Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bolo to trochu diskutabilné, Fletcher nemal ísť vôbec do toho súboja, mal nechať vyniknúť van der Sara, za stavu 3:0 pre ManU by bolo jedno či by dostal gól alebo nie, nakoniec to dopadlo ešte horšie ako mohlo.

• Odpovedí 192
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Ryan Giggs

34

• tomassi

32

• aljak63

29

• wysky

18

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja si myslim, že je to jedno. Vo finale by Fletcher zrejme aj tak nehral. Aspoň ho Alex môže naplno využiť v lige.

Inak paradny vykon Manu. Arsenal si neškrtol. Ešte v podobnom štyle odohrať finale a bude to dobre. Len dufam, že dnes nepostupi antifutbalova Chelsea. Ak Barca predvedie to, čo cez vikend, finalista je jasny.

Zverejnené

Výsledky a postupujúci zo semifinálových zápasov UEFA Champions League 2008/2009:

Manchester United (ENG) vs. Arsenal (ENG) - celkové skóre 4:1

výsledky zápasov: 1:0 / 3:1

Barcelona (SPA) vs. Chelsea (ENG) - celkové skóre 1:1

výsledky zápasov: 0:0 / 1:1

Finále Ligy Majstov:

• Obrázok Manchester United vs. Obrázok Barcelona

Ďalšie dôležité termíny:

• Finálovy zápas: 27.máj 2009 (Stadio Olimpico, Roma)
Zverejnené

aljak

tabulka je pekna, ale ku klubom vlajocky radsej nedavaj

minimalne pri Barce

posobi ta spanielska, ako dost nestastne zvolena :lol:

k zapasu gunners sa nevyjadrujem, lebo tam nemam ani co povedat

a vcerajsok?

StampfordBridge is falling down . . .

ale celkovo mam zo zapasu dost zmiesane pocity a nie je to len "vykonom" rozhodcu

Zverejnené

Som rad, že včera zviťazil futbal, aj keď sudi tomu nepomohol. Dufam, že pan Drogba si v buducej sezone peknu kôpku zapasov v LM nezahra.

Zverejnené

Až mi je tej Chelsea ľúto... Takmer to zvládli.

No, myslím, že je to finále snov.

Zverejnené

Ľuto? V žiadnom pripade. Nech si ďalej betonuju v PL.

Zverejnené

Zvolili voči Barcelóne účinnú taktiku. A takmer im to vyšlo. Navyše včera nedali aj nejaké šance... Ak by bol Drogba premenil, Barca by sa porúčala.

Zverejnené

Podľa mňa je určite lepšie keď vo finále je Barca. Ich hra sa mi oveľa viac páči ako hra Chelsea.

Zverejnené

Zvolili voči Barcelóne účinnú taktiku. A takmer im to vyšlo. Navyše včera nedali aj nejaké šance... Ak by bol Drogba premenil, Barca by sa porúčala.

Prave to je to, že ak nevedia premeniť vyložene šance, nemaju vo finale čo hľadať. Navyše Drogba, ktory najviac nadaval na rozhodcu, by mal nadavať na seba. Včera išiel 2x, minuly zapas raz sam na Valdesa a nedal gol. Neviem, o čo mu išlo?!
Zverejnené

Uvidíme vo finále. Je možné, že Barca dá prvá gól a bude po futbale. Lebo začnú "voziť" loptu... :lol:

Zverejnené

To nič. Na to "vozenie" sa aspoň da pozerať. Ale tak to imho nebude, Barca utoči aj keď vyhrava. Sice nie tak vyrazne ako pri prehre alebo remize, ale utoči.

Zverejnené

Nj, drogba sa dosť strápňoval. Minimálne toľko ako ten katastrofálny rozhodca. Alebo tie tragické Alesove centre mimo :lol:

Jediné s čím som spokojný je ten finálový zápas. Rád si pozriem ManU - FC.

Prave to je to, že ak nevedia premeniť vyložene šance, nemaju vo finale čo hľadať

A Barca v prvom zápase? :)

V druhom je to už iné keďže im ich ten super mega galaktický útočný futbal priniesol koľko? Jednu strelu na bránu? a keďže tá stačila, majú šanca sa stať najúspešnejším tímom Európy pre tento rok. Kur. a taká škoda :)

Zverejnené

Tak za týchto okolností je jasné komu to prajem! ... FC BARCELONA :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Po prvom polčase to vyzerá s Menčestrom na h0wn0.

0:1

Zverejnené

Veru, Zlate Moravce hrali vcera lepsie.. :lol:

I v druhom polcase je to bieda, Barca ich drzi na uzde.

Zverejnené

rozhodnuté, Barcelona je už vygravírovaná na pohár

Zverejnené

Som sklamany.

Sklamy s vykonom anglicanov. bieda. ronaldo nieje mojim oblubencom ale dnes som ho lutoval, ze hra vtakom looserskom time. na sme davali ze anglicka obrana je 100 percentna a ta to najviac dojisla. Amaterske zakroky a to amaterov urazam.

Najvacsi handikep manchestru je trener. Absolutny ko - hut. Cinana s s debilom nikdy nstaval a dochodcom(nic proti nemu ale on je zolik - beha ako srnka ale v 70. minute ked nik nevladze). Ak som to nepovedal, nemam rad ronalda, ci nieje moj oblubenec- ci simulant. Ale dnes bol jediny vynimocny hrac na strane anglicanov. A to je vsetko.o barce? Mala to lahke.

gratulujem a som rad. Stvema ze som nevidel dobry futbal.

Ale viem aky dolezity je trener. A dobry trener je ten co viedol chelsey a rusku repre. tam bol uspesny a videli ste ako hracom ten fudbal chutil. vedeli co maju hrat a zato boljovali a trhali sa. fergason je nula. Snad skonci.

Zverejnené

BLAUGRANAS!!!!!

Manchester hral tretiu spanielsku ligu .. supaci

Zverejnené

manchester vobec nehral zle len im to neslo a nevedela dat gol, ronaldo hral v podstate ako vzdy a silou mocou chcel byt hrdina zapasu a dat rozhodujuce goly namiesto toho aby viazal viac na seba hracov

a povazovat fergusona za nulu dost odvazne tvrdenia ;-)

trener ktory doviedol aberdeen k PVP a manchester k mnohym uspechom no slimak si frajer :lol:

stazujes sa tu na zly futbal to mal nariadit aby betonovali na niektorych hracov dat osobku a vtedy by sme videli krasny futbal no to mas fakt pravdu

Zverejnené

Phersu Manchester mi fakt prisiel ako druhotriedny team .. mali par sanci, chvilu hrali dobre, ale proste sa nevedeli postavit na nohy a zautocit .. vobec

Pozeral som od druheho polcasu a na team, ktoremu ide o vitazstvo v LM, mali neuveritelne biedny ball posession a ich akcie boli bezzube, resp. tych par zubov im Barca vylamala ako nic.

celkovo mi to prislo ako smutny futbal .. akoby tam dosli, aby prehrali.

Zverejnené

Ale viem aky dolezity je trener. A dobry trener je ten co viedol chelsey a rusku repre. tam bol uspesny a videli ste ako hracom ten fudbal chutil. vedeli co maju hrat a zato boljovali a trhali sa. fergason je nula. Snad skonci.

pre mňa je nula ten, kto tak nazve jedného z najlepších trénerov, povedala by som aj celkovej histórie futbalu :lol: a to nemám manchester v láske. ale ronaldo bol fakt výnimočný v tomto zápase, tým ako mu to silou mocou nešlo a ako silou mocou sebčil pretože on jedine on chcel byť hrdina

a ja neviem, či my s phersuom vždy sledujeme nejaký iný zápas, lebo skoro nikdy sa tu nezhodneme s tým, čo tu niektorí prezentujú :)

manchester nehral výnimočne, ale kto tak proti barce túto sezónu hral? druhotriednym tímom by som ale nazvala skôr real a to, čo proti barcelone predviedol pár týždňov dozadu

inak, slimak, pre mňa je skôr smutná tvoja gramatika :)

Zverejnené

ronaldo hral v podstate ako vzdy a silou mocou chcel byt hrdina zapasu a dat rozhodujuce goly namiesto toho aby viazal viac na seba hracov

On jediny mohol byt hrdina zapasu. nechapal som ze nehral tevez. Ale ronaldo nemal jedinu prihravku. Man u nemali jedinu prihravku. Hrali dobre a mne sa pacila taktika do prveho golu ale potom sa im to rozsypalo.

Nehodnotim trenerove uspechy z minulosti iste ich mal a preto tam bol tak dlho. neviem aku mali formu hraci aku mali taktiku ale park, dalsi biely nehrajuci hrac, ci starec ich nemohli naplnit. O zalohe nehovoriac ani ich neviem ani vymenovat ci si spomenut koho man U ma v zalohe, sledoval som to v krcme a komentator bol ztiahnuty pri zostave som fajcil, takze neviem.

Ja som vykonom chcelsey bol spokojny(hrali dobre). man u som lutoval - fanusikov. A komu sa to pacilo lutujem dvojnasobne.

edit trener nula - pre mna nula v tom to zapase, doihral vsetko co mohol. mozno nemali formu. teveza nedat do zakladu. Ja nepoznam co ma Man u v ponuke ja to nesledujem ale zaloha ci hra bola zufala , okrem prvych par minut. tam som si myslel ze vedia co maju hrat(prekopavat lopty cez zalohu a brejky a tlak - tam im to slo).

Man u ma 3 utocnikov , samozrejme museli hrat asi nieco ine ako Chealsy - ta ma len drogbu. Ale holandan spravil lepsiu taktiku,alebo pochopil naco maju. Ide o taktiku. v tomto zapase.

pre mna je nula nutrinka

este laicky mozno naivny pohlad, nehral som nikdy normalny futbal na trave. v telocvicni x zapasov. Ale nikdy ma nepresiel urocnik ako myslim vidica. kde ten stal a naco myslel? co sledoval? mal ho vytlacat ku autovej a zadnej ciare a on si ho necha len tak utiect? Lopta vedla nohy? vravim som laik a hral som vedla laikov. Ale v podstate nik by mi takto neusiel.

Pamatam si ze ked som mal velmi sikovneho utocnika dal som si odstup(optimalizoval priestor pre zakrok a vytlacal,zdrzoval hru) aby som mal cas. On to vyuzil prestrelil ma. Pamatam si na vysokeho hraca, hral aj za druholigovy dac DS, nechali ste si ho meter pred sebou a on vas s loptou preskocil o dalsi meter, ale spravil to len raz.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov