Ryan Giggs Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 Burdisso včera na Cypre rozdaval pekne darčeky. :lol:
tomassi Zverejnené 5. November, 2008 Autor Zverejnené 5. November, 2008 njnsa mi páčilo, ako po góle na 3:2 Mourinho pokyvkoval hlavouv kt sa mu premietalo niečo takéto:dobre Burdisso, dobrenevadí, ale do konca jesene si už nezahráš inak po tej jedenástke - nejedenástke v zápase LIV - ATLďalší nezmysle vyčaroval Medina Cantalejo, keď vylúčil, druhá žltá, Decaje pravda, že ho upozorňoval, ale toto sa nerobí
Stevo98 Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 "Problémem bylo, že mi rozhodčí řekl 'čekej' a já jen rychle rozehrál," řekl Deco. "Bylo to šílené, nechápu, za co jsem byl vyloučen." :lol:
phersu Zverejnené 6. November, 2008 Zverejnené 6. November, 2008 BK Aalborg - FC Villarreal 2:2 ponorka ma fakt nejaku krizu Celtic Glasgow - Manchester United 1:1to čo je toto už až v 84 sme vyrovnali no takto titul neobhájime :lol: AC Fiorentina - Bayern Mníchov 1:1škoda tu som si prial výhry Fiorentini Olympique Lyon - Steaua Bukurešť 2:0 Arsenal Londýn - Fenerbahce Istanbul 0:0 no pekne je videť že hraju wersenball Dinamo Kyjev - FC Porto 1:2 BATE Borisov - Zenit Petrohrad 0:2 Real Madrid - Juventus Turín 0:2 Del piero včera ukazal ze na veku vobec nezalezi 3 strely z toho dve na branu a dva goly a ta tretia skoro skoro tomu sa hovori efektivita Včera si potvrdil postup iba Juve
lopata555 Zverejnené 6. November, 2008 Zverejnené 6. November, 2008 Alesandro Del Piero .............. :lol: . Juve ma prekvapuje ako mu to ide. Ak bude Alesandro v takej životnej forme tak to ešte dotiahnu ďaleko.
Tom182 Zverejnené 9. November, 2008 Zverejnené 9. November, 2008 som rad ze Fener nedostal v tomto kole nakladacku..len ten jeden golik predsa len mohli dat :lol:
Stevo98 Zverejnené 11. November, 2008 Zverejnené 11. November, 2008 Co urobil Del Piero s Realom je az na smiech :lol:.
Stevo98 Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Nuz tak mame za sebou dalsi hraci den: Zenit 0:0 Juve - Rusi maju radiu tuto remizku, koniec koncov aj Taliani :lol:Aalborg 2:1 Celtic - tak uz aj Aalborg uhral famozny vysledok a dovrsil tak tzv. novacikovske prekvapenia, no, bude to este zaujimave v tejto skupineArsenal 1:0 Dynamo - Gooners s obrovskymi vnut.problemami to napokon zvladli, vykupenie prislo od Bendtnera sice az v 87.minute, ale prislo...BATE 0:1 Real - trochu nemastny, neslany vysledok zo strany kralovskeho velkoklubu, ale BATE nie je ziadny fackovaci panak, uz vobec nie na domacej pode. Real dal rychly gol zasluhou Raula a napokon si vysledok ustrazil az do konca stretnutiaBayern 3:0 Steaua - tu favorit vonkoncom nezavahal, potvrdil svoju vynikajucu formu z ostatnych tyzdnov a ide jasne za postupom zo skupinyFenerbahce 1:2 Porto - Aragonesovcom sa v tejto sezone nedari ani v lige, ani v LM. Je to skoda...Fiorentina 1:2 Lyon - tak toto som necakal. Fiorentina aj v druhom po sebe iducom zapase na Artemio Franchi stratila body a tentokrat vsetky tri...Villareal 0:0 Man Utd - LOL :), 4.zapas=4.remiza :), Fergusona musi porazit...
Ryan Giggs Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Nuz tak mame za sebou dalsi hraci den: Aalborg 2:1 Celtic - tak uz aj Aalborg uhral famozny vysledok a dovrsil tak tzv. novacikovske prekvapenia, no, bude to este zaujimave v tejto skupineČo bude zaujimave? :lol: Veď už je všetko rozhodnute. 1. Manchester Utd. 5 2 3 0 7:1 9 2. Villarreal 5 2 3 0 9:5 9 ----------------------------------- 3. Aalborg 5 1 2 2 7:12 5 4. Celtic 5 0 2 3 2:7 2 Aalborg postupuje do pohara Uefa, lebo rozhoduju body zo vzajomnych zapasov. A Celtic - Aalborg bolo 0:0! Sice ešte ide o suboj o 1. miesto, ale to nie je až take dôležite.
Tom182 Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 skoda skoda Fener opat prehral..v lige sa uz konecne chytili.len tu to treba este doladit :lol:
Stevo98 Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Čo bude zaujimave? :lol: Veď už je všetko rozhodnute. 1. Manchester Utd. 5 2 3 0 7:1 9 2. Villarreal 5 2 3 0 9:5 9 ----------------------------------- 3. Aalborg 5 1 2 2 7:12 5 4. Celtic 5 0 2 3 2:7 2 Aalborg postupuje do pohara Uefa, lebo rozhoduju body zo vzajomnych zapasov. A Celtic - Aalborg bolo 0:0! Sice ešte ide o suboj o 1. miesto, ale to nie je až take dôležite.Tak to som nevedel, myslel som si, ze suboj medzi Aalborgom a Celticom bude az dokonca, potom gratulujem Danom za predvedeny vykon :). Dnesne vysledky: Anorthosis 2:2 Bremen Atletico Madrid 2:1 PSV Bordeaux 1:1 Chelsea - no my este musime zdolat Cluj na to, aby sme bez nejakych problemov postupili... CFR Cluj 1:3 AS Roma Internazionale 0:1 Panathinaikos - muheheheee:D Liverpool 1:0 Marseille Sporting 2:5 Barcelona Shakhtar 5:0 Basel
aljak63 Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 FC Liverpool - Olympique Marseille - 1:0 (1:0) Goal: 23. S.Gerrard Ano, Ano, Ano! Ideme uz urcite dalej :lol: Pripisujeme dalsie (tesne) vitazstvo a uz teraz je jasne ze zo skupiny D postupuje Atletico a The Reds. Vcera padol len jeden jediny goal a opat ho vsietil Steven Gerrard, ten chlapec je proste skvely. Po dlhom centri si nabehol priam idealne a hlavickou korigoval loptu priamo do brany Marseille. Steven je tak spolocne s Messim na cele tabulky strelcov, ked obaja maju na svojom konte uz 5 golov. Co dodat? Hadam uz len: ze to bol Skvely vykon a sa tesim uz teraz na osemfinale. You'll never walk alone!
Ryan Giggs Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Tak to som nevedel, myslel som si, ze suboj medzi Aalborgom a Celticom bude az dokonca, potom gratulujem Danom za predvedeny vykon :lol:.Len doplnim, viď pravidlo 6.05: http://www.uefa.com/newsfiles/19071.pdf
Stevo98 Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 Diky Ryan :lol:. Bol by z teba dobry futbalovy funkcionar v strukturach UEFA :).
aljak63 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 A uz pozname aj 13 postupujucich zo zakladnych skupin, a o zvysne miestenky si to este rozdaju v A-skupine: AS Roma, Chelsea a Bordeaux no a v B-skupine si to vo vzajomnom zapase rozdaju: Panathinaikos Athens vs. Anorthosis Famagusta Do vyradovacej faze teda postupuju: SPA: Barcelona, Atletico, Villareal, Real ENG: Liverpool, Manchester, Arsenal ITA: Internazionale, Juventus POR: Sporting, Porto FRA: Lyon GER: Bayern
bobsapp Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Pri tej druhej žltej karte ako sa Lampard tváril ako keby sa nič nedialo a išiel hrať dalej, hlavne že tí angličania sú takí féroví :lol: 4. postupujúce tímy zo španielska a zrejme aj z Anglicka...pekne :)
Ryan Giggs Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Diky Ryan :). Bol by z teba dobry futbalovy funkcionar v strukturach UEFA :lol:.Ja o tom viem. Už som hovoril s Platinim. :)
Stevo98 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 bobsapp Lamps sa vsak aspon ospravedlnil, co gentlemani typu Materazzi nedokazu nikdy :lol:.
tomassi Zverejnené 28. November, 2008 Autor Zverejnené 28. November, 2008 njns ťažkosťami, ale 3 body sú naše a ideme ďalejzima by mohla pomôcť, upokojiť situáciu a priviesť hru do starých kolají
bobsapp Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Lamps sa vsak aspon ospravedlnil, co gentlemani typu Materazzi nedokazu nikdy :lol:. Tak, to už som nepostrehol ale aspoň že tak :)
phersu Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 aljak63 super koment som sa dobre pobavil :lol: ty si ten zápas videl? Ma mrzí, že Fiorentina nepostúpil dalej ach skoda jej
aljak63 Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 Zapas som bohuzial nevidel. Ale kukal som Highlights a Review zapasu :) A na zaklade toho som usudil aky bol ten zapas. Samozrejme ze Review je skreslujuce a do 2-3 minut narvat 90-minutovy priebeh zapasu je dost prehnane. Ale lepsie vidiet aspon to, ako nic. Kazdopadne, sme dalej :) No a Fiore mi je tiez luto :lol: urcite by som radsej videl dalej ich ako Bayern a Lyon. Snad aspon proti Steuve uhraju vyhru alebo staci aj remiza a aspon v UEFA Cup-e ich uvidime, snad aj ziarit!
Stevo98 Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 Fiorentiny je luto aj mne, ale bola to po dlhsom case ich premiera a tak treba byt trpezlivi :lol:.
lopata555 Zverejnené 9. December, 2008 Zverejnené 9. December, 2008 Ale hlavná vec že tam postúpili Jeventus a Inter Milan. Inak z Juventusu som nesmierne milo prekvapený. Hlavne čo robí Alessandro Del Piero ..
Odporúčané príspevky