Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No máte pravdu - v poslednej dobe najzaujímavejšou vecou je oznámenie Pens, koho všetko pozvali na slávnostný prvý výkop základov novej haly, pričom samotný akt bude až kedysi v polke augusta :) Proste momentálne uhorkovú sezónu nič zaujímavé nevypĺňa... :lol:

• Odpovedí 598
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

286

• Tom182

91

• tomassi

68

• lopata555

34

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja som rád aspom mi nič podstatné neuniká

a po druhé bolo na čase ako tak ustáliť kádre,

lebo čo sa dialo posledné roky bolo neúnosné

chlapci a naj súťaž sa začína už tento víkend

PremierLeague rlz

Zverejnené

sťažovali ste sa na nedostatok rozruchu

a už je to tu

nielenže sa sezóna začne v Európe,

ale zopár klubov tu bude mať aj prípravné kempy

a teda zohrajú aj nejaké prípraváky

V Bratislave exhibícia

Slovan - Tampa Bay Lightning

Zverejnené

To, že budú hrať kluby NHL v Európe nejaké tie zápasy a budú mať prípravu sa vedelo, len tento zápas je vlastne pre mňa novinka.. Ale vzhľadom na to, že Tampa ma nejako extra neláka (a o vzťahu k ich súperovi sa asi moc zmieňovať nemusím :lol: ), tak ten zápas pre mňa nie je nič, na čom by som sa chystal zúčastniť... :)

To pre mňa bol zaujímavejší článok, že slávnostný výkop pre základy novej haly Pens prebehol... Krásne fotky sú z toho - predstavte si 6 mužov v oblekoch a kravatách s prilbami na hlavách ako kopú do zeme - nádhera :)

Zverejnené

Waw, no toto ... Lightning v Bratislave :lol: waw! no tak to uz hej!

Skoda ze prave taky team ako Tampa, ktory je pre mna viacmenej neutralny ... keby to boli Blues, Canadiens alebo Wild, tak to nevaham ani minutu, ale samozrejme aj Tampa ma svoje lakadla - Lecavalier, St.Louis, Recchi, Kolzig, J.Jokinen, ci dokonca nova jednotka draftu Stamkos (ak bude hrat) ... no pouvazujem, ale vyzera to ze z toho asi nic nebude

Zverejnené

najprv som si pomyslel ze sa Tampa musela urcite zblaznit ked sa sem trepe...ale ked to nastartuje TBL..mozno sa sem potom odvazi este aj niekto dalsi :lol:)) take COL by som si dal povedat :)

Zverejnené

najprv som si pomyslel ze sa Tampa musela urcite zblaznit ked sa sem trepe

jasné, veď sem, na koniec sveta, do krajiny bez hokejových fanúšikov. čo tu chcú robiť? :lol:
Zverejnené

A len tak informacne neviete nahodou kolko priblizne stoja (resp. budu stat) listky na tento zapas?

Zverejnené

jasné, veď sem, na koniec sveta, do krajiny bez hokejových fanúšikov. čo tu chcú robiť

tak aj teba to napadlo :) no som rad ze nie som sam :lol:
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

KONECNE sa nieco zacalo diat :lol:

Dnes v noci sa uskutocnila zaujimava vymena ... Andrej Meszaros opusta Senators a smeruje do Tampy, opacnym smerom (z Tampy do Ottawy) sa stahuje dvojica Filip Kuba a Alexander Picard (+ vyber v 1.kole draftu)

a pred par dnami bolo oznamene ze Jeff Friesen sa vracia spat do San Jose, kde prezil najlepsiu cast svojej kariery

Zverejnené

ďalšia zlá správa pre cz divákov

po odchode enklávy z NYR odchádza aj Kuba z Tampy

naopak si Andrej opäť zahrá doma

inak Sakic ostáva ešte rok

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

A uz pozname aj ceny vstupeniek na exibicny zapas Slovan vs Tampa Bay Lightning a veruze su to riadne ceny:

Premium miesta = 6000,-SK

1.-8. rada = 4500,- SK

9.-12. rada = 3500,- SK

Dalsie rady = 2800,- SK

Listky na státie = 2000,- SK

Zverejnené

takéto ceny

by boli viac na mieste a akceptovanejšie,

ak by sa nejednalo o prípravný zápas a hralo sa

na štadióne Košického typu

Zverejnené

Tie ceny sú absolútne v poriadku čo sa týka niekoho komu ide o to vidieť NHL tím.

Ak sa hladisko vypredá, tak si nemôžu vyčítať že ich dali takto vysoko.

Pre mňa by bolo vela aj 1000 sk.

V prepočte podobné sumy by chceli pred cca 10. rokmi odo mňa keby idem na zápas Nashvillu.

a tím nhl nevidiš na Slovane každý deň, zato v amerike hej

Zverejnené

Ja sam som zvedavy ci sa im podari naplnit stadion doplna! A podla mna je to dost, na to ze vlastne je to len exibicia a uvidime zrejme len uvolnene vykony teamov, pretoze si neviem predstavit ako by tu St.Louis a Lecavalier zaberali naplno. A vobec ma neprekvapi ak to vyhra Slovan, ktory do toho da urcite vacsie srdce ako Tampa, pre ktoru to bude fakt len obycajna pripravna exibicia! Keby sa tu radsej hral nejaky otvaraci zapas NHL (ako v Prahe) a uz by islo o body do tabuliek, tak urcite by cena bola celkom pochopitelejsia - videt 2 teamy z NHL v uplnom nasadeni, tak to uz by stalo za tie prachy!

No a este pridam zopar vymien co sa udiali v poslednych dnoch:

- Robert Lang (z Chicaga) prestupuje do Canadiens

- Bryan McCabe (z Toronta) sa stahuje na Floridu

Zverejnené

? Exhibície sú najvypredávanejšie podujatia po finálových turnajoch. Tak prečo by na ne mali byť nižšie ceny. Dopyt ceny zvyšuje. :lol:

a exhibícia? to nie je prípravný zápas?

posledný zápas pred začiatkom ligy sa podla mňa nedá nazvyť exhibícia

btw: ja by som si určite radšej pozrel Slovan - Tampa ako dajmä tomu Edmonton - Colombus

Zverejnené

na slovaknhl.sk čítam,

že v budúcoročnom drafte by sme opäť mohli mať želiezko v ohni

Richard Pánik by mal byť podľa zámorských skautov tým spasiteľom slovenskej hokejovej mládeže.

Sedemnásťročný hokejista momentálne českého klubu HC Oceláři Třinec, dostal dôveru v orientačnom rebríčku televízie TSN, kde ho jeden z odborníkov zaradil dokonca na priečku číslo desať!

To mu dáva reálnu šancu byť členom elitnej tridsiatky prvého kola pri vstupnom drafte.

Prehľad Slovákov v kempoch:

Atlanta Thrashers (1): Boris Valábik*

Boston Bruins (1): Zdeno Chára

Buffalo Sabres (2): Andrej Sekera*, Marek Zagrapan*

Colorado Avalanche (2): Peter Budaj, Marek Svatoš

Detroit Red Wings (3): Marián Hossa, Tomáš Kopecký, Martin Ondrej^

Edmonton Oilers (3): Milan Kytnar^, Milan Maslonka^, Ľubomír Višňovský

Florida Panthers (1): Richard Zedník

Los Angeles Kings (2): Vladimír Dvavecký*, Michal Handzuš

Minnesota Wild (2): Marián Gáborík, Peter Ölvecký*

Montreal Canadiens (1): Jaroslav Halák

New York Islanders (1): Tomáš Marcinko*

New York Rangers (2): David Skokan^, Tomáš Záborský*

Pittsburgh Penguins (1): Miroslav Šatan

Tampa Bay Lightning (2): Andrej Meszároš, Vladimír Mihálik*

Toronto Maple Leafs (1): Juraj Mikuš^

Vancouver Canucks (2): Mario Bližňák*, Pavol Demitra

Washington Capitals (1): Milan Jurčina

^ - nemá podpísanú zmluvu

* - má s tímom podpísanú dvojcestnú zmluvu

podla môjho odhadu by sezónu mohlo začať 16 našich hráčov

dúfajme, sa pripoja aj ďalší

Zverejnené

A konecne zacali aj pripravne zapasy, co je neklamny znak ze novy rocnik NHL sa poriadne priblizuje! :lol:

NY Rangers - Ottawa - 2:3

Goals: 24. a 56. Dubinsky - 3. Heatley, 14. Spezza, 23. Fisher

Tampa Bay - Pittsburgh - 5:4 so

Goals: 29. a 59. Bochenski, 24. Niskala, 28. Smith - 46. a 51. Sykora, 1. Staal, 58. Crosby

tak toto boli 2 uvodne zapasy pripravy ... dneska je na programe dalsich 8 zapasov, medzi nimi aj Blues vs Kings :)

Zverejnené

no tak pripravne zapasy uz su v plnom prude a Blues uz si aj 2 krat zahrali:

Los Angeles vs. St.Louis - 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Goals: 22. Drweiske, 45. Richardson - 55. Kariya

Vstup do pripravy bol teda hned aj prehrou, hoci Blues boli po cely zapas aktvinejsi, ale z 28 striel presla do brany LA len jedna jedina. Skvelym vykonom sa tak v brane LA blysol Jonathan Quick, ktory odchytal prve 2 tretiny bez inkasovaneho golu a na zaver bol v brane LA Jeff Zatkoff, ktory uz inkasoval. V brane Blues zazil premieru Chris Mason, ktory bol v polovici zapasu vymeneny za Mareka Schwarza. Napriek tomu ze Blues prehrali, tak som neni az taky sklamany, pretoze nechybala bojovnost a aktivita!

St.Louis vs. Dallas - 3:2 (2:1, 1:0, 0:1)

Goals: 1. McDonald, 18. Stempniak, 23. Boyes - 4. Eriksson, 57. Avery

Tak na druhy pokus, a uz aj na domacom lade, to bolo vydarenejsie a Blues si pripisali vyhru! Opat boli na lade aktivnejsi (teda najma pocas 1.tretiny) a z 21 striel skoncili za Tobiasom Stephanom az 3 goly (3.tretinu chytal uz Climie). Blues dalo sancu opat dalsim brankarom - 1.polovicu odchytala stabilna jednotka Manny Legace a v 2.polovici dostal sancu Ben Bishop. Takze konecny dojem je samozrejme skvely, kedze Blues vyhrali, tak nemam byt preco sklamany!

Zverejnené

Dva dni po tom, ako puk zasiahol tvár kapitána Detroitu Nicklasa Lidstroma,

sa niečo podobné stalo aj Tomášovi Kopeckému - našťastie sa vrátil späť do hry

som rád, že sa zatiaľ darí aj naším brankárom

Zverejnené

Blues maju za sebou dalsie 2 pripravne zapasy, a zatial to celkovo v priprave nieje az tak zle (4 zapasy = 2x vyhra, 2x prehra)

St.Louis vs. Atlanta - 9:4 (3:2, 2:1, 4:1)

Goals: 29., 49. a 53. Perron, 19. a 31. Boyes, 43. a 46. Stempniak, 11. Kariya, 15. Berglund - 2. a 38. Sterling, 20. Boulton, 52. White

Tak toto bolo riadne divoke! Divaci v Scottrade Center videli az 13 golov, a na ich potesenie az 9 padlo do atlantskej branky, ktoru po cely zapas strazil Johan Hedberg, a veruze sa nenudil, kedze Blues sa cinili a pocas celeho zapasu si Hedberg musel poradit s 37 strelami (no ale chytil len 28). V brane Blues prve 2 tretiny odchytal Manny Legace (15/12), a v poslednej tretine sa dostal do brany aj Chris Mason (6/5)! Skvelo sa dari zostave v zlozeni McDonald (0+5) / Boyes (2+2) / Stempniak (2+1) - a myslim ze to bude opora celej sezony. Ale treba pochvalit aj Perrona, ktory si pripisal hattrick! Kiezby sa Blues takto golovo aktivne darilo aj pocas sezony - no voooobec by som sa nestazoval!

Dallas vs. St.Louis - 4:3 (0:1, 1:0, 3:2)

Goals: 27. Crombeen, 46. Ott, 48. Neal, 50. Morrow - 6. Foy, 42. Polak, 54. Perron

Stars to teda v odvete vratili St.Louis a tentokrat sa na domacom lade tesili oni. A zrejme zasluzene, kedze po cely zapas boli aktivnejsi a Chris Mason z 35 striel bohuzial 4 krat inkasoval a najhorsie je ze v 3.tretine mal asi nejaku slabu chvilku a za 4 minuty stihol dostat 3 goly, a zrazu z lichotiveho veduceho stavu 2:1 pre STL, bolo 2:4! Skoda toho! A este treba povedat ze Blues v dnesnom zapase absentovala 1st Line - McDonald / Boyes / Stempniak! Cize aj tam je mozno pes zakopany! Napriek tomu som rad ze Blues este nedostali nejaky zavratny debakel a ked prehrali tak vzdy to bolo len o 1 gol. Sice iste vela ludi si povie ze prehra ako prehra, tak ale podla mna to dost zavazi ci niekto prehra o gol alebo o 5 golov!

Zverejnené

Toronto vs. St.Louis - 4:3so (0:1, 1:0, 2:2 - 1:0)

Goals: 32. a 51. Hagman 48. Steen - 7. Boyes, 47. Backes, 52. McDonald

Piaty pripravny zapas Blues bol poriadne vyrovnany, no nakoniec predsalen zvitazili domace Maple Leafs! O vyrovnanosti zapasu svedci aj pomer striel 30:31! Napokon rozhodli az trestne strielania a tak Blues z 5 zapasov 2 vyhrali a 3 prehrali. Dnes cely zapas odchytal Manny Legace (27/30) a vyzera to tak ze do tejto sezony odstartuje na poste jednotky, a snad sa nenajde hned na zaciatku dovod aby sa to zmenilo (pretoze to by znamenalo ze sa Mannymu nedari). No zelam Blues vela stastia v predposlednom pripravnom zapase, kde si to v odvete rozdaju opat proti Torontu, avsak uz na domacom lade v Scottrad Centre, kde zatial v pripave nenasli premozitela a oba domace zapasy vyhrali!

Iba doplnim ze v priprave sa zatial najviac dari Vancouveru a Washingtonu, a oba teamy vo svojich 4 zapasoch nenasli zatial premozitela! Naopak na uplnom dne je Phoenix, ktory zo svojich 4 zapasov nevyhral ani jeden!!!

Zverejnené

St.Louis vs. Toronto - 7:3 (5:1, 1:1, 1:1)

Goals: 12. a 22. Stempniak, 1. Stastny, 3. Boyes, 12. Oshie, 14. McDonald, 60. Perron - 13. Grabovski, 40. Stralman, 52. Hagman

Tak a zapas v Scottrade Centre opat pre Blues! Klucova bola hned 1.tretina, ked za chrbat Curtisa Josepha v Toronte preslo hned 5 golov a St.Louis videli dokonca 5:1. Dalsie 2 tretiny uz boli kludnejsie, no koncency vysledok 7:3 pre Blues je jasnou vizitkou zapasu! Strelecky bol zapas takmer vyrovnany 26:24, no a v brane Blues nastupil Chris Mason (21/24). Blues teda ostavaju na domacom lade v priprave neporazeni a celkom sa im dari aj strelecky presadzovat, a nedostavaju ani tak vela golov. A to je pekna vizia pred novou sezonou ktore dufam ze bude po tej neusepsnej serii bez play-off konecne uspesna!

Zverejnené

Zajtra to opäť začne

takže 1800 zapíname TV(resp. prepíname z TV Prima)

celkom sa teším

som zvedavý na atmosféru v Čechách či Švédsku

Ondrej je z prvého tímu RedWings von,

no Mihálik ostáva v Tampe a Meszo vyfasoval Ačko

Zverejnené

Meszároš nebude mať len Ačko, dokonca sa bude deliť o C-čko

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov