Andulqa Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 Mam odobrenie od game, tak zakladam tuto temu, taku mozno docasnu :lol: Z haluze som sa prihlasila do jednej sutaze o najkrajsi usmev :) rada sa usmievam, tak si hovorim ze nech uz z toho aj nieco mam :) ale budem z toho nieco mat len ak mi date svoj hlas, tak by ma velmi potesilo keby ste si nasli minutku a zaregistrovali sa a dali mi svoj hlas (najlepsie 5 hviezdiciek ;)), viem ze ta registracia nic moc, ale tak ak sa rozhodnete mi ten hlas predsa len dat, tak budem velmi rada ;) tu je link: http://www.usmievajtesa.sk/gal.php?galid=202 Dakujeeem ;) ;)
game Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 pre Andulqin úsmev to stojí :lol: čo myslíte, vyhrá nám to ? :)
tomassi Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 ak sa prihlási aj arwiel, tak to bude mať ťažké :lol:
weirdo Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 tiez som to vcera objavil, ale najlepsiu fotku mi to nevzalo, musim uploadnut este raz ... tak aspon zatial - mozete hlasovat za moju segris http://usmievajtesa.sk/gal.php?galid=215 ... tu lepsiu fotku postnem poobede :lol: (aby sme sa vyhli zbytocnym debatam, andulqa je regnuta v inej kategorii a dufa v iny fotak, takze mozete hlasovat za oboch :))
Nokia Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 ako pozeram je tam kategoria najblaznivejsi party usmev, asi tam buchnem jednu svoju, ktora je fakt dost ujeta :lol:
bobsapp Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 weirdo.....Keď mi príde e-mail dávam hlas tvojej sestre. má pekné úsmev :lol:
Andulqa Zverejnené 27. Máj, 2008 Autor Zverejnené 27. Máj, 2008 a mne nie? :lol: weirdo, ja dam tvojej sestre, este pockam na tu druhu fotku :)
bobsapp Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 hlas pre teba bol samozrejmosťou. O tom sa ani netrebalo zmieňovať.
Andulqa Zverejnené 27. Máj, 2008 Autor Zverejnené 27. Máj, 2008 dakujem :lol: :) :) inak trosku divna je ta stranka, ani ziadny kontakt tam nie je ani nic, a je tam napr jedno video z youtube, na ktore ten clovek nema urcite autorske prava, ktory ho tam zverejnil ;)
bobsapp Zverejnené 27. Máj, 2008 Zverejnené 27. Máj, 2008 Toto nemám rád keď v podobných súťažiach sa dávajú videá ktoré daný človek evidentne nenatočil.Najhoršie na tom je, že ludia tomu dávajú hlasy a ono sa nakoniec umiestňuje na vrchných priečkach. Ináč by mi to bolo aj jedno
Andulqa Zverejnené 27. Máj, 2008 Autor Zverejnené 27. Máj, 2008 no myslim ze to mozem rovno zabalit, je tam jeden typek v tej kategorii ktory ma 70 hlasov z toho takmer vsetko 5bodove, skoda :lol:
weirdo Zverejnené 28. Máj, 2008 Zverejnené 28. Máj, 2008 Andulqa to su fake hlasy, isto nema tolko kamosov ... a ja planujem, ze ho trhnem :lol: ozaj, v http://usmievajtesa.sk/gal.php?galid=215 je uz aj druha fotka ... mozete hlasovat :)
Andulqa Zverejnené 28. Máj, 2008 Autor Zverejnené 28. Máj, 2008 no ja by som ho chcela trhnut ale neviem ako :lol:
arwiel Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 ak sa prihlási aj arwiel, tak to bude mať ťažké ha-ha... pre tú prdel by som sa s mojím zachmúreným ksichtom aj prihlásila... čo viem, mám len jednu usmievavú fotku...
arwiel Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 chcela som sa prihlásiť s nejakými fotkami, ale stále mi to vypisovalo, že konto so zadanými údajmi už existuje... a stále som ich obmieňala, dokonca som tam dala údaje môjho brata... :lol:
arwiel Zverejnené 9. Jún, 2008 Zverejnené 9. Jún, 2008 mno, už som sa tam nejako dostala... samozrejme, podporujem andulqu... :lol: moje: http://www.usmievajtesa.sk/gal.php?galid=347
chrust Zverejnené 2. Október, 2008 Zverejnené 2. Október, 2008 Z haluze som sa prihlasila do jednej sutaze o najkrajsi usmev :lol: :Tak ako to celé dopadlo ? Zadarilo sa :) ???
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz