Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mam vypite a budem reagovat len na nieco. viac menej na posledny prispevok. vkazdej teme. tom si debil.

satana aj ked ho nemas rad je ci bol najschopnejsi hokejista akeho som poznal. nie len vykonom, on nebol ani tak talentovany, ani silny, ani rychly. Ale mal a ma rozum a vie co ma kedy spravit.

Satana mam rad. pre mna to je druhy treti naj nas hrac. Prvy je bondra. A z satanom sa deli palfy.

A uspech mu prajem.

Tema je o NHL, a tam snad vo finale bude hrat aj hossa, a vitazstvo prajem radsej hossovi kvli crsbymu- toho absolutne nemusim.

• Odpovedí 598
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

286

• Tom182

91

• tomassi

68

• lopata555

34

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

vidis zase to je o sympatiach..pre teba som debil ja a nepoznas ma, pre mna je debil satan a nepoznam ho..takze ako to je krasne vyvazene...ty ho mas rad a doprajes mu..ja ho rad nemam a nadseny zrovna nie som ze hra v time ktory rad mam a ma sancu na SC...

vitazstvo prajes hossovi kvoli crosbymu...ale ale tak potom mozem spustit tvoju pesnicku. nemam sice vypite ale mozem napisat slimak si debil. crosbyho aj ked ho nemas rad je spolocne s malkinom ci ovechkinom najschopnejsi hokejista aky hra v nhl, dokonca aj vykonom a dokonca je aj talentovany, aj rychly aj silny. Crosbyho mam rad a uspech mu prajem... :lol:))

Zverejnené

Jasné je to už aj vo Western Conference - Detroit mieri do finále a získava aj Clarence S. Campbell Bowl!

5.zápas série hostil Detroit a mal šancu už rozhodnúť o svojom postupe do finále. Rozhodovalo sa až v predĺžení, a v 3.tretine. 1.gól zápasu padol až v 47.minúte a autorom bol Cleary, v 53.minúte Kane vyrovnal na 1:1 - na radu prišlo predĺženie. Tam už v 4.minúte zničil akékoľvek nádeje Chicaga Helm a rozhodol zápas. Detroit vyhral 2:1! Navyše aj strelecká aktivita Detroitu bola jednoznačná 46:31. Brankári podávali obaja skvelé výkony, napokon z víťazstva sa tešil Osgood (97%), no a jeho náprotivok Huet (96%) síce odchytal na výbornú, ale na víťazstvo to bohužiaľ nestačilo!

...::: WESTERN :::...

Detroit Red Wings (2.) vs. Chicago Blackhawks (4.) - 2:1ot (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0) ... stav série: 4:1

Goals: 47. Cleary, 64. Helm - 53. Kane

Goalkeepers: Osgood (1/31) - Huet (2/46)

Shots: DET vs. CHI - 46:31

Zverejnené

Dneska, respektíve včera mám tuším super športový deň. Aj Detriot vyhral a je tak vo finále. Takže budeme mať na Slovensku SC. Ale ako som už povedal Detriotu to doprajem viacej, takže dúfam že to aj vyhrajú. Ešte ma aj teší že všetky zápasy budem môcť vidieť v priamych prenosoch.

Zverejnené

No paradicka, este porazit Pens a pohar bude opat v spravnych rukach :lol:

Zverejnené

teraz som trošku na vážkach

SC, by som viac doprial Majovi,

ale Topoľčany sú za kopcom :lol:

Zverejnené

No z TT to máš po highway do TN tiež len kúsok.

A aký si si istý že ho privezie do Topoľčan. Ved Miro je Slovanista :lol:

Ja už som pre túto sezónu jednu hviezdu videl. Tento týždeň som na križovatke v PN! stál vedľa jedného ako inak červeného Ferrari. Hádajte kto v ňom sedel :)

Stačilo len vystúpiť a potlapkať ho po pleci :)

Zverejnené

PLAYOFF REVIEW - Conference Finals

...::: EASTERN :::...

Pittsburgh Penguins (4.) vs. Carolina Hurricanes (6.) - stav série 4:0

výsledky zápasov: 3:2, 7:4, 6:2, 4:1 ; celkové skóre série: 20:9

...::: WESTERN :::...

Detroit Red Wings (2.) vs. Chicago Blackhawks (4.) - stav série 4:1

výsledky zápasov: 5:2, 3:2ot, 3:4ot, 6:1, 2:1ot ; celkové skóre série: 19:10

Zverejnené

PLAYOFF PREVIEW - Stanley Cup Final

Obrázok

Obrázok Detroit Red Wings vs. Obrázok Pittsburgh Penguins

Počet vzájomných zápasov - 2 (6:7ot / 3:0)

Pomer víťazstiev - 1:1

Skóre - 9:7

Zverejnené

najs :lol:

tak snad to Marianovi vyjde .. radsej by som pohar videl v Starej Lubovni, ako v Topolcanoch

Zverejnené

Hossa prestupil do Detroitu aby vyhral SC. Bude sranda ak to vyhraju Pens. :lol:

Zverejnené

nj, potom si ozaj bude môcť povedať, že mu nie je súdený

uvidíme či ho podpíšu na viac rokov, aby ešte nejaká šanca prišla

Zverejnené

Tak znovu takéto otrasné finále :) Horšie už mohlo byť jedine tak Boston vs. Detroit. Ale toto je druhá najhoršia alternatíva akú som si vedel predstaviť! Minulý rok som to jednoznačne prial Red Wings, tento rok sa však menšie zlo volí oveľa ťažšie. Ani Pens ani Red Wings ako teamy fakt nemám rád (dlhodobo), no takže je ťažké vybrať jedného komu to dopriať. V oboch teamoch sú samozrejme hráči, ktorých mám dosť rád (u Pens - Guerin, Malkin, Sykora, ... / u Red Wings - Filpulla, Leino, Zetterberg, Samulesson, ...), ale zase v oboch teamoch sú aj hráči, ktorých fakt NEMÁM rád! (Pens - Crosby, Satan, Gonchar, ... / Red Wings - Hossa, Draper, Franzen, Holmstrom, ...)! Naozaj ťažké vybrať komu to dopriať viacej! Ah jaj :) Ale tento rok snáď PENGUINS, nech je aspoň zmena!! :lol:

Zverejnené

nemozem si pomoct, ale keby v jednom z teamov nebol Hossa, alebo v druhom Satan, stavil by som vreckove, ze obaja Kubusovci by drzali palce prave tomuto teamu bez ohladu na ostatnych hracov, ktorych neznasaju .. skratka aby to ani za tu p**u nevyhral Slovak.

Zverejnené

weirdo

klídek

aj bez toho slovíčka to išlo

keďže význam príspevku, by ostal zachovaný

Zverejnené

weirdo, pre tvoje info ... je plno Slovákov ktorých mám rád a ktorým radosť zo SC kľudne doprajem - Gáborík, Demitra, Kopecký, Svatoš, Handzuš, Sekera, Zedník, Budaj, aj Halák, atď atď ... zato že neznášam Hossu, Šatana a Cháru to neznamená že nedoprajem žiadnemu Slovákovi ako to ty dedukuješ ! Tak prosím ťa nebuď domýšľavý! :lol:

Zverejnené

ano weirdo ano, ani za tu p**u ako pises...resp mohol by som povedat "p**u o tom vis" teda aby som pouzil vo vete tvoje vyrazy :lol: keby si sem do tejto temy nechodil len na finale ked je jasne ze uz nejaky slovak SC vyhra, vedel by si ze ich mam kopu rad..ale naco sa s tym zatazovat? takto to je jednoduchsie..mysli si co chces...

no ale keby si tam hral ty..tak ano tebe by som ho nedoprial :)

Zverejnené

A je to tu! Boj o SC sa nám dneska rozbehol v detroitskej Joe Louis Arene!

V prvom zápase finále privítali domáci Red Wings svojho už jediného konkurenta v boji o SC. Skóre finálovej série otváral v 14.minúte Brad Stuart a Red Wings sa tak ujali vedenia. Ešte do konca prvej tretiny však Penguins vyrovnali - v 19.minúte dal na 1:1 Ruslan Fedotenko a bol to (ako sa neskôr ukázalo) jediný gól Pens v zápase. V poslednej minúte 2.tretiny sa Red Wings opäť dostali do vedenia keď skóroval Johan Franzen - Red Wings viedli 2:1! Posledné slovo v zápase mali opäť domáci a na konečných 3:1 pre Detroit stanovil výsledok svojim vôbec 1.gólom v NHL Justin Abdelkader. Strelecky to bol dosť vyrovnaný zápas, dokonca Penguins boli o čosi aktívnejší - 32:30. V bráne Detroitu zažiaril skvelým výkonom Chris Osgood (97%) a stal sa 1.hviezdou zápasu, Fleury odchytal taký dosť priemerný zápas (90%) a to dneska na výhru veru nestačilo. Red Wings vyhrali 3:1 a vedú vo finálovej sérií 1:0!

...::: Stanley Cup Final :::...

Obrázok Detroit Red Wings vs. Obrázok Pittsburgh Penguins - 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) ... stav série: 1:0

Goals: 14. Stuart, 40. Franzen, 43. Abdelkader - 19. Fedotenko

Goalkeepers: Osgood (1/32) - Fleury (3/30)

Shots: DET vs. PIT - 30:32

Zverejnené

Finále boju o SC má za sebou už aj druhé dejstvo, mimoriadne podobné tomu prvému.

Zápas sa hral znovu na detroitskom ľade v Joe Louis Arene a domáci diváci mali aj dneska dôvod na radosť. V 1.tretine, konkrétne v 17.minúte otváral síce skóre Evgeni Malkin a Pens sa ujali vedenia 1:0, ale toto bol znovu len jediný gól Pittsburghu v tomto zápase. V 2.tretine prišlo najprv v 25.minúte vyrovnanie Ericssona a o 6 minút neskôr poslal do vedenia svoj team fínsky skvelý hokejista Filppula. Skóre uzatváral v 3.tretine tak ako aj v minulom zápase Abdelkader a uzavrel tak konečný stav zápasu na 3:1. Strelecká aktivita však bola vyššia znovu na strane Pens a na strely vyhrali 32:26, keď Detroit drvili najmä v 3.tretine. Z brankárskeho súboju vyšiel znovu lepšie Chris Osgood (97%), ktorý dokonale vychytal aj 2.zápas a znovu zatienil Marca-Andreho Fleuryho (88%), ktorý opäť odchytal dosť slabý zápas. Red Wings vyhrali rovnakým výsledkom ako aj v prvom zápase, a v sérií vedú už 2:0. Séria sa teraz premiestňuje do Pittsburghu!

Obrázok Detroit Red Wings vs. Obrázok Pittsburgh Penguins - 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) ... stav série: 2:0

Goals: 25. Ericsson, 31. Filppula, 43. Abdelkader - 17. Malkin

Goalkeepers: Osgood (1/32) - Fleury (3/26)

Shots: DET vs. PIT - 26:32

Zverejnené

Pri tom víťaznom góle to Hossa skvelo vybojoval. Stratený puk.

Celkovo ho bolo vidieť o dosť viac ako Šatana.

Chris to nakoniec pekne vychytal aj keď neveril som mu. Som začal pozerať od druhej a to spravil za 10 min tak tri kiksy keď hral s pukom.

Víťazstvo červených sa mi vidí celkovo zaslúžené.

Zverejnené

Hlavu hore, doma to vyrovnajú... Aspoň teda v to pevne verím :) veď aj séria proti Washigtonu začala zle a potom to zvládli... :lol:

Zverejnené

3.dejstvo finále SC už bolo inšie a Pens dokázali znížiť nepriaznivý stav série.

V 3.zápase už boli Penguins na domácom pittsburghskom ľade v Mellon Arene, a zrejme im to aj poriadne pomohlo a dneska si so svojim súperom poradili. Všetko to začalo v 5.minúte gólom Talbota a Pens viedli 1:0. O minútu a pol neskôr však Red Wings vyrovnali - gólovo sa presadil Henrik Zetterberg a bolo 1:1. O ďalších 5 minút - v 12.minúte zápasu sa presadil aj gólom v presilovke Johan Franzen a Red Wings už viedli 2:1, vtedy ale nikto netušil, že viac gólov už nedajú. Naopak Pittsburghu to išlo - najprv po 4 a pol minúte v presilovke vyrovnával Letang na 2:2 a tento stav sa potom držal až do 51.minúty. Vtedy Sergei Gonchar rozhodol v presilovke zápas, Pens sa dostali do vedenia 3:2. No a v závere do prázdnej brány uzavrel skóre ten istý hráč, čo ho aj otváral - Talbot, ktorý sa stal 1.hviezdou zápasu. Vyššia strelecká aktivita bola síce na strane Red Wings - 29:21 - ale ani to im dneska k úspechu nepomohlo. V bráne Pens dneska konečne zažiaril Marc-Andre Fleury (93%) a aj on má veľkú zásluhu na víťazstve, naopak Chris Osgood dneska trochu pohorel (85%) a trochu tak skomplikoval sitáciu Detroitu, ktorý ale stále vedie v sérii 2:1 na zápasy.

Obrázok Pittsburgh Penguins vs. Obrázok Detroit Red Wings - 4:2 (2:2, 0:0, 2:0) ... stav série: 1:2

Goals: 5. a 60. Talbot, 16. Letang, 51. Gonchar - 7. Zetterberg, 12. Franzen

Goalkeepers: Fleury (2/29) - Osgood (3/20)

Shots: PIT vs. DET - 21:29

Zverejnené

No škoda Detroit nevyhral a nepoložil tak úplne na lopatky Pens. Ale aj tak pevne verím že to nakoniec vyhrajú. Ale chcel som dačo iné včera nominovali 3 hráčov na cenu Marka Messiera. Medzi nimi je aj náš hráč obranca Zdenko Chára spolu sním sú v nominácii aj Jarome Iginla z Calgary a Sidney Crosby z Pittsburghu. Táto trofej sa udeľuje hráčovi z vodcovskými schopnosťami na ľade aj mimo neho. Takže Zdenko len do toho. Ešte samozrejme môže získať aj trofej pre najlepšieho obrancu.

Zverejnené

A je vyrovnané! Finále je zatiaľ vzácne vyrovnané a každý vyhral svoje oba domáce zápasy!

Obrázok Pittsburgh Penguins vs. Obrázok Detroit Red Wings - 4:2 (1:1, 3:1, 0:0) ... stav série: 2:2

Goals: 3. Malkin, 29. Staal, 31. Crosby, 35. Kennedy - 19. Helm, 21. Stuart

Goalkeepers: Fleury (2/39) - Osgood (4/31)

Shots: PIT vs. DET - 31:39

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov