tomassi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ako väčšina už vie, tak sa nám Ruska Hokejová Liga pretransformovala na Kontinentálnu Hokejovú Ligu,kt. účastníkmi budú okrem ruských aj tímy z Lotyšska, Ukrajiny, Kazachstanu, Bieloruskahovorí sa o nej ako európskej NHLpeniaze v nej sú, takže okrem vychádzajúcich talentov láka aj staré známe mená spoza moraJarda jágr, Sergej Brylin, Branko Radivojevič, či posledne aj Jožko Stumpel taktiež sa špakuluje, že by sa k nej mohli pripojiť aj ďalší ak sa nevytvorí Severská Hokejová Liga(SWE+FIN+NOR+DAN),tak by o účasť v KHL mali aj niektoré SWE, či FIN klub myslím, že táto súťaž budúcnosť má1) Rusko je hokejovou zemou2) Rýchlozbohatlíci a privatizéri sa radi hrajú3) V Rusku a čiernym peniazom, nielen tým z ropy, bude dariť ešte dlho a vy si čo myslíte?
Ryan Giggs Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Podľa mňa je tam viac peňazi ako v NHL a je otazkou času, kedy bude lepšia. Inak, tvori sa tam zaujimava enklava Slovakov.
aljak63 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mne sa europska protivaha k NHL nepaci, ja by som bol radsej keby ostala len jedna profesionalna hokejova liga a samozrejme aby to bola National Hockey League :lol:
Ryan Giggs Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 len jedna profesionalna hokejova liga Aj slovenska extraliga je profesionalna. :lol:
tomassi Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 už sa to chystám napísať neviem ako dlho, no vždy zabudne Lacovi Nagyovi sa už nechcelo čakať na rozhodovanie klubov z NHL, tak zobral ponuku "aj" z Ruska, kde bude brať o dosť viac ako za morom bude teda spoluhráč Rasťa Staňu v klube Severstal Čerepovec myslím, že STV by sa viac oplatilo kúpiť prenosy z KHL ako NHL takmer v každom zápase by sme mali hráča, diváci by kvalitný hokej ukrátení neboli, ale hlavnmé je, že by bol v atrktívnom čase inak už existuje aj sk stránka o khl CLiCK
Ryan Giggs Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ale hlavnmé je, že by bol v atrktívnom čase No, v atraktivnom čase... Nie všetky zapasy sa hraju v Moskve. Taky Chabarovsk, Novosibirsk, Novokuzneck... :lol:
krimi Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 .....myslím, že STV by sa viac oplatilo kúpiť prenosy z KHL ako NHL takmer v každom zápase by sme mali hráča, diváci by kvalitný hokej ukrátení neboli, ale hlavnmé je, že by bol v atrktívnom čase.....Niečo sa hovorilo, že STV 3 by mala niektoré zápasy vysielať. Ja som však dnes pozeral v TV prvé dva zápasy a musím potvrdiť, že úroveň sa zlepšila o 50% proti vlaňajšku. Ak by niekto chcel sledovať Kontinentálnu ligu, tak je to možné zo satelitu Hotbird 6, pozícia 13°E, frekvencia: 12597 V MPEG-2 27500 3/4. Zápasy vysielajú na kanáli Planeta sport. Je to ruský TV kanál v ruštine. TV program v ruštine nájdete na tejto adrese: http://tv.sportbox.ru/planeta-sport . Časy uvádzané v tomto programe sú posunuté o 2 hodiny, preto treba od času uvádzaného v programe odrátať -2 hodiny. Tento kanál vysiela nekódovane. Takmer denne sú tam počas dňa 2 zápasy a tie čo niesú v priamom prenose, tak tie vysielajú zo záznamu.
aljak63 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ale co ich prinutlilo tresnut Chabarovsk a Rigu do jednej divizie to doteraz nechapem hh :lol:
aljak63 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oh moj boze! Tak toto je neuveritelne tragicka sprava: ruska hokejova nadej Alexei Cherepanov (19) vcera zomrel pocas zapasu! :lol: Alexei Cherepanov Born: 15 January 1989 Died: 13 October 2008 Jeden z najväčších ruských talentov Čerepanov zomrel počas zápasu Iba devätnásťročný nádejný útočník Alexej Čerepanov zomrel počas pondelňajšieho stretnutia KHL. Krídleník Avangardu Omsk skolaboval na striedačke v závere stretnutia na ľade Čechova (5:4) a krátko po tom lekári už iba konštatovali jeho smrť. Dôvodom úmrtia je srdcový kolaps. Podľa slov nového trénera Omska Wayna Fleminga sa na ľade nestalo nič, čo by mohlo viesť k nečakanému úmrtiu mladíka. Tomu nepomohla ani hodinová snaha lekárov. Hoci sa im srdce na pár minút podarilo oživiť, o chvíľu opäť prestalo fungovať. Podľa informácií kanadskej televíznej spoločnosti TSN prítomná sanitka odišla ešte pred nešťastnou udalosťou a musela byť privolaná naspäť. Nie je isté ako dlho trval prevoz do nemocnice, ale podľa jedného z informátorov TSN to mohlo byť približne 15 až 20 minút. Ruské zdroje však tieto informácie nepotvrdili. Zdroj: hokej.sk
Stevo98 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tak smrt Cerepanova bude este dlho rezonovat, bol to obrovsky talent, je skoda, ze dnes uz striela, hadam v nebi... Do KHL sa chysta uz aj Riso Lintner... K statistikam...Je az neuveritelne ako sa dari Marekovi, z nasich ide Radivojevicovi, Hossovi, ale i Ruzickovi ci Stumpelovi, ktory je v TOP3 na buly...
Stevo98 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dnes exceloval Pista Ruzicka!!! 4+1 :lol: :).
tomassi Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 nič lepšie ako ísť do KHL, ten náš druhý sled (Hossa, Ružička a spol.) nemohol spraviťdvojnásobné icetimy im prospievajúdúfam, že sa to odrazí aj na výkonoch repre
tomassi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Štrnásť klubov KHL má finančné problémy pravdupovediac, čakal som nejaké tie ťažkostí, ale toto vyzerá trošku viac než vážne inak do KHL chcú vstúpiť aj Karlove Vary, kt. by hrali 02extraligu s klasickým mužstvom a KHL s mužstvom, kt. by pozostával s CZ/SK hráčov, kt. hrajú v zámorí, no nevedia sa presadiť do prvých tímov NHL
tomassi Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 No vyzerá to tak, že Žigo sa asi bude sťahovať do mesta na Neve
wysky Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Akosi jej nemôžem prísť na chuť. A ešte včera aj insolventní Togliatti rozbili Magnitogorsk. :lol:
slimak Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Videl som casti(tretinu a viac - nemam k muzstvam vztah(vcera spartak ale ma zaujimal), dnes prva tretina omsk - niznekamsk dal Starosta gol na 1:2) z 5. zapasov. Ale som nevidel ziaden slaby hokej, prave naopak. Hokej sa presuva, technika, rychlost, aspon v Tv vela golov. Tuto sezonu Sport1 chceli vysielat 1.zapas za tyzden. Teraz vysielaju 3. Dobry cas, dobry hokej, dnes siel zapas aj na STV3. Odporucam.
Ryan Giggs Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja som videl posledne 2 zapasy Spartaka a zaujal ma Obšut. Cez neho neprešlo nič. Keby takto hral aj predtym v NHL, neobavam sa, že by sa tam nepresadil.
slimak Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dnes bol zapas Spartak - Dynamo Riga. Prvy podpriemerny urovnou. Paradoxne som ho sledoval cely, 6. slovenski hraci, treneri Riha - Supler. Potesilo ma jedine, ze Supler vyhral. Aj jeden z hlavnych rozhodcov bol Cech.
slimak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dnes davali(stastie to zrebovanie MS ma nebavilo, som rad ze davaju aj finale DC, cechovi som aj fandil, prvy set bol dobry, kym sa nerozohral Nadal) Dynamo moskva s MVD perm(stary nazov). Bolo to sviznejsie. Uz ste videli aby sa utociaci hrac 2.krat otocil poza branu? Skoda, ze nedal gol(aj zakoncenie mal dobre), to by ste potom videli vsetci.
tomassi Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 práve som dopozeralAstana 2:3sn Ufa- kvalitný zápas, ale režisér a kameraman boli veľmi úbohíJožko Stumpel to ešte vie a ani Podhradský nevyzeral zle
slimak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dnes davali velmi zaujimavy hokej Dynamo moskva - Bars Kazan. Jeden z hlavnych bol nemecky rozhodca. Kazan mal relativne vela fanusikov 200-500(odhad - moskovcania, vraj su popularni(v krajine) ako vitazi prveho rocnika), dalsia zaujimavost, kto to pozeral,po zakroku,podla mna faul na utocnika Dynama - 15-20 sekundovy pohlad na parkovisko pred stadionom, asi 10-15 cm snehu a jedno auto - take luxusne. Ale k hokeju, velmi kvalitny zapas, velmi pekne goly. Pre mna ta liga je zaujimavejsia ako NHL. Mozno v istych veciach nedosahuju tu kvalitu(mne sa zda ze relat. casto im odskakuju puky pri spracovani), ale kombinacie, technika jednotlivcov ak maju puk na hokejke. Hraju v dobrom case. V minulosti som napisal ze hraju na SPORT1, nie na Galaxy sport a v sobotu po poludni na STV3. Ak hraju muzstva z hornej casti tabulky isto sa je naco pozerat a neolutujete. Este jedna zaujimavost. Kazan je na tripe(zajazdy vonku), dnes odohrali 5.zapas , este hraju v Rige a potom v Celjabinsku. Zaujimave, isto neboli(nebudu) dva tyzdne doma. Velmi rad by som v tej lige sa pozeral na Gaborika , Mariana Hossu,ci aj Demitru, iste by zaujali a potesili, je to pekny hokej.
tomassi Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 vyzerá to tak,že v KHL môžeme mať zástupcu aj mya to v podobe Popradu
tomassi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Demitra sa upísal Lokomotivu Jarosľavl,že by tie domáce MS mohli mať aj nejaký ten kovový lesk?
Recommended Posts