Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nie nevidim dovod preco ich odsudit...porovnavas neporovnatelne..Marty McSorley drbol Brashearovi hokejkou o hlavu, to je napadnutie a nie to ze Sidney pozameta lad s McLeanom..Bertuzzi zozadu dal croscheck Stevovi Moorovi a sedel na nom, a nie ako pride Sidney a dva krat da po zadku Valabikovi

Sidney nespravil nic mimoriadne

aaale kludne povytahuj :lol: a mozes ich zoradit aj podla poctu pismenok...len chlapci musia pochopit ze moje odborne pohlady na formulu su vacsinou aby som pobavil aljaka :) :)

• Odpovedí 598
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

286

• Tom182

91

• tomassi

68

• lopata555

34

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Dnesna noc bola riedka na dianie v NHL, kedze sa hrali len 2 zapasy. Trapenie Penguins pokracuje a dneska schytali od Rangers 4:0! Pittsburgh uz 5 prehier za sebou!!! - taku dlhu a neuspesnu seriu v tejto sezone veru este nemali! V druhom zapase posledni Islanders opat prehrali s Oilers 3:2!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. H.Lundqvist (NYR) - 0/27 = 100%

2. N.Dawes (NYR) - 1+1 = 2 pts

3. J.Strudwick (EDM) - 1+0 = 1 pts

Zverejnené

V nocnych zapasoch NHL sa udialo aj niekolko prekvapeni:

- Boston (2.) vs. Minnesota (16.) - 0:1 ... po 10 vyhrach Bruins medvede prehrali medvede uz 2 zapasy po sebe - taku "dlhu" seriu prehier naposledy zazili este na zaciatku sezony koncom oktobra! Dneska opat skvely Backstrom (druhy shotout zasebou)

- Calgary (5.) vs. San Jose (1.) - 5:2 ... Sharks su v akejsi krize - za poslednych 9 zapasov az 5 prehier, Flames su naopak pri chuti a dari sa im - poslednych 7 zapasov = 6-krat vyhra a prehra proti Chicagu.

- Carolina (13.) vs. New Jersey (10.) - 3:2 ... Caroline sa takto velmi tuto sezonu este nedaril, dnes pridali 4.vitazstvo v rade a takuto uspesnu seriu v tejto sezone este nezazili, som zvedavy ako dlho im to vydrzi!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. N.Backstrom (MIN) - 0/28 = 100% :lol:

2. T.Conklin (DET) - 0/23 = 100%

3. W.Wolski (COL) - 2+0 = 2 pts

Zverejnené

V noci sa hrali len 2 zapasy a v nich nebolo ziadne prekvapenie. NY Rangers sa stale trapia a z poslednych 7 zapasov 5x prehrali, dneska dostali od Canadiens 6:3! V druhom zapase Canucks vyhrali nad Oilers 4:2!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. R.Lang (MTL) - 3+0 = 3 pts

2. S.Bernier (VAN) - 2+1 = 3 pts

3. A.Burrows (VAN) - 1+2 = 3 pts

Zverejnené

Aj pocas dnesnej noci sme tu mali viacere prekvapenia:

- New Jersey (10.) vs. Atlanta (27.) - 0:4 ... Devils sa dost trapia, 2.prehra za sebou, dneska nestacili na skveleho Lehtonena, ktory vychytal Atlante vitazstvo a po 2 prehrach Thrashers opat vitazia!

- Colorado (19.) vs. Chicago (8.) - 2:1 ... Blackhawks maju nejaky utlm a po 9 vitazstvach prislo 5 zapasov, v ktorych 3 krat prehrali, Laviny ziskali druhe vitazstvo v rade a v brane caroval skvely Raycroft.

- Los Angeles (22.) vs. Anaheim (12.) - 4:3 ... Anaheimu nepomohol ani hattrick Bobbyho Ryana a aj tak prehrali 4:3, LA aj Anaheim pokracuju v nekonzistentnych vykonoch, Ducks po 2 vyhrach su opat porazeni.

- Florida (16.) vs. Carolina (13.) - 4:2 ... Floride to riadne ide a v poslednych 4 zapasoch pozbierali 7 bodov, Carolina naopak po 4-zapasovej vitaznej snure prehravaju a ich najdlhsej vitaznej serii v sezone je koniec.

3 hviezdy dnesnej noci:

1. B.Ryan (ANA) - 3+0 = 3 pts

2. K.Lehtonen (ATL) - 0/29 = 100% :lol:

3. A.Raycroft (COL) - 1/44 = 97,7%

Zverejnené

Parada, po takmer tyzdnovej pauze Blues nadviazali na vitazstvo proti Blue Jackets!

Vancouver Canucks vs. St.Louis Blues - 4:6 (2:1, 0:2, 2:3)

Goals: 20. a 42. Mitchell, 10. Hansen, 56. D.Sedin - 17. Backes, 38. Berglund, 39. Steen, 55. Oshie, 58. Boyes, 59. Crombeen

Waw, skvele! Takto zdolat 11.team tabulky NHL, no celkom podarene, hoci Canucks sa trapia a z poslednych 4 zapasov 3 krat prehrali, tak to mali Blues trochu lahsie. Zapas mal poriadne vyrovnany priebeh, stale dorovnavali bud Blues alebo Canucks, az v zavere Boyes a Crombeen sa odputali a Blues vyhrali krasne 6:4 a to na vancouverskom lade! Blues boli aj riadne aktivni a Labarberu preverili 36 strelami, zatial co Canucks vystrelili na Legaceho len 22 krat (4/22 = 81,8%) - dost nepodareny vykon v brane, napriek tomu vitazstvo - cize som spokojny dost!

Nocne NHL prekvapenia (takmer vsetky zapasy skoncili prekvapeniami)

- Washington (4.) vs. Columbus (20.) - 0:3 ... Steve Mason zmaril vsetky nadeje Caps a zo 45 striel za neho nepresla ani jedna. Caps ukoncili svoju snuru 7 vitazstiev a dneska prehrali!

- Anaheim (14.) vs. Tampa Bay (27.) - 3:4 ... Ducks 2.prehra v rade, Tampa za posledne 3 zapasy 2 vyhry.

- Buffalo (12.) vs. NY Rangers (8.) - 2:1so ... Rangers sa vytrapili na Ryanovi Millerovi, ktory bol jasnou oporou Sabres. Rangers za poslednych 8 zapasov az 6 prehier - je tu kriza! Buffalo 4.vyhra v rade.

3 hviezdy dnesnej noci:

1. S.Mason (CBJ) - 0/45 = 100%

2. R.Miller (BUF) - 1/44 = 97,7%

3. M.St.Louis (TBL) - 1+2 = 3 pts

Zverejnené

COL porazilo PIT..5:3, skvele, ked som vcera videl ze chyta Raycroft, tak som si bol isty, ze COL ten PIT urcite porazi.darilo sa najma Jones, ktory strelil 2g+1a :lol:

Zverejnené

Z 12 nocnych zapasov sa udialo len 1 vacsie prekvapenie:

- Nashville (22.) vs. Chicago (9.) - 4:1 ... Predators po dlhej dobe (po 13 zapasoch) vyhrali az 2 zapasy v rade, zato Blackhawks sa trapia a uz 2.prehra za sebou - navyse za poslednych 6 zapasov az 4 prehry!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. N.Filatov (CBJ) - 3+0 = 3 pts

2. I.Bryzgalov (PHX) - 0/38 = 100%

3. H.Lundqvist (NYR) - 0/33 = 100%

Zverejnené

A po 2 vyhrach Blues je tu dalsia prehra, zase ta seria rychlo skoncila!

Edmonton Oilers vs. St.Louis Blues - 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Goals: 29. Brule, 47. Gagner - 23. Stastny

Dneska sme si neporadili s 21.teamom tabulky a na kanadskom lade v Edmontone Blues nenaviazali na predchadzajuce 2 zapasy, ktora vyhrali. Blues mohlo vyrovnat svoju najdlhsiu tohto-sezonnu vyhernu snuru, ktora je zatial len max 3 zapasy (a podarilo sa to len 2 krat, naposledy koncom novembra), bieda teda pokracuje. Dneska zapas riedky na goly, zacali sme dobre a po Stastneho gole bolo 1:0, no casom Oilers vyrovnali a bohuzial aj zvysili a Blues prehrali 2:1. V zapase boli Oilers aj strelecky aktivnejsi 28:22, a brankari odychtali v podstate dobre vykony, Roloson bol vsak lepsi (1/22), a aj vdaka tomu Oilers vyhrali, Legace dnes 2/28. Blues v tabulke stale neprijemne 26.miesto.

V ostatnych 2 nocnych zapasoch a jedno mensie prekvapenie

- Anaheim (13.) vs. New Jersey (10.) - 4:3 ... Devils za posledne 4 zapasy az 3 prehry!!!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. C.Kunitz (ANA) - 2+0 = 2 pts

2. S.Gagner (EDM) - 1+1 = 2 pts

3. N.Khabibulin (CHI) - 1/27 = 96,3%

Zverejnené

V noci len 2 zápasy, no obe skončili prekvapeniami - jedno väčšie a druhé len mini-prekvapenie:

- Dallas (22.) vs. Detroit (3.) - 5:4ot ... Red Wings svoju zatiaľ najdlhšiu tohtosezónnu šnúru 6 víťazstiev už nezvýšia, lebo im ju zničili Stars, ktorí vyhrali po 2 prehrách. Detroit teda bude musieť začať ťahať novú šnúru.

- Los Angeles (24.) vs. Tampa Bay (26.) - 1:3 ... Tampe sa darí - posledné 4 zápasy = 3 víťazstva! Kings úplne opačne - posledné 4 zápasy = 3 prehry!

3 hviezdy dnesnej noci:

1. P.Datsyuk (DET) - 1+2 = 3 pts

2. V.Lecavalier (TBL) - 1+1 = 2 pts

3. T.Daley (DAL) - 1+0 = 1 pt

A na záver jeden prestup: Brendan Shanahan prestupuje z NY Rangers ku Devils, a vracia sa tam kde pred 20 rokmi začínal!

Zverejnené

A po 2 vyhrach Blues je tu dalsia prehra, zase ta seria rychlo skoncila!

Calgary Flames vs. St.Louis Blues - 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Goals: 18. a 58. Cammalleri, 57. Moss - 17. Hinote

5.teamu celej NHL - Calgary Flames sa v poslednej poriadne dari a za poslednych 9 zapasov vyhrali az 8 (jedine proti Chicagu prehrali). Naopak Blues, poslednych 6 zapasov = 4 prehry, a z kanadskeho 3-zapasoveho turne odvazaju Blues len 2 body. Dneska hrali vyrovnany zapas s Flames a do 57.minuty to bolo 1:1, ale potom prisli nestastne 2 goly do brany Blues a skoncilo to dalsou prehrou. Aktivnejsi boli Flames 34:28. A v brane Flames podal skvely vykon Miikka Kiprusoff (1/28), naopak Chris Mason len 3/34 - priemerny vykon. Blues su stale hlboko vzadu!

V tych daslich nocnych zapasoch aj zopar prekvapeni:

- Washington (4.) vs. Edmonton (20.) - 2:5 ... Caps uz 3 prehry po sebe! Kde sa stala chyba?

- Philadelphia (8.) vs. Pittsburgh (18.) - 2:4 ... Pens za poslednych 9 zapasov len 2.vyhra!

- Minnesota (19.) vs. Phoenix (14.) - 6:3 ... Minnesota konecne aspon raz za cas vitazi.

- Ottawa (28.) vs. Carolina (15.) - 5:1 ... Sens po 5 prehrach vitazia! Hurricanes 3.prehra za sebou.

3 hviezdy dnesnej noci:

1. E.Cole (EDM) - 3+0 = 3 pts

2. J.Thornton (SJS) - 2+1 = 3 pts

3. M.Cammalleri (CGY) - 2+0 = 2 pts

Zverejnené

V 4 nočných zápasoch všetko skončilo podľa predpokladov, čo sa v NHL len tak ľahko nevidí!

Washington ukončil svoje 3-zápasové trápenie a po 3 prehrách znovu zvíťazili, a to nad Pens (6:3), ktorý majú za posledných 10 zápasov nelichotivú bilanciu 2 výhry a 8 prehier - takto sa Pens veru do play-off nedostanú! V zápase opäť žiarili Ovechkin (2+1) a Backstrom (0+3), na druhej strane Malkin (1+0), a Crosby (0+2).

3 hviezdy dnesnej noci:

1. A.Ovechkin (WSH) - 2+1 = 3 pts

2. R.Getzlaf (ANA) - 1+2 = 3 pts

3. J.Toews (CHI) - 1+1 = 2 pts

Zverejnené

aljak

myslím, že z Pens najviac žiaril,

aspoň podľa bodového počtu ako si napísal,

ktorý zaznamenal 1+1 s icetime-om 14:30

teda Miroslav Šatan

prosím teda ponúkať neskreslené dáta, ty štatistik

Zverejnené

Ja som písal o hlavných oporách teamov hlavne. Tento zápas bol veľmi sledovaný najmä z pohľadu Ovechkin vs. Malkin & Crosby ... ktorí sú na vrchole štatistík, hlavne kvôli tomu som vôbec spomenul ten zápas.

Ale aby sa nepovedalo, tak dnešné žiariace HVIEZDY (čiže každý kto mal aspoň 2 body)

A.Ovechkin (2+1)

R.Getzlaf (1+2)

N.Backstrom (0+3)

C.Perry (1+1)

S.Montador (1+1)

D.Alfredsson (1+1)

J.Spezza (1+1)

J.Toews (1+1)

T.Fleischmann (1+1)

M.Satan (1+1)

S.Crosby (0+2)

B.Laich (0+2)

K.Versteeg (0+2)

P.Datsyuk (0+2)

N.Kronwall (0+2)

Takže už sa ani fanúšikovia Krisa Versteega nemôžu uraziť :lol:

Zverejnené

no to nič nemení na tom, že Šatan bol asi naj mužom z Pens

najmä oproti takému Maľkinovi 12strieľ/ 3mínusové body/ 23:29

prosím, len nezačni hádzať doterajšie dáta a koľko sa Šatanovi nedarilo a že takmer skončil na tribúne

ja som len chcel poukázať na to, že si ho nespomenul

Ja som písal o hlavných oporách teamov hlavne.

to nie je argument, ale výhovorka

prečítaj si ešte raz môj príspevok

Zverejnené

to si si aljak ako mohol dovolit

nespomenut slovensku hviezdu ked da gol :lol: ved to bol jeho prvy z poslednych 10 zapasov..a dokopy ze ne nazbieral uzasne 4 body a ty ho nespomenies?

..hanba ti...ty štatistik

edit

som rad ze je spomenuty aj Kris Versteeg...podla mna je zase on tym dnesnym spasitelom..dve asistencie..klobuk dolu

Zverejnené

TOM na tvoju otázku som Ti už odpovedal,

skôr ako si ju napísal

Zverejnené

ahaaa chapem..

takze ked sa Mirkovi nedari, netreba sa k tomu vracia..ked sa zadari uzasnym golom a neuveritelnou asistenciou, dal by som jeho portret vyrazit na novu euromincu..

podla teba to bol asi najlepsi muz Pens podla inych nie..podla mna to bol Crosby..tiez mal predsa dva body a tych bodov uz nazbieral o kusocek viac ako slovenska hviezda...

Zverejnené

Ešte raz a pomaly

nikto nevraví, že sa netreba vracať dozadu

vyjadrujem sa iba k tomuto jednému zápasu

to, že ho tam aljak nespomenul, bolo účelové

a napísal som

myslím, že z Pens najviac žiaril,

aspoň podľa bodového počtu ako si napísal,

ktorý zaznamenal 1+1 s icetime-om 14:30

teda Miroslav Šatan

tak ako alajak, ani ja som zápas nevidel

tak sa opieram o štatistiky, práve tak ako on

nič viac nič menej

Zverejnené

myslím, že z Pens najviac žiaril ... Miroslav Šatan

Obrázok

Zdroj: nhl.com

Tak to NAJVIAC žiaril z Pens Šatan asi len podľa teba, toto sú 3 hviezdy zápasu.

2 hráči Caps, a 1 z Pens - žeby ten najužitočnejší? Alebo?

Zverejnené

tretia hviedza toho zapasu ktory nikto z nas nevidel bol Sidney Crosby..ako jediny hrac PIT

skoda, ze aj v zamori su taki zli a nevidia kvalitu vsade naokolo...

ako satan aj Crosby mali po DVA body..ano satan hral menej casu..ale koho to je chyba ze nehrava viac PP ci SH? :lol:

Zverejnené

OK

keďže nečítate moje príspevky, resp. čítate Vám sa hodiace

nemá zmyseľ písať

tým nechcem spochybniť rozhodnutie o 3 hviezdach zápasu

lebo zápas som nevidel

a nebudem teda písať siahodlhé komenty na základe štatistických údajov

Zverejnené

ked som videl ze dnes sa hra STL vs. COL necakal som ze sa zapas skonci vitazstvom STL, no v branke sa objavil Budaj a tak sa to stat mohlo...STL napokon rozbilo COL 5:2, spomedzi vsetkych zaziaril najma TJ O´Shie (1g+2a), za COL skorovali McLeod a Hejduk..no ani to nestacilo...na Budaja islo 25 striel a 4 za neho presli

a aby som nezavádzal tak Kopecky mal asistenciu, odohral 10min a 1 sekundu, raz strelil a 2min si posedel

a hviezdou slovenskej noci sa stal Meszaros, ktory dokonca strelil gol na ktory mu stacili len 3 strely a 25minut na lade

Zverejnené

Vždy si rád prečítam príspevky v ktorých chce byť niekto ironický a vôbec mu to nevíde. :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov