tomba Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Supler je nepriechodny pre Piovarciho,Gregor pre Svehlu,takze ak sa neudeju funkcionarske zmeny(co by bolo pre Duklu najprospesnejsie),tak vymenovanie tychto dvoch trenerov by bolo prekvapenim.Hossa je akcionarom,takze ak po nom nesiahne klub zo zahranicia(kto by tak mohol,nemam sajnu,ako je Hossa uznavany v zahranici),tak to bude asi on...Cosi sa suska o Sajbanovi,tazko povedat...Penzes s juniorkou drti vsetko co im pride do cesty a v buducom roku aspon minimalne traja musia byt a budu v zaklade muzov...Ine meno by bolo asi prekvapenim,ciernym konom(aspon pre mna nim bol uz po 10. hovorkovom kole) je Rudo Ulicny...Obnovenie dua Hossa-Ulicny z prvych rocnikov extraligy,hmmm... A co hraci,dajte tipy aj na posily...Pavlas,Kontsek,Kral...uz menej Brano Janos,ale ten asi pride,o neho sme sa usilovali este ked bol v Slovane pod zmluvou,teraz uz tomu asi nic nebrani...a este niekoho do obrany,asi niekto zo Zvolena u nas skonci,ked uz mame take vrele vztahy :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Tento rok je to akosik obratene....najlepsie tymy vypadli a ostali tie posledne :lol: No som zvedavy, ze ako to cele nakoniec dopadne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Nieco z hkdukla.sk:Reprezentačný tréner Slovenska František Hossa odpovedal v pondelok na otázky čitateľov spravodajského portálu pravda.sk. Napriek tomu, že zväčša sa hovorilo o uplynulej olympiáde a nadchádzajúcich majstrovstvách sveta, prišli aj otázky týkajúce sa uplynulej sezóny Dukly Trenčín, kde je jedným z akcionárov. “Najmä v závere súťaže mi situácia v Dukle vadila. Ako bývalý hráč a teraz akcionár mám rád plné hľadiská. Sám som nešťastný z toho, že výsledky neboli podľa predstáv. Veríme, že v budúcej sezóne sa to otočí k lepšiemu. Myslím si, že zásahy sa mali uskutočniť už počas základnej časti. Ide najmä o divácku verejnosť v Trenčíne. Defenzívny hokej sa ľudom nepáčil a preto nechodili. Trenčínu takýto štýl nie je blízky.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Myslím si, že zásahy sa mali uskutočniť už počas základnej časti...Jednoducho iba potvrdil volanie fanúšikov "Hovorka von!!!" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 AW: :lol: Dukla uzavrela neuspesnu sezonu 4 prehrami za sebou v playoff. Hruuuza! Esteze sa deju pozitivne zmeny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 A teraz budeme len dúfať, že na budúci rok to bude lepšie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Veruže bude. Prehráte s východniarmi až vo finále :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Nesuhlasim s jedinym vyrazom. My totiz vyhrame! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Ak sa Dukla vráti k útočnému hokeju tak to bude lepšie. Som rád že sme mali dobrú obranu, jednu z najlepších v lige, ale ak chceme vyhrávať musíme útočiť. Bez toho to nepôjde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Myslis, ze Barinka bude stacit? Potrebujeme este aspon jedneho snipera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 No uvidíme, čoskoro začínajú prvé prípravné zápasy, som zvedavý, s čím naši prídu. Potom kto náhodou by ste šli pozrieť, dajte vedieť ako to vyzerá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Dukla planuje utok na finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 26, 2006 Author Share Posted July 26, 2006 Po poslednej sezóne budem považovať za úspech hocijaké miesto lepšie ako šieste :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Tak Duklička načala prípravné zápasy výhrou v Žiline... MsHK ŽILINA- DUKLA TRENČÍN 2:4 (1:0,0:2,1:2) Góly: 14.Hreus (Krajči, Kusovský)- 1:0, 23.Barinka (Kóňa)- 1:1, 38.Melichárek (Kollár)- 1:2, 44.Búřil (Oravec, Zlocha)- 2:2, 44.Lezo (Kollár, Staněk)- 2:3, 58.Kóňa (Baláž)- 2:4 Rozhodoval Markovič, vylúčení 4:4 na 2 min. + Krajči (Žilina) na 10 min., využitie presiloviek 0:2 Zostava Dukly: Hála (41.Fumač)- Křetinský, P.Mikuš, Homer, Heš, Staněk, Urban, Volek- Melichárek, Lezo, Kollár- Baláž, Kóňa, Barinka- Sivák, Húževka, Poljaček- Lobotka, Sikorčin, Micka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 Nie je náhodou Žilina úradujúci majster? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Je. Ale zas je to len prípravák, takže zatiaľ sa tak neteš... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 No a ZA sa pekne oslabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Druhý prípravný zápas tiež vyhrali, aj keď až po nájazdoch... HC ZNOJEMŠTÍ ORLI- DUKLA TRENČÍN 4:5 (2:1,0:2,2:1- 0:1) po samostatných nájazdoch Góly: 8.Pucher (Růžička)- 1:0, 9.Urban (Sivák, Húževka)- 1:1, 12.Selingr (Erat)- 2:1, 21.Kollár- 2:2, 24.Barinka (Kóňa)- 2:3, 41.Čakajík- 3:3, 43.Kútny- 3:4, 59.Jareš (Čakajík)- 4:4, rozhodujúci nájazd Baláž- 4:5 Rozhodoval Skoupý, vylúčení 8:10 na 2 min., využitie presiloviek 2:0 Zostava DUKLY: Hála- Křetinský, P.Mikuš, Homer, Heš, Staněk, Urban, Liška, Ďurčo- Melichárek, Lezo, Kollár- Baláž, Kóňa, Barinka- Sivák, Húževka, Poljaček- Micka, Nemec, Kútny Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 AW: Nezabudaj, ze uz Duklu trenuje Stavjana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ešte tri prípravné zápasy a začne nám liga. Ako sa vám pozdávajú doterajšie výsledky v príprave? Boli výhry, boli aj prehry, zapracovávali sa nové posily a nový tréner... Ja som videl len jeden zápas a v ňom som videl, že hra vyzerá oveľa lepšie, než pod Hovorkom, ale z jedného zápasu sa moc závery nedajú robiť. Videli ste niekto viac alebo máte nejaké info, ktoré by naznačilo, čo máme očakávať? V tom jednom zápase to inak konečne bola stará dobrá Dukla, hrajúca útočný hokej, dohrávajúca súboje často na hranici pravidiel /na to pozor, viacero zákrokov im prešlo len vďaka slabému rozhodcovi, inak mali byť potrestané; disciplína je dôležitá, zbytočné vylúčenia vyčerpávajú a dávajú súperom väčšie šance/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Njo,zopar zapasov som videl,z ostatnych mi bol podany report,takze...je to urcite lepsie ako minulu sezonu,Stavjana forsiruje aktivne napadanie uz pri zrode superovej akcie a dokonca som videl forceking pri oslabeni 3 na 4...druhou vecou je,ze takyto styl hry si vyzaduje hru do tela a skutocne zalezi na kvalite rozhodcu,ako to bude posudzovat...proti Ziline sme poslednu tretinu hrali v oslabeni o dvoch hracov takmer 5 minut...Stavjana sa tiez vyjadril,ze by to chcelo este jedneho strelca,takeho fakt killera,co da gol aj spoza brany,lebo zasa sa na gol nadrieme jak svina k 30minutovemu orgazmu...Co sa tyka hracov,dobre sa ukazuju Kretinsky - skvela strela od modrej,Barinka - asi najrychlejsi hrac ligy,ale na ukor stability,Balaz - v chalanovi je skryty potencial,naopak,sklamanim je Lezo a Huzevka...Neviem ci ste zaregistrovali pripravak s Prostejovom doma,tam polku zapasu hrali prve 2 patky a polku zapasu druhe dve patky a tam bolo krasne vidiet,kto ku koncu uz len prepletal nozickami...inac do konca zostvaju uz len 2 pripravaky,1.9. bude totiz namiesto Trinca superom Dukly vyber NHL a inych trencianskych odchovancov z europskych lig,tak moze byt dobra "podivana"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ten zápas s Prostějovom ma tiež zaujal, keď som to čítal som ľutoval, že som to nevidel... :lol: No hej, taký typický strelec by sa veru zišiel, ale kde ho vziať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 29, 2006 Author Share Posted August 29, 2006 Lezo a Húževka sú vyslovene hráči ktorí musia chytiť formu. Ak ju chytia tak zahrajú dobre. Ak nie, no tak nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Pri autonehode zahynul nádejný útočník Blaho http://www.hokej.sk/clanok43537.htm :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts