bobsapp Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 Ako sa môže Scolari sťažovať na rozhodcu v Evertone, že vylúčil Terryho po takom zákroku aký predviedol ?
aljak63 Zverejnené 27. December, 2008 Zverejnené 27. December, 2008 FC Liverpool - Bolton Wanderers - 3:0 (1:0) Goals: 26. A.Riera, 53. a 58. R.Keane Pekne! Takto nejako si predstavujem Liverpoolske zapasy, uplne polahky a jednoznacne 3:0! Vsetko to zacal Albert Riera, ktoremu skvelo sadla lopta z rohu, ktoru nacentroval Steven Gerrard. Na zaciatku 2.polcacu potom prisli v priebehu 5 minut dve krasne akcie, na ktorych konci stal vzdy Robbie Keane a pridal 2 goly. The Reds teda zvitazili 3:0. A sme presne v polke sezony - a hadajte kto je prvy? :lol: Snad to takto aj dlho vydrzi a Lpool bude pravidelne bodovat vzdy a vsade a konecne ziskaju titul po velmi dlhej dobe! ...::: You'll never walk alone! :::...
tomassi Zverejnené 27. December, 2008 Autor Zverejnené 27. December, 2008 Vcera ma opat takmer poraziloremizka z Villans je spravodliva, resp. mozeme byt viacmenej za nu vdacnyno dostat gol v nadstavenom case vzdy zamrzi,ale dufam, ze naznaky WengerBallu, kt. boli vidiet sa naplno rozrastu
Ryan Giggs Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Tak už aj modry konečne zakopli. Čo viac si priať!?
phersu Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Aby naši vyhrali svoje tri dohrávky a bude to ešte lepšie :lol:
aljak63 Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Newcastle United - FC Liverpool - 1:5 (1:2) Goals: 44. Edgar - 31. a 66. S.Gerrard, 36. S.Hyypia, 50. R.Babel, 76. X.Alonso Vynikajuci vykon! Niet co dodat, Newcastle nemalo narok a ostali s 5-golovym našupom! Lpool este viac upevnil vedenie vdaka zavahaniu Chelsea, a 1.miesto svieti stale pri FC Liverpool!!! ...::: You'll never walk alone! :::...
Ryan Giggs Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Aby naši vyhrali svoje tri dohrávky a bude to ešte lepšie :lol:Mno, boro je v dezolatnom stave, Wigan by mal byť v pohode, akurat Fulham bude robiť problemy.
bobsapp Zverejnené 30. December, 2008 Zverejnené 30. December, 2008 Gerrarda nakoniec aj obvinili z výtržníctva.Som nevedel že sa hráči môžu takto po nociach zabávať v kluboch.
tomassi Zverejnené 3. Január, 2009 Autor Zverejnené 3. Január, 2009 tak Stevie je asi jedna z mála čiernych ovcí, anglického futbalu,ktoré sa radi a hlučne zabávajú na verejnostikde sú tie časy Adamsa, Gazzu, McMannamana, Sheringhama, ... :lol: Gunners 3:1 Plymouth- dúfam, že tento zápas nás už konečne naštartujemladí hrali dobre a Nasriho chcem takto vidieť hrať do konca sezóny Chelski 1 - 1 Southend U.- góly v 90. min. začína byť špecialitka :)
wysky Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 Tak pekný výprask Chelsea.. Jeden gól dal aj Berbatov tak ma napadlo, že asi som nevidel útočníka, aby zahodil tolko šancí ako tento hráč. A to už v Leverkusene.
phersu Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 Priam nádherný. pool remiza chelsea prehra :lol: Manchester vyhra arsenal za nami
nutrinka Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 tak aj 5:0 nech by to skončilo, by si kľudne zaslúžili ja nechápem, čo modrí stvárajú, hra oničom, útočníci oničom, záloha oničom, obrancovia chybujú a čech to všetko zachraňovať nemôže. a nepochopím scolariho rozhodnutie pustiť na konci takého mladého chalana... keď už, tak ho aspoň do múru pri treťom góle mohli poslať. takýmto tempom nebude arsenal jediný, čo vypadne z top 4 :lol: ježiš, ešte dobre že ten napomádovaný trtko, na ktorého nemôžem ani pozrieť, aby mi nestúpol tlak, nedal gól... teda mu ho aspoň neuznali, najšťastnejší okamih zápasu :) /aj jediný :) /
aljak63 Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 FC Liverpool - Stoke City - 0:0 (0:0) No Goals Ah jaj, dalsia remiza. Nejako casto remizujeme, to by sme fakt nemuseli a este k tomu s takymi teamami ako je Stoke City, ktori su tesne nad ciarou zostupu (aj to vdaka tejto remize). No ale stale sme vo vedeni, avsak horsie je ze Macnhestru United sa dari dost dobre a ak vyhraju aj tie 2 zapasy co su za nami pozadu, tak uz budu pred nami. No treba sa vyvarovat remiz a hrat na vitazstva! ...::: You'll never walk alone! :::...
phersu Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Manchestru United - FC Chelsea 3:0 (1:0) Goals : 45. - Vidič, 63. - Rooney, 87. - Berbatov V nedelnajsom dueli sa stretli dva velkokluby anglickej PremierLeauge. Hostia aj domaci sa pokusali dat goal najma zo strednych vzdialenosti. Prvy goal Devils padol v 45.minute po opakovanom priamom kope kedy fenomenalny srbsky obranca Vidič dal goal. Po prestavke sice Chelsea zaktivnili hru, ale nebolo to nic platne pretoze Devil hrali skutocne skvely zapas. Dalsi goal pridal po uzasnom centri nepredstavitelne uzasny Rooney v 63.minute. V 83.minute nam neuznali goal z nohy fenomenalneho Ronalda ale nic to kedze vzdy skvely co skvely viac nez skvely Berbatov v 87.minute zavrsil goalom do Cechovej brane. Co viac dodat ti chlapci su proste skvelo uzasny. :lol::)
tomassi Zverejnené 12. Január, 2009 Autor Zverejnené 12. Január, 2009 phersu :)ale z tvojho článku mám dojem ako keby tam padlo goalov 100 a "nielen" tri :lol:
phersu Zverejnené 15. Január, 2009 Zverejnené 15. Január, 2009 Manchester - Wigan 1 - 0 no včera bol velmi super den :lol: a sme na druhom mieste
bobsapp Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 bože ten manchaster, už je to s tými 1:0 výsledkami trápne :lol:
phersu Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 Od toho zapasu som nic ine ani necakal ako trapenie a maximalne jednogolova vyhra. S Boltonom to byva tazke A aspon do pondelka sme na prvej priečke
tomassi Zverejnené 17. Január, 2009 Autor Zverejnené 17. Január, 2009 aj Chelski otočila v závere- Stoch sa ukázal vo veľmi dobrom svetledokonca aj vyhrali Villans :lol: teraz ma ospravedlňtečaká ma vyše 90 minút zovretého žalúdku
Ryan Giggs Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 Pekne sa to vyvija. Ešte vyhrať odloženy zapas s Fulhamom a je to bezpečne 1. miesto.
Mirec Zverejnené 19. Január, 2009 Zverejnené 19. Január, 2009 ahooj...uz dlhsie planujem, ze spravim cesko-slovensky web o FC Portsmouth, v minulosti som začal, ale bol som nato sam a to nie je bohvieco, cize ak by mal niekto seriozny zaujem, bavilo by ho to a fandi Pompey, tak nech sa mi kludne ozve.... e-mail: Nestea77@azet.skICQ:260-527-391DIKY :lol:)
aljak63 Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 FC Liverpool - Everton - 1:1 (1:0) Goals: 68. S.Gerrard - 87. T.Cahill Ah jaj! Čakal som, že s Evertonom to bude ťažké, ale čakal som predsa len tú výhru, ktorej zárodok síce položil Steven Gerrard, ale 3 minúty pred koncom 2.polčasu vyrovnával Austrálčan Tim Cahill. Takže bohužiaľ proti 6. teamu Premier League odnášame len ďalšiu remízu, ktorých je v poslednej dobe až nechutne veľa - za posledných 9 zápasov 6 remíz - tak to fakt nieje bohviečo, radšej by som zniesol raz za čas prehru ako takto v kuse remizovať. The Reds boli v tabuľke predbehnutý Machestrom Utd, hoci majú rovnako bodov, no United lepšie skóre a ešte k tomu aj zápas k dobru! ...::: You'll never walk alone! :::...
Ryan Giggs Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 Paradny vysledok! Škrteľ zariadil Manu 1. miesto v tabuľke. :lol:
bobsapp Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 včera mi to pripadalo ako keby sa niektorí živili pred futbalom hokejom.v každom súboji niejaká tá ruka alebo noha a ak nie to tak súpera aspoň dohrať telom.
Odporúčané príspevky