Skočiť na obsah

Iné turnaje

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V Prešove a v okolí sa hral od 3.-7.júla veľký mládežnícky turnaj FRAGARIA CUP za účasti asi 300 mužstiev z bývalého východného bloku. Hralo sa v kategóriách U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14 a U15 a dvoch dievčenských kategóriách. Bolo vidieť špičkové výkony, fandiacich a emotívnych trénerov a rodičov ako aj špuntov,ktorí síce strieľajú parádne góly a vedia pekné kľučky, ale ešte majú problém zvladnuť šnúrky na kopačkách.

Najdynamickejšie boli práve tie najmladšie kategórie, kde sa vždy niečo dialo a špunti hrali ako odušu...

Za zamyslenie stojí... Počas piatich dní odohrali najlepší z tých starších kategóríí aj 11 zápasov na veľkom ihrisku( hralo sa 2x27min, štvrťfinále, semifinále a finále potom na 2x30min.). Na nedávnych ME odohrali muži jeden zápas a mali tri dni na regeneráciu.

Obrázok

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• wysky

7

• Ryan Giggs

3

• tomassi

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

takéto turnaje majú neopísateľnú atmosféru

11 zápasov v 5 dňoch, tak to je pekne nahustený program,

ale dobre je že sa takéto niečo deje

u nás sa ide rušiť celý futbalový klub TempoPartizánske dokonca aj žiaci :lol:

porblémom sú ako vždy peniaze

dúfam, že s tým mesto niečo spraví a aspom mladých ponechajú

a to sa mal štadión k 70. výročiu mesta pomenovať po rodákovi Karolovi Joklovi

nepremenujeme túto tému na Nádeje v kopačakách alebo niečo také?

Zverejnené

Mal som v plane zučasniť sa Fragaria cupu (samozrejme ako divak :lol: ), no ťažko sa niekam trepať so zlomenou nohou. Škoda, tešil som sa. :)

Zverejnené

Ano, maju carovnu... Tohto roku som si to uz bol pozriet. V sobotu som si odsledoval jednu skupinu U14, kde hral aj Tatran Presov. Skupina sa hrala vo Velkom Sarisi. A ako som spominal, prislo tam aj jedno ukrajinske muzstvo, ktore doplnili z hracikov Velkeho Sarisa a bol tak aj jeden romsky chlapec, velmi jemny technik. Bolo radost ho sledovat ako hral. Skupinu vyhrali Chorvati zo Slavonskeho Grobu. Ti potom neskor prehrali vo finale s Katowicami.

Presov hral o 3.miesto s nejakymi Madarmi.

Bolo to fajn, clovek si kupil pivko, ci kofolu a sledoval ako sa muzstva v rychlom slede menia... A bolo vidiet aj ktore muzstva pracuju profesionalne a ktori su len taki amateri.

Inak, finale U8 hralo MFK Košice a FC Nitra, vyhrala Nitra. Tretie miesto obsadili nejaki Srbi s velmi temperamentnymi trenermi, ktori dost nadavali na rozhodcov, az to jeden asi spoluorganizator nevydrzal a povedal im, ze ak dojdu nabuce, nech si dovezu svojich. Zlati boli v tejto skupine hracikovia z Dinama Minsk. Ti chlapci hrali naozaj dobre ale mali smolu, v semifinale prehrali s MFK na penalti.

Nejake fotky hodim do galerie.

tomassi

To je skoda...

Na turnaji sa zucastnili aj Puchovcania. V tej skupine, co som spominal obsadili tretie miesto.

Inak, boli bezne pridely ako 10:0, 12:0... 5:0... :lol:

A posledny den sa chodilo z arealu aj s placom... :)

Zverejnené

to teda je

si neviem predstaviť, že by mesto nemalo ani len mladých futbalistov

šak futbalový klub má každá dedina

z mestom bez športojúcej mládeže, osobitne futbalovej, kt. má najpočetnejšie zastúpenie,

to pôjde len a len dolu vodou

A posledny den sa chodilo z arealu aj s placom...

budem sa asi opakovať, ale toto je na športe najkrajšie
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Ide prave na STV dalsi diel cyklu GOOL, dnes stoja proti sebe ziaci Tatrana Presov a Oravskej Poruby.

Niektore discipliny su postavene na vedeni lopty medzi kuzelmi a uz na prvy pohlad bolo vidiet velky rozdiel vo vedeni lopty medzi oboma druzstvami. Presovcania lepsie viedli loptu, boli istejsi, ide o ziakov zo sportovych tried na Prostejovskej ulici.

Celkovo vyhral Presov 19:9 a postupil do semifinale

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Blíži sa nový ročník FRAGARIE, kto sa dôjde pozrieť?... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Tak Fragaria zacina buduci tyzden v piatok - 2.7.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Na Fragarii sa vedu lute boje... Vcera dokonca na jedneho tusim rumunskeho veduceho-trenera museli zavolat ochrankara so psom. Velmi energicky, zivi ucastnik Fragarie. :lol: Prve dva dni poznacili velke prietrze mracien, takze vcera sa z arealu ozyvalo piskani pistalky este aj o nejakej 22:30.

Zverejnené

Chcel som isť pozrieť, ale akosi mi to nevychadza. Škoda. :lol:

Zverejnené

Tak včera sa celý cirkus skončil. Bol finálový deň.

Najlepšie z klubov obstál chorvátsky NK OSIJEK, ktorý bral prvenstvá v dvoch kategóriách.

Z krajín najlepšie obstáli Rumuni, ktorí brali tiež dve prvenstvá, a myslím mali ešte nejaké finále, či umietnenie na treťom mieste.

Slovensko má zásluhou Spartaku Trnava jedno prvenstvo v kategórii do 14.rokov (U14). Slovensko má štyri finálové umiestnenia (Tatran Prešov 2x, Agro Milk Prešov, MFK Košice) a tuším jedno umiestnie na treťom mieste (Dolný Kubín). V semifinále U15 hrala aj Artmédia Petržalka, nakoniec skončili až štvrtí.

Po jedno prvenstvo majú Česi, Poliaci a Bosna a Hercegovina.

Škoda jedného finále, konkrétne U13, Tatran Prešov v tom zápase nedal asi tri vyložené šance, v druhom polčase sa hralo na polovici Rumunov, ale nakonic to skončilo 0:0 a na penalty vyhrali Rumuni.

Finále U15 obhospodarili Katowice a Belasica Strumica (Macedónsko). Poliaci viedli 2:0, ale nakoniec skončil zápas 2:2. Na penalty vyhrali Poliaci. Asi zaslúžene, lebo v tejto kategórii sa hrala iba jedna skupina o 9 účastníkov a Katowice boli tuším najlepšie. Tá Strumica bola v skupine tiež dobrá, ale chalani z Macedónska dokázali pozahadzovať v dvoch zápasoch skupiny, čo som videl, neskutočne veľa stopercentných šancí. Mali takého zaujímavého kouča... Taký báčik... Keď bol zranený nejaký Rumun a on chcel vbehnúť na ihrisko ho ošetriť. :lol:

Fotiek mám nafotených dobludu, tak to zosumarizujem a niečo hodím do galérie.

tešíme na budúci rok...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov