tomassi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ako to vidíte pre budúcu sezónu? zostane Hamšík v Naepol-e ?
Ryan Giggs Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ja si myslim, že nie. Aj napriek všetkym vyhlaseniam prezidenta, že nikam nepôjde, predsa len peniaze Neapol potrebuje.
tomassi Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 no neviemvraj chú kúpiť Huntelaara a prinavrátiť zašlú slávu z čias Maradonuno ak by prišla ponuka o akej písali bleskovky, 17mil eur + Lucas Leiva a Andrej Voroninnemyslím, že by si ho nechali
Tom182 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 podla mna hamsik z Napoli odide...a celkom ma to potesi :lol:
tomassi Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 inak do Napoli má ísť Marek Čech Mancini dchádza z Internazionaletakže sa špekuluje, že do Interu pride Jose Mourinho a pojdu s ním aj Didier a Carvalho - kedze ma spolocneho agenta ako Mourinho, navyse obaja sa vyjadrili ze nevedia co v buducnosti...Naopak Mancini by mohol prist do Chelsea a pritiahne so sebou - Ibrahimovica a Materazziho Hernán Crespo sa asi pobalí :lol:
aljak63 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Waw. no tak to su teda riadne navrhy na vymeny - som zvedavy co z toho bude pravda!
nutrinka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mancini dchádza z Internazionale takže sa špekuluje, že do Interu pride Jose Mourinho a pojdu s ním aj Didier a Carvalho - kedze ma spolocneho agenta ako Mourinho, navyse obaja sa vyjadrili ze nevedia co v buducnosti... Naopak Mancini by mohol prist do Chelsea a pritiahne so sebou - Ibrahimovica a Materazzihono ak je toto pravda... prehodnotím svoj negatívny názor na inter /ale samozrejme Juve bude stále pre mňa naj :)/ a svoje fandenie chelsea... pretože moja obrovská antipatia k ibrahimovicovi sa dá porovnať len s mojou veľkou antipatikou ku kristínke :lol: :)
phersu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jezisi tak ked to bude tak ako hovori tomassi, ze Ibrahimovic do Chelsea tak to bude dost na prd sice nefandim Chelsea tak, ale kto sa nan ho bude pozerat kedze taliansku nevidim az tak casto. A mourinho do Internazionale hmm no to ubde zaujimave
aljak63 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ja by som bol rad keby hrac ako Zlatan isiel do mojeho teamu :lol:
nutrinka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 zlatan je tragéd a ty nič moc nehovor, lebo keď do tvojho teamu prišiel škrteľ, tak si bol celý nešťastný... a pozri ako bez neho v lige majstrov dopadli :lol: správa zo sme.sk Mourinho by ako tréner Interu chcel Mareka Hamšíka Na 1. mieste štvormenného zoznamu "nádejného" trénera Interu Miláno Joseho Mourinha sa údajne nachádza stredopoliar SSC Neapol a slovenský reprezentant Marek Hamšík. ... Zvyšnými tromi hráčmi na spomínanom zozname sú stredopoliar Arsenalu Londýn Alexander Hleb, krídelník FC Sevilla Diego Capel a záložník Udinese Calcio Gökhan Inler. ... Jedným z bodov mítingu mal byť možný transfer Samuela Eto´oa za 30 miliónov eur z FC Barcelona. Kamerunčan by mal na San Sire nahradiť švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča, o ktorého Portugalčan nemá záujem.sa mu ani nečudujem tým Zlatanom :) celá správa tu
tomassi Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 No čím ďalej, je to zaújimavejšie a to sme len na začiatku a pred nami je MEešte len potom sa rozprúdi prestupový kolotoč Hlebovi nech už dajú pokoj, mal by bezpodmienečne vymeniť agenta a Zlatan je pán futbalista,s takou výškou byť takto technicky zdatný, zaslúži absolu´tórium
aljak63 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ohladom Zlatana jednoznacne suhlasim s tomassim, je to bezpochyby futbalova extratrieda! A aj patri medzi mojich NAJ futbalistov na svete... A ja budem tiez rad ked pojde prec z Interu, pretoze Internazionale ja zrovna moc nemusim, tak nech radsej ide niekam kde ho budem moct plne obdivovat :lol:
aljak63 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nooo, ale prave citam ze Zlatan Ibrahimovic sa udajne dohodol s Internazionale na dalsich 5 rokov... takze spravy o jeho odchode boli asi len kacice, no a mozno je kacica aj tato sprava ze Zlatan + Inter budu spolu aj po dalsie roky. Pise sa tam dalej aj to ze touto novou zmluvou sa stal najlepsie platenym hracom na svete! Podrobnosti na tejto stranke
Ryan Giggs Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mourinho sa stal trenerom Interu. Ty kokos, toto nie je dobre.
phersu Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No to je práveže skvelé aspoň neuvidím Zlatana v mojom oblubenom time z Lega Calcio :lol:A prinesie oživenie do Internazionale
Ryan Giggs Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jo, a tiež zakopovu a betonarsku taktiku, aku robil v Čelzí. Ale budem nesmierne rad, ak sa budem myliť.
phersu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ano mas pravdu o hodne lepsie hrali ked tam bol Cúper trener, vtedy predvadzali krasny utocny futbal :lol: a za Manciniho boh vie ako nehrali utocne
tomassi Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Sampdoria - Inter Miláno 1:1 (0:1) Góly: 68. Delvecchio - 33. Ibrahimovič Udinese - Palermo 3:1 (2:0) Góly: 9. a 34. Di Natale, 70. Inler - 69. Bresciano AC Miláno - Bologna 1:2 (1:1) Góly: 41. Ambrosini - 18. Di Vaio, 79. Valiani AS Rím - SSC Neapol 1:1 (1:0) Góly: 29. Aquilani - 56. HAMŠÍK, ČK: 54. Santacroce (Neapol) kurňa ak nebude ťahať mužstvo, resp. nedá gól proti Severným Írom, zase si chlapec vypočuje pekných pár slovných spojení Atalanta - Siena 1:0 (1:0) Gól: 15. Padoin, ČK: 86. Maccarone (Siena) Cagliari - Lazio Rím 1:4 (1:0) Góly: 31. Larrivey - 62. a 71. Zarate (prvý z 11 m), 75. Foggia, 84. Pandev, ČK: 60. D. B. Lopez (Cagliari) Catania - Janov 1:0 (0:0) Gól: 61. Mascara Chievo - Reggina 2:1 (0:0) Góly: 76. Marcolini, 88. Italiano - 72. Corradi (z 11 m), ČK: 90. Langella (Chievo) AC Turín - Lecce 3:0 (2:0) Góly: 29. Rosina (z 11 m), 33. P. Zanetti, 75. Bianchi
nutrinka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 škoda tej prehry AC Milana, hrali dobre, Ronaldinho sa predvádzal v parádnom svetle, rozdával krásne nahrávky, len to v koncovke zlyhávalo /a čo ten brankár Bologne chytil Ševčenkovi, tak to bola čistá tutovka/. len to bol klasický prípad nedáš-dostaneš, a Valiani trafil skutočne parádne /a hlavne víťazne/ no som zvedavá ešte dnes na Juve - Fiorentina, len ešte uvidím, či to budem pozerať
phersu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Skôr mi je ľúto remízy Internazionalle. Mourinho povedal, že výsledok je zaslúženy a že potrebujeme rýchle krajného útočníka no som zvedavý kto nás posilní.
Ryan Giggs Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Už je davno jasne, že do Interu ide Quaresma. Porto to iba naťahovalo, aby vyšponovali cenu čo najvyššie. Nakoniec sa dohodli a opačnym smerom putuje založnik Pele. kurňa ak nebude ťahať mužstvo, resp. nedá gól proti Severným Írom, zase si chlapec vypočuje pekných pár slovných spojeníA čuduješ sa? Veď zapas čo zapas v Serii A udivuje svojimi vykonmi, pride hrať za repre a akoby ani nebol na ihrisku. To plati pre všetkych našich reprezentantov.
tomassi Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 AC-čko sa minulým kolom, výhorou nad Laziom, konečne nakoplonás môže tešiť Hamšíkova bilancia 5 zápasov 3 gólyalebo, že by to skôr Slovákov rozčulovalo :lol:inak ten ostatný gól dal v zápase proti Palermu inak AS Roma sa pekene trápi
Ryan Giggs Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Pekne, pekne. Dnes v 7. zapasoch 9!!! červenych kariet. Zblaznili sa hrači alebo rozhodcovia?!
wysky Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 NEAPOL - JUVENTUS 2:1 http://www.profutbal.sk/clanok65355.htm Pozrite, ako okomentovali gol Hamšíka komentátori. :lol:
Ryan Giggs Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Chlapec hral paradne cely zapas. Neviem prečo tak nevie aj v repre. :lol: Inak, "moji" hladko vyhrali v Rime 0:4. Len tak ďalej.
Recommended Posts