a pozval ju na slušné rande tak čo má potom spraviť ? Určite si ju tak nevšimne ak bude celá zakrytá. Ženy sa tak budú zdať chlapom neatraktívne. Tak si potom nikoho nenájde.
doll Zverejnené 14. September, 2008 Zverejnené 14. September, 2008 tu nejde o to ze si nikoho nenajde a podobne veci...tu ide o to, ze axel by rad presadil nieco, co by hralo do karat chlapom, respektive oni by boli na koni..kedze chlapi by urcovali co zena moze a co nie..to my uz pride rovnake ako niekde v podobnych krajinach ktore sa tu okrem ineho rozoberaju... axela nezaujima ze niektore zeny sa chcu citit pritazlive a nie je to zrovna nosenim rolakov :lol: ,,, co by sa mozno jemu ako chlapovi pacilo :)
iskra Zverejnené 20. Apríl, 2012 Zverejnené 20. Apríl, 2012 Skôr by sa hodilo túto tému založiť niekedy na jar keď sa po zime začnú dievčatá a ženy viac odhaľovať. Máte pocit, že niektoré dievčatá a ženy sa obliekajú v letných mesiacoch tak "naľahlo" že chcú provokovať, alebo si neuvedomujú ako to s niektorými mužmi máva, keď sú tak oblečené. Jar je tu, leto sa blíži, dilema pre niektorých chlapov začína?! :D Osobne, nemám v úmysle chodiť v teplých, horúcich dňoch zahalená od hlavy po päty. Pariť sa v rifliach, či v tričkách pod krk, ale ako k jari, lete sa hodí. Sukne, kraťasy, tričká s decentným výstrihom. Už sa na to veľmi teším. Provokovať nechcem, veď ani mňa chlap nemôže vyprovokovať, ak má v teplom, slnečnom počasí kraťasy, keď mu vidno lýtka.. :smile2: :D
slimak Zverejnené 20. Apríl, 2012 Zverejnené 20. Apríl, 2012 Dnes bola nejaka miska. Som videl po nejakom case. 10 rokoch. Kolko to vyhraju? 20 000 eur prva(pozeral som len promenadu tance som..)? Ja ako otec by som sa hanbil keby tam chodila moja dcera.90-60-90 to nemala ziadna a vsetky okolo 170? Ta produkcia na Slovensku fakt upada.
member2793 Zverejnené 20. Apríl, 2012 Zverejnené 20. Apríl, 2012 Jar je tu, leto sa blíži, dilema pre niektorých chlapov začína?! :D Sukne, kraťasy, tričká s decentným výstrihom. Už sa na to veľmi teším. tak na to sa teším aj ja :) ale tá dilema! pozerať pri jazde mestom na cestu a autá pred sebou alebo na tú nádheru na chodníkoch ;) a vôbec, čo v prípade búračky. nositeľky minisukní a výstrihov by mali mať povinné zmluvné poistenie rovnako ako vodiči :zubiska: však ten šofér v takom prípade v podstate ani za to nemôže že nesledoval premávku :zubiska:
iskra Zverejnené 21. Apríl, 2012 Zverejnené 21. Apríl, 2012 :) Záleží to od pána, ktorý riadi auto, ako sa celkovo pozerá na ženu. Seriózny pán, džentlmen, ktorý graciozne zvládne dámu aj v sukni, s decentným výstrihom, aj na samotnom prechode pre chodcov. :) Nadržaný samec :D , ktorý nezvláda situáciu, spôsobí "nehodu", aj keď mu po prechode pre chodcov kráča žena v habite. :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz