Skočiť na obsah

14-ročná

Odporúčané príspevky

Zverejnené

LEG

a vysvetlis mi ako vycitis, ze tvoje dieta by bolo "zrele" na sex a podobne veci?

myslis ze teeneger povazuje rodica za cloveka, ktoremu sa zdoveri, ze ma chut uz zacat sexovat, atd?

si namyslas ze tvoje dieta bude s tebou v takom vztahu ako s najlepsimi kamaratmi? ... ale prosim ta...

:lol:

to ze je dieta vyspele fyzicky este neznamena ze je zrele aj psychicky...a aj na to sluzi isty zakon... dajme tomu ze tvoje dieta este nedosiahlo urcitu vekovu hranicu....podla zakona islo o znasilnenie alebo podobne preciny, ale ty budes urcite s vervou hlasit, ze tvoje dieta bolo zrele, ono to chcelo, mohlo, dokazalo... hmmm...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

poviem vam, pred rokom si idem vecer po ulici, prechadzam okolo jednej mladej susedky a jej kamosky, som asi 10 metrov pred nimi, ked zrazu zacujem svoje meno. otocim sa, a ta susedkina kamoska sa ma spytala ci chcem sex. bol som v soku, nezmohol som sa na slovo, len som sa otocil naspat a pokracoval v ceste. ta susedkina kamoska mala vtedy 13 a ja som mal 17....

Zverejnené

najprv:

skus si pohladať na nete čo znamená slovo pedofil :lol:

a za druhé: šak ako to pokračovalo, či si jej povedal niečo ako "Nie, ďakujem" :) , alebo niečo ako "NoNoNo, lebo poviem mame" :)

edit:

jáj aha, to už je tam, nezmohol si sa ani na slovo, niejako mi vypadla tá veta z textu ;)

tak potom nič ;)

Zverejnené

sisel tú mladú raz niekto tak pretiahne že potom na podobné návrhy nebude mať chuť ani do dôchodku. Dnešné decká od rozkoše nevedia čo by robili.

Zverejnené

sak uz sa stalo. aj s tou mojou susedkou. a moja susedka potom povedala ze ju znasilnili lebo jej meskali kramy. zaujimave coho su schopne deti ked sa ozeru. lebo vtedy ked sa to stalo tak to nebol jeden, ale viaceri. aspon to sa hovori

sranda, o tej mojej susedke sa uz aj mama vyjadrila ze je stetka

Zverejnené

13 ročnú znásilnili? Tak to potom chlapci lietajú v dobrom prúseri. A ona by to mala nahlásiť. Či jej je to jedno? (možno aj rada bola :lol:)

Zverejnené

ona s tym vtedy suhlasila, aj to chcela, ale bola pri gynekologovi, lebo mala strach ze otehotnela. a aby to nebolo len tak, zo strachu pred rodicmi a odsudenim spolocnostou, povedala ze ju znasilnili

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Nový trestný zákonník však pobúril českých sexuológov. Kritizujú zníženie vekovej hranice pre pohlavnú súlož od štrnástich rokov. Zákon síce nehovorí, že pohlavný styk od štrnástich rokov je vhodný, ale prestáva postihovať ľudí, ktorí by s nimi ho mali. "Nemôžem pochopiť, ako mohol taký zákon prejsť," rozhorčene vraví český sexuológ Jaroslav Zvěrina, ktorý sa vyjadril pre český portál iDNES.cz.

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranicne/...i9=60bcd4061084

No to už je podľa mňa choré............... ak to teda ešte schváli prezident

Zverejnené

v Chile je minimalny vek dvadsat rokov? sila. tam by to mali znizit aspon o sest.

Zverejnené

..začínam uvažovať, či som sa ja vlastne normálne vyvíjal počas dospievania. :-)

keď sa tak zamyslím, vo svojich štrnástich rokoch som vôbec nevedel, že existuje zákon, ktorý určuje vek, kedy je povolené a kedy zakázané sexuálne harašenie. mal som vtedy úplne odlišné záujmy. síce som si všimol, že spolužiačky a kamošky zo sídliska sa akosi menia (vtedy som si všímal hlavne zmeny telesné) a tie zmeny sa mi celkom páčili, no s dievčatami som vtedy komunikoval spôsobom, na ktorý som bol zvyknutý dlhý čas. väčšinou niekto niekoho pleskol zošitom (drsňáci knihou) po chrbte počas prestávky a to bolo všetko. :-)

až oveľa neskôr som nabral odvahu na to, aby som s dievčaťom viedol rozhovor, ktorý by trval dlhšie ako 5 minút. na prvú vážnejšiu sexuálnu skúsenosť som si teda chtiac-nechtiac počkal takmer do svojej dospelosti.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Carodejnik by mal svoju kuzelnu palicku vytasit o par rokov a tu 14rocnu devu max pozvat z vreckoveho na zmrzku :lol: :)

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

Toto citam s velkym precudovanim - neviem na co sa hrate- Pred 20(30) rokmi pichali 15 rocni(hocikde aj v pionierskom tabore).  Samozrejme bol rozdiel dievca z dediny a bratislavi. Tie v bratislave pichali o dva tri roky skor -samozrejme nerozpravam o vsetkych.

Nech len kolegine(starsie) povedia kedy ich kamaratky prisli o panictvo v 18 to isto nebolo.Kamarat v 19tich rokoch bol tak sexualne zbehli ze si zalozil rodinu. Funguje mu dodnes dnes ma dospelu dceru. 13 rocny siel do bratislavi na futbal - kaslal na skolu - bolo ich tam 42 000 a slovan prehral 3:0.

Zverejnené

Ba prt pichali. V mojom okolí teda ani náhodou, mali sme na škole len jednu deviatačku, ktorá už bola 2x tehotná, a na tú sa všetci kukali dosť cez prsty.

Nehovorím, že sme po chalanoch nepozerali. Čoby nie. pozerali sme. Dokonca sme si aj rande s nimi dávali, ale to boli také úplne platonické stretnutia, kedy sa nás tí chalani väčšinou ani za ruku neodvážili chytiť.

V tom veku som myslela skôr na to, ako zahrám toho Chopina na koncerte alebo čo budú za príklady na písomke z matiky, hoci pri pohľade na toho vyvoleného mi hýbalo osrdím. A za seba môžem povedať, že síce som na rande chodila - samozrejme mamke som tvrdila, že idem s Marušou alebo Deniskou, ale bola som vonku s Jarom a dokonca mi aj kytku kúpil, ale o čom sme sa bavili, si už dnes nespomínam...a o pár mesiacov to už bol iný fešák, keď zazvonil telefón a volal ten fešák, že je dolu, tak som vzala smeťák, že idem vyniesť smeti. vynášala som ich asi tak hodinu...a keď neboli smeti, šla som tatkovi preochotne kúpiť noviny...no čo,  šla som na rande. A ani ten sa k ničomu nemal (rovnako starý ako ja). Bavili sme sa o hokeji a futbale, bolo nám spolu fajn, ale z nejakých prejavov priazne sme sa zmohli akurát tak na to, že sme sa na seba usmievali blažene...on rozprával o mne svojmu kamošovi a ja zasa o ňom svojej kamoške (všetci 4 sme sa poznali).

A v tábore sa veru tiež nepichalo, aj ked som mala 15, ani náhodou. Chalani sa odvážili nás akurát tak za ruku chytiť. A naozaj to v tom veku stačilo. O nič som neprišla a nič som nezmeškala.

Skrátka 14 ročná a prsty - to mi neštymuje.

Zverejnené

Vilma súhlasím.
možno má niekto iné skúsenosti, možno sa niekde udialo niečo ojedinele, ale žiadne takéto praktiky - strácať panenstvo na základke sa nekonalo, a v pionierskych táboroch už vôbec nie ...

to sú nejaké skreslené alebo mylné predstavy

ochrana bola takmer veškerá žádná, skôr sme sa toho báli, dokonca aj na strednej škole bolo strácanie panenstva a panictva bežnejšie v tých vyšších ročníkoch.

zamilovávali sme sa úplne rovnako, ako ktokoľvek iný, samozrejme. city a hormóny sa búrili v puberte rovanko.

ale boli to pohľady, a nevinné flirty, a skôr oťukávanie, a nesmierne veľa sťažností na to, že ten na mňa nepozrel, a mne sa páči a ja jemu nie ... a keď sa ktorási spolužiačka bozkávala v šestnástke, to sa vždy prefláklo ...

keď sa akože náhodou dotkol mojej ruky, to bola udalosť ... a to sme boli už stredoškoláci, 16 - 17 roční. potom to už išlo, po tomto veku spravidla jeden po druhom strácali "nevinnosť", ale dovtedy veru len zriedkavo.

nič také, že v pionierskych táboroch a že v štrnástich to bolo bežné. kdepak, honzíku. nebolo.

Zverejnené

veru, pri náhodnom dotyku ruky objektu ako keby prebehlo cez človeka napätie 1000 voltov a potom sa o tom ešte aj snívalo!

He, my so sestrou sme mali taký chvályhodný zvyk dávať chalanom iné mená, aj prezývky, ale len my dve sme vedeli, koho ako voláme, to aby sme sa o nich mohli baviť kdekoľvek a boli sme istené, že keby aj nás náhodou nejaké nepovolané uši počuli, aj tak by nemali zdania, o kom sa to vlastne bavíme...

Zverejnené

Poviem tri priklady brat mal dceru so 17 rocnou. kamarat ten sikovny tiez- ale ten si v tom veku uz vybral zenu a nie hlupu - ta ma dnes dve vysoke - jednu na slovensku a druhu v anglicku(teda 10 rokov studovala popri dvoch dcerach),samozrejme spolu ziju. a treti pribeh kamarata z bratislavi.

Su aj ine pribehy dievcat - ale ano je aj jeden taky stastny - zije v amerike a vraj dobre. Vraj dobre pisem len tak - lebo je to moje spoluziacka ale nepoznal som ju tak dobre. Su aj ine na Slovensku.  Ja netvrdim ale bo som to nevidel. Ale pisem co som pocul :-). 

Zverejnené

Strnastka uz v pohode moze, neviem co tu riesite. Ved uz su to v podstate dospele zeny (po fyzickej stranke). V dobach minulych resp. aj dnes v niektorych kulturach uz take boli davno vydate. A ludstvo fungovalo a funguje a svet stoji. To je len nejaka aktualna moda robit z toho nieco nemoralne.

Tym netvrdim ze ma mat kazda strnastka za sebou X sexualnych skusenosti, ale nevidim na tom ani nic cudne ak sa taka najde.

Zverejnené

..je to asi individuálne u každého... a je to  aj o zodpovednosti... ja, ako 14-ročná som sa určite necítila na sex...  chlapci sa mi páčili, to hej,  aj ja im,   ale vtedy  mi stačil už aj pekný pohľad, úsmev,   letmý  dotyk, nejaká tá nečakaná pusa.. to bolo maximum... na sex som si počkala do plnoletosti a tiež  chcela som sex  zažiť s osôbkou, ktorá stála za to.., aby  to bolo také túženie milovať sa z obidvoch strán... nešlo mi len zažiť sex, ale milovanie  precítiť so všetkým krásnym, čo k tomu patrí.

Zverejnené

v 14 sú to ešte decká, ktoré prd makový vedia o živote, myslia si, že keď už majú kozy a krámy, resp. ich budúca pýcha sa im stavia, tak sú dospelé, ale nech mi nikto nehovorí, že vedia riešiť krízové situácie, že sa vedia postarať o prípadné decko, že sú schopní sa uživiť, že sú schopní samostatného života. Furt sú ešte závislí na rodičoch a stále sú ešte za nich tí rodičia aj zodpovední. Ak to chce pichať, tak zo zvedavosti, možno je v nejakej partii medzi staršími, tak aby sa im "vyrovnalo", ale určite to nie je o tom, že by to 14ročné decko milovalo a vedelo prebrať aj zodpovednosť za seba a za toho, s kým --- u nás akurát tak u cigánov je to bežné a normálne, bohužiaľ. Lenže tým nemá veľmi kto vtĺcť nejakú zodpovednosť za pudy do makovíc.

• Pridať bod 2
Zverejnené

ale nech mi nikto nehovorí, že vedia riešiť krízové situácie, že sa vedia postarať o prípadné decko, že sú schopní sa uživiť, že sú schopní samostatného života. Furt sú ešte závislí na rodičoch a stále sú ešte za nich tí rodičia aj zodpovední.

To zas nemôžeš takto nezmyselne globalizovať.

Zverejnené

veď také decká by sa ešte mali vzdelávAť a pripravovať na budúce povolanie, ktoré ich raz, keď naozaj budú dospelé, bude živiť. také deti by mali myslieť  na to, kde chcú ďalej študovať, na aký film do kina alebo kam na výlet, alebo ked tá pekná baba z deviatej C vyjde na prestávku z triedy, spýtam sa jej, ......;  včera mi dal žuvačku a dnes sa na mňa ani nekukol, dúfam, že za tým nie je tá potvora XXX , a na podobné veci, a nie s kým si vrznúť, alebo na strkanie paprčí ...uff!!!

Zverejnené

také deti by mali myslieť  na to, kde chcú ďalej študovať, na aký film do kina alebo kam na výlet

..mali, ale pravda je aj taká, že nie v každej rodine je tomu tak... stretla som sa v živote so 14, 15 ročnými, keď tieto deti nemali len starostí kde chcú študovať, na aký film do kina alebo kam na výlet.. museli riešiť aj krízové situácie, prípadne postarať sa o ďalšieho člena v rodine, nemyslím si, že vedeli prd o živote.. niektoré decká predčasne akoby dospejú, lebo život ich prinúti byť zodpovednými skôr ako ich rovesníkoch.. kozy, menzes nerobia ešte z dievčaťa dospelú .. skôr  fyzicky vyvinutú, no zodpovedným človekom, skôr dozrieť, si myslím, že môže človek aj keď nie je  ešte plnoletým. čo nechcem tým povedať, že deti by mali mať deti..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov