aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 PLAYOFF REVIEW - Conference Semifinals ...::: EASTERN :::... Boston Bruins (1.) vs. Carolina Hurricanes (6.) - stav série 3:4 výsledky zápasov: 4:1, 0:3, 2:3ot, 1:4, 4:0, 4:2, 2:3ot ; celkové skóre série: 17:16 Washington Capitals (2.) vs. Pittsburgh Penguins (4.) - stav série 3:4 výsledky zápasov: 3:2, 4:3, 2:3ot, 3:5, 3:4ot, 5:4ot, 2:6 ; celkové skóre série: 22:27 ...::: WESTERN :::... Detroit Red Wings (2.) vs. Anaheim Ducks (8.) - stav série 4:3 výsledky zápasov: 3:2, 3:4ot, 1:2, 6:3, 4:1, 1:2, 4:3 ; celkové skóre série: 22:17 Vancouver Canucks (3.) vs. Chicago Blackhawks (4.) - stav série 2:4 výsledky zápasov: 5:3, 3:6, 3:1, 1:2ot, 2:4, 5:7 ; celkové skóre série: 19:23
bobsapp Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Tak zo 4 prianí mi tam ostal iba Detroit.Aj keď je to ešte ďaleko, žeby opakovanie minuloročného finále?
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 PLAYOFF PREVIEW - Conference Finals ...::: EASTERN :::... Pittsburgh Penguins (4.) vs. Carolina Hurricanes (6.) Počet vzájomných zápasov - 4 Pomer víťazstiev - 2:2 Skóre - 12:8 ...::: WESTERN :::... Detroit Red Wings (2.) vs. Chicago Blackhawks (4.) Počet vzájomných zápasov - 6 Pomer víťazstiev - 4:2 Skóre - 23:20
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Mne moje priania vyšli tak pol na pol :lol: Ale z tých semifinalistov som rád, že ostali aj Hurricanes aj Blackhawks - také chcem teraz finále, keďže ani Pens ani Red Wings fakt nemusím - minulý rok stačilo také finále, kde nemám nikoho rád! Škoda, že vypadli Ducks - no smola! :) SC jednoznačne želám teraz najviac Caroline! A čo vy ostatní? Ako si to prajete ďalej vy? Aké chcete finále a komu doprajete teraz najviac SC?
Tom182 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 my ostatni? :lol: ked uz pisal Bob, tak to uz myslis asi len mna, nie? :)v takomto rozpolozeni by som najradsej videl finale CHI vs. PITCHI je prvy tim v NHL, ktory si ma ziskal a doteraz mu skryto fandim, aj ked COL to znacne prevalcovalo, vidiet CHI takto daleko je naozaj krasne a preto verim, ze DET zdolaju a budu vo finale, aj keby tam uz nedokazali zvitazit, nech sa tam aspon pozrua PIT aj napriek tomu ciernemu flaku mam rad, Sidney ci Evgeni ci SC zasluzia :)
lopata555 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 No mna velice potešilo že Kačičky nepostúpili a velice zarmútilo že Boston nepostúpil, takže som tiež spokojný len tak napoly. A finále samozrejme Detroit - Pittsburgh. A či už vyhrá Hossa alebo Šatan je jedno. Ale viacej by som to doprial Detrioitu keďže mu fandím od malička.
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Lopata, tvoje 2 NAJ teamy v NHL sú akože Colorado a Detroit? :lol: Znie to divne, naozaj divne!
lopata555 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Ja viem že je to trocha divné ale je to vážne tak. Ale Colorado je u mňa číslo jedna. Detroit je až na druhom mieste. Inak už by bolo na čase aby Colorado zase patrilo medzi najlepších.
tomassi Zverejnené 15. Máj, 2009 Autor Zverejnené 15. Máj, 2009 no škoda tých Medveďov, duplom, keď sa z lopatiek ( :lol: ) dokázali postaviť na zadné vidím to na minuloročné finálea aj rovnaký priebeh by som uvítal
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Finále Pittsburgh vs. Detroit 2.krát za sebou? Nebláznite! Stačilo raz, už nechcem nikdy zažiť také niečo, že sa tam stretnú 2 teamy, ktoré fakt nemusím! Jediné čo by stálo za to by bolo to, že keby Pens vyhrali SC tak by som chcel vidieť vtedy tvár Hossu - to by bol poriadne smutný výraz v tvári, keď zutekal z Pittsburghu k teamu, čo ich obral o SC a teraz by to bolo zase naopak! Ale zase vidieť ako sa zo SC tešia Crosby, Šatan, Gonchar, a ďalší hráči, ktorých zrovna moc nemusím - to tiež nieje bohviečo! Proste nech je finále Hurricanes vs. Blackhawks a veľmi mi odľahne!
aljak63 Zverejnené 18. Máj, 2009 Zverejnené 18. Máj, 2009 Finále konferencií sa dneska začali súbojom vo Western V klasickom derby medzi odvekými rivalmi Detroitom a Chicagom bol dlho vyrovnaný, no napokon 3.tretina rozhodla v prospech obhajcu Stanley Cupu - Detorit vyhral 5:2. Skóre celej série už v 6.minúte však otvárali Blackhawks, keď sa gólom vyznamenal Burish. Tento stav však vydržal len 3 minúty, potom Dan Cleary vyrovnal na 1:1, a taký stav bol aj po 1.tretine. V 2.tretine padol len jeden jediný gól - v závere poslal Red Wings do vedenia Franzen a bolo 2:1. V úvode 3.tretiny sa ešte Chicago dotiahlo zásluhou Versteega, ktorý vyrovnal na 2:2. Potom už však góly pripisovali len domáci Red Wings - najprv 4 minúty od vyrovnania poslal do vedenia svoj team Samuelsson a o ďalších 87 sekúnd zvýšil už na 2-gólový rozdiel znovu Dan Cleary, potom ešte do prázdnej brány pridal gól Zetterberg, čím uzavrel konečné skóre na 5:2. Strelecká aktivita bola tiež na strane Detroitu, a to v pomere 43:32. Brankári mali teda kopu práce, Chris Osgood odchytal skvelo a aj vďaka nemu sa dnes tešili Red Wings, no ale aj Khabibulin podal v podstate dobrý výkon, ale to bohužiaľ nestačilo. Red Wings vedú v sérií 1:0. ...::: WESTERN :::... Detroit Red Wings (2.) vs. Chicago Blackhawks (4.) - 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) ... stav série: 1:0 Goals: 9. a 49. Cleary, 37. Franzen, 48. Samuelsson, 60. Zetterberg - 6. Burish, 44. Versteeg Goalkeepers: Osgood (2/32) - Khabibulin (4/42) Shots: DET vs. CHI - 43:32
tomassi Zverejnené 18. Máj, 2009 Autor Zverejnené 18. Máj, 2009 myslím, že Chabibulin chytal viac než veľmi dobreHossa - 2 gólové strelecké pokusy z kruhov, no Nikolaj sa vyznamenalraz lapačkou a potom betónomClearly mal zaděláno na hattrick, no škoda že tie 2-3 šance nevyužilokrem iného by som vyzdvihol obrannú činnosť útočníkov Červených Krídeltaký poctivý výkon som už dávno nevidel, hlavne v záverečnej časti 3. tretiny inak mohla sa opakovať tragédia Jokinen-Zedníkhráča Jastrabov zachránil remienok na prilbe, resp. chránič uší
Ignatius Zverejnené 18. Máj, 2009 Zverejnené 18. Máj, 2009 Ach, ja som premeškal toľko aljakových výlevov koho nemusí :lol: teraz teda radšej budem už sledovať a dúfať, že Pens postúpia ďalej a dokonca získajú Stanley cup :) ale to teda samozrejme nielen kvôli aljakovi, ale kvoli nim samým... :) GO PENS GO, už dnes by to chcelo dobre začať tú sériu ;) a na západe bych vo finále videl radšej Blackhawks, keďže Detroit je mi nesympatický...
aljak63 Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 Tak finále konferencií sa rozbehlo už aj na východe v Eastern Conference Pens v 1.zápase vďaka lepšej základnej časti hrali doma, kde privítali Hurricanes! Hneď v 1.tretine si Pens vybudovali náskok - najprv v 9.minúte otváral skóre zápasu Satan, a po ďalšej minúte a pol skóroval Malkin, no a Pens už viedli 2:0, čo platilo aj po 1.tretine. V tej druhej padol len jeden gól a to v 34.minúte keď Larose znížil na 2:1 a gólovo sa Carolina dotiahla. V 3.tretine však Pens znovu zvýšili na rozdiel 2 gólov - na 3:1 zvyšoval Boucher. V závere ešte Carolina sa pokúšala o zvrat, ale prišiel už len gól Corva, ktorý síce znížil, ale to bolo všetko a napokon Pens vyhrali 3:2. Pittsburgh boli aj strelecky aktívnejší v pomere 31:25, a obaja brankári odchytali viacmenej dobre, akurát že Fleury bol úspešnejší a jeho team zvíťazil, no ale ani Ward sa nemá začo hanbiť. Pens vyhrali, vedú v sérií 1:0, tak verím že na budúce to Carolina už zvládne a sériu vyrovná a potom vyhrá aj ďalšie minimálne 3 zápasy :lol: ...::: EASTERN :::... Pittsburgh Penguins (4.) vs. Carolina Hurricanes (6.) - 3:2 (2:0, 0:1, 1:1) ... stav série: 1:0 Goals: 10. Satan, 11. Malkin, 52. Boucher - 34. Larose, 59. Corvo Goalkeepers: Fleury (2/25) - Ward (3/31) Shots: PIT vs. CAR - 31:25
lopata555 Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 Patrick Roy: Legendárny "Casseau" sa vracia Patrick Roy dnes môže nahradiť Tonyho Granata na poste trénera klubu Colorado Avalanche. Vedenie lavín už údajne podľa denníka Denver Post navrhlo Royovi aj podmienky zmluvy. Avalanche však správy médií o angažovaní svojej legendy odmietli komentovať. Roy je v súčasnosti spolumajiteľom, generálnym manažérom a trénerom tímu juniorskej QMJHL Québec Remparts, netají sa však svojou ambíciou opäť sa vrátiť do profiligy. zdroj No v prvom momente keď som si to prečítal som si myslel že by sa chcel ešte vrátiť do brány Colorada, zvlášť keď tam je ich hlavný problém.
tomassi Zverejnené 19. Máj, 2009 Autor Zverejnené 19. Máj, 2009 najprv v 9.minúte otváral skóre zápasu Satankeď píšeš s diakritickými značkami, tak píš nimi stále môžeš kľudne napísať Šatan inak myslím, že ten blafák bol naozaj famózny a jedinečný Miro z vlastnej modrej čiary vyštartoval po ľavej strane klziska rýchlosťou blesku a nik zo stíhajúcich obrancov v drese Hurikánov mu nestačil, lebo skutočným Hurikánom bol práve on naznačil streľu, puk si stiahol na bekend a pohodlne ho zasunul poza ľavý betón brankára hostí myslím a som pevne presvedčený, že práve tento gól, bol základným kameňom prvého domáceho víťazstva v doslova bratovražednom súboji o víťaza Východnej konferencie
Tom182 Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 sranda, ked som si to tu precital tento hymnus, musel som si ist pozriet videjko :lol: a nebudem ja roduverny slovak, ej veru nie, neprisiel mi ten backhand jedinecny a famozny...ale vyzeral ako backhand ktorych uz v NHL padli desiatky ci stovky...myslim a som presvedceny ze ak PIT vyhra SC tak to bude tento a jedine tento gol co o tom celom rozhodol :)
aljak63 Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Vo Western pokračovalo finále konferencie veľmi tesným zápasom. Detroit hostil aj 2.zápas konferenčného finále a na domácom ľade odohrali poriadne vyrovnaný zápas proti Chicagu, no a napokon rozhodlo až predĺženie a z 2.víťazstva v tejto sérií sa tešili znovu Red Wings. Skóre však otvárali Blackhawks, keď v 13.minúte skóroval Toews. Chicago vedenie udržalo len 4 minúty a ešte do konca 1.tretiny stihli Red Wings vyrovnať zásluhou Rafalskeho. V 2.tretine sa potom Detroit dostal do vedenia vďaka Clearymu a bolo 2:1. V 3.tretine však prišlo znovu vyrovnanie, tentokrát zo strany Blackhawks a 2.gól v zápase si pripísal Toews. Zápas skončil po 60 minútach 2:2 a o víťazovi sa rozhodovalo až v predĺžení. Tam rozhodujúci gól padol v 6.minúte a jeho autorom bol Samuelsson a dôležitý bod do série po výhre 3:2 ide znovu do Detroitu. Strelecky to bol výrazne aktívny zápas, a najmä vyrovnaný - aj tak boli Blackhawks aktívnejší a to v pomere 39:38. Veľkú rolu teda hrali brankári, no a Chris Osgood vychytal vynikajúco a veľký podiel na výhre nesie aj on, takisto Khabibulin podal veľmi dobrý výkon, ale ani to výhru neprinieslo! Detroit vedie v sérií 2:0 a pokračovať sa bude v Chicagu, snáď Blackhawks sériu začnú otáčať! ...::: WESTERN :::... Detroit Red Wings (2.) vs. Chicago Blackhawks (4.) - 3:2ot (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0) ... stav série: 2:0 Goals: 17. Rafalski, 35. Cleary, 66. Samuelsson - 13. a 53. Toews Goalkeepers: Osgood (2/39) - Khabibulin (3/38) Shots: DET vs. CHI - 38:39
Ignatius Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Do kelu aj s tým, škoda, že to Chicago nevyhralo... snáď sa im doma podarí uspieť v oboch, inak by to bolo veľmi ťažké (alebo skôr takmer nemožné) z prípadného 1-3 otočiť... Ale brankári sa rozhodne v tejto sérii nemôžu na nedostatok práce sťažovať a človek sa až diví, čo zvládajú pochytať :lol:
aljak63 Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 V Eastern bol na programe 2.zápas finále konferencie. Pittsburgh aj v 2.zápase privítal na domácom ľade svojho súpera z Caroliny a veruže to bol poriadne napínavý a divoký zápas s 11 gólmi, no a napokon aj s 2.víťazstvom Pens v sérií. Ako prvý skóroval Crosby už v 2.minúte zápasu, no odpoveď prišla už za 76 sekúnd, keď vyrovnával Larose. Pens sa dostali znovu do vedenia zásluhou Malkina, ale vedenie znovu vydržalo len 25 sekúnd - na 2:2 vyrovnával Jussi Jokinen. Gólový účet 1.tretiny uzavreli Hurricanes gólom Seidenberga a po 1.tretine viedla Carolina 3:2. V 2.tretine padli 2 góly a oba do brány Caroliny - najprv Talbot vyrovnal na 3:3, a 8 sekúnd pred koncom tretiny poslal svoj team do vedenia Kunitz. Carolina však v úvode 3.tretiny znovu vyrovnala na 4:4 - gól dával Eaves. Potom však prišli radostné chvíle už len pre Pens a najmä pre Malkina - najprv v 49.minúte poslal svoj team znovu do vedenia a za necelé 4 minúty skompletizoval Malkin hat-trick a Pens sa vôbec po 1.krát vzdialili o viac ako 1 gól - 6:4. Potom už len do prázdnej brány Kennedy upravil výsledok na konečných 7:4. V streleckej aktivite boli tiež Penguins výraznejší a to v pomere 42:28. Dneska sa brankári moc neblysli a ich úspešnosti sú dosť podpriemerné - víťazný Fleury 86%, porazený Ward 85%. Pens teda bohužiaľ vyhral aj 2.zápas doma a v sérií vedú už 2:0! Snáď to Hurricanes doma otočia a vyrovnajú to!!! ...::: EASTERN :::... Pittsburgh Penguins (4.) vs. Carolina Hurricanes (6.) - 7:4 (2:3, 2:0, 3:1) ... stav série: 2:0 Goals: 9., 49. a 53. Malkin, 2. Crosby, 24. Talbot, 40. Kunitz, 59. Kennedy - 4. Larose, 9. Jokinen, 13. Seidenberg, 43. Eaves Goalkeepers: Fleury (4/28) - Ward (6/41) Shots: PIT vs. CAR - 42:28
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2009 Autor Zverejnené 22. Máj, 2009 tak ten Maľkinov gól z bekendu bol skutočná lahôdkapodobný dokáže streliť azda už len Ovečkin alebo možno aj Crosby inak ktovie, či ho to náhodou nenaučil práve Šatan :lol: Miro síce nebodoval, ale aspoň trochu Eavesovi naložil a takmer aj zobliekol dres
Ignatius Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Výborne, Pens zvádli aj druhý zápas, len tak ďalej :lol: Malkin bol famózny, tretí gól si krásne vlastne celý sám vypracoval prakticky od vhadzovania... ale aj prvý bol úžasný v tom zmysle, že vedel kedy sa má ocitnúť na správnom mieste - naskočil zo striedačky, prešprintoval pred bránu a hneď mohol dorážať... paráda :)
aljak63 Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Obe série sú rozohraté strašne! Poprosím Hurricanes aj Blackhawks, aby sa vzchopili :lol:
Ignatius Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Ja poprosím Hurricanes, aby ignorovali tvoju výzvu, a pripájam sa k výzve pre Blackhawks :lol:
Tom182 Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 pripajam sa k vyzve za Blackhawks a prosim Pens aby ignorovali hurricanes :lol:
Odporúčané príspevky