Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2008/2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Burdisso včera na Cypre rozdaval pekne darčeky. :lol:

• Odpovedí 192
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Ryan Giggs

34

• tomassi

32

• aljak63

29

• wysky

18

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

njn

sa mi páčilo, ako po góle na 3:2 Mourinho pokyvkoval hlavou

v kt sa mu premietalo niečo takéto:

dobre Burdisso, dobre

nevadí, ale do konca jesene si už nezahráš

inak po tej jedenástke - nejedenástke v zápase LIV - ATL

ďalší nezmysle vyčaroval Medina Cantalejo, keď vylúčil, druhá žltá, Deca

je pravda, že ho upozorňoval, ale toto sa nerobí

Zverejnené

"Problémem bylo, že mi rozhodčí řekl 'čekej' a já jen rychle rozehrál," řekl Deco. "Bylo to šílené, nechápu, za co jsem byl vyloučen."

:lol:

Zverejnené

BK Aalborg - FC Villarreal 2:2

ponorka ma fakt nejaku krizu

Celtic Glasgow - Manchester United 1:1

to čo je toto už až v 84 sme vyrovnali no takto titul neobhájime :lol:

AC Fiorentina - Bayern Mníchov 1:1

škoda tu som si prial výhry Fiorentini

Olympique Lyon - Steaua Bukurešť 2:0

Arsenal Londýn - Fenerbahce Istanbul 0:0

no pekne je videť že hraju wersenball

Dinamo Kyjev - FC Porto 1:2

BATE Borisov - Zenit Petrohrad 0:2

Real Madrid - Juventus Turín 0:2

Del piero včera ukazal ze na veku vobec nezalezi 3 strely z toho dve na branu a dva goly a ta tretia skoro skoro tomu sa hovori efektivita

Včera si potvrdil postup iba Juve

Zverejnené

Alesandro Del Piero .............. :lol: . Juve ma prekvapuje ako mu to ide. Ak bude Alesandro v takej životnej forme tak to ešte dotiahnu ďaleko.

Zverejnené

som rad ze Fener nedostal v tomto kole nakladacku..len ten jeden golik predsa len mohli dat :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nuz tak mame za sebou dalsi hraci den:

Zenit 0:0 Juve - Rusi maju radiu tuto remizku, koniec koncov aj Taliani :lol:

Aalborg 2:1 Celtic - tak uz aj Aalborg uhral famozny vysledok a dovrsil tak tzv. novacikovske prekvapenia, no, bude to este zaujimave v tejto skupine

Arsenal 1:0 Dynamo - Gooners s obrovskymi vnut.problemami to napokon zvladli, vykupenie prislo od Bendtnera sice az v 87.minute, ale prislo...

BATE 0:1 Real - trochu nemastny, neslany vysledok zo strany kralovskeho velkoklubu, ale BATE nie je ziadny fackovaci panak, uz vobec nie na domacej pode. Real dal rychly gol zasluhou Raula a napokon si vysledok ustrazil az do konca stretnutia

Bayern 3:0 Steaua - tu favorit vonkoncom nezavahal, potvrdil svoju vynikajucu formu z ostatnych tyzdnov a ide jasne za postupom zo skupiny

Fenerbahce 1:2 Porto - Aragonesovcom sa v tejto sezone nedari ani v lige, ani v LM. Je to skoda...

Fiorentina 1:2 Lyon - tak toto som necakal. Fiorentina aj v druhom po sebe iducom zapase na Artemio Franchi stratila body a tentokrat vsetky tri...

Villareal 0:0 Man Utd - LOL :), 4.zapas=4.remiza :), Fergusona musi porazit...

Zverejnené

Nuz tak mame za sebou dalsi hraci den:

Aalborg 2:1 Celtic - tak uz aj Aalborg uhral famozny vysledok a dovrsil tak tzv. novacikovske prekvapenia, no, bude to este zaujimave v tejto skupine

Čo bude zaujimave? :lol: Veď už je všetko rozhodnute.

1. Manchester Utd. 5 2 3 0 7:1 9

2. Villarreal 5 2 3 0 9:5 9

-----------------------------------

3. Aalborg 5 1 2 2 7:12 5

4. Celtic 5 0 2 3 2:7 2

Aalborg postupuje do pohara Uefa, lebo rozhoduju body zo vzajomnych zapasov. A Celtic - Aalborg bolo 0:0! Sice ešte ide o suboj o 1. miesto, ale to nie je až take dôležite.

Zverejnené

skoda skoda Fener opat prehral..v lige sa uz konecne chytili.len tu to treba este doladit :lol:

Zverejnené

Čo bude zaujimave? :lol: Veď už je všetko rozhodnute.

1. Manchester Utd. 5 2 3 0 7:1 9

2. Villarreal 5 2 3 0 9:5 9

-----------------------------------

3. Aalborg 5 1 2 2 7:12 5

4. Celtic 5 0 2 3 2:7 2

Aalborg postupuje do pohara Uefa, lebo rozhoduju body zo vzajomnych zapasov. A Celtic - Aalborg bolo 0:0! Sice ešte ide o suboj o 1. miesto, ale to nie je až take dôležite.

Tak to som nevedel, myslel som si, ze suboj medzi Aalborgom a Celticom bude az dokonca, potom gratulujem Danom za predvedeny vykon :).

Dnesne vysledky:

Anorthosis 2:2 Bremen

Atletico Madrid 2:1 PSV

Bordeaux 1:1 Chelsea - no my este musime zdolat Cluj na to, aby sme bez nejakych problemov postupili...

CFR Cluj 1:3 AS Roma

Internazionale 0:1 Panathinaikos - muheheheee:D

Liverpool 1:0 Marseille

Sporting 2:5 Barcelona

Shakhtar 5:0 Basel

Zverejnené

FC Liverpool - Olympique Marseille - 1:0 (1:0)

Goal: 23. S.Gerrard

Ano, Ano, Ano! Ideme uz urcite dalej :lol: Pripisujeme dalsie (tesne) vitazstvo a uz teraz je jasne ze zo skupiny D postupuje Atletico a The Reds. Vcera padol len jeden jediny goal a opat ho vsietil Steven Gerrard, ten chlapec je proste skvely. Po dlhom centri si nabehol priam idealne a hlavickou korigoval loptu priamo do brany Marseille. Steven je tak spolocne s Messim na cele tabulky strelcov, ked obaja maju na svojom konte uz 5 golov. Co dodat? Hadam uz len: ze to bol Skvely vykon a sa tesim uz teraz na osemfinale.

You'll never walk alone!

Zverejnené

Diky Ryan :lol:. Bol by z teba dobry futbalovy funkcionar v strukturach UEFA :).

Zverejnené

A uz pozname aj 13 postupujucich zo zakladnych skupin,

a o zvysne miestenky si to este rozdaju v A-skupine: AS Roma, Chelsea a Bordeaux

no a v B-skupine si to vo vzajomnom zapase rozdaju: Panathinaikos Athens vs. Anorthosis Famagusta

Do vyradovacej faze teda postupuju:

SPA: Barcelona, Atletico, Villareal, Real

ENG: Liverpool, Manchester, Arsenal

ITA: Internazionale, Juventus

POR: Sporting, Porto

FRA: Lyon

GER: Bayern

Zverejnené

Pri tej druhej žltej karte ako sa Lampard tváril ako keby sa nič nedialo a išiel hrať dalej, hlavne že tí angličania sú takí féroví :lol:

4. postupujúce tímy zo španielska a zrejme aj z Anglicka...pekne :)

Zverejnené

Diky Ryan :). Bol by z teba dobry futbalovy funkcionar v strukturach UEFA :lol:.

Ja o tom viem. Už som hovoril s Platinim. :)
Zverejnené

bobsapp

Lamps sa vsak aspon ospravedlnil, co gentlemani typu Materazzi nedokazu nikdy :lol:.

Zverejnené

njn

s ťažkosťami, ale 3 body sú naše a ideme ďalej

zima by mohla pomôcť, upokojiť situáciu a priviesť hru do starých kolají

Zverejnené

Lamps sa vsak aspon ospravedlnil, co gentlemani typu Materazzi nedokazu nikdy :lol:.

Tak, to už som nepostrehol

ale aspoň že tak :)

Zverejnené

aljak63

super koment som sa dobre pobavil :lol:

ty si ten zápas videl?

Ma mrzí, že Fiorentina nepostúpil dalej ach skoda jej

Zverejnené

Zapas som bohuzial nevidel. Ale kukal som Highlights a Review zapasu :) A na zaklade toho som usudil aky bol ten zapas. Samozrejme ze Review je skreslujuce a do 2-3 minut narvat 90-minutovy priebeh zapasu je dost prehnane. Ale lepsie vidiet aspon to, ako nic. Kazdopadne, sme dalej :)

No a Fiore mi je tiez luto :lol: urcite by som radsej videl dalej ich ako Bayern a Lyon. Snad aspon proti Steuve uhraju vyhru alebo staci aj remiza a aspon v UEFA Cup-e ich uvidime, snad aj ziarit!

Zverejnené

Fiorentiny je luto aj mne, ale bola to po dlhsom case ich premiera a tak treba byt trpezlivi :lol:.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ale hlavná vec že tam postúpili Jeventus a Inter Milan. Inak z Juventusu som nesmierne milo prekvapený. Hlavne čo robí Alessandro Del Piero ..

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov