wysky Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 Téma venovaná dlhoročnému olympijskemu kolektívnemu športu. Dobrým podnetom pre založenie témy sú úspechy ako mužov, tak žien v už skončenej kvalifikácii ME. Obzvlásť ma potešil výsledok, keď naše baby dokázali "rozbiť" Poľky na ich pôde 3:0, čo im zabezpečilo priamy postup na majstrovstvá Európy. Volejbal som aj dosť často hrával, aj ked nie aktívne. Je to pekný šport a celkom vás poteší, keď sa vám podarí hoci aj jednou rukou zablokovať nad sieťou útok. :lol: :)
bobsapp Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 Dosť potešil aj výkon proti Čechom, ktorým si taktiež zabezpečili priamu účasť na šampionáte. Osobne volejbal vôbec nemusím. Keď už tak pláž a jemné prehadzovanie cez sieť, žiadne rapídne útoky či bloky :lol:
wysky Zverejnené 8. Jún, 2008 Autor Zverejnené 8. Jún, 2008 A tak plazovy volejbal je kapitola sama o sebe.... :lol: Jeden byvaly kolega, tazky sportovec, hraval aj volejbal. Obcas sa montovali do hry aj nejakym studentom, ktori mali telesnu vychovu na internate. No a on zvykol poriadnu "zavalasit" zo smeca, nehladiac na to, kto je na druhej strane ihriska. No a raz tak "zostrelil" jednu kamaratku, take utle ziena. Potom sa uz krotil.
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 Ešte na SPŠ som hrával volejbal. Hrával som ho dobre a celkom ma bavil. Po odchode z SPŠ som ho hrával len veľmi sporadicky, prakticky vôbec a aj kvôli tomu som v tejto hre úplne zmantavel.
wysky Zverejnené 8. Jún, 2008 Autor Zverejnené 8. Jún, 2008 Minuly rok, ked hrali nase baby na ME, v ktoromsi nasom zapase podavali superky a jedna nasa reprezentantka predviedla taky prijem podania, za ktory by ju snad zahlusil nas telocvikar na zakladnej... :lol: Ziaden "bager", brala to na prsty a lopta skoncila v oute...
Bijou Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 áno, volejbal je perfektný, hrávala som na základnej aj na strednej, absolvovala som pár turnajov školských, celkom mi to šlo (aspoň ja si myslím) a hlavne bavilo ma to mrte. Boha, strašne rada by som si zahrala, ale nie je s kým :lol: samu ma to nejako nechytilo :) a už som asi tiež zmantavela, šak som volejbalku dobré dva roky nedržala v ruke...
tomassi Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 volejbal je veľmi dobrá hraškoda, že mi fyzické parametre neumožňujú bloky a smeče,ale v príjme, resp. nahrávkach sa vyžívaminak na SVK jeden z mála športov, kt. hlási vzostup či u mužov alebo u žienobaja cestujú na ME
wysky Zverejnené 22. Jún, 2008 Autor Zverejnené 22. Jún, 2008 Ani v druhom zapase Europskej ligy sa nasim nepodarilo porazit Holandanov. V prvom turnaji prehrali 2:3, tentoraz 1:3...
tomassi Zverejnené 21. Júl, 2008 Zverejnené 21. Júl, 2008 po prehrách v zákl. sk. to konečne prišloa dá sa povedať, že v najvhodnejší časFinále EurópskejLigy: Slovensko – Holandsko 3:1 (21, 18, -20, 23) pekne chlapci
wysky Zverejnené 21. Júl, 2008 Autor Zverejnené 21. Júl, 2008 V súčasnosti jeden z našich najúspešnejších športov... Je to naozaj pekný úspech... Dúfam, že to potvrdia budúci rok na ME. Inak, jeden moment... Našich volejbalistov trénuje Talian ZANINI. Pred nedávnom som čítal článok, kde sa ZANINI vyjadroval, ako bolo najdôležitejšie zmeniť mentalitu hráčov... Myslím, že toto by sa malo urobiť aj v ďalších športoch.
phersu Zverejnené 22. August, 2008 Zverejnené 22. August, 2008 Veľmi napínavé semifinále Rusov - Američanov. 5 setová bitka nakoniec skončila víťazstvom američanov ktorí vyhrávali 2-0 na sety ale Rusi dokázali obrátiť a v poslednom skrátenom sete to Američania nepustili dokázali sa vyhecovať a vyhrali. Dúfam že finále bude ešte lepšie. Všetka česť Ruskému mladíkovi Michaylovovi na to že má 20 rokov hral neskutočne skúseno a bodoval skoro z každej príležitosti.
phersu Zverejnené 24. August, 2008 Zverejnené 24. August, 2008 Krásne finále v podaní USA - Brazília. USA prerušila nadvládu Brazílie vo volejbale. Prvý set vyhrala dosť jednoznačne Brazília a vyzerala veľmi sebavedomo, ale v druhom sete prehrávali už 8-1 čo ich nalomilo a prehrali druhý set a v treťom ich Američania zničili. V štvrtom sete som dúfal že Brazília do dotiahne do konca nech si pozriem aj piaty ale nezvládli to a Američania odchádzajú ako víťazi.
slimak Zverejnené 17. Júl, 2011 Zverejnené 17. Júl, 2011 Nikdy som nemal rad volejbal ako hrac. Nevedeli sme to hrat. Ani ma to nebavilo. Kvoli tomu ze som to nevedeli hrat(nas to toho nutili), aj spoluhraci. Inak unas v Revucej sa to hra a vcelku dobre. Niekedy bola aj najvyssia sutaz, nikdy som tam nebol. Ale mam rad ten sport. Dnes chalani po krasnom vykone vyhrali europsku ligu. Je mi luto ze tam nebolo vypredane, je mi luto ze som tam nebol. Taky adrealin nieje v ziadnom sporte. Nieco neskutocne dobry hraci smeciari, aspon jeden bol vymeneny nahradnikom. A ten vsetko zlozil. Nieco neskutocne ako keby ste nahraadili teveza, ci toho dalsieho dobreho messi? Pride chlap a ma 100% uspesnost? Pre mna po hokejistoch a ruze treti najvacsi vrchol.
doll Zverejnené 17. Júl, 2011 Zverejnené 17. Júl, 2011 of topic :) priatel hrava volley, vcera som bola na znova mrk na amaterskom turnaji, maju nedostatok bab, takze lopta kupena, a zacnem chodit na treningy :) jasne, ze na ich uroven sa nikdy nedostanem, ale na taketo easy cupy by to bolo postacujuce, ako nahravacka :(tak som zvedava
slimak Zverejnené 10. September, 2011 Zverejnené 10. September, 2011 Dnes sme vyhrali prvy zapas na ME nad Bulharmi 3:2. Bulhari boli na poslednom sampionate 3. V istych veciach, smece(ak su dobre nahravky),bloky sme ich prevysili. Podanie je tragedia. V tomto sa mozme len zlepsovat. Ono mne nerobi radost, len dobra hra futbalistov, ci hokejistov, tak isto som sklamany ak nasim nieco nevyjde a pritom viem ze na to maju.Mne volejbalisti spravili vacsiu radost v zapase v KE nad Spanielmi(vtedy som na nich aj vsadil, inak dnes na nasich kurz 5). Ale sklamanie bolo, ze sa neprebojovali do svetovej ligy,prehrali druhy zapas v Kanade 3:0. Rano o druhej som sledoval teletext. Nebol som nahnevany,ale sklamany. My mame podla mna velmi vela dobrych sportovcov. Radost nam robia aj hadzanari. Samozrejme aj hnev a sklamanie. Vid posledny svetovy sampionat. prve polcasy dobre, zrejme na to maly a potom debakle. Priklad. Dnes je u nas svetovy sampionat vo vodnom slalome. Ale tam nieje 15 lodi. A z toho 3 nase a ze nik ten sport nerobi. V tej sutazi,ktoru vyhrali Hochsici bolo 42 lodi. A videl som tam aj venezuelu. A 4 lode sa zmestili do jednej sekundy(ak odpocitame tuky). To je vyrovnanejsie ako ziazdove lyzovanie.U zien detto. Tam ak sa nemylim, jazdilo 72 zien. 1
Ryan Giggs Zverejnené 11. September, 2011 Zverejnené 11. September, 2011 Volejbalisti vyhrali aj druhy zapas s Nemecko. 2 viťazstva v takej ťažkej skupine sa od nich veru nečakali. Postup už maju isty.
slimak Zverejnené 11. September, 2011 Zverejnené 11. September, 2011 Bulhari prave vyklepali Poliakov 3:1.Najprv som nadaval na system bodovania(za vyhru 3:2 mas len dva body a prehravsi 1bod), potom som sa cudoval ze postupuju aj 3.muzstva. Ale si myslim, ze mozme byt radi. Zajtra sa pobijeme o vitazstvo skupine s Poliakmi. Resp. Poliaci hraju len o druhe miesto.Pre mna by bolo prekvapenie nasa vyhra, nieze by som im neveril, Poliakov nepoznam. Ale maju tam fanusikov a stavil by som(resp. stavim) ,ze zajtra prehrame 1:3. Skoda vcerajsieho nasho tretieho setu.
Ryan Giggs Zverejnené 11. September, 2011 Zverejnené 11. September, 2011 Prečo by Poliaci mali bojovať len o 2. miesto? Skupinu môžu kľudne vyhrať.
slimak Zverejnené 11. September, 2011 Zverejnené 11. September, 2011 Bulhari spravia tri body nad nemcami(o com nepochybujem) a maju sedem, poliaci mozu mat len sest(ak vyhraju nad nami 3:1 ci 3:0). Ak nasi zajtra vyhraju su prvy(prajem im to) a bulhari druhy. Proste poliaci bulharov nepreskocia,iba nas. Ak zajtra prehrame 3:2 tak sme za Bulharmi druhy a poliaci treti. Nie kvoli skore ale bodom,ale skore by vtomto pripade bolo to iste(nemiesalo by poradie),len neviem ci by sme nemali byt prvy(lebo sme nad bulharmi vyhrali,ale nevieme ako cisto zahraju Bulhari). Preto si myslim, ze zajtra prehrame 3:1. 3:0 mozno ale nasi vedia hrat. Jeden set daju, mozno dva ale ak daju dva, daju aj tri. :) Hrame druhy zapas,uz bude jasny vysledok bulharov. Ak dame dva sety,poliaci uz nemaju o co hrat. Ak bude dalsie kolo Play Off. nepoznam tie pravidla. 1
tomassi Zverejnené 12. September, 2011 Zverejnené 12. September, 2011 Zajtra sa pobijeme o vitazstvo skupine s Poliakmi. Resp. Poliaci hraju len o druhe miesto. zákulisná info - Poliaci sú úradujúci MajstirEurópy
slimak Zverejnené 12. September, 2011 Zverejnené 12. September, 2011 Dnes som nepodal a urobil dobre. Odisiel som po troch setoch. Teraz vidim 1:3 sme vyhrali. Ak to Poliaci vypustili kvoli kalkulu vyhnutia sa rusku. Je na smiech tento system(nieco podobne bolo aj na MS v taliansku). Skoda chodit aj na take zapasy a nechat tam 15 ci 40 euro.
tomassi Zverejnené 13. September, 2011 Zverejnené 13. September, 2011 systém je OKdáva šancu aj slabším tímomakurát keď sa "outsider" skupiny smrti dostane na špicu, môžu sa diať kalkuly mne viac prekáža, že tímy zo základných skupín sa môžu stretnúť skôr ako vo finále-semifinále v každom páde, 4finále hráme proti domácim (domácemu prostrediu)
slimak Zverejnené 13. September, 2011 Zverejnené 13. September, 2011 Tie kalkuly by boli aj keby boli vitazmi Nemci, resp. hocikto. Dalsie muzstva ak maju isty postup a sa chcu niekomu vyhnut tak spekuluju. Problem sme neboli my ale Rusi. Vcerajsi vysledok vyhovoval nam aj Poliakom. Preto sa to este dalo ako tak pozerat. Aj ked ma uz 4. set nezaujimal. Lebo som vedel ze nasi vyhraju. Ale som si myslel, ze su ozaj dobri(nepoznal som system, resp. o co ide, keby som to vedel by som to ani nepozeral,resp. by som to dopozeral vysmiaty s tiketom v ruke). Co zrejme aj su.Keby v poslednom zapase hrali Bulhari s Poliakmi o 2,3.miesto to by si videl za volejbal. Podla mna by muselo jedno muzstvo skrecovat zapas.
David Zverejnené 23. September, 2013 Zverejnené 23. September, 2013 Poľskí volejbalisti vyhrali v gdanskej Ergo Arena so Slovenskom 3 : 1 (26:24, 20:25, 25:19, 25:22)Tento zápas končí ich skupinu B - majstrovstvá Európy ,ktoré sa hrá v Poľsku a Dánsku .Viac: http://sport.interia.pl/siatkowka/reprezentacja-mezczyzn/news-me-siatkarzy-polska-slowacja-3-1,nId,1030568
slimak Zverejnené 23. September, 2013 Zverejnené 23. September, 2013 Ja som videl nas zapas s francuzmi, mne sa to pozdavalo. hru v poly lepsiu u nas som nikdy nevidel, a nasi to tam nikdy nevedeli. Poliaci? ste dobri asi ako bulhari a teda velmi dobri. Nie uplna spicka, ale velmi dobri. Mna vitazstva uz nad takymi timamai potesi. ani nie vysledok,ale ked hraju dobre je radst sa na to pozerat.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz