slimak Zverejnené Máj 12 Zverejnené Máj 12 Je chladnejsie. Mal som skore kaleraby a zozrali ich mravce. Mam chodnik z dlazby, kazdych 20 cm jej sirka je 20 cm poda ztravou burinou. Pod kazdou boli mravce. Tak som spravil postupne 100 litrov vriacej vody. Aj na komposte zamrzla,samosejka tekvica. Cvikla je von,aj hrasok,aj mrkva, dokonca mi vzisiel prvykrat petrzlen.
slimak Zverejnené Utorok o 16:10 Zverejnené Utorok o 16:10 Dnes som som videl aj kukuricu, som ich nasadil 16 riadkov po 6. Asi 5 su uz von zasadene asi 30.04. Este mi ostalo asi 50 semien, tak som ich dal do dvoch crepnikov, jednej prepravky a zvysok, to toho zahonu z kompostu.
slimak Zverejnené včera o 09:01 Zverejnené včera o 09:01 Dnes dam fotky, su to v podstate rastliny z minuleho roka. Cibula bola v pivnici,len na jar, uz ked ma vyrastene take zlte listky, namiesto kompostu som to zasadil. Zacina kvitnut. Mali by to byt take mensie cibulky,cerstve. Mrkva bola vysadena zaciatkom augusta minuleho roka. Myslel som si , ze vo februari to vyberiem, len malo velkost ceruzky, tak som to tam nechal. Teraz ma 2-3 cm. A posledna fotka, je cinska kapusta. Nechapem preco sa to ma sadit na jesen, lebo mne to velmi nenarastlo. A tohto roku sa z toho zacali robit kvety, teraz uz plody. Inak asi 18 semienok stalo 1,5 eura. Neviem ci z tychto semienok bude nieco rast,ale keby, a vedel to predat,bol by zo mna milionar.
iskra Zverejnené včera o 12:13 Zverejnené včera o 12:13 Dnes sme vysadili priesady paradajok a paprík.
alarm Zverejnené 12 hodín dozadu Zverejnené 12 hodín dozadu Ja ešte čakam, ale už mám nerv. Rajčina pri poklese teploty na cca 8-10 stupňov zastaví rast cca na týždeň. A v noci je taká teplota.
iskra Zverejnené 11 hodín dozadu Zverejnené 11 hodín dozadu Včera sme stihli vysadiť aj tieto Vavrínovce.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz