Sniper Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dnes je záverečné 54 kolo ST Extraligy ročník 2005/06, hráme proti Košiciam a zdá sa mi že budeme musieť o 4 miesto ešte bojovať. Neviem aké máme vzájomné zápasy so Žilinou ale ak by sme s KE prehrali a Žilina vyhrala tak môžeme padnúť na 5 miesto. Zvolen už asi nepredbehneme, hrajú s LM a tým body asi nedajú.Takže s vysokou pravdepodobnosťou budeme mať vo štvrťfinále Žilinu, myslím že to bude boj a bude sa hrať minimálne na 6 zápasov. Kto postúpi nechcem tipovať, proti Žiline sme nehrali bohviečo.
Hedgehog Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Aj naposledy sme to ukázali, že Žilina nám nesedí. Vzájomné zápasy sú vraj 3-0-3. Čo si ale v tejto sezóne navyberáš? Môžeme dostať ešte Poprad a to by tiež nebolo ktoviečo, aj keď v polednej dobe nič nehrajú. Obávam sa však, že na play-off sa preberú. Zatiaľ sa nám darí tie Košice umurovať - 0:0 v 26. minúte :lol:
Sniper Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 No nie je to bohviečo, ale aspoň to dopadlo takto: REPORT: Dukla Trenčín - HC Košice 2:2 (0:0, 1:0, 1:2) - po predĺžení Góly: 29. Nemec, 53. Húževka - 45. Lažo, 59. Jenčík. Rozhodcovia: Jakubec, Baluška - Gašparík, Višňovský, vylúčení: 7:8, presilovky 0:1, oslabenia: 0:0. 2859 divákov. Štvrťfinálové dvojice Nitra - Skalica Košice - Slovan Zvolen - Žilina Trenčín - Poprad Postúpia Nitra, Košice, horkoťažko Zvolen a ľahko Trenčín. V semifinále vyprášime Nitru a Košiciam vo finále vrátime poslednú finálovú prehru spred niekoľkých rokov, už ani neviem kedy sme s nimi hrali :lol:
Ignatius Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pekný plán, kiežby sa do bodky naplnil... :) V každom prípade však treba byť skromný, lebo Popradéri sú nepríjemný súper, takže až také ľahké to zrejme nebude... :lol:
Polaris Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Kedze som z Bratislavy....tak......SLOVAN DO TOHO :) :lol:
game Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 aha ... a je to tu .... niečo sa tu zamontovalo do Dukly .... :) :lol:
Hedgehog Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kedze som z Bratislavy....tak......SLOVAN DO TOHO ;) :lol:... a potom rýchlo von z toho! :) :)
tomba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ... a potom rýchlo von z toho! :) :) A nech si tam aj zostane,ak je tam teplo a vlhko ;) :lol:
tomba Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Taaak deti,nieco na pohladenie duse: Extraliga juniorov,stvrtfinale play-off: DUKLA - Slovan 11:3 (1:1,8:0!,2:2),Zaborsky 3+2 Aspon niekomu v Dukle zostalo v naplni prace aj strielanie golov
Einstein Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Taaak deti,nieco na pohladenie duse: Extraliga juniorov,stvrtfinale play-off: DUKLA - Slovan 11:3 (1:1,8:0!,2:2),Zaborsky 3+2 Aspon niekomu v Dukle zostalo v naplni prace aj strielanie golov hehe, ale im dali
Hedgehog Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Taaak deti,nieco na pohladenie duse: Extraliga juniorov,stvrtfinale play-off: DUKLA - Slovan 11:3 (1:1,8:0!,2:2),Zaborsky 3+2 Aspon niekomu v Dukle zostalo v naplni prace aj strielanie golovSom rád, že Dukle vyrastajú nové nádeje na lepšiu budúcnosť...
Polaris Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ja len musim dodat, ze nebyt Trencanov, tak by sme to ani v Olympiade a ani na Majstrovstvach sveta moc daleko nedotiahli.....dakujem vam :lol:
tomba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ja len musim dodat, ze nebyt Trencanov, tak by sme to ani v Olympiade a ani na Majstrovstvach sveta moc daleko nedotiahli.....dakujem vam :lol: Jeeee,uvedomely slovanista.Sa ceni :)
Linkman Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 na akom telefonnom cisle sa daju objednat listky na hokej u nas v TN ?
chorche Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Trencin postupi, Kosice postupia a som spokojny. AW, ked ma tu uvidis, tak Ti bude jasne, ze s lognutim uz nemam problem. :lol:
Sniper Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 chorche dovtípil som sa :lol: :) Linkman neviem, prejdi sa na zimák.
tomba Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 No Axel,vidim,ze ti to budem musiet dat prikazom: Pisat budes majstrovske reporty. Pojmovy slovnik:majstrovsky report - report,pri ktorom nie je dolezity uvedeny ciastkovy vysledok,ale az konecny dosledok vsetkych reportov suhrnom
starsi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Už je to čiastočne jasné - to je môj odhad, podotýkam, že skromný. :lol:
Sniper Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Nemáme sklony k útočeniu. S tým ďaleko nedojdeme.
Hedgehog Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kašľať v play-off na sklony k útočeniu - aj obranná hra by stačila, keby vyšli nejake brejky a padli góly. Chalani zdá sa nemajú dosť skúseností a panikária... Zajtra nám asi skončí sezóna, ako už skončila Slovanu a asi zarovno s nami aj Zvolenu... Aj keď nádej, hoci aj nádej v zázrak umiera posledná...
tomba Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No co chlapi,uz ste sa spamatali z toho vsetkeho co sa stalo?
Ignatius Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ale hej... Bolo to síce rýchlejšie, než som čakal, ale taký je život. Toho roku to nevyšlo, čo už. Ale som zvedavý, koho povolajú robiť nového trénera Dukly...
Sniper Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 V každom prípade to bude musieť byť taký tréner ktorého nebudeme chcieť vyhodiť už po 10 kole ako Spišáka :) Hergot, odkedy sme získali titul akosi to ide s Duklou dole :lol:
Recommended Posts