Sniper Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Fanklub:16. Čo hovoríš na album Tomáša Bezdedu ? A.K. :Keď ho stretnem tak ho dobijem tie jeho pesničky ma pekne vytáčajú Fanklub:20. Ja budem stručný , chcem sa Andreja opýtať, že či má kde spať, ja viem je to divná otázka. Kamarát ma poprosil aby som sa to spýtal že nechce vyzerať ako teploš no tak sa to pýtam ja, o mne aj tak všetci vedia že som divný. Ďakujem . A.K. :Minula sa Vám indulóna, keď sa už na mňa pýtate??? Fanklub:24. Andy, uprednostňuješ sex pred zápasom, po zápase, alebo aj aj ??? A.K. :Radšej pred zápasom, lebo na zápase si niekedy užijem sex, keď ma tréner doj..., takže po zápase na sex už nemám ani chuť, ale inak aj aj. :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Dalsia varka otazok a odpovedi, tentokrat Vilo Cacho,nie take dobre,ako s Kolacom,ale tiez ujde Inac zajtra zacina sezona,a kde nic, TU NIC :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Starec nebyť tejto témy tak aj zabudnem že by mala začať extraliga. Od posledného divného finále som akosi zanevrel na hokej a ani ma to netankuje.Keby chorche nedostal ban možno by tu čosi napísal :lol: ale aj tomassi čoskoro príde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 tak to skusim trochu rozduchat,novinky z kuchyne Dukly: Petovi Barinkovi,ktoremu hladali iny extraligovy klub,nasli Nove Zamky...Zacnu sa predavat listky aj cez Ticketportal a tak uz nebudem nikdy cakavat na listky na finale od polnoci 10 hodin,kym otvoria pokladnicu...A najdolezitejsia sprava pre Duklakov - Marusin ukoncil aktivnu cinnost,co si v Trencine vysvetlujeme ako ze uz je po finale dost zahojeny, a vracia sa Lauff,co zas vysvetluje,preco je rozpocet Slovana taky vysoky... Bavime sa hokejom,ja sa zajtra idem pobavit na Sechnom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Prečo Barinkovi hľadali iný extraligový klub? S tým Marušinom to vysvetli lebo akosi mi to nedochádza :lol: :) To je ten istý Lauff čo dostal od Mráza po papuli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Barinka sa nezmestil do kadra, tak mu chceli najst extraligovy klu,kde by sa dobre rozohral a pripadne v januari by ho stiahli domov na play off...Nasli mu NewCastle :lol: Marusin je ta hviezda s rontgenovymi ockami,co vo finale v 3. zapase v Trencine uznala Slovanu gol,ktory nevidel videorozhodca a ani nikto iny pri TV obrazovkach... A ano,je to ten isty Lauff,a aj teni isty Lauff,ktory riesi situaciu,ked Hossa prenika cez 3 Slovanistov a vsetci traja ho brania zubami-nechtami,tak odpiska nedovolene branenie - a posle na trestnu lavicu Hossu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Kua porazili sme Kežmarok až po samostatných nájazdoch 5:4! Ak to takto ďalej pôjde tak o rok-dva nás vymlátia aj Budkovce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Dukla Trenčín - HKm Zvolen 4:3 po samostatných nájazdochGóly: 17. Húževka (Čacho, Hanzal), 22. Kollár (Čacho, Křetinský), 38. Hanzal (Malinský, Húževka) - 19. Kopecký (Klouda, Paciga), 32. Čierny (Jurík), 57. Turek (Krayzel, Babka) Zostavy:Trenčín: Hála - Homer, Křetinský, Fatyka, Urban, Bobček, Malinský, Osina - Hanzal, Húževka, Čacho - Poljaček, A. Kollár, V. Nemec - Marek Haščák, Kóňa, Kútny - Radulay, Trochta, BalážZvolen: Kostúr - Babka, Štork, L. Čierny, P. Frühauf, Cebák, Dlouhý, Juraško, Ondruška - Cibuľa, F. Turek, Krayzel - J. Kopecký, Klouda, Paciga - J. Čierny, Škvaridlo, L. Jurík - Michal Chovan, Kubenko, Macejka Kto videl tento zápas nemusí lutovaťmyslím však, že za prehru po predĺžení by mal byť 1bod, lebo predĺženie bolo v porovnaní so zápasom slabučkéškoda však, že návšteva bola slabučká Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Škoda, že v závere to neudržali, ale pred TV sa nám akosi už tradične moc nedarí. Nič to, 2 body sú 2 body. Čo sa týka tých prehier po 3. tretine tak za prehru po predĺžení by som nedal nič, ale po trestných strieľaniach by som dal 1 bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanka12 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Ako ste si vsimli, extraligovej Dukle sa dari aj v tejto novej sezone. Z desiatich zapasov este neokusila trpkost prehry. Som zvedava, ako dlho bude trvat este tato snura. Dukla je snad najhokejovejsim mestom na Slovensku. Za vsetko hovoria i nase hviezdy, ktorych bolo v Trencine vychovanych snad najviac...Hned "velky" utok - Demitra, Hossa, Gaborik, ale aj dalsi - Marcel Hossa, Meszaros, Radivojevic, Chara, Lintner, Hlinka...Budem teda strasne rada, ked uvidim tento tim aj v lige Majstrov :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Na Ligu Majstrov si musíme rok počkať. Teraz by tam mal hrať nejaký Slovan či čo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Aký máte názor na výkony Dukly v druhej a tretej šestine súťaže? Je to na zaplakanie, včera keď som zapol PC a 10 minút pred koncom sme s Mikulášmi prehrávali 1:2 myslel som že na hokejportali majú nejakä chybu. Ale potom sme museli zrejme dosť zatlačiť keďže sme to napokon otočili.Ale aj tak, v posledných niekoľkých týždňoch je to veľmi slabé. Stavjaňa ešte trénuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Bryndziari nám robili odjakživa problém - proste ich štýl hry nám nesedí. Dnes s Popradom bolo vidno, že sú akísi strnulí a unavení po včerajšku... Ale perfekne to roztočili tesne pred koncom a dokázali vyhrať. A dostal ma výkon Šimonoviča - presne do polke hry sme dali iba TRI strely na jeho bránu a z toho boli DVA góly... :lol: Áno, Tondo ešte trénuje, prečo by aj nie? Veď sme na druhom mieste v tabuľke... Za daného stavu by netrénoval snáď iba v Nitre... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 To je jednoduche,prva sestina bola fantasticka,druhu sestinu mali naprsane do nosa a tretiu sestinu su v hernej krize...Ale ako som uz napisal,kriza v novembri je uplne bezna a typicka,ziaden strach...A je potesitelne,ze ked sa nedari herne,tak nastupuje to trencianske bojovne srdiecko a ked sa neda uhrat,musi sa to aspon ubojovat...a ked sa prida aj stasticko,tak v tejto krize ani moc Dukla bodovo nestrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 inak ako bolo v Popradedosť Trenčanov bol povyzliekaných do polpásamuselo vám byť pekne horúco :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 Výhra v PP ma milo prekvapila. Škoda že som zápas nevidel (akurát počas tretej tretiny som cestoval za frajerkou :lol: ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Teda Axel,cestujes si za frajerkou a nevidis tombu v televizore :lol: No,v poprade teda bolo horuco...Nulova organizacia a ochrana cudzich fanusikov(dost mozne na prikaz zhora),obojstranne nadavky,za prihliadania Mestskej policie lupezne prepadnutie a dokopanie nasej fanusicky(!!!),ktorej nezobrali sal,ale penazenku s dokladmi,hadzanie kamenov po nasom autobuse...Ale hlavne je,ze my,fanusikovia Dukly,sme boli ti najhorsi... (za co si to dennik Sport dneska zlizne)...Neskutocny primitivizmus v Poprade,ale cesta tam aj spat bola fajn a na zeleznicnej stanici v Kralovanoch na nas tak skoro nezabudnu :) A uz sa tesim na 6.januara - domaca odveta s Popradom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 A uz sa tesim na 6.januara - domaca odveta s Popradom...asi sa nebudú strieľať len kamzíky, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 No,zalezi od toho,ako si zadefunujes slovo "kamzik" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 napr. takto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Ziadam o zabanovanie tomassiho aspon na tyzden,chalan ja ta zachloscim :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 sorrač, sorrač to nie je kamzík, ale kozelinak pekne dlho som rozmýšlal či si to ty, ale ďalšia foto, šál, ťa prezradili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Kamzík, kozel nie je to jedno? Má to rohy? Má! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Vo veku 75 rokov zomrel člen siene slávy Jaroslav Walter BRATISLAVA. Vo veku 75 rokov zomrel v piatok v Bratislave člen Siene slávy slovenského hokeja Jaroslav Walter. Informáciu priniesol web Slovenského zväzu ľadového hokeja. Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/7245189/vo-veku-75-rokov-zomrel-clen-siene-slavy-jaroslav-walter.html#ixzz35D2NaZxU Tréner, ktorý položil základy budúcich úspechov Dukly. Pamätám si ho ešte z útleho detstva. R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Ja neviem co sa deje s tym klubom. http://www.livescore.in/sk/tabulka/E5HceaA4/CbGDsXDi/#table;overall Sestrin syn za nich hral ako ziak a bol najlepsi. Hraval aj za starsich. Vlastne oni maju dvadsat rokov. Tomu chalanovi skoncila sezona v 4.tej svedskej lige(prehrali v PO). Sledoval som ho denne. Z nich ,ale synovec bol o rok mladsii - Koys - neviem ako hra -ale Martinu sa dari. Ine mena? ja mena poznam ci ked si precitam viem. Ine mena ci hraju hokej asi dve. Ja len poznamka- asi nemakali dost. Nechcelo sa ci to nepochopili. Najlepsi moze byt len jeden, ci malo a preto musis makat. .----------Dukla Trencin - maju tam 4roch slovanistov? A prehraju so Skalicov a Detvou? Premna za mna - prial by som im vypadnutie. Ja som ich sledoval aj videl. Oni mali aspon desat sikovnych deti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts