Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 598
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

286

• Tom182

91

• tomassi

68

• lopata555

34

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pekne! Krásne! Nádherne! A máme ďalšiu výhru, raz za čas treba ukázať, že nie sme až tak zlí!

St.Louis Blues vs. Colorado Avalanche - 5:2 (1:0, 1:0, 3:2)

Goals: 5. Berglund, 30. Janssen, 41. Boyes, 55. Oshie, 58. Backes - 43. Mcleod, 49. Hejduk

Po 3-zápasovom kanadskom turné sa Blues vrátili domov a vidno, že na domácom ľade im to celkom išlo. 21.team NHL - Colorado podľahlo celkom ľahko v pomere 5:2! Blues od začiatku si držali nádskok a za stavu 3:0 síce nechali aj Coloradu radosť z 2 gólov, ale našťastie Blues svoje vedenie napustili. Zápas bol strelecky absolútne vyrovnaný, čo sa však nedá povedať aj o brankároch - Legace 2/26, Budaj 4/26 - je teda jasné kto dominoval a kto nie. Blues po 2 prehrách víťazia, Avalanche pre zmenu ťahajú už 2.prehru. Aktuálne Blues patrí v NHL 27.miesto.

A okrem víťazstva Blues sú tu aj iné prekvapenia, dokonca niektoré ešte väčšie!

- Tampa Bay (26.) vs. Philadelphia (9.) - 4:1 ... Philla 2.prehra v rade, Tampe sa v poslednej dobe celkom darí - posledné 4 zápasy = 3 výhry!

- Carolina (16.) vs. Toronto (25.) - 4:6 ... Carolina 4.prehra za sebou, čiže zatiaľ ich najdlhšia séria prehier v tejto sezóne, Maple Leafs naopak svoju 4-zápasovú šnúru prehier dneska prelomili. Jason Blake 5 bodov v zápase (hattrick + 2A)!!!

- San Jose (2.) vs. Calgary (5.) - 2:3 ... Flames prevádzajú famózne výkony, za posledných 10 zápasov - 9x výhra a prehra proti proti Chicagu. Sharks dneska prehrali po 3 víťazstvách v rade.

3 hviezdy dnesnej noci:

1. J.Blake (TOR) - 3+2 = 5 pts

2. T.Conklin (DET) - 0/23 = 100%

3. P.Gaustad (BUF) - 2+0 = 2 pts

Zverejnené

colorado podľahlo celkom ľahko?

no zápas som nevidel, takže nehodnotím, ale ak 6. min pred koncom je stav o gól tak to asi také ľahké a dominantné nebolo

Zverejnené

Ja som myslel to, že Blues ani raz v zápase neprehrávali a mali od Colorada vždy odstup. Čiže s ľahkosťou Blues držali náskok a hoci Avalanche boli v kontakte v polovici 3.tretiny, Blues opäť zvýšili na 4:2. Pre mňa dosť prekvapivý vývoj aj výsledok.

Zverejnené

tieto veci "zapas som nevidel = nehodnotim" mi uz lezu na nervy...TAK NECH SA VYMAZU VSETKY ALEBO VACSINA SPORTOVYCH TEM....VED KOLKO Z NICH CLOVEK ZIJUCI TU ANI NEMA SANCU VIDIET??? naco to tam potom je? ked niekto napise o zapase tak dalsi napise ze on nebude hodnotit lebo to nevidel...VED JASNE ze nevidel, ked NIEJE KDE...

nenarazam zrovna teraz na tento zapas ci na ten posledny prispevok...ale z dlhodobeho hladiska, lebo podobnych vyjadreni som cital uz viac..nielen od jedneho cloveka..

NACO su POTOM sportove temy KED AJ TAK NIEJE SANCA ABY SME TIE ZAPASY VIDELI?????

hmmm?????,,

:lol:

Zverejnené

Buddymu to skutočne nejde aj napriek pomoci od trénera

dúfajme, že krízu prekoná

na rozdiel

Halákovi to celkom ide

prečo vlastne nechytá Price

je zranený, či?

Zverejnené

Corey ma natiahnute slabiny, neviem ako dlho bude chybat..ale zase ked sa Halakovi dari, tak nech si len pekne chyta :lol:

Zverejnené

V dnešnej noci sa zrodili 2 mini-prekvapenia:

- Atlanta (29.) vs. Toronto (24.) - 4:3ot ... Atlanta sa snaží odraziť zo spodku tabuľky, ale ide to poriadne ťažko (Sens, Blues aj Tampa by o tom vedeli rozprávať), Toronto včera proti Caroline žiarili, no dneska opäť len prehra - posledných 6 zápasov = 5 prehier! Ilya Kovalchuk 2+1

- Pittsburgh (15.) vs. Anaheim (14.) - 3:1 ... Pens pokračujú v nekonzistentných výkonoch, dneska síce vyhrali, ale v posledných 29 zápasoch sa im nestalo, žeby vyhrali aspoň 2 krát za sebou! Ducks v posledných 5 zápasoch 4 prehry, to tiež nieje bohviečo! Matt Cooke 2+0

3 hviezdy dnesnej noci:

1. I.Kovalchuk (ATL) - 2+1 = 3 pts

2. M.Cooke (PIT) - 2+0 = 2 pts

3. C.Drury (NYR) - 2+0 = 2 pts

Zverejnené

ani z dnesneho zapasu nevyslo COL vitazne...o gol ich porazil EDM, golom Horcoffa 6.minut pred koncom..tentokrat branku COL hajil Raycroft, ktory sice vychytal 34striel, 3 preklzli, edmontonsky Garon pustil len 2 a tak bolo rozhodnute

goly za COL...Tyler Arnason a TJ Hensick :lol:

Zverejnené

na rozdiel - Halákovi to celkom ide

prečo vlastne nechytá Price, je zranený, či?

Čo sa týka montrealských brankárov, obaja sú veľmi mladí a neviem či je to práve najlepšie.

Halák má 23, Price dokonca len 21. Kvalitní a talentovaní sú obaja, ale chýbajú im skúsenosti.

Každopádne Canadiens sú môj druhý najobľúbenejší team NHL, takže im doprajem každý úspech!

Zverejnené

možno to zohrá úlohu v play-off

ale HABS sa isto v bráne majú o čo oprieť

(menej gólov v útočnejšej východnej konferencii dostal len suverénny Boston)

a mladíčkom to len a len prospieva, keďže na vavrínoch nespia a drú

či už Halák, kt. sa je kedykoľvek chopiť šance

alebo

Price, kt. nemá problém do campu prísť so sníženou váhou o viac ako 10 kg

tomu sa vraví profesionálny prístup

Zverejnené

presne tak, nemyslim ze by to bol pre MON velky problem pretoze maju mladych brankarov..obaja su naozaj kvalitny a MON ma stastie ze ma takuto dvojicu, tuto sezonu naberaju skusenosti a podla mna im to pojde aj v playoff

Zverejnené

Kiežby im to išlo aj v Play-Off, ale sa obávam, že práve tam to nezvládnu - tak ako aj minulý rok: darmo išli Canadiens do play-off z 1.miesta Eastern, keď potom v 1.kole sa vytrápili s Bruins (4:3 na zápasy), a v 2.kole to proti Flyers už absolútne nezvládli (1:4 na zápasy) a leteli von z play-off! Preto sa obávam, že to bude podobne aj tento rok a mať až dvoch takýchto mladučkých brankárov nieje až tak perfektné ako sa to na prvý pohľad môže zdať.

Zverejnené

NECH SA VYMAZU VSETKY ALEBO VACSINA SPORTOVYCH TEM

Prečo hneď vymazať. Je rozdiel medzi napísaním hodnotenia zápasu a okomentovaním niektorých vecí. Ja zas nemám rád hodnotenia keď nie je jasné či to vôbec dotyčný videl. V dnešnej dobe už nie je také ťažké vidieť tých 90% podujatí. Čiže nie je príspevok ako príspevok.
Zverejnené

ano ale v podstate ide o to ze ak nechceme aby tie ktore temy zdochli, tak sa niekto snazi napisat nieco ku kazdemu zapasu..ved aky ma napr zmysel anglicka liga ak niekto pozera len zapasy jedneho timu a potom pise len o tom? potom to nieje tema o lige ale o zapase..a tak clovek ktory chce aby v tej teme nieco bolo napise nieco ku kazdemu zapasu aj ked ho nema sancu vidiet..v tureckej lige pisem o tych zapasoch a nepozeram ich..nesadnem si a nepustim si kazdy zapas so zaznamu, ani nieje iste ci by som vobec vsetko nasiel..ale napisem aky mam pocit z toho vysledku..a potom dajme tomu napisem "ze tento tim rozbil xxx"..vobec to tak nemusi byt, mohlo sa hrat cely cas na opacnej polovici a dali par stastnych golov..len potom niekto pride a ozve sa "nemysim ze ho rozbil, videl si ten zapas?"..nie nevidel...ale nechcem aby tu niektore temy zdochli, tak napisem.......potom to ale nema zmysel a nemusia tu byt, lebo ak sa ma pisat len o tom co dotycny videl, tak to tu bude zivat prazdnotou a nikto sem pomaly nebude chodit...aspon to si myslim o tom celom...

Zverejnené

Tak dneska to opäť nevyšlo, aj keď tesne, ale nevyšlo!

St.Louis Blues vs. Chicago Blackhawks - 1:2ot (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)

Goals: 44. Backes - 13. Brouwer, 62. Havlat

Derby v centrálnej divízii proti Chicagu, ktoré figuruje v celej NHL na skvelom 7.mieste sa nám nepodarilo dotiahnuť do víťazného konca. Zápas bol v podstate gólovo dosť vyrovnaný a rozuzlenie prišlo až v predĺžení, kde rozhodol Havlat a Blues z dnešného zápasu odchádza ako porazený team, ale aspoň s 1 bodíkom. Ale súpera z Chicaga sme výrazne na domácom ľade potrápili a dokonca strelecky sme ho prestrieľali v pomere 28:21, no ale v bráne Blackhawks bol dneska skvelý Cristobal Huet, ktorý žiaril so štatistikou 1/28 = 96,4% a stal sa 1.hviezdou zápasu. Legace podal priemerný výkon (2/21), čo nieje vôbec zlé. Chicago si teda napravilo chuť z minulého zápasu proti NY Rangers.

Samozrejme aj dneska sú tu nejaké nočné prekvapenia:

- Calgary (6.) vs. Phoenix (14.) - 3:4 ... Flames po 4 výhrach v rade dneska prehrali (aj tak sa im darí: posledných 11 zápasov = 9 výhier a prehry s Chicagom a Phoenixom). Coyotes za posledných 5 zápasov majú 4 výhry (a prehra proti Wild), takže tiež majú celkom dobrú formu.

- Nashville (23.) vs. Atlanta (29.) - 2:7 ... predposledná Atlanta úplne deklasovala Nashville, ktorý dostali 7mičku už druhý krát v sezóne (1.krát proti Flames 7:6), Predators prehrali 3 z posledných 4 zápasov. Atlanta už 2.výhra za sebou, to tu bolo naposledy pred takmer 30 zápasmi! Zaujímavé, že Dan Ellis počas 12 minút na ľade inkasoval 3 krát zo 4 striel, jeho "úspešnosť" bola len 25%!!!

- Washington (4.) vs. Boston (1.) - 2:1 ... líder NHL dneska po 4 víťazstvách ostáva porazený! Caps 2.výhra za sebou.

3 hviezdy dnešnej noci:

1. J.Hiller (ANA) - 0/30 = 100%

2. R.Clowe (SJS) - 0+4 = 4 pts

3. R.Peverly (ATL) - 0+3 = 3 pts

Zverejnené

par zaujimavych noviniek..

EDM a PIT si prehodili brankarov...do EDM putuje Danny Sabourin a na jeho miesto v PIT si sadne Mathieu Garon, k brankarovi prihodil PIT pre EDM aj utocnika Ryan Stone a vyber v drafte

brankar Wade Dubielewicz odchadza z NYI, po tom co si ho vybrali do svojich radov CBJ

zase sa objavili uvahy o tom ze by sa NYI mohli prestahovat do Kansasu...som zvedavy ci su to zase len taketo klasicke kecy, alebo sa naozaj nieco udeje...na jednej strane by bolo fajn videt "novy" tim..na strane druhej by som nechcel aby zaniklo nieco ako Islanders

Zverejnené

A za nami ďalší deň v NHL, a vo všetkých 4 nočných zápasoch sa zrodili prekvapenia:

- Colorado (20.) vs. Calgary (7.) - 6:2 ... Colorado po 3 prehrách zvíťazili, Flames naopak už 2.prehra v rade (to sa im naposledy stalo v polke decembra), Budaj dneska veľmi dobrý výkon - 2/41

- Edmonton (19.) vs. Phoenix (12.) - 6:3 ... Oilers majú dobré obdobie a za posledných 5 zápasov odchádzali s víťazstvom až 4-krát. Coyotes pokračujú aj naďalej v nekonzistentných výkonoch a prehry prekrývajú víťazstvami, ale nikdy ich séria víťazná séria netrvá dlhšie ako 2 zápasy (v tejto sezóne najdlhšia šnúra výhier = 3 víťazstvá začiatkom novembra).

- Pittsburgh (14.) vs. NY Rangers (8.) - 3:0 ... Pens sa znovu celkom darí - za posledné 4 zápasy 3 krát vyhrali (takí úspešní bol Pens naposledy v polke novembra), Rangers po 3 víťazstvách v rade dneska ostávajú len porazení. M.Fleury 0/33

- Vancouver (15.) vs. Columbus (17.) - 5:6so ... Vancouver má obrovskú krízu, zatiaľ najhoršiu v sezóne, ktorá činí už 5 prehier v rade! Naopak Columbusu sa darí a z posledných 11 zápasov zvíťazili až 8 krát, a za posledných 5 zápasov majú 4 víťazstvá.

Zverejnené

Krásne! Zdolali sme medvede z Bostonu!!! Tak sa mi to ľúbi!

Boston Bruins vs. St.Louis Blues - 4:5so (1:1, 0:1, 3:2 - 0:0, 0:1)

Goals: 5. Kobasew, 56. Ryder, 56. Axelsson, 57. Chara - 8. Winchester, 27. McClement, 59. Perron, 60. Backes, SO: Oshie

Zápas proti druhému najlepšiemu teamu celej NHL mal zaujímavý spád. V úvode síce poslal do vedenia Bruins Kobasew, no za 3 minúty už Winchester vyrovnával, chvíľu nato sa z brány odporúčal zranený Manny Legace (dnes 1/2), a nahradil ho Chris Mason. V prostrednej časti sa Blues dokonca dostali do vedenia zásluhou McClementa. Zápas sa teda vyvíjal v prospech Blues. Potom však prišla posledná 5-minútovka, ktorá bola poriadne divoká! Najprv Ryder vyrovnal na 2:2, 19 sekúnd na to Axelsson poslal domácich Bruins do vedenia a aby toho nebolo málo na 4:2 zvyšoval Chara. Zdalo sa, že všetko je stratené, keď minútu a 20 sekúnd pred koncom vykresal nádej ešte Perron a znížil na 4:3, no a to nebolo všetko - sekundu pred koncom Blues ešte dokázali vyrovnať zásluhou Backesa a zápas išiel do predĺženia a následne do nájazdov. Tam už dominovali Blues - Wheeler nedal, zato Oshie prepasíroval puk za Thomasa, Axelsson tiež nebol úspešný, no a aj Boyes prekonal Thomasa a to znamenalo krásne víťazstvo Blues!!! Strelecky boli aktívnejší Blues (a to najmä v 3.tretine - 20 striel) a celkovo rozstrieľali Bruins 31:26. Brankári: za Blues Chris Mason (3/24), za Bruins Tim Thomas (4/31). Pre Boston je to už druhá prehra v rade, a Blues za posledné 3 zápasy majú 5 bodov - to veru nieje na zahodenie, v NHL sme na 26.mieste!

Okrem výhry Blues nad Bostonom tu boli aj iné, ale menšie prekvapenia:

- Chicago (7.) vs. Minnesota (17.) - 1:4 ... Chicago sa opäť trochu trápi - za posledné 3 zápasy 2 prehry a výhra po predĺžení. Wild za posledné 4 zápasy až 3 výhry a tu svitá na lepšie časy - dnes sa blysol Niklas Bäckstrom (1/41), Mikko Koivu 1+2, Marek Zidlicky 2+1!

- Tampa Bay (27.) vs. Dallas (22.) - 4:2 ... Dallas sa tiež trápi a ak sa im podarí vyhrať, tak to jedine o 1 gól v nadstavenom čase alebo nájazdoch. Tampa Bay za posledných 6 zápasov 4 víťazstvá - dneska žiaril Vincent Lecavalier 2+1

3 hviezdy dnešnej noci:

1. V.Lecavalier (TBL) - 2+1 = 3 pts

2. N.Backstrom (MIN) - 1/41 = 97,6%

3. A.Ovechkin (WSH) - 2+0 = 2 pts

Zverejnené

V NHL bola dnes ďalšia rušná noc aj s prevapeniami a to najma v Ottawe a Atlante

- Ottawa (28.) vs. Washington (4.) - 3:2 ... v Ottawe sa blýska na lepšie časy: za posledné 4 zápasy 3 víťazstvá a 1 prehra v OT (čiže 7 bodov, z 8 možných). Dneska žiaril Dany Heatley 2+0. Capitals dneska prehrali po sérii 3 víťazstiev.

- Atlanta (29.) vs. Montreal (5.) - 4:2 ... Atlanta po 3.krát v rade víťazí a pomaly sa približujú k svojej rekordnej šnúre z novembra (vtedy vyhrali 5 krát za sebou), Dneska sa blysol Kari Lehtonen 2/36, Canadiens po 2 výhrach prehrali, aj tak za posledných 8 zápasov zaznamenali 6 výhier.

- Phoenix (12.) vs. Detroit (3.) - 6:3 ... Red Wings 2.prehra za sebou! A tak ako aj minule, aj dneska dostali 6 gólov. Coyotes za posledné 4 zápasy až 3 víťazstvá.

- Minnesota (19.) vs. Los Angeles (23.) - 2:5 ... LA po 4-zápasovom víťaznom pôste dneska konečne zvíťazili.

3 hviezdy dnešnej noci:

1. A.Hemsky (EDM) - 2+2 = 4 pts

2. D.Heatey (OTT) - 2+0 = 2 pts

3. C.Ward (CAR) - 1/33 = 97,0%

Zverejnené

noo dnes to bolo tesne ale pre COL to neskoncilo najlepsie, s LAK prehrali 5:6, najma vdaka druhej tretine ktoru LAK presvedcivo vyhrali 2:5, nakoniec dali na 2:6...a COL sa este dokazalo aspon tromi golmi dotiahnut, ale uz nemali na viac..dnes si zachytali aj dvaja brankari..kym Raycroft dostal z 13 striel 2 goly..na Budaja islo 15 striel a z toho az 4 skoncili za jeho chrbtom..ziadna slava to veru dnes nebola, za COL dali okrem Svatosa goly len "neznami" hraci...Hensick, McLeod, Stewart, Willsie...

Zverejnené

Proti divíznemu rivalovi sme sa ukázali v skvelom svetle a zvíťazili sme!!!

Chicago Blackhawks vs. St.Louis Blues - 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)

Goals: 19. Woywitka, 48. Tkachuk

0:1 - 18:05 - J.Woywitka (T.Oshie, C.Colaiacovo) v presilovke 5:4

0:2 - 47:28 - K.Tkachuk (B.Boyes, B.Jackman)

Proti teamu z TOP10, presnejšie proti 10.teamu celej NHL a odvekému divíznemu rivalovi sme zohrali super zápas. Dokopy padli len 2 góly, ale všetky do siete Blackhawks, najprv Woywitka v 19.minúte využil presilovku a v 3.tretine, v 48.minúte dal konečnú podobu výsledku Tkachuk. Blues víťazia 2:0!!! Aj v streleckej aktivite boli Blues aktívnejší v pomere 29:21. V bráne Blackhawks dnes Cristobal Huet (2/29), no a v bráne Blues dnešná obrovská opora a 100% výkon podal Chris Mason (0/21), ktorý sa stal 1.hviezdou zápasu a 3.hviezdou celej noci. Blues sa v poslednej dobe celkom darí a za posledných 8 zápasov získali 11 bodov (5 výhier, 1 prehra v OT, a 2 prehry) a stratili len 5 bodov, aktuálne im patrí 25.miesto v NHL! Chicago za posledné 4 zápasy 3 prehry a 1 tesná výhra, takže sa im moc nedarí a takéto trápenie zažívali naposledy začiatkom decembra.

Ale aj okrem výhri Blues sa diali zaujímavé veci!

- Tampa Bay (27.) vs. Buffalo (11.) - 5:3 ... Tampe sa darí, 2.výhra za sebou, z posledných 7 zápasov až 5 výhier, Buffalo je po 3 tesných výhrach v rade dneska porazené.

- NY Islanders (30.) vs. Anaheim (16.) - 2:1 ... po 8 prehrách za sebou dneska Isladners zvíťazili, za posledných 23 zápasov je to pre NYI len 3.víťazstvo - to podčiarkuje ich tohtosezónne trápenie, Ducks sa tiež nedarí - za posledných 8 zápasov zaznamenali až 6 prehier. Dneska žiaril brankár Isles - Y.Danis 1/40

- Florida (17.) vs. Dallas (21.) - 1:4 ... Stars za posledných 5 zápasov 3 víťazstvá. Florida je z formy a v posledných 4 zápasoch len raz vyhrali. Dnes žiaril Ribeiro 3+0, a stal sa 1.hviezdou noci!

- Colorado (22.) vs. Los Angeles (23.) - 5:6 ... Colrado pokračuje v trápení a za posledných 5 zápasoch pri nich žiaria 4 prehry, v Kings sa naopak začína asi blýskať na lepšie časy, majú už 2.výhru za sebou, čo sa naposledy im naposledy podarilo tak v polke decembra.

3 hviezdy dnešnej noci:

1. M.Ribeiro (DAL) - 3+0 = 3 pts

2. Y.Dannis (NYI) - 1/40 = 97,5%

3. C.Mason (STL) - 0/21 = 100% :lol:

Zverejnené

57th NHL All-Star Game

Obrázok

Kedy? - 25. január 2009

Kde? - Montreal (Bell Centre)

Obrázok EASTERN CONFERENCE

Brankári: C.Price (Montreal), H.Lundqvist (NY Rangers), T.Thomas (Boston)

Obrancovia: M.Komisarek (Montreal), A.Markov (Montreal), J.Bouwmeester (Florida), Z.Chara (Boston), T.Kaberle (Toronto), M.Streit (NY Islanders)

Útočníci: A.Kovalev (Montreal), E.Malkin (Pittsburgh), M.St.Louis (Tampa Bay), J.Carter (Philadelphia), D.Heatley (Ottawa), I.Kovalchuk (Atlanta), V.Lecavalier (Tampa Bay), A.Ovechkin (Washington), Z.Parise (New Jersey), M.Savard (Boston), E.Staal (Carolina), T.Vanek (Buffalo)

Tréneri: Claude Julien (Boston) Guy Carbonneau (Montreal)

Obrázok WESTERN CONFERENCE

Brankári: J.Giguere (Anaheim), N.Backstom (Minnesota), R.Luongo (Vancouver)

Obrancovia: B.Campbell (Chicago), S.Niedermayer (Anaheim), D.Boyle (San Jose), S.Robidas (Dallas), S.Souray (Edmonton), S.Weber (Nashville)

Útočníci: R.Getzlaf (Anaheim), P.Kane (Chicago), J.Toews (Chicago), D.Brown (Los Angeles), S.Doan (Phoenix), M.Hejduk (Colorado), J.Iginla (Calgary), P.Marleau (San Jose), M.Modano (Dallas), R.Nash (Columbus), J.Thornton (San Jose), K.Tkachuk (St.Louis)

Tréneri: Todd McLellan (San Jose), Mike Babcock (Detroit)

Zmeny pred All-Star Game:

N.Lidstrom (Detroit) - miesto neho S.Robidas (Dallas)

P.Datsyuk (Detroit) - miesto neho P.Marleau (San Jose)

S.Crosby (Pittsburgh) - miesto neho M.St.Louis (Tampa Bay)

Tučnými písmenamiStarters - zahajovacie zostavy

Červenými písmenamiCaptains - kapitáni

Iba pre zaujímavosť:

najviac hráčov majú Montreal Canadiens - 4

a najmenej Detroit a Florida - ani jedného

(hoci Red Wings mali 2 v nomiácii)

Tak čo? Tešíte sa? Ste spokojní s nomináciami?

Chýba vám tam niekto? Alebo tam je niekto navyše?

Zverejnené

Ste spokojní s nomináciami?

Chýba vám tam niekto?

Chýba mi tam určite Marián Hossa neviem aké chomelo robilo nominácie ...............

Zverejnené

Mne tam tiež niektorí pripadajú ako navyše, a niektorí mi tam zase chýbajú!

A aby som bol konkrétny:

nechápem čo tam robia títo: Giguere, Komisarek, Robidas, Kovalev a Modano

a chýba mi ich tam veľa, ale spomeniem tých, ktorých som čakal, že tam fakt budú:

v bránke by som určite očakával, že tam bude Steve Mason (CBJ)

v obrane mi tam chýbajú Mike Green (WSH) a Brian Rafalski (DET)

no a z útočníkov som šokovaný, že tam nie sú najmä títo:

Patrik Elias (NJD), David Krejci (BOS) a Daniel Sedin (VAN)

Teda aspoň ja to takto vnímam :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov