Mgr. L.E.G. von Trips Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :) No, malo by to spocinut hlavne v tom, ze spolocne budeme citat jednu knihu, na ktorej sa dohodneme. Cize isty ustupok vlastnej osobnej preferencii.
phersu Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 s Bijou sme dnes kecali a prišlo aj na to že škoda že to tu nejako zakapalo a či to neskúsiť nejako znovu obnoviť ? možno už nie v takej istej forme aká bola, pretože nie vždy tá kniha každému sadne, nie vždy je čas atď... a od toho sa vyvinie aj počet diskutujúcich a diskusie... ale tak keby bol záujem a by sa mohlo pokračovať v ďalších kolách :D ale by sa mohla spraviť nová forma - a tou že by ľudia dali pár tipov na diela nie zase každý 20 :bezradny: to je asi veľa, ani nemám predstavu koľko by to tak mohlo byť na jedného z toho by sa vytvoril akýsi zoznam "inšpirácie" a proste každý si vyberie podľa svojej chuti.... mohla by z toho vzniknúť celkom zaujímavá diskusia, neviem tak nejak by to mohlo byťdnes mi to dosť ťažšie myslí som mal problém nejako skomoliť tento príspevok tak čo ? bude o to nejaký záujem, nejaké nápady,návrhy akoby sa to mohlo spraviť, proste všetko čo vás napadne :D ;) ;) osobne dúfam že sa to rozbehne, aj keď mi je jasné že škola,práca,diplomovky,bakalárky,skúšky,choroby a čo ja viem čo ešte obmedzujú čas a niekedy aj chuť, preto by to bolo v takejto uvoľnenej forme možno aj lepšie tak čo vy na to ? :( 2
damor Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 pripojim sa rada, ked cas dovoli, tipy sa skor prisposobim, v podstate budem len rada ked nadabim na nieco necitatelne
Tomáš Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Ja vás pozývam čítať naši knihu čo sme napísali s kamošmi, vlastne celá je inšpirovaná alternatívou nášho mesta a našej partie či rôznych zážitkov, s prvkami inšpirujúcimi z rôznych filmov a podobne. Veď uvidíte. Je to v blogu s názvom kniha <- klik tam. Je rozdelená do jednotlivých minipríbehov. Sú očíslované a začína sa od spodku blogu. Akurát že isté veci tam pochopia len ľudia čo poznajú naše mesto. ľudí v ňom a podobne. Ale príbeh ceľkom dobrý.
Recommended Posts