aljak63 Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Zakladam temu o jednom z najoblubenejsich jediel na svete, ktory si svoju oblubu ziskal uz asi fakt vsade... PIZZA je jeden zo skvelych vynalezov italskej kuchyne, ktory sa stal fenomenom na celom svete! Mate radi pizzu? A aku mate najradsej, resp. co na vasej NAJ pizzy nesmie chybat? Kde ste jedli zatial najlepsiu pizzu? A co na pizzy nemate radi? Co vam tam proste nepasuje? Alebo ake zvlastne pridavky na pizzy ste uz videli? No proste vsetko o tomto skvelom pokrme, bez ktoreho si mnoho ludi nevie predstavit svoje stravovacie navyky...
weirdo Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Pizzu milujem!!! idealne si ju doprajem tak 3x za mesiac a rad testujem nove pizzerky. Naj pizzu nemam, ale strasne mi chuti s byvolou mozarellou, potom calzone so slaninou a nivou a este diavola. Najlepsiu pizzu som jedol v talianskej restike v Londyne, bola fakt vynikajuca a majitel sa volal Luigi a nie John ani Ahmed (takze naozaj bola talianska). Neviem, co konkretne bola zac, ale stala (aj s tromi malymi talianskymi pifkami) 35 libier :lol: a este - na pizzi nemozem ancovicky a ani ananas na hawaii ma moc nelaka.
tomassi Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 no jokeď chceš byť fórumak a nechceš byť na TT stretku hladný, tak pizzu rád mať musíš dokonca aj pokrájanú na mesiačiky :lol: asi najlepšia je klasika margarita, aj keď sa prísadám nebránim (šunka, kukurica, olivy, ananás, ...)no neznášam také nezmysli ako bačovská a pod.čiže keď je tam klobása, saláma, slaninka, bryndzasamozrejme, že tieto suroviny rád mám, ale nie na pizzytam je to totálny humáč :) :) ;) no a Niva to je vrchol, vlastne ja vôbec nemám rád plesňové syrs výnimkou bielej plesne, a duplo teplé
Bijou Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 pizzu to ja veľmi rada :lol: vlastne ani nepoznám nikoho, kto by ju nemal rád...mám rada pizzu s tenkým cestom, tú s hrubým veľmi nemusím... zbožňujem artičoky, to by som si dávala na každú pizzu... inak mám strašne rada rôzne pikantnosti ako feferónky, baranie rohy, chilli papričky a podobne... moje najobľúbenejšie sú - špenátová, 4 druhy syra, vegetariánska (mrte rôznej čerstvej zeleniny-rajčata, kukurica, mrkva, brokolica, artičoky, syr)... moje naj pizzérky - La Mama na Trnavskom, Giuliano-pri Plus 7 v Petržalke najnezvyčajnejšie, čo som asi videla na pizzi je vajce, al to asi nie je nejako extra nezvyčajné :) a kupodivu pizza s vajcom bola fakt dobrá...
aljak63 Zverejnené 16. Máj, 2008 Autor Zverejnené 16. Máj, 2008 No ako zakladatel temy aj ja prispejem :lol: Ja pizzu zboznujem, je to jedno z mojich najoblubenejsich jediel vobec! A ani si neviem predstavit zeby ju zrazu proste zrusili! Celkovo italska kuchyna je skvela a takmer bezkonkurenca! Moja naj Pizza je tzv. Pizza Prosciutto e Funghi - pizza, pomodori, mozzarella, sunka, hriby, kukurica! Napisal som sem preto original italsky nazov lebo na SK je v kazdej pizzerii pre pizzu s takymito ingrediencami iny nazov! Ale toto je proste moje uplne uplne NAJ :) MNAAAAAAM! Najlepsiu pizzu som nemohol mat nikde inde ako v samotnej koliske pizze - v Italii, a najlepsiu som jedol asi na Sicilii v mestecku Oliveri (pizzeria Ficarazza)... proste original italska pizza sa neda so ziadnou inou porovnat!!! A co na pizzy nemam rad? Nooo toho je teda vela co fakt nemam rad: olivy, ananas, salama, tuniak, capari, baklazan,... no a potom fakt same o sebe neznasam tie debilne variacie pizze ako uz spominana bacovska, gazdovska, vajcova, nivova a podobne blbe vymysly pred ktorymi by sa italovia zhorzili!!!
weirdo Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Aljak, a to si este nejedol pizzu od Pizza Pizza, ti maju take variacie, ze by ta slak trafil, ale boli vynikajuce :lol:
aljak63 Zverejnené 16. Máj, 2008 Autor Zverejnené 16. Máj, 2008 A este ma teraz napadlo nieco... skvelu pizzu robia ja v v italskom fast-foode Spizzico, to je nieco skvele! Hlavne ked tak pol dna sedi clovek v aute zastavi na AutoGrille (obchodny retazec na italskych dialniciach) a objedna si nejake skvele Menu a dostane Pizzu, pol litra coly a k tomu este nieco (hranolky, salat, tiramisu, arancini, alebo pod.)! Ah - no to je paradne! MNAM! a kukal som tu Pizza Pizza, no a celkom v pohode to vyzera... nic take odpudive (jedine zeby som prehliadol)
Nokia Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 pizzu zboznujem, rozne kombinacie ale nemam moc rad cibulu, nic pikantne, capari a ani zvrhlosti ako bryndzu ci kuracie maso :lol: ale inac klasika, sunka, syr, sampinony, kukurica, moze byt aj slaninka, salamova a hawai tiez mozem :)najlepsiu aku som doteraz mal bola vo viedni v jednej malickej pizerii schovanej v ulickach...majitelia origos taliani, ta pizza stala za to, chodieval som tam par krat :) ;) ;)
weirdo Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 a kukal som tu Pizza Pizza, no a celkom v pohode to vyzera... nic take odpudive (jedine zeby som prehliadol)clovek by povedal, ze kombinacia kuracie meso, brokolica, thajska sladka chilli omacka a kozi syr ta privedu do amoku :lol:
aljak63 Zverejnené 16. Máj, 2008 Autor Zverejnené 16. Máj, 2008 jedine co by mi tam az tak nepasovalo je ta SLADKA chilli omacka... inak vsetko okey :lol:
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Práve som si jednu objednal. No a pokým som to dopísal už som ju aj zjedol. Tak sa môžem ísť zase učiť.
Tom182 Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 milujem pizzu a je to moje najoblubenejsie jedlo na tomto svete :lol:tu najlepsiu som jedol len pred dvomi mesiacmi v Neapole..bola proste bozska, ona sa ani neda opisat, ale keby som mal ist tych 1500km len kvoli tejto pizzi, isiel by som :)mam rad veeela druhov pizze..a nikdy dopredu neviem aku si dam... no neznasam tie nove slovenske pizze typu: gazdovska, bacovska...kde naseru klobasu, bryndzu, smotanu a podobne nezmysly, ktore sa na pizzu vobec ale vobec nehodia az som pri pisani vyhladol :)
cizy Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 ja mam rad kazdu pizzu, davam si pozor iba na chilli, ktore mi sice chutia ale pre istotu zo strachu o stav mojej koze aby som nemusel chodit potom dva tyzdne po kanaloch pizze, ktore ich obsahuju nejem. naj pizzerie mam la mamma a apetito v ba, ale zas nejak strasne vela som ich nevyskusal, nerad si davam pizzu tam, kde som ju este nemal aby som nebol sklamany. napr z pizza mizza mi pizza vobec nechuti, sucha, cela obloha z nej pada mam rad tensie cesto a mam rad ked je pizza robena pri ohni a ne v nejakej trube no a v taliansku som mal pizzu zatial iba raz a bol to taky priemer, ale zas to bolo pred 8 rokmi tak si to moc dobre nepamatam
Cactales Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Dávam prednosť, domácej a skôr klasickej pizze, teda so šunkou, prípadne salámou, syrom, šampiňónmi a zeleninou podľa chuti (paradajka, paprika, pažítka, brokolica).
Lolisha Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 milujem Hawai pizzu, ku ktorej su este super aj cierne olivy a kuracie maso :lol: a ked som v Kotolni, milujem si tam davat slane pizza tycinky, vcelku dobre ich maju aj u frantovs cesnakoyvm dressingom, mnam
Nokia Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 pizza tycinky s nivovou a cesnakovou omackou mam najradsej vo futbal pube pri artmedii :lol:
doll Zverejnené 17. Máj, 2008 Zverejnené 17. Máj, 2008 pizzu milujem... musi mat vsetko cesto, ktore takmer ani necitim a nevidim...a hlavne vela syru..milujem ked tam najdem ingrediencie ako kuracie masko, kukuricka, brokolica, a kopec kopec syru..aj sucha salamka je fajna.. co sa tyka skusania nejakych novych pizzeriek, tak ee, na to nie som, nie vsade robia dobru pizzu, a hlavne s prijatelnou hrubkou cesta...takze chodim len do tych ktore niekto odporuci, pripadne ktore pozname...
bobsapp Zverejnené 17. Máj, 2008 Zverejnené 17. Máj, 2008 PIZZA je jeden zo skvelych vynalezov italskej kuchyne,No dalo by sa polemizovať kedže pizza je dovodená od slova bizan a to rozhodne nevymysleli Taliani. Aj keď v taliansku sa začalo používať. Niektoré zdroje uvádzajú Egypt. Klasiku s rajčinovou omáčkou však do praxe uviedli áno, práve taliani. Osobne od kedy nerobím v pizzérii už ma neláka. olivy nemusím, hawai OK. najzaujímavejšia výborná kombinácia bola kapusta, klobáska, niva.
chrust Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 Pizzu môžem :) ....pizzu milujem :) A nemám predsudky voči žiadnym kombináciam.Je to rýchle,lacné,sýte....a hlavne si ju môžem ešte dochutiť svojími ďaľšími gebuzinami ;) .Mám rád taliansku cestovinovú kuchyňu :lol:
game Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 mám rada pizzu s artičokami a olivami, naposledy som sa neodvážila na stretku v b. štiavnici na bryndzovú, až ma spolužiak prehovoril na štvrťku jeho .... byť tam trochu menej trochu moc mastnej klobásky, bola by fantastická ... teda ona bola výborná, len by to chcelo úplne suchú klobásku, lebo pri pečení sa tam vytvorilo moc červenej masti ... teda dúfam že chápete, čo sa tu snažím povedať :lol: ... slovenský recept, bryndzová pizza ... :)
Andulqa Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 vybornu pizzu maju v Kosiciach v nakupnom centre Galeria, sme sa oblizovali s priatelom az za usami :-) a vobec nesetria prisadami, dala som si Hawai a tolko ananasu tam bolo kolko som este na pizzi ani nemala, lebo obvykle mam taku skusenost ze ho je tam malo :-) ale mala som aj Quatro Stagione a ta sa tiez len tak prehybala pod prisadami, takze ak mate cestu do kosic tak fakt odporucam :-) a cena tiez fajn, mala pizza 300g stoji 100 a velka 600g 150 :lol:
Nokia Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 zatial najlepsiu pizzu som mal v taliansku...skvele cesto, obloha bola parma sunka a encian....mnam dal by som si aj kazdy den, ale u nas nikde taku ani nerobia :lol:
Lolisha Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 vybornu pizzu maju v Kosiciach v nakupnom centre Galeria, sme sa oblizovali s priatelom az za usami :-) a vobec nesetria prisadami, dala som si Hawai a tolko ananasu tam bolo kolko som este na pizzi ani nemala, lebo obvykle mam taku skusenost ze ho je tam malo :-) ale mala som aj Quatro Stagione a ta sa tiez len tak prehybala pod prisadami, takze ak mate cestu do kosic tak fakt odporucam :-) a cena tiez fajn, mala pizza 300g stoji 100 a velka 600g 150 :lol: v oktobri budem v Kosiciach na sluzovke, tak ak sa mi podari, skusim.. nakolko milujem Hawai pizzu, znie to viac nez lakavo ja milujem inak zas jednu pizzerku v Sturove, robia tam Hawai extra, kde je aj kuracie masko, tusim som uz aj spominala to je mnami
Andulqa Zverejnené 3. September, 2008 Zverejnené 3. September, 2008 no urcite skus, bola fakt super :-) je to taka mala pizzerka vo foodcourte na vrchnom poschodi :-)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz