Stevo98 Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Tak ten gol som ani nevidel...Tazko povedat. Hrac by mal byt v takychto momentoch 9,15m od lopty, resp. nemal by prekazat brankarovi pri vykope a faktom je, ze Van Persie stal k nemu bokom, cize doslova vzate mu neprekazal, toto je dlhsiu debatu si myslim...
tomassi Zverejnené 29. November, 2008 Autor Zverejnené 29. November, 2008 no zajtra o 1700, príde ďalší z KeyBattles dúfam, že sa konečne proti favoritovi chytíme a ko sa proti nám chytili HotChicks, Villans, Citezens Chelsea: Čech, Cudicini, Hilario, Bosingwa, Ferreira, Alex, Terry, Ivanovič, Bridge, A Cole, Lampard, Deco, Ballack, Obi-Mikel, Kalou, Malouda, Anelka, Sinclair, Stoch, J Cole Arsenal: Predpokladaná zahajovacia zostava podĺa BBC: Almunia, Sagna, Silvestre, Gallas, Clichy, Nasri, Denílson, Fabregas, Vela, van Persie, Adebayor; lavička: Fabianski, Song, Djourou, Ramsey, Bendtner, Gibbs, Hoyte, Wilshere ako vidíme späť sú Ade, Bacary aj Samir inak Torres bude chýbať ďalšie tri týždne - to isté zranenie, z kt. sa vystrábil nedávno
Stevo98 Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Obidva timy vo FULL zostavach, neviem sa dockat!!! GO BLUES GO
Ryan Giggs Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Kedže U-čka vyhrali derby a Blues zakopli, dopadlo to najlepšie ako mohlo. Ešte by mohol zajtra prehrať L'pool a bude to parada. :lol: Ehm... Stoch sa konečne dočkal.
Stevo98 Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Fuuuha...otrasna nedela. Presedel som ju za obrazovkou a nemam z toho ziadny uzitok... Oddnes mi utkvie v pamati meno Mike Dean :lol:. Uplne chapem, ze je to len clovek a pod. a ma pravo na omyl, ved to poznam z praxe, ale toto, co predviedli dnes, ako to povedat, hrubo ovplyvnili zapas a vykonale minimalne tri tak velke minely, ze rozhodca u nas, v nasich podmienkach by za ne stal mozno aj celu jesen...Z 1.polcasu si pamatam nespravny offsidovy verdikt na Kaloua, ktory, nebyt toho, ide sam na branu bez prikraslenia...V 2.polcase - golovy moment Arsenalu, ktory do tohto momentu neukazal ABSOLUTNE nic...Kazdy sme videli v akom offside stal RvP. Bodaj by ich to nepostavilo na nohy a nas nezlozilo...Tesne pred zaverom slapak Clichyho na zltu kartu, ktory nielenze nebol odpiskany, ale navyse dostal vzapati zltu kartu za nevedno co Ivanovic...A to som spomenul naozaj len tie hrubky...Nevravim, ze len vdaka rozhodcovi sme prehrali, nedarilo sa nam v koncovke, polosanci sme mali dost aj na 3 zapasy, zasluzili sme si minimalne bod...co uz. Futbal vie byt niekedy kruty a nespravodlivy... Ozaj, som zvedavy, ci aj teraz bude vadit Wengerovi vykon rozhodcu :) ...
Ryan Giggs Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 No ten (ne)ofsajd Kalua by som nepovažoval za nejaku zavažnu chybu. Bolo to veľmi tesne. Takych situacii je v každom zapase niekoľko, to sa nedalo ustriehnuť, navyše ak rozhodcu zmiatol Anelka. S ostatnym suhlasim.
Stevo98 Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Ved urcite, je jasne, ze je to tazke, ale ja len vravim, ze to bola chyba, nic viac a ze bola zavazna, to treba povedat tiez, s trochou nadsazky by sa to dalo prirovnat k tomu, ako keby Kalou fakt isiel na tu branu a zozadu by ho niekto skopol. Tu to urobil rozhodca namiesto hraca Arsenalu :lol: ...Ale stale dodavam, ze stale sme mali 20 minut na to, aby sme nejaki gol dal, odisli sme vsak psychicky, presne to, co nas kedysi zdobilo nam teraz uletelo velmi daleko...
tomassi Zverejnené 1. December, 2008 Autor Zverejnené 1. December, 2008 futbal je na hlavu mužstvo, ktoré je lepšie rozhodcovia zvyknú znevýhodňovať Arsenalu sa to stalo už veľakrát napr. aj v minuloročnom zápase na StampfordBridge, keď z offsidu otáčal Drogba no ako minule napísal RyanGiggs Taketo krivdy su na dennom poriadku. Nechapem preto, načo to riešiť. a aby som nezabudol CLiCK inak som sa bál, že Miňo nám dá banán, ale ako Štefan povedal, psychika nedovolila a či sa ešte hádajú? s Denilsonom a Nasrim, by som sa po zápase asi nebavil :lol:
Stevo98 Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Mino na to ma, tesim sa na Chelsea s nim, Sinclairom a pod. :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 Tak pool zakopol, škoda, že neprehrali. Ale aj tak dobre. Na čelo stracaju U 6 bodov, ale maju zapas k dobru doma s Fulhamom. Takže iba 3. :lol: Inak, Stocha novinari pekne zotreli. To su magori, nechapem, čo čakali že urobi za 10 minut?! Aspoň vidno ako "dobre" rozumeju futbalu.
Stevo98 Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 Tiez nechapem, ja dufam, ze Scolari mu este da prilezitost a hlavne na dlhsi cas ako len 10 minut... Som velmi rad, Lpool stratil :lol:.
tomassi Zverejnené 2. December, 2008 Autor Zverejnené 2. December, 2008 najlepšie na tom je, že od 2. gólu RvP11 bola celá Chelski "o ničom"no čo už, proste ostrovania inak ešte som zabudolna hru Chelski pod vedením Luisa Fellipeho, sa čím ďalej lepšie pozerá samozrejme ak odhliadneme od zápasov s ASR a pod. Pool sa pekne trápil, nie a nie to tam padnúť táto sezóna vyzerá byť jednou z naj aspoň, čo sa prekvapiek týka
tomassi Zverejnené 2. December, 2008 Autor Zverejnené 2. December, 2008 CCBurnley 2-0 ARSENALARSENAL: Fabianski, Hoyte, Silvestre, Rodgers(46. Lansbury), Gibbs, Ramsey,Randall(72.Bischoff), Merida, Wilshere(63.Simpson), Bendtner, Vela Lavička: Mannone, Bischoff, Coquelin, Lansbury, Simpson, Steer, Frimpong vraj "Toľko šancí a tutoviek a takto to dopadlo..."no nič, mladíkom treba poďakovať a ide sa ďalej, veď tu je ešte FA Cup, CL a "iba" 8 bodov :lol: v PL
phersu Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Niektorí sa vytesuju niektori zasa smutia. Tak pridavam nieco, co potesi urcite kazdeho z vas :lol: :) Vitazom ZLATEJ LOPTY sa stáva CRISTIANO RONALDO Druhy bol Messi a treti Torres Vsetkym som urcite rozjasnil den ja viem som uzasany :)
aljak63 Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 FC Liverpool - FC West Ham United - 0:0 (0:0) Bezgolova remiza s West Hamom, ktory je v tabulke na 13.mieste. Ale aj jeden bodik za remizu stacil aby sme sa v tabulke prepracovali na 1.miesto pred Chelsea, ktora neziskala ani len ten bod za remizu (aj ked by si minimalne ten bod proti Arsenalu zasluzili). Tak aj zo zavahani sa da dostat v tabulke vpred, a to dokonca na 1.miesto v lige, cize vobec sa nestazujem, hoci je skoda ze sme mohli viest o 3 body a vedieme "len" o jeden. Nic to nemeni na skutocnosti, ze jedine The Reds maju zaital ako jediny team len jednu prehru a vedu celu PL - len tak dalej, samozrejme najradsej vzdy s vitazstvami! ...::: You'll never walk alone! :::... A este k tej zlatej lopte: aj 3.miesto je skvely uspech, gratulujem Fernandovi Torresovi! :lol: a samozrejme aj vitazovi C.Ronaldovi a druhemu Messimu.
tomassi Zverejnené 3. December, 2008 Autor Zverejnené 3. December, 2008 aljaksvet si zväčša pamätá iba víťazov radšej by som bol výhre Messiho, ale Ronaldova ľahkosť pri hre isto rozhodla, škoda že sa nedavájú aj mínusove body za unfair-play
Ryan Giggs Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 "Problem" je, že ta cena sa udeľuje za kalendarny rok, nie za sezonu. Ronaldo vyhral v tomto roku ligu, LM, zlatu kopačku, bol vo 1/4 finale Eura. Messi vyhral "len" OH. Z tohto pohľadu je cena v spravnych rukach.
Stevo98 Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 United 5:3 Blackburn v CC Tevez dal 4 goly. Vzdy som vravel, ze SAF nie je kompletny, ked ho nechava sediet na lavicke...
aljak63 Zverejnené 7. December, 2008 Zverejnené 7. December, 2008 Blackburn Rovers - FC Liverpool - 1:3 (0:0) Goals: 85. R.Santa Cruz - 69. X.Alonso, 79. Y.Benayoun, 90. S.Gerrard Vyborne, myslim ze moze byt! :lol: V lige stale 1.miesto - tak to ma byt! :) ...::: You'll never walk alone! :::...
aljak63 Zverejnené 15. December, 2008 Zverejnené 15. December, 2008 FC Liverpool - Hull City - 2:2 (2:2) Goals: 24. a 32. S.Gerrard - 12. P.McShane, 22. J.Carragher (own) Aj po sobotnajsej remize 2:2 so 6.klubom tabulky Hull City stale Liverpool kraluje tabulke o 1 bodik pred Chelsea. Esteze okrem Lpoolu zakopli aj ich najvacsi konkurenti z Chelsea, ktora remizovala s West Hamom 1:1, ManchUtd remizovali s Tottenhamom 0:0, a Arsenal remizoval s Middlesbrough 1:1. Cela TOP4 teda cez weekend remizovala a tak sa tabulka viacmenej nemenila, akurat Arsenal bol predbehnuty Aston Villou. Lpool proti Hull prehraval po McShanovej hlavicke a Carragherovom vlastencovi uz 2:0, ale nastastie prislo pohotove znizenie a o 8 minut neskor aj vyrovnanie Stevena Gerrarda a skoda ze uz nepadol dalsi goal do brany Hullu a napokon to skoncilo 2:2. ...::: You'll never walk alone! :::...
Stevo98 Zverejnené 20. December, 2008 Zverejnené 20. December, 2008 Minuly vikend sa vyvijal velmi slubne, ale napokon sa skoncil na nic, vdaka nasej remize s West Hamom. Potrvdilo sa, ze doma hrat jednoducho nevieme, pretoze super brani o desiatich a my nie sme schopni individualneho prieniku ci nejakej prekvapivej myslienky. Ide to na vrub Scolariho, ale ten ma ciastocne pravdu v tom, ze takyto hrac nam chyba, teda dynamicke, technicke, vybusne a sebavedome kridlo. Joe Cole je sice podobnym hracom, ale nezakoncuje casto, nam jednoducho chyba taky winger forward typu Ronaldo,Messi ci Robinho. Teraz sa zacina nabity tyzden...Za 6 dni odohrame 3 zapasy a prave toto bude mozno klucove, minimalne v poslednych 2 sezonach sa to tak ukazalo...
aljak63 Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 Arsenal - FC Liverpool - 1:1 (1:1) Goals: 24. R.van Persie - 42. R.Keane Celkom zaujimavy zapas bol vcera, slager kola v Londone dopadol vsak remizou. Arsenal bol vo vedeni po gole skveleho Robina van Persieho (takeho hraca ako je on by som rad videl v mojom teame). No a do konca prveho polcasu este stihol vyrovnat Robbie Keane. Do konca zapasu sa vysledok uz bohuzial nezmenil, hoci sanci bolo este dost. Treba vsak podotknut ze Arsenal mal poriadnu nevyhodu po vyluceni Adebayora v 62.min, no a v 2.polcase sa museli zaobist aj bez Fabregasa. Ale tak remiza neni zla, aj keby radsej som pre Reds chcel 3 body. Takto sa mozu triast o svoju 1.poziciu v tabulke na ktoru sa budu opat chciet dostat iste Chelsea! No a na zaver ... tie "away" dresy Lpoolu su strasne, nieje nad tu krasnu cervenu, s ktorou hravaju doma. ...::: You'll never walk alone! :::...
Stevo98 Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 A opat sme pre zmenu nevyuzili zavahanie Liverpoolu, myslia si Scolari a spol., ze to takto pojde donekonecna, ze tych sanci bude dostatok? A uvedomuju si este, ze ak teraz United vyhraju svoje zapasy, tak uz budu uplne pri nas??? Len tak dalej...
Ryan Giggs Zverejnené 23. December, 2008 Zverejnené 23. December, 2008 Suhlasim, len tak ďalej. :lol: Vyvija sa to veľmi dobre. Mame 2 zapasy k dobru a to oba doma, s Fulhamom a Wigenom, čo nie je najhoršie.
Odporúčané príspevky