Skočiť na obsah

Ako je to s chorobami


game

Odporúčané príspevky

takže ďalšia konšpiračná teória je na rade... :) :

 

hovorí vám niečo termín "španielska chrípka" ?

 

 

Bola epidémia "španielskej chrípky" vyvolaná umelo?

 

Celkom 60 miliónov mŕtvych v rokoch 1918-1919. Heinrich Mueller, bývalý šéf gestapa, povedal v roku 1948 vyšetrovateľovi CIA, že najväčší mor v ľudských dejinách vyvolal človek. Mal na mysli epidémiu chrípky v rokoch 1918-1919,kedy sa nakazilo 20 % svetovej populácie a na chrípku zomrelo 60 až 100 mil. osôb. To je približne trikrát viac, než koľko zahynulo a bolo zranených v I. svetovej vojne ale na tento moderný mor sa pritom akoby úplne zabudlo.

Mueller povedal, že chrípka začala ako americká bakteriologická zbraň, ktorou sa v marci 1918 nechtiac nakazili príslušníci americkej armády v tábore Camp Riley v Kansase a ktorá sa potom rozšírila do celého sveta (http://www.pbs.org/w...andeAMEX86.html).

 

Vraj sa "dostalaspod kontroly", povedal, ale my nemôžeme vylúčiť možnosť, že "španielska chrípka" bola zámerným prostriedkom na zredukovanie počtu obyvateľov a že čosi podobné sa môže použiť opäť. Výskumníci objavili spojitosť medzi ňou a "vtáčou chrípkou" (http://news.bbc.co.u.../4308872.stm%20).

 

Na tej chrípke nebolo nič "španielske". Podľa Wikipedie (http://en.wikipedia..../Spanish_flu%20): "V Spojených štátoch amerických bolo postihnutých 28 % obyvateľstva a pol milióna až 675 tisíc zomrelo. V Británii zomrelo 200 000, vo Francúzsku viac než 400 000. Na Aljaške a v južnej Afrike vymreli celé dediny. V Austrálii sa odhaduje, že zomrelo 10 000, na ostrovoch Fidži zomrelo v priebehu dvoch týždňov 14 % obyvateľstva a v Západnej Samoe 22%. Odhaduje sa, že 17 miliónov zomrelo v Indii, čo vtedy predstavovalo okolo 5 % celkovej populácie. V indickej armáde zomrelo na chrípku 22 % vojakov, ktorí ju dostali."

 

Príznaky chrípky z roku 1918 boli také nezvyčajné, že často ju nesprávne diagnostikovali ako tropickú horúčku, choleru alebo týfus. Jeden z pozorovateľov napísal: "Najprekvapujúcejšou komplikáciou bolo krvácanie zo slizníc, zvlášť z nosa, z brucha a čriev. Takisto sa vyskytlo krvácanie z uší a podkožné krvácanie. ...Prekvapujúce bolo i to, že zomierali väčšinou mladí dospelí; 99 % úmrtí sa vyskytlo u ľudí pod 65 rokov a viac než polovica u ľudí vo veku 20 až 40 rokov. Toto je veľmi nezvyčajné, pretože chrípka je zvyčajne smrteľná u detí (do veku dvoch rokov) a u starších (vo veku nad 70 rokov)."

 

Na konferencii v Berlíne o bakteriologických zbraniach v roku 1944 generál Walter Scheiber, šéf zdravotníctva nemeckej armády, povedal Muelleovi, že v roku 1927 strávil dva mesiace v Spojených štátochv diskusiách so svojimi náprotivkami. Tí mu vraj povedali, že počas I. svetovej vojny vyvinuli "tzv. vírus dvojitého zásahu". Podľa Muellera sa však ten vírus "vymkol spod kontroly a namiesto aby zabíjal Nemcov, ktorí sa už medzitým vzdali, obrátil sa proti vám a každému druhému" ("Gestapo Chief: The 1948 CIA Interrogation of Heinrich Mueller" zv. 2 od Gregory Douglasa, str. 106). V skutočnosti však k prímeriu nedošlo pred 11. augustom 1918.

 

Vyšetrovateľ CIA James Kronthal, šéf CIA v Berne, sa Muellera opýtal na "vírus dvojitého zásahu". (Mne osobne to primína AIDS.) Mueller nato odvetil: "Ja nie som lekár, rozumiete, ale dvojitým zásahom mysleli vírus - alebo dva spojené dohromady - ktorého úcinnost bola zaručená. Prvý zásah napadol imúnny systém, a tak oslabil obeť a druhý bol akousi formou zápalu pľúc. Vraj ho vyvinul nejaký britský vedec. Teraz vidíte, prečo sú takéto veci šialené. Tieto veci sa same od seba menia a čo začína ako limitovaná záležitosť sa môže zmeniť na niečo skutočne strašné."

 

V priebehu diskusie sa v kontexte týfusu vynorila téma španielskej chrípky. Mueller povedal, že nacisti zámerne nakazili ruských vojnových zajatcov v táboroch týfusom, ktorý potom - spolu s vyhladovením - usmrtil okolo troch miliónov osôb. Týfus sa neskôr rozšíril aj do Osviečimu a iných koncentračných táborov, kde sa nachádzali aj ruskí a poľskí vojnoví zajatci.

 

V kontexte so studenou vojnou Mueller povedal: "Keby bol Stalin vnikol do Európy... trochu nemoci tu a tam by bolo jeho hordy vykynožilo a ostatné by pritom zostalo nedotknuté. Okrem toho, malá fľaštička s vírusom je oveľa lacnejšia, než atómová bomba, či nie? Tak môžete mať v talóne viac vojakov, než mal k dispozícii Stalin a pritom ich vôbec nemusíte živiť, zaodievať a dodávať im muníciu. A na druhej strane, hrozba vojny... robí zázraky... pokiaľ ide o ekonomiku." (108)

 

Dá sa Muellerovi veriť? Podľa môjho názoru dá. "Gregory Douglas", to je očividne pseudonym a v skutočnosti ide o jeho synovca, ktorému zanechal svoju dokumentáciu. Podvod zvyčajne nepredstavuje tisíc stránok. Zápisy z vyšetrovania majú 800. Jeho memoáre 250. Archív na mikrofilme obsahuje dohromady 850 000 stránok. A materiál, ku ktorému som sa dostal, je neuveriteľne kvalifikovaný, hodnoverný a konzistentný.

 

 

Záverom

 

Kult "elity" dal jasne najavo, že svetovú populáciu treba zredukovať (viď Alan Stang: "Exterminácia populácie:Ako sa to uskutoční?" (http://www.etherzone...ang112406.shtml ). Možno I. svetová vojna bola pre elitu sklamaním kvôli nízkym počtom zahynutých.

 

Či bolo rozšírenie "španielskej chrípky" zámerné alebo nie, to nemôžeme s istotou povedať. Ale americká armáda má záznamy o experimentovaní s liekmi, chemikáliami a baktériami na nič netušiacich vojakoch. Možno sa taký experiment sa na vojenskej základni Fort Riley vymkol spod kontroly?(viď http://www.rense.com/general36/history.htm)

Vtáčia chrípka zatiaľ od roku 2003 usmrtila len 160 osôb. Je možné, že je to len predzvesť niečoho smrtonosnejšieho? Dúfajme, že nie. Ale mali by sme mať na pamäti šokujúci precedens epidémie chrípky v rokoch 1918-1919.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 36
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • xenocide

    12

  • Ryan Giggs

    11

  • game

    9

  • Ignatius

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Asi sa teda plánuje nové znižovanie obyvateľov starou cestou, pretože Amíci už dávnejšie izolovali vzorky španielskej chrípky z jednej z obetí, čo bola dakde zamrznutá, a už veselo prevádzajú testy a čudujú sa, že ako to funguje...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prakticky zo všetkých globálnych chorôb sú uskladnené vzorky

nedávno som videla jeden dokument o pravých kiahňach - vôbec nebolo jednoduché zlikvidovať ich ... ako posledný ich dostal jeden ošetrovateľ kedesi v Afrike ... nechce sa mi hľadať presné údaje

podarilo sa ich zlikvidovať, ale pôvodcu uchvávajú v mraze a tme v laboratóriách...

a to nie je len jeden vírus... všetky, alebo takmer všetky, ktoré kedy preriedili ľudstvo

stačí, aby sa nejaký blázon k nim dostal a zostali by sme voči vymieraniu bezmocní ako nemluvňatá :)

nie my sme pánmi na tejto planéte, ani zďaleka ... sme možno múdrejší, ale tie malé potvory sú vytrvalejšie ... necítia tlak, majú čas :lol: ;)

 

a z času na čas sa preriedi ľudstvo, Igny ;) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

ak jsem dostal, tak odovzdávám .....................

 

 

Prasečí Baxteriáda půl roku dopředu.. úžasná předvídavost, že?

 

 

Firma Baxter si podala patent na vakcínu proti prasečí chřipce více než půl roku před jejím vypuknutím.

 

Obdivuhodná předvídavost! Zajímavá je i chronologie událostí:

 

28. srpna 2008 si firma Baxter registruje u amerického patentového úřadu, pod číslem US2009/0060950 A1 patent na několik vakcín, mezi nimi i na vakcínu proti prasečí chřipce.

 

27. února 2009 kanadské noviny Toronto Sun informují o úniku smrtelné kombinace ptačí a lidské chřipky v laboratořích firmy Baxter.

 

18. března 2009 jsou hlášena první onemocnění prasečí chřipkou ve třech oblastech Mexika a u sedmi občanů USA.

 

25. dubna 2009 obviňuje rakouská novinářka Jane Burgemeister WHO z masové vraždy, obviňuje také firmu Baxter z předchozího selhání s ptačí chřipkou.

 

30. dubna 2009 zveřejňuje konzervativní Euportál přehled konspiračních teorií od Michala Semína.

 

3. května 2009 schválila odstupující Topolánkova vláda nákup 12 milionů vakcín od firmy Baxter.

 

5. května 2009 informuje MFDnes, že virus začal být doručován firmám ke zkoumání,

 

Baxter má prý náskok díky "lepší technologii".

 

7. května 2009 sdělil odborný zdravotnický server Medical Tribune, že kanadští vědci přečetli genom viru mexické prasečí chřipky.

 

13. května 2009 se ředitelka české kanceláře Světové zdravotnické organizace (WHO) vyhne přímé odpovědi na to, proč WHO vůbec spolupracuje s firmou Baxter po výše zmíněném skandálu.

 

11. června 2009 vyhlašuje WHO pandemii, poprvé po 40 letech. 16. července 2009 zpravodajský server Aktuálně zveřejní varovnou zprávu, že na podzim bude v ČR dva miliony nakažených prasečí chřipkou

 

17. července 2009 tiskové agentury oznamují, že výroba vakcíny v závodě firmy Baxter v Bohumili u Kolína jede na plné pecky...!!!

 

 

Ještě pořád si někdo myslí, že farmaceutické firmy, převážně z amerického kontinentu, lidstvo zachraňují...??? :-))

Alebo tu ide o niečo iné ???......... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a pridám sem aj svoj mail... opatrujem ho už pár dní, nech je tu :) :

 

Postupná skandální odhalení:

 

Britský vládní poradce pro chřipkové epidemie (i pro nemoc šílených krav) na výplatní listině farmaceutické firmy s ročním platem 116.000 liber

 

V rámci vydělávání na nafouknuté pandemii se prasata krmí u žlabu, zatímco miliony lidí budou vystaveny netestované vakcíně, která obsahuje složky mající spojitost s vysilujícími nemocemi. Paul Joseph Watson27. července 2009

 

Mnoho lidí je zdá se opravdu zmateno ohledně toho, že západní vlády nafukují příchod nové pandemie prasečí chřipky, jako by šlo o největší hrozbu lidstvu od dob dýmějového moru, i přes relativně malý počet úmrtí na virus, a nejsou si vědomi, že farmaceutický průmysl jde ruku v ruce se státem po desetiletí.

 

Další ilustrací tohoto faktu je odhalení, že jeden z hlavních britských vládních poradců na prasečí chřipku je náhodou také v představenstvu GlaxoSmithKline, společnosti prodávající nebezpečné a netestované vakcíny proti prasečí chřipce, stejně jako protivirové léky Tamiflu a Relenza, NHS.

 

" Profesor sir Roy Anderson sedí ve Vědecké poradní skupině pro nouzové stavy (SAGE), 20 členném týmu vymýšlejícím akční plán pro virus. Přesto zastává také pozici za 116,000 liber ročnì v představenstvu GlaxoSmithKline ," oznámil Daily Mail .Zjišťujeme také, že Anderson byl " jedním z prvních britských expertù, kteří vyhlásili propuknutí pandemie " a v rádiu a televizi pilně prosazoval účinnost antivirotik u prasečí chřipky, aniž by posluchačům řekl, že je na výplatní listinì GSK .Anderson byl také klíčovým vládním poradcem během vypuknutí nemoci šílených krav v Británii v r. 2001, která vedla k vyvraždění více než 6 milionù zvířat a naprosté decimaci zemědělského sektoru .

 

Dávky vakcíny proti prasečí chřipce pro Evropu jsou rychle protlačovány bezpečnostní procedurou a nedojde k vůbec žádnému testování na lidech dříve, než miliony lidí, počínaje dětmi a těhotnými ženami, budou naočkovány v rámci masových očkovacích programů . I přes varování šéfa přes chřipku Světové zdravotnické organizace dr. Keiji Fukudy ohledně nebezpečí netestovaných vakcín, GlaxoSmithKline a další farmaceutické společnosti jako Baxter začnou posílat vakcíny vládám v Evropě do dvou měsíců. Oficiální představitelé tvrdí, že vakcína proti prasečí chřipce má podobné přísady, jako vakcína proti ptačí chřipce, a je proto bezpečná. V takovém případě raději doufejme, že tato vakcína nemá stejné přísady jako dávky vakcíny proti ptačí chřipce firmy Baxter, která byla ve skutečnosti kontaminována živým virem ptačí chřipky a posílána do řady evropských zemí. Navíc vakcína proti prasečí chřipce bude obsahovat přísadu, o které je známo, že způsobuje mrzačící nemoci .

 

Jak jsme informovali minulý týden , očkování bude obsahovat skvalén, který byl přímo spojen s případy syndromu ze Zálivu. Podle oceněného investigativního novináře Gary Matsumoto existuje "těsná shoda mezi skvalenem vyvolanými nemocemi u zvířat a těmi, pozorovanými u lidí, kterým byl tento olej vstříknut: revmatickou artritidou, roztroušenou sklerózou a systémovými sžíravými vředy erythematosus ."

 

"Nyní existují data ve více než tuctu recenzovaných vědeckých dokumentů od deseti různých laboratoří v USA, Evropì, Asii a Austrálii, dokumentující, že na skvalenu založené pomocné látky mohou vyvolat autoimunitní nemoci u zvířat . pozorované u myší, krys, morčat a králíků. Švédský Karolinska Institute demonstroval, že skvalen samotný může vyvolat zvířecí verzi revmatické artritidy.

 

Polská Akademie věd ukázala, že u zvířat může samotný skvalen vytvořit katastrofická poškození nervového systému a mozku .

Medical School univerzity na Floridì ukázala, že u zvířat může samotný skvalen vyvolat produkci protilátek, specificky spojených se systémovými sžíravými vředy erythematosus," píše Matsumoto.

 

Mikropaleontoložka dr. Viera Scheibner, která provedla výzkum neblahých účinků pomocných látek ve vakcínách, napsala o skvalenu následující: Skvalen "přispěl k vodopádu reakcí zvaných "syndrom ze Zálivu". (u vojáků vznikla) artritida, fibromyalgie, lymfadenopatie, vyrážky, fotosenzitivní vyrážky, obličejové vyrážky, chronická únava, chronické bolesti hlavy, abnormální ztráta vlasù, nehojící se kožní léze, aftózní vředy, závratì, slabost, ztráta paměti, záchvaty, změny nálady, neuropsychiatrické problémy, narušení štítné žlázy, chudokrevnost, zvýšená ESR (míra sedimentace erytrocytů), systémové sžíravé vředy erythematosus, roztroušená skleróza, ALS, Raynaudův fenomén, Sjorgenův syndrom, chronický průjem, noční pocení a nízké horečky."

Zdroj translation OSUD.cz 2009

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Podla tohto zdroja bola vakcina patentovana rok, alebo dokonca dva roky pred vypuknutim hromadneho vyskytu choroby.

Mozno by bolo dobre sa zjednotit aspon v tomto.

Uz sa objavila aj vypoved nejakeho sefa SS po vojne, kde priznava umele rozsirenie spanielskej chripky, bakteriolog MOSSAD-u prehlasuje o biologickej zbrani a som zvedavy co este vsetko konspiratori vytiahnu.

 

http://snardfarker.n...ine-flu-vaccine

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Minulý rok som bol v Belgicku na stretnutí so sekretárom ministerstva zdravotníctva. Počas stretnutia na chvíľu opustil miestnosť a ja som si na jeho stole všimol dokumenty. Nedalo mi to a prezrel som si ich. V tých dokumentoch jasne stálo, že spoločnosť GlaxoSmithKline (štvrtá najväčšia farmaceutická spoločnosť na svete pozn. -jš-) jedná s belgickou vládou o cene vakcíny proti prasacej chrípke. A to bolo v januári 2009. Debata o potrebe očkovania proti tejto chrípke začala v máji 2009.

 

 

http://blog.martinus.sk/2010/11/john-virapen-rozhovor/

 

Zaujimavy je cely rozhovor, hned som vedel ze musi ist do temy o konspiraciach(autor chce zarobit na knihe), ale je to zaujimave.

 

Podplacaju politikov, vedcov. Kto by to povedal, ci by im veril. 9 milionov za nejaky marketingovy list. Myslim, ze za desatinu tej sumy "presvecis" kazdeho ci umlcis. Ale tie jeho informacie nechapem, ze sa nepreveria.

 

Nedavno som videl nejaku vedkinu - doktorku z radiologie a ta tvrdila, ze jej metoda(radiologia) je lacnejsia,ucinnejsia,lepsia(efektivnejsia,ludia menej trpia),ale kvoli farmaceutickym firmam je v uzadi a "vyhrava" chemoterapia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vakciny na chripky sa bezne nakupuju dopredu a preto sa dopredu dohaduju aj ceny. Kupuje sa rozlicne mnozstvo, je rozdiel proti akym kmenom a pod. Znamych je niekolko tuctov chripky, ale nie proti vsetkym sa ockuje.

 

Inac, spominane je klasicky priklad paranoidneho rozmyslania. Proste nech sa deje cokolvek, je to konspiracia :innocent:

 

- spanielska chripka zabijala - spiknutie

- prasacia chripka nezabijala moc - spiknutie

 

- proti HIV nie je liek - spiknutie

- proti chripke existuje ockovanie - spiknutie

 

Heh :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ehm....

 

Komise po jedenáct hodin trvající debatě v marylandském Silver Spring doporučila poměrem hlasů 19:3 k dennímu užívání tablety Truvada pro lidi, u nichž existuje zvýšené riziko nákazy HIV. Její stanovisko není pro úřad pro kontrolu léčiv závazné, FDA ho nicméně většinou následuje.

 

FDA už dříve povolila užívání tablet Truvada lidem, kteří jsou nakaženi HIV. Ačkoliv prášky mají i kritiky, předloňské studie prokázaly, že přípravek vyráběný kalifornskou firmou Gilead Sciences snížil riziko nákazy u zdravých partnerů osob nakažených HIV o 44 až 73 procent.

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/267242-prulom-na-trh-se-chystaji-prasky-proti-hiv.html

 

Nadherny priklad toho, ako su konspiratori mimo realneho sveta.

 

Podla nich by snad takyto liek, aj ked zatial nie dokonale dokonaly, nemal nikdy existovat - pretoze zabranenie nakazy je lacnejsie nez nasledne dlhorocne liecenie. Ale coze? EXISTUJE!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten najlepsi argument. Vlastne nechapem, preco frfles??? Je to liek, ktory ako tak funguje a celkom slusne a je za dost dobru cenu. Kde je kua problem? Postupne budu aj lepsie - ale nie vdaka konspiratorom, to sa kludne mozes stavit. Konspiratori este nikdy nic nevymysleli ani nic prinosne nedali, okrem vecnych staznosti :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tvoj problem vždy je, že sa na veci pozeraš vždy len z jedneho uhla. To plati v každej teme. Ale to ma viac rovin, treba to brať komplexne. Napr. to dava falošnu nadej, že sa nemôže nič stať...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pozeram sa na to z uhla, ze cim uspesnejsi liek, tym lepsie. Nevidim preco by mal inteligentny clovek namietat proti fungujucim liekom. Ale mozno to inteligentni ludia ani nerobia? :)

 

Pre mna, za mna...nie je povinnost nijake lieky brat ani sa ockovat, takze kto chce vychovne riskovat choroby, nech sa paci. No vazne sa mi zda strasne hlupe ohrnat nosom nad tym, ked sa vyskumu liekov dari. Rovnako mozes nemat rad aj airbagy a bezpecnostne pasy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

27. února 2009 kanadské noviny Toronto Sun informují o úniku smrtelné kombinace ptačí a lidské chřipky v laboratořích firmy Baxter.

18. března 2009 jsou hlášena první onemocnění prasečí chřipkou ve třech oblastech Mexika a u sedmi občanů USA.

 

Vtacia a prasacia chripka su dva uplne odlisne kmene, neviem ako chce dat autor do suvisu unik vtacej chripky z vyskytom prasacej. :smilieee:

 

25. dubna 2009 obviňuje rakouská novinářka Jane Burgemeister WHO z masové vraždy, obviňuje také firmu Baxter z předchozího selhání s ptačí chřipkou.

 

Obvinit moze hocikto hocikoho, nezavisle nad tym ako je to obvinenie nezmyselne - unik vtacej chripky naozaj nemoze za rozsirenie prasacej.

 

13. května 2009 se ředitelka české kanceláře Světové zdravotnické organizace (WHO) vyhne přímé odpovědi na to, proč WHO vůbec spolupracuje s firmou Baxter po výše zmíněném skandálu.

 

Po akom skandale? Po uniku vtacej chripky, v ktoreho dosledku nikto nezomrel?

 

11. června 2009 vyhlašuje WHO pandemii, poprvé po 40 letech. 16. července 2009 zpravodajský server Aktuálně zveřejní varovnou zprávu, že na podzim bude v ČR dva miliony nakažených prasečí chřipkou

 

Pandemia bola vyhlasena na zaklade objektivnych skutocnosti. Pandemia je vyhlasovana na zaklade velkosti rozsirenia choroby, nie na zaklade poctu umrti.

Rozpraval som sa o tom v tom case biologmi, ktori mi potvrdili, ze ostrazitost (nakup vakcin) bola na mieste. Po bitke je kazdy general, ale vtedy este nebol k dispozicii dostatocny pocet udajov, aby sa dalo vylucit to najhorsie.

 

Ještě pořád si někdo myslí, že farmaceutické firmy, převážně z amerického kontinentu, lidstvo zachraňují...??? :-))

 

Nuz pravdu povediac, americky platici zdravotneho poistenia nam prakticky financuju celosvetovy prvotny vyvoj lieciv, pretoze mimo USA sa robia hlavne generika, t.j. odvodeniny. Bez nich by sem boli na tom ovela horsie.

Je az neskutocne, s akou odvahou si niektori ludia pilit po sebou konar svojim bojom proti farmaceutickym firmam a ockovaniu...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pozeram sa na to z uhla, ze cim uspesnejsi liek, tym lepsie. Nevidim preco by mal inteligentny clovek namietat proti fungujucim liekom. Ale mozno to inteligentni ludia ani nerobia? :)

Proti fungujucim nie, ale toto nefunguje na 30-50%. Tak aky fungujuci? Fungujuci liek je na 100%, nie na 50.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

s týmto si dovolím trochu nesúhlasiť.

 

je celá kopa liekov, ktoré niekoho liečia, a niekomu robia zle ... napíšem to tak úplne laicky. potrebovala som na niečo lieky ... pred pár rokmi sme aj s lekárom experimentovali s asi šiestimi, ktoré jeho pacienti berú úplne v pohode, a v kľude ich môžu aj zamieňať, originál, generiká, značku za značku, a pomáhajú im a nemajú najmenší problém.

mne robili všetky veľmi zle, mohla som a môžem až dodnes až ten siedmy liek, originál, žiadne generiká, ktoré mi každý lekáreň pravidelne mesiac čo mesiac musí objednávať, lebo na úplne bežnú chorobu ho jednoducho nedržia... bežne držia tie ostatné.

a gro je v tom, že u mňa je to skombinované s niečím iným, čo v mojom organizme robilo zle s každým iným liekom.

a musel byť vyvinutý liek, ktorý rieši aj takéto kombinované zdravotné problémy ... ani tak nefunguje na sto percent, spôsobuje zasa iné problémy, ale je to najlepšia alternatíva, zatiaľ.

 

a keď sa na zatiaľ nie liečiteľnú chorobu objaví liek, ktorý rieši aspoň u časti pacientov problém, už je to liek ... ináč by ani tá časť pacientov nemala nádej liečiť sa.

x príčin, prečo u čo ja viem, 30 % pacientov nezaberá ... takých liekov je hodne, od obyčajných analgetík počnúc.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž tak som prišla. šak exot.

 

viem, čo chceš povedať, a čítam, čo hovorí xeno.

 

dnes nenastávajú situácie, keď sa objavil penicilín, a zázrak.

keď objavia a vyskúmajú riešenie aspoň pre časť pacientov, už je to úspech. tak je to s chorobami a liekmi na ne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ok, vysvetlim. To čo popisuješ nema nič spoločne s učinnosťou lieku. Ten liek je na konkretnu chorobu 100% učinny, to že nikomu nezabera, či naopak spôsobuje ťažkosti nie je problem daneho lieku, ale konkretneho organizmu. To je si myslim dosť veľky rozdiel ako keď funguje na polovicu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to je v poriadku. problém je, že môže byť účinný na 100%, keď v skutočnosti účinný na sto percent nie je. a často nejde len o jedného jedinca, ale desiatky percent, keď z x príčin účinný nie je. ale ano, rozumieme sa, len nastáva prípad, keď treba kutať ďalej a hľadať ďalší na 100% účinný liek pre tie percentá ľudí, ktorým ten prvý účinný neúčinkuje.

ale účinná látka je ok ... chinín a penicilín a celá kopa kdečoho, áno.

 

pri rozšírených chorobách, smrteľnom nakazení bársčím, vieme, čo sa vo svete momentálne rozširuje a na čo všetko nie je liek a čo je bežne smrteľné - na ktoré desiatky rokov kdekto kutá lieky a nie a nie natrafiť na správnu účinnú látku, je každý liek, aj účinný na 70 %, pokrok. on teda funguje ... a už má šancu zachraňovať a 70 ľudí zo sto má šancu prežiť.

to už je liek. a kutá sa ďalej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ešte je tu aj taky moment, že ten liek v podstate nič nelieči, je to prevencia. Len zabraňuje prenosu. To je tiež trochu odlišne.

 

Ehm.

To len ja mam ten pocit, ze sa nam o hlavy obuchava, ze prevencia je lepsia nez liecba? :)

 

Ono ked nie si chory, netreba liecit. A ked si chory, tak spomaluje postup. Dnes je mozne zit s HIV 30 rokov. Fakt nechapem, preco sa stazujes, ze sa objavil dost slusny liek.

 

Proti fungujucim nie, ale toto nefunguje na 30-50%. Tak aky fungujuci? Fungujuci liek je na 100%, nie na 50.

 

100% liecbu nemas prakticky nikdy a pri nicom. To co by si ty povazoval za uspokojive je prakticky casto nedosiahnutelne. A navyse: uspesnost 50-70% je podstatne viac ako NULA.

 

Videl si niekedy choreho cloveka? :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Samozrejme zas si nepochopil pointu. Vôbec sa nesťažujem, že existuje nejaky liek. Ale že v tomto pripade každa minca ma 2 strany.

 

 

100% liecbu nemas prakticky nikdy a pri nicom.

Čitaj čo pišem vyššie. Game to pochopila hneď, ty ale samozrejme ako vždy nie. Resp. si to ani nečital, inak by si zas nezmyselne nevyťahoval niečo čo je už davno vysvetlene. To je ale tvoj narodny šport, takže nečudo.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov