Sniper Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 Tento návod som chcel už dávnejšie sem dať, len som zakaždým na to zabudol, téma imdb.com Top 250 mi to pripomenula. Keď píšete zoznam niečoho, tak je vhodné aby ste to dávali do listov. Všimol som si že dosť ľudí píše zoznam takto: a) Nitra:lol: Trenčínc) Trnavad) Žilinae) Košice (ten smajlík pred Trenčínom nie je tam schválne, totiž b so zátvorkou je kód pre smajlík). Okrem toho takéto písanie je zdĺhavé, lebo namiesto zoznamu musíte písať ešte aj "poradovú" abecedu. Máme 2 druhy zoznam, číselný (resp. abecedný) a obyčajný (kde na poradových znakoch nezáleží) Takže jednoducho napíšeme zoznam: NitraTrenčínTrnavaŽilinaKošice A zoznam obtiahneme myšou a buď klikneme na číselný zoznamalebo obyčajný zoznam a máme zoznam aký chceme mať NitraTrenčínTrnavaŽilinaKošicev samotnom kóde číselného zoznamu vidíte tento kód: [list=1] [*]Nitra [*]Trenčín [*]Trnava [*]Žilina [*]Košice [/list]list=1 môžete nahradiť písmenom a a dostanete abecedný rad NitraTrenčínTrnavaŽilinaKošiceAlebo dajte tam veľké I a máte rímske číslice NitraTrenčínTrnavaŽilinaKošicePríklad pre obyčajný zoznam (obtiahnúť myšou a kliknúť na NitraTrenčínTrnavaŽilinaKošiceTakto zoznamy vo vašich príspevkoch sú oveľa prehľadnejšie, v prispevkoch sa lepšie orientuje a aj lepšie to vyzerá :) To je všetko :) 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz