Skočiť na obsah
  • 0

Access violation at address 00AC5B3B, read of address 30303838

Otázka

Zverejnené

Ahojte, prosim pomozte.......a skusala som uz vsetko, vratane dakeho zahranicneho technickeho fora na nete, ale nik neodpoveda

PC zacal strajkovat...do internetu sa da prihlasit, ale ako otvorim explorer, tak to strasne dlho otvara a napokon "web site not found". ani nod32 nefici, ked sa dostane na temporary internet files skratka zastane. skusila som tiez iny antivirak, to iste. Takze mi doslo ze v temporary internet files su infikovane subory, tak som ich chcela vsetky zmazat, ale neda sa. ak ich chcem vymazat, zacne PC na jednom mieste opat pomaly reagovat a napise nakoniec "Access violation at address 00AC5B3B, read of address 30303838".

Aj som naintsalovala daky software Moveonboot, ktory je dobry na to,ze zmaze aj taketo problemove subory, ale nepomohol, neda sa to. na technickych forach som nasla vela podobnych odkazov...ze violation at address, ale ziadna sa nevstahovala na address 00AC5B3B!!!

myslim, ze by som mala asi vymazat daco z registra, ale neviem co

tiez som sputila par programov ze "registry repait and cleaner"....nic...

vie niekto pomoct pls?

• Odpovede 28
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• iguazu72

14

• Sniper

6

• Klingonka

4

• Cactales

2

Top Posters For This Question

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

Ak si tie súbory skúšala vymazať v núdzovom režime prihlásená pod svojim užívateľským menom skús to ešte ako administrator.

Počas spúšťania PC, predtým ako začne načítavať systém podrž stlačený kláves F5, zvoľ možnosť spustiť OS v "Safe mode" a prihlás sa ako administrator. Potom skús tie súbory vymazať.

• 0
Zverejnené

Ahojte, nejdu zmazat ani v MS DOS, opat to iste...access violation at address....

Skusala som spusti v nudzovom aj ten ATF cleaner, co mi dakto poradil....neda sa spusti...na inom PC ide a tiez aj nod...a nod sa zase deaktivuje ked narazi na tie subory

hm...takze zaver je, ze sa PC sprava tak isto ako v nrmalnom rezime

• 0
Zverejnené

ja už fakt neviem.

No jedine cez to Live cd linuxu, alebo Hiren's boot alebo Memtest ale celý test pamäte trvá vraj 4 hodky.

Alebo na novo rozdeliť disk, naformátovať, nainštalovať, no ale čo ak by aj vtedy jej to vypisovalo ???

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov