Skočiť na obsah

Úsmev

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mam odobrenie od game, tak zakladam tuto temu, taku mozno docasnu :lol:

Z haluze som sa prihlasila do jednej sutaze o najkrajsi usmev :) rada sa usmievam, tak si hovorim ze nech uz z toho aj nieco mam :) ale budem z toho nieco mat len ak mi date svoj hlas, tak by ma velmi potesilo keby ste si nasli minutku a zaregistrovali sa a dali mi svoj hlas (najlepsie 5 hviezdiciek ;)), viem ze ta registracia nic moc, ale tak ak sa rozhodnete mi ten hlas predsa len dat, tak budem velmi rada ;)

tu je link: http://www.usmievajtesa.sk/gal.php?galid=202

Dakujeeem ;)

;)

• Odpovedí 17
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Andulqa

5

• arwiel

3

• weirdo

3

• bobsapp

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

pre Andulqin úsmev to stojí :lol: čo myslíte, vyhrá nám to ? :)

Zverejnené

ak sa prihlási aj arwiel, tak to bude mať ťažké :lol:

Zverejnené

tiez som to vcera objavil, ale najlepsiu fotku mi to nevzalo, musim uploadnut este raz ...

tak aspon zatial - mozete hlasovat za moju segris http://usmievajtesa.sk/gal.php?galid=215 ... tu lepsiu fotku postnem poobede :lol:

(aby sme sa vyhli zbytocnym debatam, andulqa je regnuta v inej kategorii a dufa v iny fotak, takze mozete hlasovat za oboch :))

Zverejnené

ako pozeram je tam kategoria najblaznivejsi party usmev, asi tam buchnem jednu svoju, ktora je fakt dost ujeta :lol:

Zverejnené

weirdo.....Keď mi príde e-mail dávam hlas tvojej sestre. má pekné úsmev :lol:

Zverejnené

a mne nie? :lol:

weirdo, ja dam tvojej sestre, este pockam na tu druhu fotku :)

Zverejnené

hlas pre teba bol samozrejmosťou. O tom sa ani netrebalo zmieňovať.

Zverejnené

dakujem :lol: :) :)

inak trosku divna je ta stranka, ani ziadny kontakt tam nie je ani nic, a je tam napr jedno video z youtube, na ktore ten clovek nema urcite autorske prava, ktory ho tam zverejnil ;)

Zverejnené

Toto nemám rád keď v podobných súťažiach sa dávajú videá ktoré daný človek evidentne nenatočil.

Najhoršie na tom je, že ludia tomu dávajú hlasy a ono sa nakoniec umiestňuje na vrchných priečkach. Ináč by mi to bolo aj jedno

Zverejnené

no myslim ze to mozem rovno zabalit, je tam jeden typek v tej kategorii ktory ma 70 hlasov z toho takmer vsetko 5bodove, skoda :lol:

Zverejnené

no ja by som ho chcela trhnut ale neviem ako :lol:

Zverejnené

ak sa prihlási aj arwiel, tak to bude mať ťažké

ha-ha... pre tú prdel by som sa s mojím zachmúreným ksichtom aj prihlásila...

čo viem, mám len jednu usmievavú fotku...

Zverejnené

chcela som sa prihlásiť s nejakými fotkami, ale stále mi to vypisovalo, že konto so zadanými údajmi už existuje... a stále som ich obmieňala, dokonca som tam dala údaje môjho brata... :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Z haluze som sa prihlasila do jednej sutaze o najkrajsi usmev :lol: :

Tak ako to celé dopadlo ? Zadarilo sa :) ???

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov