iskra Zverejnené Jún 8 Zverejnené Jún 8 Čerešne https://zdravopedia.sk/ovocie/ceresne-10-ucinkov-na-zdravie Oleander obyčajný
slimak Zverejnené Jún 12 Zverejnené Jún 12 Prvy krat kukurica zo 100 semien narastlo asi 25 tak som ju dosadil. Dnes som sa rozhodol, ze ju idem najst a zatial som nasiel dve. Ale aj v skleniku priesady mi narastli asi 3 z 18.
slimak Zverejnené 11 hodín dozadu Zverejnené 11 hodín dozadu Ten moj kompost, tazko sa tam prijimali rastliny a snazili sme sa to robit dobre. Menej namahy bolo pri hline a kalerabmi a tie sa prija vpodstate vsetky zo 60 kusov. Tom komposte to bolo inak. Ani rastlinam to vsetko nevyhovuje, niektorym ano a niektorym nie(kapustam). Na tej ploche su vpodstate vsetky kapustoviny co mam okrem kalerabov, tie su inde. Pocasie a dazd. od 10.05 prsi a je teplo. Inak mne aj vyhovolo ze do vtedy neprsalo, nic von som nemal okrem zemiakov, mrkvi ale preco mi to vyhovovalo nebola ziadna burina. Aj v tom komposte bola burina, vyplela to dcera. ale ona to vytrhavala. Dal som jej 4 typy motyk ani ich nezodvihla,ale trvalo jej to dost dlho.
slimak Zverejnené 11 hodín dozadu Zverejnené 11 hodín dozadu kukurica co som ju tretikrat dosadil vschadza. druhy krat bolo stare semeno. Ale neviem ci je to dobre ci zle, ten rozdiel medzi rastlinami je velky. Dal som 4 semena suche aj do nadobiek a tri vysli, ze klicivost maju.
slimak Zverejnené 11 hodín dozadu Zverejnené 11 hodín dozadu Tie zrazky su su cudesne, tohto roku u nak OK, vcera chcel ist do revucej klient,ze mi zanesie doklady aj nakupy tovar. Ale nemohol ze maju nenormalnu burku a sa pyta ci aj unas, ze unas poprch, pozriem na balkon ze zena susi pradlo. Zena bola vskole. A potom som pozbieral a nebolo vlhke. U nas nieco spadlo a neskor,ale zrazkomernu stanicu maju v plesivci a tam za hodinu spadlo 70 mm ,u nas asi 0,7mm. Teda som si preveril ci mi neklame a zrejme neklamal. On sa ma dva krat pytal u vas neprsi? Ja ze nie poprcha, zena susi pradlo. On mi doklady uz doniesol a boli zauctovane skor, len este co mu dosli neskor, mi telefonicky povedal. Pridal som obrazok, to co nie je su nuly. inak na juhu prsi relativne alebo aj absolutne menej, teda dazd im doprajm, ale nie toto toto sa malo rozlozit aspon do siedmich dni. Kunova teplica 0, to je vedla plesivca.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz