Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

po fajčiarovi nám bude chýbať aj Djourou

no zranil sa aj hráč Villarealu

nejaký Senna, ktovie či to bude tak citeľná strata ako Willy :lol:

• Odpovedí 192
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Ryan Giggs

34

• tomassi

32

• aljak63

29

• wysky

18

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Obrázok Chelsea vs. Obrázok Liverpool - 4:4 (0:2)

Goals: 51. Drogba, 57. Alex, 76. a 89. Lampard - 19. Aurelio, 28. Alonso, 81. Lucas, 83. Kuyt

Waw, tak to bol zaujímavý zápas. Toľko zvratov a toľko gólov - to iste nikto nečakal. Po 1.polčase to dokonca vyzeralo, že Liverpool napokon zvráti prehru z 1.zápasu a The Reds viedli už 2:0. Potom však prišiel brutálny obrat a v 76.minúte už viedla Chelsea 3:2! No ale potom v začiatku záverečnej 10-minútovky len 2 minúty stačili L´poolu na to aby znovu nielen vyrovnali, ale aj boli znovu vo vedení a zrazu svitla nová nádej, keď nás od postupu zase delil len 1 gól. No napokon Lampard zabrzdil náš rozlet a 4:4 bol konečný výsledok včerajška. Celkové skóre teda 7:5 v prospech Chelsea, ktorá ide ďalej ... škoda, obrovská škoda! Liverpool končí v tohtoročnej pohárovej Európe :lol:

Zverejnené

Liverpool to posral na celej čiare. Zapas mal paradne rozbehnuty. Každopadne, pre Chelsea je semifinale konečna. Cez Barcu, a obzvlašť s takou obranou nemaju šancu prejsť. Messi a spol. ich rozoberu na sučiastky.

Zverejnené

no začína sa nám jar,

tak možno zavolajú nejaký ten traktor

pekne zorajú, popolievajú

však by to nebolo po prvý-krát

Zverejnené

ja sa tesim na tu druhu dvojicu

a dufam, ze Titimu po reprize finale z roku 2006 opat ostanu oci pre plac,

no o tom je teraz este skoro hovorit

Zverejnené

A to mi nikto nevedel povedať že dnes bol futbal? tomassi toto ti nezabudnem. Každopádne výsledok 4:4 je pre anglické mužstva podozrivo vysoký výsledok. To že Liverpool v dvoch zápasoch fasne 7 gólov by som nepovedal...

Zverejnené

Výsledky a postupujúci zo štvrťfinálových zápasov UEFA Champions League 2008/2009:

Villarreal (SPA) vs. Arsenal (ENG) - celkové skóre 1:4

výsledky zápasov: 1:1 / 0:3

Manchester United (ENG) vs. Porto (POR) - celkové skóre 3:2

výsledky zápasov: 2:2 / 1:0

Liverpool (ENG) vs. Chelsea (ENG) - celkové skóre 5:7

výsledky zápasov: 1:3 / 4:4

Barcelona (SPA) vs. Bayern Munich (GER) - celkové skóre 5:1

výsledky zápasov: 4:0 / 1:1

Semifiálové dvojice Ligy Majstov:

• Obrázok Manchester United vs. Obrázok Arsenal
  • Obrázok Barcelona vs. Obrázok Chelsea

Ďalšie dôležité termíny:

• Prvé zápasy semifinále: 28./29.apríl 2009
  • Odvetné zápasy semifinále: 5./6.máj 2009
Zverejnené

Očakavam finale snov Barca - Manu so šťastnejšim koncom pre Blaugranas, respektive doprial by som aj Arsenalu deja vu spred 3 rokov. :lol:

Zverejnené

Ja si za okolností aké nastali najviac prajem finále Arsenal vs. Barcelona :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Futbalu dávam pochopiteľne prednosť, Barca - Chelsea zatiaľ 0:0 v 7. minúte. Tipujem 1:0 pre Barcu.

Zverejnené

Barca ma sklamal, normalne som kvoli futbalu zobudil aj zenu, nechsa ide pozriet na nieco co este nevidela. myslel som si ze to bude vrchol futbalu. Prvy polcas este utocila, vymyslala ale neslo to. videl som aj prvy polcas s Bayernom a tam ma barca presvedcila aky hra krasny futbal. Dnes sa to ale nepodarilo, mozno chybal gol,ale hlavne chealsy nieje bayern.

Hidink je skvely trener a strateg. A chcealsy urobila zrejme maximum na co ma. Dokazali ich desiati ubranit. A urobit vysledok 0:0.

Neviem ale ci je to pre chcelsy dobry vysledok. Doma musia vyhrat, remiza im nestaci(je to riskantne) a tak ako dnes Barca nechcela dostat gol, oni si to doma nemozu dovolit. Keby som bol na hidinkovom mieste doma by som hral na 0.0 a penalty, ale to si neviem kvoli fanusikom predstavit.

Doteraz si pamatam na dve jasne dvojky po remize z prveho zapasu. Milan remizoval s bazernom 2:2, ale absolutne nic nehral. Kurz na dvojku bol do 4. Podla hry v prvom zapase som bol presvedceny ze tam musia vyhrat. druhy zapas bol Manu a porto 2:2, jasny zapas(aj ked porto bolo v prvom zapase minimalne vyrovnany super). O vysledku rozhodol,krasne stastne Ronaldo, na zaciatku stretnutia ale porto uz nedokazalo odpovedat(nevsdil som aj ked som o tom vedel, ale kurz bol len 2,2 ale mal som robotu a neskor som som to uz nestihol- zabudol). Dnes som presvedceny o postupe barcy. Proti dvojke mam len dve nepriaznive skutocnosti a to su hidink a barce staci aj remiza pri stasti v predlzeni..., ci akakolvek remiza pri streleni golu).

Ale na postup pri kurze nad 2,2(mozno aj nizsom) kludne.

Zverejnené

Mourinhova Chelsea je späť! Betonari sa zase predviedli, na utočnej polke boli "3x" za cely zapas. Škoda že Barca nepremenila aspoň 1 šancu. No nič, vyhraju vonku. Ak postupia betonari, bude to tragedia a dehonestacia futbalu.

Zverejnené

Naši vyhrali škoda ze len 1:0 Arsenal moze byt stastny ze nedostali vyprask pri tolkych prilezitostiach a ten giggsov offside co ja viem

Zverejnené

Ak postupia betonari, bude to tragedia a dehonestacia futbalu.

Mali sa radšej vybrať cestou útočenia na Nou Campe.

To sa pri systéme LM rovná samovražde.

Včerajší zápas Arsenal slabota.

v prvom polčase im mohli dať červení o jeden či dva viac.

druhý už bola nuda.

Zverejnené

Mali sa radšej vybrať cestou útočenia na Nou Campe.

To sa pri systéme LM rovná samovražde.

No, tak ale jedna aj to nahodna šanca za cely zapas, žalostne držanie lopty... Všade čitam, že je to mužstvo svetovych kvalit. Ďalej nekomentujem.
Zverejnené

Žalostné držanie... :lol: Barca je tuším známa, že nepúšťa súpera veľmi k lopte a dokáže si ju posúvať z nohy na nohu dlhé časové úseky.

Zverejnené

A to ospravedlňuje ich vykon? Ešte aj Huelva či Getafe ho mali na Nou Campe vyššie.

Zverejnené

ManU mal na to aby dal Arsenalu ešte aspoň jeden gól, víťazstvo len 1:0 je pre mňa menším sklamaním.

Zverejnené

Giggs

Prečo??? Hiddings im naordinoval obrannú taktiku, čo bola odpoveď na útočné schopnosti Barci. Svoj cieľ dosiahli, aj keď to nejaký nadherný futbal.

Zverejnené

Hm, no treba si uvedomiť, že Chelsea nie su Greci (Euro 2004). Obzvlašť ak maju Hiddinka, ktoremu branenie nie je vlastne. A aj keby, pri akomkoľvek braneni byť raz pri brane supera (aj to nahodou) je minimalne smutne.

Zverejnené
Arsenal - Machester United 1:3, prvý zápas 0:1, postupuje Manchester. Ten tretí gól Manchestru bol dobrý, najmä akcia :lol:
Zverejnené

pekne pekne dúfam že mi to nevíde ale tuším že postúpi Chelsea, inak nepochopil som prečo dal Rosseti Fletcherovi hned cervenu, jasne bol vo vylozenej sanci ale nefauloval umyselne bol to suboj hmm hmm hmmm

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov