Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak to, co spravili teraz ku koncu je pekna blbost. Tak vypadnu DET hraci a nepridu namiesto nich DET hraci? Nepoviem, keby nemali koho,ale sak tam maju Zetterberga, Hossu, super hrajuceho Hudlera...kde sa stala chyba? Teda, Pat Marleau si tam tiez urcite zasluzi byt, ale Robidas??????!!!!!!!!!

• Odpovedí 598
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

286

• Tom182

91

• tomassi

68

• lopata555

34

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

možno ani oni už nechceli

a radšej voľno využijú na oddych s rodinou a tak

a ALL-STAR GAME,

už zďaleko nie je tým, čím býval

nejak to už všetko zovšednieva

Zverejnené

v kazdom All Stars sa pravidelne kazdy rok najdu hraci, ktori niekomu nesadia a vedia si tam predstavit tych svojich..to je vlastne taka klasika...aj tak tam o nic nejde :lol:

tiez mi pride ze kedysi to malo cele vacsiu prestiz, zvucnejsie meno a teraz to je len "aby teda All Stars bol ked uz bol dlho roky doteraz"...

Zverejnené

robili z toho show väčšiu než bola

a zabudli na to najpodstanejšie

zachovanie ducha tradície

Zverejnené

Suhlasim. To je tak, vsetko casom zovsednie ak sa na to zacne pozerat biznis ocami...

Zverejnené

Podľa mňa sa tradícia nevytráca. Práveže ostáva. All-stars je stále o tom, že sa na ľade stretnú tí najlepší hráči (teda aspoň väčšina z nich) a hrajú len tak pre zábavu a radosť, bláznia sa na ľade, skúšajú všelijaké parádičky pre divákov, proste celé sa to nesie v oddychovom duchu. Vždy to tak je, bolo aj bude.

Odjakživa to bol boj východnej a západnej konferencie (resp. Wales vs. Campbell) a samozrejme v časoch Original Six to bolo úplne iné a jeden team vtedy hostil All-Star výber z ostatných 5 klubov, ale po roku ´68 už Original Six skončila a hrávalo sa spôsobom východ proti západu (medzitým 5-ročné obdobie kedy sa hrávalo North America vs. World : 1998 - 2002). Takže o akom "vytrácaní" tradície tu akože hovoríte? Lebo podľa mňa je to stále o tom istom... Môj názor!

Zverejnené

kurňa aljak

keď nebudeš poriadne čítať moje príspevky

a reagovať na tvoje vymýsli, tak asi s tým aj tak nič nespravím

zachovanie ducha tradície

jedinou tradíciou je, že sa stále AllStarGame hrá

všetko ostatné ide na úkor biznisu

vytrieskať z toho čo najviac prachov

ten zápas už neznamená, to čo znamenal niekedy

a to nie je len môj subjektívny dojem

proste stratil na svojom čare

len tak medzi rečou

Puk z Chárovej hokejky letel v Bell Centre rýchlosťou 105,4 míle za hodinu (169,62 km/h)

to jest nový rekrod

chlapec vie veľmi dobre využiť svoje parametre

a premeniť ich na takmer dokonalú páku

Zverejnené

tomassi, toho ducha som si nevšimol ... ale tak z tohto pohľadu je to tak, že už je všetko o peniazoch a svojho ducha stráca každý šport, a obzvlášť tie čo sú v USA. Takže nad tým sa už ani nepozastavujem :lol: Ale aj tak by mi All-Star Game chýbalo keby to zrušili.

Zverejnené

jasné, že vo všetkom sa točia prachy

ja som chcel len poukázať na to,

že AllStarGame už nie je tým, čím býval

dajme tomu ešte pred 10rokmi

dosť umelé mi to príde

Zverejnené

No v princípe sa to veľmi nezmenilo - akurát jedny hviezdy boli vystriedané inými hviezdami :)

Ale máš pravdu v tom, že už to nieje proste klasika, ale klasiku vystriedal biznis :lol:

Aj tak mám ALL-STARS rád, btw. v telke to dávajú?

Zverejnené

57th NHL All-Star Game

Obrázok

Obrázok EASTERN CONFERENCE vs. Obrázok WESTERN CONFERENCE - 12:11so (4:2, 4:6, 3:3 - 0:0, 1:0)

Goals: 17. a 34 Kovalev, 22. a 54. St.Louis, 7. Ovechkin, 10. Staal, 20. Markov, 23. Parise, 28. Malkin, 43. Heatley, 57. Bouwmeester, SO: Kovalev - 24. a 31. Souray, 2. Tkachuk, 20. Marleau, 26.Boyle, 29. Nash, 30. Hejduk, 37. Iginla, 41. Doan, 43. Toews, 56. Kane

Goalkeepers: Price (2/11), Lundqvist (6/21), Thomas (4/22) - Giguere (4/11), Backstrom (4/21), Luongo (3/16)

Shots: EAST vs. WEST - 48:54

Most Valuable Player: Alexei Kovalev (2+1)

3 hviezdy ALL-STAR GAME:

1. A.Kovalev (EAST) - 2+1 = 3 pts

2. J.Bouwmeester (EAST) - 1+2 = 3 pts

3. M.Hejduk (WEST) - 1+2 = 3 pts

Zverejnené

Čítam že budeme mať novú reklamu na Slovensku z Majom.

Kvôli nej aj odmietol donominovanie na zápas.

Zverejnené

No, tak to musel dostať Hossa riadny balík, keď kvôli tomu odmietol aj All-Star Game :lol:

Zverejnené

No donominovanie odmietlo daľších 10 hráčov asi. Medzi nimi aj tvoj Eliáš :lol:

No ja ho chápem. Naplánuje si program všetko a potom na poslednú chvíľu keď už je všetko zabezpečené ho ťažko presvedčiť.

Dúfam že reklama bude stáť zato, nie ako posledná

Zverejnené

A po All-Star weekende sa nám NHL opäť vracia na scénu, dnešné prekvapenia:

- Montreal (8.) vs. Tampa Bay (24.) - 5:3 ... Tampa dnes vyrovnala svoju najlepšiu víťaznú sériu v sezóne a vyhrali 3.krát v rade, a za posledných 8 zápasov majú 6 výhier! Naopak Canadiens vyrovnali svoju sériu prehier a pridali 3.prehru za sebou. 1.hviezda: M.Smith (TBL) 3/34

- Columbus (17.) vs. Detroit (3.) - 3:2ot ... Detroit prehrali už 3-krát za sebou, a to je v tejto sezóne zatiaľ ich najdlhšia séria prehier, žeby kríza? Columbus za posledných 14 zápasov až 9 výhier, čiže dosť podarené! 1.hviezda: R.Nash (CBJ) 3+0

- Florida (14.) vs. Philadelphia (9.) - 3:2 ... Floride sa celkom darí a za posledných 10 zápasov 6x vyhrali! Philla naopak za posledných 5 zápasov až 3 prehry, čiže dosť smolné obdobie zažívajú! 1.hviezda: M.Frolik (FLA) 1+2

- Phoenix (12.) vs. Anaheim (13.) - 3:7 ... Anaheimu sa v poslednej dobe nedarí - za posledných 9 zápasov len 3 výhry, no dneska vyhrali celkom presvedčivo, Phoenix naopak prežíva lepšie obdobie, ale dneska im to proste nevyšlo. 1.hviezda: S.Doan (PHX) 2+0

A za zmienku stojí aj vysoká výhra Buffala, ktoré rozbilo Oilers 10:2 !!!

3 hviezdy dnešnej noci:

1. R.Nash (CBJ) - 3+0 = 3 pts

2. D.Stafford (BUF) - 3+0 = 3 pts

3. E.Nabokov (SJS) - 0/31 = 100%

Zverejnené

V 4 nočných zápasoch NHL opäť nechýbali aj prekvapenia:

- Pittsburgh (15.) vs. NY Rangers (7.) - 6:2 ... Penguins konečne chytili aspoň nejakú formu a to naposledy mali takúto príjemnú formu ešte v novembri, žeby povstali z krízy? - Za posledných 6 zápasov až 4 výhry! Rangersu sa tiež celkom darí - za posledných 7 zápasov 5 výhier, no dneska im to vôbec nevyšlo! 1.hviezda: K.Letang (PIT) 2+0

- Vancouver (20.) vs. Nashville (24.) - 3:5 ... Nashville po 3 prehrách konečne víťazí a aj tak ich posledné zápasy sú dosť chabé: za posledných 6 zápasov majú až 4 prehry! Vancouver je na tom však ešte horšie a prežívajú zatiaľ najväčšiu krízu v tejto sezóne a táto prehra je už siedmou za sebou!!! 1.hviezda: P.Rinne (NSH) 3/27

3 hviezdy dnešnej noci:

1. S.Crosby (PIT) - 1+3 = 4 pts

2. M.Cammalleri (CGY) - 3+0 = 3 pts

3. N.Khabibulin (CHI) - 2/38 = 94,7%

Zverejnené

Po zápase hviezd sa konečne k slovu dostali aj Blues, bohužiaľ neuspeli.

St.Louis Blues vs. Ottawa Senators - 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)

Goals: 14. Winchester - 11. a 60. Fisher, 59. Regin

Dneska sme prehrali s teamom, ktorý sa v tabuľke nachádza až za nami a síce Ottawa Senators z 28.miesta. Gólový účet zápasu otvoril Fisher, no za pár minút bolo vyrovnané zásluhou Winchestra. Celý zápas bolo potom 1:1, až necelé 2 minúty pred koncom Regin poslal Ottawu do vedenia a Fisher pridal svoj 2.gól v zápase do prázdnej brány. Ottawa bola strelecky aktívnejšia v pomere 30:23. V bránke sa objavili za Blues Chris Mason (2/29) a za Senators Elliott (1/23). Blues majú za posledných 5 zápasov 3 výhry, no škoda že dneska to nenavýšili. Ottawa za posledných 6 zápasov 4 víťazstvá.

V ďalších nočných zápasoch nechýbali ani prekvapenia:

- Los Angeles (23.) vs. Chicago (8.) - 5:2 ... LA sa darí, 3.výhra za sebou a ešte jedna a vyrovnajú svoje tohto-sezónne maximum 4 výhier v rade! Chicago posledné 4 zápasy = 3 prehry, takže nejako sú Blackhawks z formy. 1.hviezda: D.Brown (LAK) 2+1

- Detroit (3.) vs. Dallas (19.) - 2:4 ... Dallas je pri chuti a 3.výhrou za sebou postavili svoje tohto-sezónne maximum, Red Wings dneska utržili 4.prehru za sebou - ich najhoršia séria sezóny! 1.hviezda: B.Richards (DAL) 0+2

- Florida (12.) vs. Montreal (9.) - 5:1 ... Panthers 2.výhra v rade, naopak Canadiens v citeľnej kríze - 4 prehry za sebou, to tu v tejto sezóne ešte nemali takúto krízu nepríjemnú. 1.hviezda: S.Weiss (FLA) 1+2

- Boston (2.) vs. New Jersey (4.) - 3:4ot ... Devils sa darí zatiaľ najlepšie v tejto sezóne, toto je ich 7.víťazstvo v rade, Boston má naopak problémy a z posledných 5 zápasov vyhrali len 2 (aj to až v OT / SO), takto sa naposledy trápili ešte v októbri na začiatku sezóny. 1.hviezda: J.Langenbrunner (NJD) 2+1

- Colorado (22.) vs. Toronto (25.) - 4:7 ... Toronto po 4 prehrách dneska konečne vyhrali, ale aj tak posledných 10 zápasov = 8 prehier, Colorado 3.prehra za sebou a v posledných 7 zápasoch 6 prehier - také žalostné obdobie Colorado v tejto sezóne ešte nemalo! 1.hviezda: J.Blake (TOR) 1+2

- Atlanta (29.) vs. NY Islanders (30.) - 4:5 ... v súboji posledných 2 teamov NHL boli úspešnejší Islanders, ktorí vyhrali už 2.krát za sebou a to sa naposledy stalo pred takmer 30 zápasmi (v novembri), Atlanta po 3 výhrach ťahá pre zmenu 3 prehry a vracia sa do starých kolají. 1.hviezda: M.Streit (NYI) 0+2

3 hviezdy dnešnej noci:

1. E.Nabokov (SJS) - 0/24 = 100%

2. J.Langenbrunner (NJD) - 2+1 = 3 pts

3. D.Moore (TOR) - 2+1 = 3 pts

Zverejnené

V piatich nočných zápasoch išlo všetko podľa predpokladov, teda až na 1 zápas:

- Edmonton (19.) vs. Minnesota (18.) - 3:1 ... Edmonton pokračuje vo svojich dobrých výkonoch a po debakli s Buffalom (10:2) dneska znovu vyhrali - za posledných 8 zápasov sa Oilers tešili z víťazstva 6 krát. S Wild to ide aj naďalej dole vodou a pokračujú v nekonzistentných výkonoch: posledných 5 zápasov = 3 prehry! 1.hviezda: D.Roloson (EDM) 1/30

3 hviezdy dnešnej noci:

1. M.Richards (PHI) - 2+1 = 3 pts

2. J.Langenbrunner (NJD) - 2+0 = 2 pts

3. S.Mason (CBJ) - 0/18 = 100%

Zverejnené

Jeeej, aké pekné nedeľné ráno, keď som to uvidel:

St.Louis Blues vs. Philadelphia Flyers - 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Goals: 5. McClement, 23. Colaiacovo, 29. Backes, 56. Berglund

No tak toto som vážne nečakal, že nad Flyers, ktorí v TOP10 takto jednoznačne zvíťazíme. Je to skvelé, 4 góly do brány súpera, žiadny gól do brány Blues - čo viac si mohli Blues priať? Zápas mal teda rázny priebeh a Blues vyhrávali od 5.minúty a náskok postupne navyšovali viac a viac, až na finálnych 4:0! Strelecky to bolo viacmenej vyrovnané hoci Phila bola o jednu strelu aktívnejšia a prestrielali Blues v pomere 36:35. Takto ešte viac zažiarila prvá hviezda zápasu, ktorou nebol nikto iný ako dnes skvelý a bezchybný Chris Mason (0/36) so 100% úspešnosťou a Chris sa stal aj 2.hviezdou noci, jeho náprotivok Antero Niittymaki (4/35) mohol len ticho závidieť. Blues v posledných 6 zápasoch zvíťazili 4 krát (+ 1x prehra v OT) = 9 bodov (z možných 12)! Žeby sa predsa len blýskalo na lepšie časy aj u Blues?

Okrem prekvapenia v St.Louis sa v noci udiali aj ďalšie, tiež zaujímavé prekvapenia:

- NY Islanders (30.) vs. Florida (14.) - 3:1 ... Islanders po 8 prehrách sa nejako rozbehli a toto je už ich 3.výhra v rade a vyrovnali tak svoje tohtoročné maximum ešte z polovice novembra, Florida prehrala po 2 výhrach. 1.hviezda: Y.Danis (NYI) 1/38

- Toronto (24.) vs. Pittsburgh (19.) - 5:4 ... Pens sa stále trápia, za posledné 4 zápasy majú 3 prehry! Toronto vyhralo 2.krát za sebou, a je to síce krátka séria, ale čakali na ňu od 22.decembra, kedy tiež vyhrali 2.krát za sebou. 1.hviezda: L.Schenn (TOR) 0+1

- San Jose (2.) vs. Chicago (7.) - 2:4 ... Sharks opäť zakopli, tentokrát nenavýšili svoju 4-zápasovú víťaznú sériu a stratili dneska aj vedenie v NHL (tam je znovu Boston), Chicago teda asi prekonalo svoju mini-krízu. 1.hviezda: J.Toews (CHI) 2+0

- Washington (5.) vs. Detroit (3.) - 4:2 ... Detroit 5.prehra za sebou!!! Kríza sa prehlbuje! Caps si po 2 prehrách vylepšili chuť a teraz pre zmenu vyhrali. 1.hviezda: A.Ovechkin (WSH) 2+0

3 hviezdy dnešnej noci:

1. T.Rask (BOS) - 0/35 = 100% :)

2. C.Mason (STL) - 0/36 = 100% :lol:

3. J.Neal (DAL) - 2+1 = 3 pts

Zverejnené

povedal som si že si dneska pozriem hokej

Boston hrá v Montreale

2.min bitka

hokejisti ešte nič nepredviedli ale diváci vo vytŕžení :lol:

o tých trieskajúcich sa o plexisklo ani nehovorím

dúfam že to naberie na obrátkach

polovica zápasu a naši vedú 2:1

Zverejnené

V 3 nočných zápasoch sa zrodilo jediné prekvapenie:

- Edmonton (17.) vs. Nashville (23.) - 1:2 ... Nashville sa trochu zobudil a jeho výkony idú aj mierne nahor: posledné 3 zápasy = 2 výhry, Oilers naopak mierne klesajú a za svoje posledné 3 zápasy majú 2 prehry! 1.hviezda: P.Rinne (NSH) 1/33

Inak ďalšie 2 zápasy:

Montreal vs. Boston - 1:3

Washington vs. Ottawa - 7:4

btw. BobSapp, ty fandíš Bruins? :lol:

3 hviezdy dnešnej noci:

1. A.Ovechkin (WSH) - 3+0 = 3 pts

2. M.Green (WSH) - 1+3 = 4 pts

3. P.Rinne (NSH) - 1/33 = 97,0% :)

Zverejnené

ja mám dosť tímov ktoré môžem a povedzme si, kto už v dnešnej dobe na slovensku nechce aby bruins zašli čo najdalej :lol:

V tomto prípade išlo iba o tento zápas, inač ich niejako nesledujem.

Zverejnené

Kto už v dnešnej dobe na slovensku nechce aby bruins zašli čo najdalej :)

napr JA ;) :lol: :)

Nemám rád Bruins, jedine koho tam mám rád je Petteri Nokelainen a Tuukka Rask, no ale aj Sturma mám rád, Wheeler je perfektný, Bergerona tiež mám rád. Ale ide o to, že Bruins ja odjakživa moc nemusím, takže budem pokojnejší, keď z PlayOff potom vypadnú čo najskôr ;)

Ale na Bruins je aj tak niečo naozaj obdivuhodné, a síce asi jediný team v NHL má v kádri 3 skvelých nadpriemerných brankárov = Tim Thomas, Manny Fernandez a Tuukka Rask. Všetci sú skvelí, a je len škoda, že brankár ako je Tuukka nedostane pri týchto 2 veľa príležitostí, aby ukázal svoje obrovské kvality!

Zverejnené

Ah jaj! Prečo práve proti nám musel Detroit prelomiť svoju šnúru 5 prehier?

Detroit Red Wings vs. St.Louis Blues - 4:3so (0:0, 3:2, 0:1 - 0:0, 1:0)

Goals: 27. a 32. Hossa, 23. Maltby, SO: Hossa - 26. Oshie, 31. Berglund, 52. Jackman

Proti divíznemu rivalovi a 3.teamu NHL sme zohrali pomerne solídny zápas, chýbalo už len víťazstvo! 3 krát sme museli doťahovať 1-gólové vedenie Detroitu, vždy sa to podarilo, ale rozhodli nájazdy, kde už bol úspešnejší Detroit. Neznášam Hossu, ak by som ho mal aj doteraz rád (čo som určite nemal), tak teraz by som ho nemal rád už určite. Strelecky boli Blues dokonca aktívnejší a na strely to bolo 33:21 v prospech Blues! Prvú polovicu bohužiaľ chytal za Blues bývalý gólman červených krídiel Manny Legace, ktorý mal katastrofálnu stats (3/8), potom tam už išiel Chris Mason a hneď to vyzeralo oveľa oveľa lepšie (0/13), škoda len, že nevychytal aj nájazdy, kde najprv Hudler poslal do vedenia Detroit, potom Boyes vyrovnal, a napokon svoju hviezdnu noc zavŕšil víťazným gólom Hossa, a keďže Perron už úspešný nebol, Detroit vyhral. Za Detroit chytal bývalý Bluesmanský gólman Chris Osgood (3/33). Detroit teda ukončuje svoju katastrofálnu sériu 5 prehier v rade, bohužiaľ práve proti Blues! :lol:

Zverejnené

tak sa mi to paci :lol: .. Mano sa pozbieral a vali!!! :) Detroit dokonale vedel, co robi, ked kupoval tohoto spicoveho hraca

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov